2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

vyg srgn çocuklu aileler için vazgeçilmez mekan :)
yemenin içmenin ve çocuk aktivitelerinin sınırı yok
seneye orayı düşünüyorum Ömer iyice ayaklanmış ve zaptedilmesi zor olacağı için çocuk alanına salarım kudurur durur :)
bu sene ancak ağustosta gidebiliriz ve akdenizde nem ve sıcaklık bizi de çocuğu da bunaltır diye düşünüp ege bölgesi istiyordum ama yine de şefim ayrılmadan tarih değişikliği yapabilir miyim bir görüşeceğim
yapabilirsek biz de geliriz belki sorgun'a :) ama göbeğime bakmak yoookkk

evet öyleymiş inşallah hepimiz doyasıya zevk alırız yavrumu bende kumların içinde
poposunda minin bikini altıyla debelenirken düşünüyorum çok şeker yahu :emir_bebek: :1:

keşke gelseniz karşılaşsak ne güzel olur yaaa göbüşlerimize yavrularımızı bağlar dolaşırdık vallaa :1:

çeşme çook güzel çok balayımızda oradaydık
her fırsatta gidiyoruz bakalım bu sene gidebilecekmiyiz
abim izmirde yaşadığı için çok kolaydı gitmek günü birlik bile gidebiliyorduk
ama uçakla çok zor eğer araba ile gidecekseniz kesinlikle çeşme
ılıca halk plajı bile muhteşem
bahsettiğin tarihte çok uygun çeşme için

mutlu annem geç gördüm inşallah güzel haberlerle gelirsin. mavişime çok geçmiş olsun.

yeşilçay dişleriniz ne durumdaki sizin. acaba ağrı yapıyor o yüzden memeni istiyor olabilirmi çünkü ecenin alt dişler çıkarken mememi çok istiyordu.

planner akyakaya kadar gelirseniz marmarise uğramadan dönmezsiniz inşallah:))

zeynepcimsen ömer uyuyunca bütün gece emzirmemiş oluyorsun sabah göğüslerin acımıyormu. ben yine 3 saatte bir emziriyorum. akşam 9-12-3-6 şeklinde o zaman sütümde çoğalıyor sanki. zor oluyor ama alıştım 1 yaşına kadar dişimi sıkayım diyorum. yaz tatili planlarınızda gönlünüze göre olu inşallah.

yavrukedi aman diyim voguedan kilo almadan geleni görmedim:))

mutlu annem geç gördüm inşallah güzel haberlerle gelirsin. mavişime çok geçmiş olsun.

yeşilçay dişleriniz ne durumdaki sizin. acaba ağrı yapıyor o yüzden memeni istiyor olabilirmi çünkü ecenin alt dişler çıkarken mememi çok istiyordu.

zeynepcimsen ömer uyuyunca bütün gece emzirmemiş oluyorsun sabah göğüslerin acımıyormu. ben yine 3 saatte bir emziriyorum. akşam 9-12-3-6 şeklinde o zaman sütümde çoğalıyor sanki. zor oluyor ama alıştım 1 yaşına kadar dişimi sıkayım diyorum. yaz tatili planlarınızda gönlünüze göre olu inşallah.

yavrukedi aman diyim voguedan kilo almadan geleni görmedim:))

tatlim gece emzirip uyutuyorum 10gibi. 12gibi sagiyorum sonra sabah 7ye kadar dolsun memisler :1:
Ben PLANNERin onerisiyle sirkette 2kere sagiyorum cok faydasi oldu cogaldi
Gece de emzirsem eminim cogalir ama sanirim uykuma yenik dusuyorum :(

Sen 3saatte bir yetisebiliyorsan super valla
Ben 3.5 4saatte ancak doldurabiliyorum goguslerimi

O arkadasin evine mi dondu simdi? Kocasiyla mi yani?
Bi evlilik danismanina fln gitseler keske aklim hep kizcagizda

Haberleşelim canım.Ruşeymle ilgili dün de yazacaktım unuttum,burada halkekmekte ruşeymli ekmek var,bazı fırınlarda satıyor.Eltim önermişti,bebek ekmeği yerine
onu kullanmış hep. Dr.da bana tam bugday ekmegi ile donusumlu kullan demisti ama biz daha 3 kez yiyebildik cunku geldigi gibi bitiyor halkekmekte.Bilginize kızlar.
Eki Görüntüle 626388

Evet canım halk ekmeği ben de duydum ama izmitte yok maalesef.

siz neredeydiniz canım unutmuşum?
ben kalabalık plajları pek sevmiyorum. o yüzden hep uzuuun plajlarıyla ünlü yerleri tercih ederim ki kendimize tenha bir köşe bulabilelim.
oğlumun çok fazla çıplaklık görmesini de istemiyorum didim'e gitmiştik mesela ingiliz kaynıyordu üstlü gezen kimse yok desem yeridir herkes üstsüz :1: bir de rus kadınlar gibi olsalar hadi neyse ama hepsininki dizine kadar sarkmış ne cesaret acıyorlarsa! :20:

ay aman hpimiz dilimizi ısıralım canım Yaren Nur'umuzun hasta olmasını istemiyoruz artııık
hastayken evde bırakmak çok zor di mi
ben ağlayarak geri dönüp izin kullanmıştım
sonra eşimin de içine sinmemiş o da gitmemiş geldi hastaneye 4gün aile saadeti yaşadık :)
insan onların başına bir kötülük gelecek diye çok korkuyor
yazarken bile korkuyor
Rabbim yürekten el açıp dua eden kimseyi evladıyla sınamöasın

aslında bizim şirket de herkesi aynı anda çıkarmayı istiyor ama ramazana denk geldiği için ben bir yolunu bulup kendi kafama göre çıkıyorum
yöneticim bu tip konularda bana asla baskı yapmaz huysuzumdur biraz bilir benden bir arıza çıkacağını :)
nazım da geçer kendisine Allah ndan razı olsun
müdür oldu son haftamız sonra başkası gelecek bakalım böyle fink atabilecekmiyim yine babamın fabrikası gibi :26:

ben bir ara mevlid buğday dg kutlamaları için konu açmıştım hoş kendim bile yüzüne dönüp bakmıyorum ama burayı çok meşgul ediyorsam diye düşünerek açmıştım

Hmm bi bakiim ama bence de gerek yok. Burdan devam edelim.

dün ruşeym bulamadım, hoş sadece migrosa baktım ama bugün mutlaka bulacağım, sadece irmikli tam buğdaylı muhallebi yaptım yedi oğluşum ama sabaha kadar nöbet tuttum yine..
biz bu sene kunduya gidiyoruz, uzun geniş kumsallar bizi bekler, benim de oğlanla deniz kenarında kumdan kaleler yapma hayallerim var

Kundu da da gecen sene wow daydık. cok guzel gecti ama sahil biraz taşlık. Bilgin olsun. Tabi her yer aynı mıdır bilmiyorum.

uykusuzluk çok zor
atei çıkınca 3 gün 1saatten fazla uyumamıştım
sersem gibi oluyor insan
doymuyor olabilir diye düşündüm her seferinde meme istediğini okuyunca

ben ikisini de m.grosun organik reyonundan almıştım. biri doğalsan biri rasayana. metro markette de vardı ama içindekileri okuyunca çok fazla katkı maddesi var diye vazgeçtim. rasayana ve doğalsan'da bunlarda %100 un yazıyor. gerçi nurturia'da eşi un fabrikasında çalışan biri kabuklarının fln yüksek miktarda kimyasal içerdiğini yazmış ama kendim üretemeyeceğime göre en güvenilirini bulmaya çalışıyorum.

dün cidden içime sinen bir sipariş verdim arkadaşlar. ipek hanım çiftliği aydın'da ocaklı köyü'nde kurulmuş. haberlere ve gazetelere de çıkmış ama ben internette araştırırken tesadüfen buldum.
kadın tam benim kafadan. organik tabirinden nefret ediyor. özünde herşey organik olmalı di mi?
kızını sağlıklı bseleyebilmek için istanbul'dan kalkmış para da var tabi bu çiftliği kurmuş.

unu da köydeki değirmende öğütüyorlar çok içime sindi normalden biraz pahalı ama kafam rahat en azından
yazın da çiftliği ziyaret etmeyi düşünüyoruz gözümle görünce daha bir rahat eder içim.

burası her zaman sipariş kabul etmiyor. pahalı da gelebilir bazı ürünler. toprakana'da satış yapan burhan şaban'ın çiftliğini de gezdik yıllarca el değmemiş tarım kimyasalı nedir bilmeyen topraklarda üretiyorlar. tavsiye ederim.

ne güzel hasret gidermişsiniz yazın geldiğinizde görüşmeye de bekleriz
ben annemin ve kardeşlerimin yakınımda oluşu için devamlı şükrediyorum
hastanede kaldığımız günlerde hep düşündüm ailesi yanında olmayanlar napıyordur diye

Canım sanırım dişle alakalı çünkü bayaaa bi beyazladı ve kabardı dişleri. Öğünlerini de düzenli veriyorum ama başından beri ağırlıklı olarak anne sutuyle beslendiği için bazen doymuyor mu dusuncesine ben de kapılıyorum ama son bi kaç gundur başladı yine ataklar. Muhallebiyi denicem ben de. Bi de papatya cayı iyi geliyor ama bu ara ne zaman uyuyacağı belli olmadığından saatini ayarlayıp da veremiyorum. Doğalsanı sorcaktım ben de. Migrosta vardı ama kullanıp da memnun kalanı duymam gerekiyordu almadan önce. Yazdıgın iyi oldu. Bi bakayım. Sağol

canım benim bende görmediğini düşünerek mesaj göndermeyi düşünüyordum diş buğdayı muhabbetimize istinaden :34:
ne zaman müsaaitsen bak canım seni anlıyorum bazen bende çoğu fotoyu kaçırıyorum bakmak istiyorum ama unutuyorum :17:
bizde seni ve mahiri özledik yeni resimlerini bekliyoruz :54:

çok teşekkürler canım darısı başına olsun öpüyorum :34:

canım lütfen paylaş çünkü okumaktan zevk alıyorum seni ve hepinizi
ayrı ayrı fikir vermiş oluyorsunuz bana ve bize :1:

biz tatil planımızı yaptık canım taksitlerini ödemeye başladım bile :27:
antalya istedim otelin birkaç harfini yazayım vyg sorgun 20 mayıs da gidiyoruz kısmetse
orası için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum çok sıcak olmaz
inşallah iyi olur hepimiz yavrularımızla güzel bir tatil yaparız

canım çok üzüldüm gerçekten yaa şimdi okuyunca buradada
dr a götürdükten sonra bizede haber ver olur mu?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin :nazar::nazar::nazar:

Of 2sene önce voyage belekteydik. Rüya gibi bi tatildi. Terasımızda jakuzimiz bile vardı. Sorgunu da çok merak ediyorum. İnşallah gitme fırsatımız olur.

slm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor

Hoşgeldin

herkeze iyi günler diyerek baslıyım suan cok kötüyüm haberlerde görügüm bakıcı dehsetinden sonra insanlara güvenim birkez daha yıkıldı agladm ve ben uzun sürede kendime gelemem sizede tavsiyem heryere kamera koyun bakıcı özgürlügü falan anlamam karsımda osur.a bişey demem ama bunları göze alarak işe alırm suan o kadın bozuntusunu bulup gebertmk istiyorm kusuruma bakmayın içim yanıyor canım acıyr yeni yasanmış bu olay...:43::43::43:

bide ıslak mendil bir cocugu yedigi için engelli yapmıştı cok dikkat edelim midede erimiyor cocuk konusamıyor yürüyemiyordu sizi seviyorum bebeklerimizi öpün sımsıkı benim yerimede

Son düzenleme:
cnm cityfarm ya da rasayana internet sitelerine bir baksana?
ben de migrosta bulamıyordum hep bitiyormuş o gün tesadüfen son kalanı kaptım

kundunun kumsalları dediğin gibi geniş uzun muymuş?

kemerde amaradolcevita diye bir otel var upuzun sahili ama taşlık. ömerin çılgınca kızgın kumlardan serin sulara koşmasını istiyorum
çeşme ılıca var bir de aklımda. ılıca thermal otelin beach suiti varmış verandandan adım attığın gibi sahildeymişsin ne güzel yaa

kunduya ilk defa gidicez, kervansry da rez. yaptırdık, otelin resmi cezbetti beni önünde upuzun bir plaj...
benim oğlan geceleri kalkar bazen abartır sürekli ağlamaklı kalkar bazen 2 kez kalkar ama bu aralar pek uyutmuyo, akşamları ek gıda vermek istemiyorum emsin diye, bilmiyorum ki açlıktan mı neden uyanıyo

Cam Şişe Nikah Şekeri - Şarkhan Eminönü Tahtakale Toptan ve Perakende

kızlar ben bu şişeleri çok beüğendim ya
içinde bonibon ya da lavanta dağıtabilirim

ben çok dağılıyorum ya araştırıcam derken
ona bakayım buna da bakayım aman en güzelini bulayım kim ne yapmış anne rozeti baba rozeti dilek ağacı yangın vaaarrrr
biri beni durdursun ya
ne pis karakterim varmış arkadaş kurt kaynıyo sanki

herkeze iyi günler diyerek baslıyım suan cok kötüyüm haberlerde görügüm bakıcı dehsetinden sonra insanlara güvenim birkez daha yıkıldı agladm ve ben uzun sürede kendime gelemem sizede tavsiyem heryere kamera koyun bakıcı özgürlügü falan anlamam karsımda osur.a bişey demem ama bunları göze alarak işe alırm suan o kadın bozuntusunu bulup gebertmk istiyorm kusuruma bakmayın içim yanıyor canım acıyr yeni yasanmış bu olay...:43::43::43:

bide ıslak mendil bir cocugu yedigi için engelli yapmıştı cok dikkat edelim midede erimiyor cocuk konusamıyor yürüyemiyordu sizi seviyorum bebeklerimizi öpün sımsıkı benim yerimede

Canım bende şimdi o haberi gördüm.. ve inan tamamını izleyemeden kapattın... O gerizekalı eğer karşımda olsa onu gerçekten öldürebilirim.. Yavrum gözümün önüne geldi.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım içim çok kötü oldu.. Allaha havele ediyorum.. Umarım can veremez.. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kötülüğün başına gelmesini diliyorum... Allahım sen koru.. Oğlum anneme emanet çok rahatım gerçekten.. Bakıcıların hepsi aynı olacak diye bişey yok tabiki.. Ama bu görüntü felaket

Son düzenleme:
Canım bende şimdi o haberi gördüm.. ve inan tamamını izleyemeden kapattın... O gerizekalı eğer karşımda olsa onu gerçekten öldürebilirim.. Yavrum gözümün önüne geldi.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım içim çok kötü oldu.. Allaha havele ediyorum.. Umarım can veremez.. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kötülüğün başına gelmesini diliyorum... Allahım sen koru.. Oğlum anneme emanet çok rahatım gerçekten.. Bakııların hepsi aynı olacak diye bişey yok tabiki.. Ama bu görüntü felaket

aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım :5::43:

Cam Şişe Nikah Şekeri - Şarkhan Eminönü Tahtakale Toptan ve Perakende

kızlar ben bu şişeleri çok beüğendim ya
içinde bonibon ya da lavanta dağıtabilirim

ben çok dağılıyorum ya araştırıcam derken
ona bakayım buna da bakayım aman en güzelini bulayım kim ne yapmış anne rozeti baba rozeti dilek ağacı yangın vaaarrrr
biri beni durdursun ya
ne pis karakterim varmış arkadaş kurt kaynıyo sanki

Evet bunlardan ben de dusunuyorum. Kolonya hediye edicem bunlarda.

Kızlar sonunda doğumgunu için konsepte ve temaya karar verdim. Çok cici olucak çok heyecanlıyım.

$image.webp

İite bu güzel baykuş ve kuşlar olcak her yerde. Tabii ki renkler pastel pembe sarı yeşil mor kırmızı :)

Çok çalışmam lazım çookkk

aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım :5::43:

Bende hemen annemi aradım.. anne bana Kaan'ın sesini duyururmusun dedim. Kaanda gülücükler atıyordu çığlık çılığa kahka falan.. ama inan hala kendime gelmiş değilim..o manzara gözümün önünden gitmiyor bir türlü.. Offf Allahım o görüntüyü unutmak istiyorum..

Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyor:ssz: Eve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm:ssz:annemi çağırdım çok yorgunum çünkü:ssz:
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.da:14: Ben ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş:ssz:Ne diyim,tecrübesine güveniyorum:nazar:
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benim:14:Özel sektör,gerçekten çok özel işte!!!

mutluanne__canım çok üzüldüm geçmiş olsun..dişte olabilir tabiki ama yinede doktora götürmekte fayda var..
diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum ama..çok ama çok geçmiş olsun..

nagihan__ne güzel şeyler yazmışsın evet bende hep şükrediyorum..yaren nurun keyfide yerindeymiş öpüyorum sizi..

şekersizyeşilçay__demek gelin aldınız burdan:))gelinimize iyi bakın:)sanırım habibi neccar camisinden bahsediyosun canım..
oralar benim mahallem:))evlenmeden önce orda oturuyodum ben..

ilkim68__canım 68 demi kalmıştık hatırlamıyorum:)) bu arada sizin mekan halen duruyo merak etme..kral künefe:))

bebektim__hoşgeldin canım

Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyor:ssz: Eve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm:ssz:annemi çağırdım çok yorgunum çünkü:ssz:
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.da:14: Ben ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş:ssz:Ne diyim,tecrübesine güveniyorum:nazar:
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benim:14:Özel sektör,gerçekten çok özel işte!!!

Canım çok geçmiş olsun.. geçen hafta Kaan da çok hastaydı .. öksürüyor gözler ve burun akıyor.. sürekli mızmız hiç uyumuyor grip olmuştu.. ama 1 haftada atlattı çok şükür.. ondan bana bulaştı ben 2 haftadır atlatamıyorum.. Dr 10 tane iğne verdi bana düşün :52: Kaan benden daha güçlü çıktı maşallah :)

Ama bizimde üst dişlerimiz birtürlü patlayamadı şimdi de akşamları bazen onun huzursuzluğu oluyor çok sık uyanıyor..
Bende senin gibi özel sektördeyim.. İşim rahat çok şükür ama yine de oğlumu bırakıp işe gelmek sonrada gün içinde sık sık onu arayıp nasıl? yedi mi uyudu mu? parka çıktı mı diye sormak zoruma gidiyor.. keşke evde olsam da bu sorduklarımın hepsini oğlumla beraber yaşayıp paylaşsam :50:

Kızlar sonunda doğumgunu için konsepte ve temaya karar verdim. Çok cici olucak çok heyecanlıyım.

Eki Görüntüle 626637

İite bu güzel baykuş ve kuşlar olcak her yerde. Tabii ki renkler pastel pembe sarı yeşil mor kırmızı :)

Çoook beğendim canım.. senden kopya çekebilirim :54: bu renkleri bende çok seviyorum... Turuncu yeşil sarı... Erkek çocuklar için de kullanılabilir sonuçta dimi?

ay kuzum ya çok zor çıkarıyo dişlerini o zaman..neyseki önemli birşeyi yokmuş..tekrar geçmiş olsun..
sanada üzüldüm canım ya yorgun uykusuz işe gelmişsin..senin için hemen akşam olsun inşallah:54:

mutluanne__canım çok üzüldüm geçmiş olsun..dişte olabilir tabiki ama yinede doktora götürmekte fayda var..
diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum ama..çok ama çok geçmiş olsun..

Canım bende oyle biliyordum dr.a dedim hatta,evet ama bunye zayif bi aninda ise gecer dedi:ssz: Teorilerle pratikler birbirini tutmuyor iste,
goturdum bebegimi icim rahat ama moral yerlerde tabi, hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,paylastıkça uzuntumu hafiletiyorsunuz:16:
İyi şeylerden bahsedelim iyi olsun:16:Dilberege evet cok zor ozel sektor calisani olmak malesef ama bi sekilde katlanıyoruz iste:ssz:
Sekersizyesilcay: Konseptin harika:nazar:eminim yaptıklarınla daha da guzellesir,ozellikle kuşla ilgili son zamanlarda cok guzel seyler gordum,paylasıcam seninle.
Annezeyno: siseler cok guzel,kısmet olursa bende hediye olarak icine bebek kolonyası koyup vermeyi dusunuyorum gelenlere,bir de sabun dusuncem var,minnieli sabunlar buldum,bi karar verip yapicam ins. :emir_bebek:

aklımdasın sekerim, biz heryaz marmarisede uğrarız zaten ama kalmayız genelde birkere içmecelerde kalmıştık, ama gelince arıcam seni canımcımmm:54: birde kuşadası planımız varki ordada ilkim ve besteciği görmek istiyorummm:16: kızlar ya çok şanslısınız böyle yerlerde yaşadığınız için bizimde eşimle en büyük hayalimizz...

Eki Görüntüle 626637

canım çok şeker çok hoş ne güzel renk renk biraz uğraşlı oyuzden ama çok güzel olacağı kesin ayy mayıs gelsede harika renk renk konspt konsept resimler paylaşsakk:1:

Back
X