Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyorEve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm
annemi çağırdım çok yorgunum çünkü
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.daBen ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş
Ne diyim,tecrübesine güveniyorum
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benimÖzel sektör,gerçekten çok özel işte!!!
canım önemli birşey yokmuş çok şükür, doktorlar anlıyorya bizde nasıl bir endişeyle gittik ve dişten başka problem yok demişti, bu diş olayı sandığımızdan fazla zorluyor kuzuları galiba canım, iş konusuna hiç girmeyim arkadaşım valla akşama kadar susmam çünkü, ikinci bebeğimde çok uzun süre çalışmıcam ama onu çok iyi biliyorumm