2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyor:ssz: Eve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm:ssz:annemi çağırdım çok yorgunum çünkü:ssz:
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.da:14: Ben ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş:ssz:Ne diyim,tecrübesine güveniyorum:nazar:
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benim:14:Özel sektör,gerçekten çok özel işte!!!

canım önemli birşey yokmuş çok şükür, doktorlar anlıyorya bizde nasıl bir endişeyle gittik ve dişten başka problem yok demişti, bu diş olayı sandığımızdan fazla zorluyor kuzuları galiba canım, iş konusuna hiç girmeyim arkadaşım valla akşama kadar susmam çünkü, ikinci bebeğimde çok uzun süre çalışmıcam ama onu çok iyi biliyorumm:5: allah sabrınıda gücünüde veriyor canım dua edelim tüm çalışan annelerimiz içinn

ne yapmış bu bakıcı..allah onu bildigi gibi yapsın..ben tv izleyemiyorum ceren çizgi film açmış..

canım 55yasında pisik karı bebegin kafasına öyle bir vuruyoduki resmen gel beni öldür diyodu vicdansız içim nasıl yandı anlatamam size söylemeliydim bu gercekleri görmezden gelemeyiz dikkat edin kamera sart sonucta baba özkızına tecavüz ediyor seni bebeginde kimmiş ah cok doluyum cok üzgünüm :43:

$575450_10151443721711259_469924246_n[1].webp

benimde cici annem var..aynı bu kadına benziyo:1:insanlar çift yaratılmış gerçekten öyle:1::1:

canım 55yasında pisik karı bebegin kafasına öyle bir vuruyoduki resmen gel beni öldür diyodu vicdansız içim nasıl yandı anlatamam size söylemeliydim bu gercekleri görmezden gelemeyiz dikkat edin kamera sart sonucta baba özkızına tecavüz ediyor seni bebeginde kimmiş ah cok doluyum cok üzgünüm :43:

allah onun neyse allah onu bildigi gibi yapsın..vicdansız..içim cız etti..nasıl ya nasıl kıyılır

canım akşam bende izledim tv de kanım dondu resmen, üstelik ailenin daha önceki iki çocugunuda o kadın buyutmuş dusun artık:47:

aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım :5::43:
ben haberleri şirkette gazeteden okuyorum genelde, izlemiyorum eve gidince ömerle oynayabilmek için
dün bu haberi görmemiştim iyi ki de görmemişim
bir bakayım diye açtım ama içim parçalandı dayanamadım
tam da bizim bebeklerimizin ayında
insan nasıl kıyar ya ben bir kere sesimi yükseltsem içimden çıkma
çok kötü oldum yerimden kalkacak mecalim kalmadı ağlamaktan :(
yazık yavruma ya
tutamıyorum kendimi çok etkilendim Allah gün yüzü göstermesin bu kadına
ölmek istesin de ölemesin
yavrumu koydum o çocuğun yerine Allahımmm aklımdan çıkar keşke hiç izlemeseydim :(

Kızlar sonunda doğumgunu için konsepte ve temaya karar verdim. Çok cici olucak çok heyecanlıyım.

Eki Görüntüle 626637

İite bu güzel baykuş ve kuşlar olcak her yerde. Tabii ki renkler pastel pembe sarı yeşil mor kırmızı :)

Çok çalışmam lazım çookkk

temana karar vermen bile büyük iş bence canım
erkek çocuk için daha zor
ben balon düşünüyordum kapadokya'ya ithafen ama çevreden çok kız işşi yorumları aldım
aslan mı yapsam diyorum şimdi
doğduğu gün gökkuşağı beşiğinin üstünde kocaman bir yay çizmişti belki gökkuşağı yaparım
huff çok zor
Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyor:ssz: Eve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm:ssz:annemi çağırdım çok yorgunum çünkü:ssz:
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.da:14: Ben ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş:ssz:Ne diyim,tecrübesine güveniyorum:nazar:
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benim:14:Özel sektör,gerçekten çok özel işte!!!

işe mi döndün sennnn
kıyamam yaa izin vermediler mi? yine de çok ciddi birşey olmamasına sevindim canım

PLANNERoteli çok beğendim sanırım rez yaptıracaım izin tarihimizi netleştirir netleştirmez
sitedeki resimlerde kalabalık bir sahil görünüyor o endişelendirdi sadece beni
bir de civarda gezip tozacak yerler var mı canım?

mutluanne__canım çok üzüldüm geçmiş olsun..dişte olabilir tabiki ama yinede doktora götürmekte fayda var..
diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum ama..çok ama çok geçmiş olsun..

nagihan__ne güzel şeyler yazmışsın evet bende hep şükrediyorum..yaren nurun keyfide yerindeymiş öpüyorum sizi..

şekersizyeşilçay__demek gelin aldınız burdan:))gelinimize iyi bakın:)sanırım habibi neccar camisinden bahsediyosun canım..
oralar benim mahallem:))evlenmeden önce orda oturuyodum ben..

ilkim68__canım 68 demi kalmıştık hatırlamıyorum:)) bu arada sizin mekan halen duruyo merak etme..kral künefe:))

bebektim__hoşgeldin canım

Evet cnm yengem olur kendisi. Cok da severim. Edebiyat öğretmeni.
Evet habibin neccar camii ydi. Ne guzel yaaa. Birebir tanışmasak da çok sevidim ben seni :)

İyi bari diştenmiş canım. Enfeksiyon olmasından iyidir diye düşünüyorum. Kıyamam ben ona. Maalesef özel sektör böyle kahretsin.
Dua ediyorum hepimizin çok parası olsun kendi işimizi kuralım. Kuzularımıza daha cok zaman ayıralım izin vs derdimiz olmasın. Ya da kanunlar iyileştirilsin her anneye özel devlet ayrımı yapılmadan aynı haklar tanınsın. Lanet olsun

PLANNERoteli çok beğendim sanırım rez yaptıracaım izin tarihimizi netleştirir netleştirmez
sitedeki resimlerde kalabalık bir sahil görünüyor o endişelendirdi sadece beni
bir de civarda gezip tozacak yerler var mı canım?

canım sahili öyle uçsuz bucaksız çok çok uzun değil ama harika koyları ve köşeler varr:34: otel zaten denizin kenarında otelin kapısından çık denize gir yani okadar, civarda ise gezip tozacak biryer yok canım dediğim gibi bol bol deniz kum güneş var:) muğla merkez, marmaris ve bodruma bile günübirlik gidip geziyoruz biz hep ama dediğim gibi artık zeyno var durum ne olur bilemiyorum, şöyleki biz 10 gün falan kalıyoruz gittiğimizde o 10 gündede tekne turlarıyla civarda harika koyları, kleopatra adası vazgeçilmez zaten, bide marmaris bodrum turu derken bitiyor tatil zaten:( ama bol dinlence ve harika deniz ve doğaa, bizim için birde özel bir anlamı olunca bizim favori tatil mekanımız ama beklentiye göre değişir tabiyki cicimm:34:

Çoook beğendim canım.. senden kopya çekebilirim :54: bu renkleri bende çok seviyorum... Turuncu yeşil sarı... Erkek çocuklar için de kullanılabilir sonuçta dimi?

Tabii ki cekebilirsin :) oğlun var sonucta. Kızın olsa olmazdı :) mavi mor yesil renkleri kullanabikirsin bence baykuşlar için. Kuş olur mu bilemedim ama neden olmasn.
Bi de bi önerim var. Tema için sweet safari diye bi tema var. Benim cok hışuma gitti ama kuşlara karar verdim. Çok tatlı bi zürafa fil ve hipopotamdan oluşuyo. Belki 2. Yas için kullanırım o temayı :)

KIZLAR EMİNÖNÜ SARKHANDAN FİYAT ALDIM BURSADAKİLERE GÖRE ÇOK UCUZ

Kavanoz + Etiket : 1, 40 TL + KDV
Kavanoz + Etiket + Kurdele + Badem Şekeri : 1, 85 TL+KDV
Sarkhan Nikah Sekerleri

KIZLAR EMİNÖNÜ SARKHANDAN FİYAT ALDIM BURSADAKİLERE GÖRE ÇOK UCUZ

Kavanoz + Etiket : 1, 40 TL + KDV
Kavanoz + Etiket + Kurdele + Badem Şekeri : 1, 85 TL+KDV
Sarkhan Nikah Sekerleri

Ben hemen butun hediyelikleri sarkhandan alirim,cok ucuz, hamileyken o yukuşunu 40kere cikmisligim vardir,1kere sadece yukardan indim o gün rahattı:)
D.gununden once geleceksen siddetle tavsiye ederim ugramani:emir_bebek:
Bende taslak hazırlamistim,karar veremedim sadece hangisi diye,sabunmu kolonya mı sizce kızlar:emir_bebek:sticker demodur:9:
$hediye.webp

canım sahili öyle uçsuz bucaksız çok çok uzun değil ama harika koyları ve köşeler varr:34: otel zaten denizin kenarında otelin kapısından çık denize gir yani okadar, civarda ise gezip tozacak biryer yok canım dediğim gibi bol bol deniz kum güneş var:) muğla merkez, marmaris ve bodruma bile günübirlik gidip geziyoruz biz hep ama dediğim gibi artık zeyno var durum ne olur bilemiyorum, şöyleki biz 10 gün falan kalıyoruz gittiğimizde o 10 gündede tekne turlarıyla civarda harika koyları, kleopatra adası vazgeçilmez zaten, bide marmaris bodrum turu derken bitiyor tatil zaten:( ama bol dinlence ve harika deniz ve doğaa, bizim için birde özel bir anlamı olunca bizim favori tatil mekanımız ama beklentiye göre değişir tabiyki cicimm:34:

canım benim de içime o kadar araştırıp kurcalamasam da sindi valla
senin referansın olması da bir artı tabi
dediğin otelin tripadvisor yorumları çok iyi
2-3 gün kalıp kafa dinleyebiliriz
2-3 gün de çeşmede takılsak
ohh daha ne işte miss
siz de gelin zeynoyla ömeri de bi görüştürelim :21:

Ben hemen butun hediyelikleri sarkhandan alirim,cok ucuz, hamileyken o yukuşunu 40kere cikmisligim vardir,1kere sadece yukardan indim o gün rahattı:)
Bende taslak hazırlamistim,karar veremedim sadece hangisi diye,sabunmu kolonya mı sizce kızlar:emir_bebek:sticker demodur:9:
Eki Görüntüle 626787

canımcım ikiside çok güzelde bence şu şişeler daha dekoratif geliyor bana insanlar evlerinde güzel bir köşeye koyabilir ama sabunnu bilemedim ikisinide yaparsan olur tabiii:1: miraya herşeyyy feda olsunnn dimi annesiiii:34:

canım benim de içime o kadar araştırıp kurcalamasam da sindi valla
senin referansın olması da bir artı tabi
dediğin otelin tripadvisor yorumları çok iyi
2-3 gün kalıp kafa dinleyebiliriz
2-3 gün de çeşmede takılsak
ohh daha ne işte miss
siz de gelin zeynoyla ömeri de bi görüştürelim :21:

canım bizde zeynoyu götürmek için sabırsızlanıyoruz, anne babasının 8 yıl önce ilk aşk kıvılcımları o sahilde başladı, ahh ahhh bak şimdiii taaaa nerelere gitti aklım şekerimm ya yok ben çalışamam artık bu satten sonra:1: ömerle zeynoyu buluşturalım orda valla bereketli yer bakarsın bir kıvılcımda bebelerde olurda dünür oluruz şekerimm:34:

canımcım ikiside çok güzelde bence şu şişeler daha dekoratif geliyor bana insanlar evlerinde güzel bir köşeye koyabilir ama sabunnu bilemedim ikisinide yaparsan olur tabiii:1: miraya herşeyyy feda olsunnn dimi annesiiii:34:

Sabunu da geçen bi arkadaşımın banyosunda gördüm başka taç şeklinde bi modeli,kutuda olmasına ragmen çok güzel kokuyordu,minicikti:16:
Sise de olursa minik olacak zaten canta boy,az adet olacagından karışıkta yapamam,fiyat artar, o yüzden kararsız kaldım:44:
cevabın için sağol canım benim:16:Ama hiç yardımcı olmadın:9:Evet herşey feda olsun kuzuma teyzesi ama bütçe el verdiğince tabi:9:
neyseki aklıma hep ucuz şeyler geliyor:9:

yavrukedi aman diyim voguedan kilo almadan geleni görmedim:))

canım bunu dediğin iyi oldu zayıflayıp gideyim bari gerçi sinemisin peşinde koşturur olursam
belki kilo bile verebilirim :1:

Eki Görüntüle 626787

çook beğendim canım en çok şişeyi beğendim çok hoş ve dekoratif gerçekten :34:

Eki Görüntüle 626787
Fikrimiz zikrimiz bir demek ki arastirirken bana da orasi cok cazip geldi
Oyumu siseden yana kullaniyorum bence daha zarif
Bizim banyoda var mesela bi tane hediye
Onune taş fln koydum hosuma gidiyor ama sabun olsa koymazdim :1:
Siluet bir minnie gormustum cok hosuma gitmisti kafada fiyonkuyla yuzu olmayinca daha hoduma giiyor benim
Pembe siyah sahane olacak!

canım bizde zeynoyu götürmek için sabırsızlanıyoruz, anne babasının 8 yıl önce ilk aşk kıvılcımları o sahilde başladı, ahh ahhh bak şimdiii taaaa nerelere gitti aklım şekerimm ya yok ben çalışamam artık bu satten sonra:1: ömerle zeynoyu buluşturalım orda valla bereketli yer bakarsın bir kıvılcımda bebelerde olurda dünür oluruz şekerimm:34:
Uu beybi ilk ask kivilcimlari haaa :21:
Kumlarda debelensinler de anlasirlarsa neden olmasin dugunlerini de otelde yapiveririrz ayy ne guzel sahil dugunu olur!
Yalniz ben bu cumleyi azraeceme de dediydim ne pis huyluymusum herkese boncuk dagittim:26::26:

Arkadas sizin kizlar da cok guzel yav ben napiim azram ayri cilveli zeynom ayri yarin da gozumu sinemise diktim hadi bakalim :3:
Masallah kuzulara masallah:nazar:

Kizlar saka bir yana ben oglumun dugununu bile dusunuyorum
Kesinlikle su sehir bu sehir ksiitlamicam
Desin ki kapadokya otobus kaldiricam
Desin ki cesme sahili kiralicam
Cok ozeniyorum ya Allah gonlume gore bir gelin verir de burnumdan getirmez umarim:27:

Sabunu da geçen bi arkadaşımın banyosunda gördüm başka taç şeklinde bi modeli,kutuda olmasına ragmen çok güzel kokuyordu,minicikti:16:
Sise de olursa minik olacak zaten canta boy,az adet olacagından karışıkta yapamam,fiyat artar, o yüzden kararsız kaldım:44:
cevabın için sağol canım benim:16:Ama hiç yardımcı olmadın:9:Evet herşey feda olsun kuzuma teyzesi ama bütçe el verdiğince tabi:9:
neyseki aklıma hep ucuz şeyler geliyor:9:

kendimi tekrar okudumda ayyy hakkaten hiç yardımcı olamamışım:1: doğumgününden önce bir eminönü turu yapıcaz senle şekerimm ucuza getircez merak etmeee, gönlümüz zengin canımmm benimmm:16:

Evet cnm yengem olur kendisi. Cok da severim. Edebiyat öğretmeni.
Evet habibin neccar camii ydi. Ne guzel yaaa. Birebir tanışmasak da çok sevidim ben seni :)

ay canım antakyalı olurda sevilmezmi insan:1:çok tatlı çok şeker oluruz biz:1::1:
bende seni çok sevdim arkadaşım:17::17:
umarım bir gün tanışma şansımız olur:17::17:

Back
X