2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 635439 kızlar bebekliğime bakın ece ye benziyor mu:))
canım gözlerin çekik olsaydı tıpkı sen derdim...
canim yasadiklarina inan cok uzuldum bana yapilsa idi herhalde kudururumdum sen iyi bile sabretmissin...bence bu isin pesini birakma, saglik bakanligina okkali bir mektup yaz..mutlaka ordan gelicek bir yaptirim olur cnm..

Bebek arabasi icinde , hangi firma sahibi ise onu ariyip bilgi verin ki birsey yapmadiklarinda da tuketici dernegine sikayet edin.

Bende ama ne sikayet meraklisiymisim dimi..yok valla haksizligina gelemem tr de iken hep dilekce yazardim memnum olmadigim hersey icin..cogundan geri bildirim aldim..bu yuzden sizlerde isin pesini birakmayin bosver dedikce daha cok kotuye gidiyor hersey..aslinda el birligi ile bu iste herkesi de bilinclendirmek lazim diye dusunuyorum..

ay canım sağol da,aradan 9 ay geçmiş ben uğraşmak istemiyorum.sadece yaşadığımla kaldım...

Günaydın,iyi sabahlar,iyi haftalar,iyi günler,iyi mesailer:),iyi iyi iyi iyi.....
Bütün iyi şeyler bizimle olsun inşallah:16:
Hasta bebişlere geçmiş olsun,babycerenim doğru tahmin cicim,
azraece,,eceyi sana cok benzetemedim sadece andırıyo bence canım...
planner nerdesin? çok şeyler vardı aklımda ama içimde bir kötü his var kızlar...
Sebebini bilmiyorum..Allah'ın hayırlara çıkarsın...
En iyisi ben Kayra'nın güzel fotolarına bakayım da moral bulayım:16:

günaydınn sevgili anne arkadaşlarımm:16:

umarım bütü anneler ve kuzuları iyidir, herkesiii kocamannn öpüyorummmm:54::54:

geçen haftaiçi izinliydim işe geldim sonra dayanamayıp gittim kaç gündür evdeyim ve çok hastaydım faranjitim azmış bu kış hiç hasta olmadım diye diye nazar değdirdim kendime, bugunde işe geldim ama hala iyi değilim bakalım biraz işlerimi toparlayıp tekrar eve donucemm, zeynom çok iyi çok şükür, evde bilg elime bile alamadım, hasta haldede olsam zeynomla olmak çok güzeldi, bu sefer geçmişi okuyamayacağım sanırım ama birkaç sayfada TURUNCU'yu gördüm hoşgeldin canımmm:54:

birtürlü koyamadığım diş buğdayı resimlerinden birkaç foto koyayım bari telefonumda olanlardan yoksa hala makinadan aktaramadım:5:

Günaydın,iyi sabahlar,iyi haftalar,iyi günler,iyi mesailer:),iyi iyi iyi iyi.....
planner nerdesin? çok şeyler vardı aklımda ama içimde bir kötü his var kızlar...

burdayım şekerimm hasta olarakta olsa sabah kadrosundaki yerimi aldımm:1: içindeki his hayırlara çıksın inş canım oluyor bazen böyle, iyi düşün iyi olsunn, bende gidip resim bakayımda iyi gelsin biraz:54:

Ballarım,kuşlarım güzel,mutlu,sakin,huzurlu bir hafta diliyorum hepimize:16::16::16:

güzel bir h.sonu geçirdim.c.tesi günü bütün günü kızımla koyun koyuna geçirdik.biliyorum beni çok ama çok seviyor...kucağıma alıp canımmm kızııımmm,melek kızımmm,şeker kızııımm,bebek kızııııımm, gibi şeyler söyleyince benim tonumdan benden daha fazla söylüyor cırcır bözeği gibi.ama çok tatlı çok teyseler.alkışı çok rahat yapıyor artık.mutlu olduğunda yada sevdiği bir şarkı çıktığında.

mesela blero-can't you see isimli şarkı var telefonum o müzikle çalar hep.kızımın kulak aşinalığı varmıs da ben farkedememişim.çalınca zaten uyanmazdı ama c.tesi günü telim çalıp da o şarkı çıkınca alkış yapmaya ve şarkıyı kendince mırıldanmaya başladı.ay nasıl mulu oldum.hatta c.tesi gecesi o şarkıyla uyuttum.kendi kendine uyudu daha sonra.düşüne düşüne, baka baka boşluğa.acaba karnımda olduğu dönemden birşeyler mi anımsattı ona?

bir de naynininininnay nininininay'ımız var bunu da çok seviyoruz ve tempo tutuyoruz.tekbir ve salavatta benimel birlikte söylüyor kuşum.Lütfum benim lütfum o…Şükürler olsun Yaradan’a…

dün de öğlen 14:30’ta kızımı doyurarak kzıkardeşimle kuaföre gittik.ben çıkarken yeni uyumuştu.Veeee 3 satt hiç uyanmadan uyumuş kızım.eşime dedim bi bak ateşlenmiş falan olmasın.Gündüz uykusunu hiç 3 saat uyumaz çünk.Kızım bana müsaade etti resmen.Rabbim müsaade ettirdi.Ve ben dün bir çılgınlık yapıp saçlarımı Şu meşhur Hürrem kızılına boyadım.kızımın d.gününe boyatacaktım ama kardeşim abla risk alma nasıl duracağına şimdiden bakmalısın.malum saçlar röfleydi.Ama çok güzel oldu ya… renklerin tam oturması için 3 gün sonra gene boya yapıcaz.ağda,saç,bıyık,kesim yaptırdım.saçımı da kardeşime boyattım.birde güzel makyaj yaptı.eşime sürpriz yaptım.haberi yoktu boyadan.adam bakakaldı:=)) ehehehhhh.dönüp dönüp çaktırmadan baktı ve gece artık malumunuz…ben uykusuzum….

Bu arada bugün benim doğum günümmm…Beklentim yok ama birşeyler olsa iyi olur….:21: :34:

Herkesi çok öpüyorummm….
:54::54::54:

günaydın mayıs annedaşlarımmm
böyle diye diye nisan annesi olduğumu unutacağımmm :)

PINARDAM için neden sıkılıyor canım? birşey mi oldu yoksa hava fln mı bozuk? bol bol la havle çek kuzum

PLANNER ne zamandır soracağım unutuyorum
1 ayı geçti neredeyse ama yeni evinizde keyifler nasıl? ferah ferah tertemiz bayılırım yeni evlere!

BAMBUCAN diş buğdayı fotoları bekliyoruuuuzzz

MYBABYLOVE yazıyorum yazıyorum bir aksilik çıkıyor yollayamıyorum
OKİŞ için kocaman bir BÜYÜMÜŞ DE KÜÇÜLMÜŞ CADIII diyesim geldi :)
annesi için de NERELERDESİN SEN NE ZAMANDIRR!!
çok geçmiş olsun hastalık geçirmişsiniz ama müjdeli haberi vereyim mart geldi sayılır kış bitiyorrrrrr :p

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY şu an senden içiyorum bebeğim afiyet olsun bana sen de ço klezzetliymişsin hani :)
teklifin için sağol cnm. gönder desem hiç şüphe etmezsin eminim :71:
Ömer'in pastalarını yapacak olan kurabiyeciden rica ettim bana ferforje olarak hem cupcake hem de pasta standı bulacak
tekrar çoook sağol

BABYCEREN bildin canım sevgili kayınvalidem haftasonu yine beni pek dinlemedi ben de toplum içinde lafım ağzımda sap gibi kaldım :1:
ama genel olarak daha iyiyiz dışarı çıkarken onu da çağırdım beraber gezdik sonra da yemek ısmarladım
evin özellikle mutfağımın hakimiyetini kaybetmemek adına her işi kendim yaptım
sözde bizi dinlendirmek için gelmişlerdi ama ben daha çok yoruldum :8:
olsun evimin düzeni bozulmasın istiyorsam yapmam lazım eşimd e sağolsun baya yardımcı oldu
gerçi ona ne buyursam hemen annem yani kv çocuğum yorulmasın ben yaparım diye damladı :1:
yine de keyifli güzel bir haftasonu oldu bazı şeyleri kabullenmek çok zorlamamak gerekiyor

TURUNCU Kayra baya büyümüş ve kilo almış görünüyor Belçika yaramış bıdığa
Tobi öne dönüklerde Römer2den sonra kullanılabilecek en iyi alternatif bence güle güle kullanın

İLKİM 82 (babyceren yüzünden emino lamıyorum kaçtı diye :1:) sen kavanoz istiyorsan yoğunuz yetişemeyiz diyenlerden boş kavanoz satın al
Üzerine yuvarlak etiketi kendin ya da biz hazırlarız her ozalitçiden çıktı alabilir ve evde eşine yapıştırtabilirsin :)
İçine de 2 badem şekeri tamamdırrr

MELEĞİM Mahir'e hasret bıraktın valla koy artık şu fotoları özledim o kıvrımı güzel dudaklarııııı

MUTLUANNEM Mira uyudu mu haftasonu? Ömer hiç uyutmadı bizi. Her 3 saatte bir kalkıp emmek istiyor şükrediyorum ama emdikten sonra da hemen uyumuyor kerata

Kızlar inanmazsınız mırıl mırıl sesini duyduk gittik karyolasında dikilmiş korkuluğuna dayamış kafasını hem mırıldanıyor hem uyuyor :53:
Bir de emekleyerek top oynamayı öğrendi topu önüne katıp itekleye itekleye takip ediyor
Top hızlanınca turboya takıp emeklerken TV ünitesine çarpıp düştü köşesinden Rabbim korudu çok korktuk ama şişmedi çok şükür
Façası var artık oğlumun :1:

AZRAECEMM ben benzettim yani yolda görsem aa Ece'ye ne çok benziyor derim sen de onun gibi keltoş prensesmişsin galiba ve de tontoş :)
sen bunları okuyamazsın gerçi ağdadasındır şimdi :1:
bu arada 7 litre su içilir mi kızım tabi kaçırırsın eşim bana damacanadan hat çekmeyi düşünmüştü bir ara ben de öyleydim ama doktorum alkali dengen bozulur diye uyardı.
Çok su içmek zehirlenmeye bile yol açıyormuş maksimum 3 3,5litrede bırakmak lazımmış :53:

gideyim de yeni başlayan çekirgeme azıcık iş öğreteyim kızlar
hepinize sendromsuz bir pazartesi diliyorum
bu hafta çarçabuk çasçabuk çapçabuk geçsin !!

not: bu cmt diş buğdayımızı yapmayı düşünüyorum ama kv damarıma basarsa yapmayacağım
imza: maymun gözünü açtı :p

avatarda ayak görünce Pınarda sanıp ona yazmıştım meğer kötü his senin içindeymiş :26:
o zaman sana da yineliyorum bol bol la havele çek canım
bazen insan anlamsız yere huzursuz oluyor şeytan dürtüyor sanki kötüye yorma hiç

günaydınn sevgili anne arkadaşlarımm:16:

umarım bütü anneler ve kuzuları iyidir, herkesiii kocamannn öpüyorummmm:54::54:

geçen haftaiçi izinliydim işe geldim sonra dayanamayıp gittim kaç gündür evdeyim ve çok hastaydım faranjitim azmış bu kış hiç hasta olmadım diye diye nazar değdirdim kendime, bugunde işe geldim ama hala iyi değilim bakalım biraz işlerimi toparlayıp tekrar eve donucemm, zeynom çok iyi çok şükür, evde bilg elime bile alamadım, hasta haldede olsam zeynomla olmak çok güzeldi, bu sefer geçmişi okuyamayacağım sanırım ama birkaç sayfada TURUNCU'yu gördüm hoşgeldin canımmm:54:

birtürlü koyamadığım diş buğdayı resimlerinden birkaç foto koyayım bari telefonumda olanlardan yoksa hala makinadan aktaramadım:5:

aa geçmiş olsun hasta bile olsak evde bıdıklarla olmak iyi geliyor valla
hemen resimlere bakmaya gidiyorum :10:

Günaydın kızlar...:3:
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum .

PLANNER
: canım hoşbulduk teşekkür ederim :29:

anneZEYNEP : Kayranın kilosunu gitmeden önce yanlış ölçmüş doktoru.Gitmeden önce en son yememesine rağmen 8800 gr olduğunu ve çok şaşırdığımı söylemiştim ama perşembe günü doktora gittiğimde kilosunun yine 8800 olduğunu öğrenince dahada şaşırdım :)
Önceki ölçüm 8400 idi.Yani tatilde 400 gr alarak 8800 olmuşuz.Hala soğanın cücüğü kadar ufacık tefecik olsakta sağlıklı olduğumuz için çok mutluyuzzzz :16:

Nahigancım pasta işini halledebildin mi?
yapıyor musun haftasonu diş buğdayını?
yardımcı olabileceğimiz birşey varsa söyle canım.
gerçi mutluannemin tez canlılığı ve maharetli ellerinden uçan kuş kurtulamaz ama olsun yapabileceğim birşey varsa haber ver :21:

avatarda ayak görünce Pınarda sanıp ona yazmıştım meğer kötü his senin içindeymiş :26:
o zaman sana da yineliyorum bol bol la havele çek canım
bazen insan anlamsız yere huzursuz oluyor şeytan dürtüyor sanki kötüye yorma hiç

Canım benim çekiyorum sağol,,zaten Kayra&Ömer&Zeynep Ada'nın resimlerine baktım,içim açıldı bile:16:
HAni böyle bazen yataktan uyanırsın da kötü bişey duyacakmışssın gibi hissedersin ya öyle kalktım sabah,,
birde malum p.tesi faktörü tabi:37:Şİmdi daha iyiye gidiyorum,,buhranım geçti biraz:ssz:&:126:=:54:

Son düzenleme:
benım tatlı arkadaşlarım hepinize iyi haftalar diliyorum...

bizim şirkette bugün checkup yapıyorlar iş sağlığı zorunluluğu olarak..sabah beri kan, idrar, ciğer,kalp,göz, kulak muayenesi derken bu saat oldu...ciğerlerden cok süpheliyim bakalım sonuçlar ne cıkacak:))

dün Adanın 10. ayı bitti teyzeleri..cumartesi randevumuz vardı ancak ben grip oldum cok kotuydum onumuzdekı hafta goturucem kontrole..vee benım korkak kızım 3 adım atmayı başarabildi sonunda..çok heycanlandım birde kalabalıktık çığlık attım 3 adım attı diye..
herkes benım şaşırmama bakıyor dedim kusura bakmayın ılk defa adım attı hepimiz koptuk tabı gulmekten..

kızlar Ada cok yaramaz oldu çekmeceleri açıp tek tek sallayarak dısarı atıyor herseyı...ozellıkle katları bozulsun diyemidir iyice sallıyor..işimiz var bu bıdıklarla...bizden haberle boyle şekerler...

gun ıcınde gecmıse donmeye calısıcam hepinizi kocaman opuyorum...

anne_ZEYNEP canım sagol, hala yerleşmemiş ayrıntılar var desemm inanırmısın:1: ama çok rahatız çok şükür ferahladık resmen eski evimiz çok küçüktü ve balkonsuzdu şimdi iki koca terasımız olunca üstelik deniz manzaralı, tadına doyum olmuyor hepinizi beklerim, baharı ve yazı sabırsızlıkla bekliyoruz teras keyfi için, eski oturduğumuz siteye göre çok daha donanımlı, yani artık kapalı havuzumuz var haftada 2 gün havuzdayız, şimdide platese başlıcam inş sitedeki spor salonunda hoca eşliğinde ve site aidatına dahill en güzel yanı bu:9: dediğin gibi yeni ev süper dokunduğumuz her yer içimize siniyor tertemiz:16:

benım tatlı arkadaşlarım hepinize iyi haftalar diliyorum...

bizim şirkette bugün checkup yapıyorlar iş sağlığı zorunluluğu olarak..sabah beri kan, idrar, ciğer,kalp,göz, kulak muayenesi derken bu saat oldu...ciğerlerden cok süpheliyim bakalım sonuçlar ne cıkacak:))

dün Adanın 10. ayı bitti teyzeleri..cumartesi randevumuz vardı ancak ben grip oldum cok kotuydum onumuzdekı hafta goturucem kontrole..vee benım korkak kızım 3 adım atmayı başarabildi sonunda..çok heycanlandım birde kalabalıktık çığlık attım 3 adım attı diye..
herkes benım şaşırmama bakıyor dedim kusura bakmayın ılk defa adım attı hepimiz koptuk tabı gulmekten..

kızlar Ada cok yaramaz oldu çekmeceleri açıp tek tek sallayarak dısarı atıyor herseyı...ozellıkle katları bozulsun diyemidir iyice sallıyor..işimiz var bu bıdıklarla...bizden haberle boyle şekerler...

gun ıcınde gecmıse donmeye calısıcam hepinizi kocaman opuyorum...

ayyy ne güzel ilk adımlarını attı demek minnoşun ne duygulu biran darısı bize inş, benim zeynomda dün 9. ayını doldurdu, yaramazlıklar aynı yalnız çekmece ve dolaplar en gözdelerii:1:

bugün 9 aylık olduk:52:
çok mutluyuz:24::24:
sanırım ilkim61 in kızıda bugün 9 aylık oldu..aynı gün doğum yapmışız:17:
ne güzel ne güzel ne güzel:32:
zaman ne kadar hızlı geçiyo..daha dün kucagıma almıştım kızımı..ne çabuk
büyüyolar..ama biz hep aynı kalıyoruz dimi kızlar:1:
saglıklı uzun ömürler versin bütün bebeklerimize,çocuklarımızaa...

planner__geçmişolsun canım..merak etmiştik seni..bir daha ortadan kaybolursan haber ver canım...

mutluanne__canım bazen hepimize oluyo sanki kötü birşey olacakmış gibi ahhal hayırlara çıkarsın..iyi
şeyler olsun..bende bu sabah biraz sinirli uyandım üstüne cerende vır vır konuşunca dahada sinirlendim
neyse şimdi daha iyiyim..muckks

zada__benim burçtaşım 3 adımmı atmış:)insan nasılda heycanlanıyo..yürümesine çok az kaldı annesi..
10 aylık olmuş ablamız..allah esirgesin maşallah kuzuya..

nagihan__doğum günün kutlu olsun şekerim:54:
$komik-dogum-gunu-mesajlari-1[1].gif

mutluanne__canım bazen hepimize oluyo sanki kötü birşey olacakmış gibi ahhal hayırlara çıkarsın..iyi
şeyler olsun..bende bu sabah biraz sinirli uyandım üstüne cerende vır vır konuşunca dahada sinirlendim
neyse şimdi daha iyiyim..muckks

Evet şekerim bazen bi kasvetle uyanıyo insan,,gerçi hiç sevmem iç karartıcı enerji vermeyi ama
otu botu paylaştığımdan yazdım yine dayanamadım:9:

9.ayınız ve 9. ayına giren bütün bebişlerimize kutlu&mutlu olsun:16:Rabbim sağlıklarını huzurlarını daim etsin inşallah:nazar:

NAGİŞŞŞ canımm doğum günün kutlu olsun, iyikii doğdunn bak ne güzell bir anne oldunn:16: musmutlu bir yaş olsun senin içinn kocamannn öpüyorumm seniiii:54::54:

yine yapsam mı yapsam mı aslında malzemede pek yok ama birdeneyelim:)
KİM NE YAPIYORRRR:)))

TALICADI_ya temizlik yapıyo yada geziyo:)bu sefer biri tutar heralde:))
AZRAECE_eceye masaj yapmayı ögretiyo o minnak ellerle annesinin sırtını ovuyo:)
ANNEZEYNO_kayınvalidesine birşeyler anlatmaya çalışıyo ama kadın hop sırtını dönüyo:)zeynep arkasında konuşuyo ama kaynana odadan odaya kaçıyo:))
PINARDA_güzel bir uyku çektigi için çok mutlu..kızıyla oynuyo:)
PLANNER_canım nerdesin bir kaç gündür göremedim seni...
MUTLUANNE_evi tertemiz kafa rahat..mirayla oyun oynarken kocasınada laf yetiştiriyo:))boşuna ugraşma canım bu ikizler adamları zor anlıyo:))bendede var
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY__evdeki bütün yeşilçayları çöpe atıyo:)artık türk çayı içiyo:)
İLKİM62__62 yle tavşan yapıyo:)besteyi mıncıklıyo:))dikkat babası görmesin:)
BİANGELKUJUM__kujum nerdesin göremiyorum seni...tavşanın nasıl...
BEYKOZ__yeni laptop unun tozunu alıyo:)köşe bucak saklıyo:)eskisinide enesin önüne atmış:)
BAMBUCAN__canım fizik tedavi iyi gelmiş sana çok sevindim..
MELEGİM__:54::54:

canım benim laptop sıfır gibi hiç kullanmadım evlenmeden önce babam almıstı evlendim eşiminki daha eski diye onu kullanıyordum üstünde yemek yiyip içecegimi bile içiyordum kendiminki cıktı eşime kızıyorum üstüne bişey koyma dikkatli kullan oyun yükleme falan diyor tabi benim pc s.ctn a.zına bozdun kendi pc dokundurtmuyon diyo görürsün sen ben neler yapcam buna diyor eee öle dedim sonucta benimki sıfır sayılır senin pc neler görmüstür ama eşiminki cok saglamdı üstüne ne zaman enes 1bardak su döktü kafayı yedi klavyesi ben bişey yapmadık dedim tamam dedi içini actı su içindegörünce itiraf ettikkk bir ton laf işittik ama gülerek söyledi aile içi şiddet cıkmadan atlattık:9::9::9: cünkü ben bir kungfu yaparım eşim pes eder gülmekten biliyor tersimin pis oldugunu :47::47::47:

Back
X