2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:125::125: yemek yapmaya gidiyorum:125:

dişimde bir şey varmı:125: :)
dişim dedimde aklıma geldi yarın dişim çekiliyo:1:
bizim burda bir laf var KUZZULKURT çekilseydide kurtulsaydık artık:1: der gibi:))

Ne olur makarna suyu koyma benim için lütfeeeeen:16:
Eniştenin dişlerinden sonra senin dişinin lafı bile olmaz şekerim:54:
Çok dişli çıkmış senin adam walla:9: NAsıl fırçalıyor merak ettim doğrusu:27:
Aklımda bişey war ama:26:Eniştem diye söylemicem:9:

Merhaba hanımlar benim de 13 mayıs 2012 doğumlu bir prensim var. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum kk'ya. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

:125::125: yemek yapmaya gidiyorum:125:

dişimde bir şey varmı:125: :)
dişim dedimde aklıma geldi yarın dişim çekiliyo:1:
bizim burda bir laf var KUZZULKURT çekilseydide kurtulsaydık artık:1: der gibi:))

canım dişinde kocaman çokolota var bir dil at gider :9:
buarada o cekilen dişini al gel resmini cekte canavar dişi bizde görelim
adı cok gecti tanışmamak olmaz sonra vurursun totosuna tekmeyi:47:

ayyy ne güzel ilk adımlarını attı demek minnoşun ne duygulu biran darısı bize inş, benim zeynomda dün 9. ayını doldurdu, yaramazlıklar aynı yalnız çekmece ve dolaplar en gözdelerii:1:

evet cnm cok heycanlandım ve duygulandım hangi ara buyudulerde adım atmaya basladılar...zeynomunda 9. ayı hayrlı olsun..kocaman öpüyorum fıstıgımı resımlerıne bıttım zaten bugun...

zada__benim burçtaşım 3 adımmı atmış:)insan nasılda heycanlanıyo..yürümesine çok az kaldı annesi..
10 aylık olmuş ablamız..allah esirgesin maşallah kuzuya..

evet burctas teyzesı adım atmaya basladı zilli kızım..teşkkürler teyzesi öptük seni çağlayı ve cereni...

Tatlım Adacığımıza kocamaaan bravoooo:46:
inşallah tetkiklerde bir şey çıkmaz.

teşekkürler tatlım amin inş. birşey çıkmaz...

Merhaba hanımlar benim de 13 mayıs 2012 doğumlu bir prensim var. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum kk'ya. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

Hoşgeldin,,sefalar getirdin canım,hemen baraj sorularını cevapla o zaman:34:
İsmi ne Yakışıklı prensinin?:16:
Emiyor mu hala?:16:
Çalışıyor musun?:34:
Bebişin gece uykusu nasıl?
Vee son soru saçı var mı?:27:( bu özel bir sorudur cevaplamak zorunda değilsin:9:)

Nagişim cnm arkadaşım doğum günün kutlu olsun...eşinle kızınla nice uzun sağlıklı mutlu seneler dilerim tatlım...

bu arada faceteki fotolarına baktım zayıflık sana cok yakısıomuş tatlım.. ben senı bu halınle gordum cok begendım ama zayıfken cok cok cok daha guselsın tatlım o yuzden rejimi sakın bırakma ve eski kilona geri don tatlım..siyah sacta cok yakışıyomuş sana söylemeden geçemicem...çok öpüyorum...

Baktım da yürüyen bebişler var. Hayat onların karşısına yürümek için hep güzel yollar çıkarsın inşallah.Benim paşam daha yeni iki elimizle tutunca ayakta durabiliyor. Tembel biraz bizimki. Dönmeye bile yeni başladı. :)

hoşgeldin cnm aramıza...

mutluannemin sorularını yanıtlaki seni daha yakından tanıyalım tatlım..bebeişin çok tatlı görünüyor..kocaman maşşallah ona..

evet cnm cok heycanlandım ve duygulandım hangi ara buyudulerde adım atmaya basladılar...zeynomunda 9. ayı hayrlı olsun..kocaman öpüyorum fıstıgımı resımlerıne bıttım zaten bugun...

evet burctas teyzesı adım atmaya basladı zilli kızım..teşkkürler teyzesi öptük seni çağlayı ve cereni...

teşekkürler tatlım amin inş. birşey çıkmaz...

zadacım hayırlı olsun küçük hanımefendinin prensesin belliydi yürüyecegi dimdik oturusunu unutamam yavrum cok seker boncukkk yürüyüsünü düşünemiyorum ortada minik biri dolanıyor elbiseli ay cok güzellll yaaa tebrikler zadacımmmm:54::16:

Hoşgeldin,,sefalar getirdin canım,hemen baraj sorularını cevapla o zaman:34:
İsmi ne Yakışıklı prensinin?:16:
Emiyor mu hala?:16:
Çalışıyor musun?:34:
Bebişin gece uykusu nasıl?
Vee son soru saçı var mı?:27:( bu özel bir sorudur cevaplamak zorunda değilsin:9:)

Kutluhan Atilla
evet halen emiyor ve hiç bırakmaya niyeti yok çok düşkün emmeye
hayır çalışmıyorum şu an için evdeyim
bebiş elinden gelse sabaha kadar oturacak zorla uyutuyorum uyusa da saat başı kalkıyor
evet saçı var ama yakında kel olabilir keselim diyoruz terletiyor çok

Bu arada hoşgeldin diyen tüm hanımlara çok teşekkür ederim. Çok duygulandım valla ağlayabilirim şu an. Çok sıcak bir karşılama oldu bu. Çok teşekkürler.

merhaba hepinize kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulup giremiyorum Tuana çok hareketlendi pire gibi ordan oraya sıçrıyo bütün enerjimi emdi vala

beykoz,meleğim,tatlıcadı,babyceren,ilkim,çiçekçiçek,turuncu,hejar,mybabylove,planner,mutluanne ayy unutmadım diğerleriniziiiii kızmayınnnn ama dilimin ucunda çıkartamadım:27::27::27:

hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl

Tunişim bugün o minicik parmaklarını çekmeceye kıstırdı sonra da dudaklarını büzüp bana bakıp ağladı yavrum
böyle böyle öğrencekler de insanını içi gidiyo ana yüreği işte:16::16::16::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hepinize kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulup giremiyorum Tuana çok hareketlendi pire gibi ordan oraya sıçrıyo bütün enerjimi emdi vala

beykoz,meleğim,tatlıcadı,babyceren,ilkim,çiçekçiçek,turuncu,hejar,mybabylove,planner,mutluanne ayy unutmadım diğerleriniziiiii kızmayınnnn ama dilimin ucunda çıkartamadım:27::27::27:

Tunişim bugün o minicik parmaklarını çekmeceye kıstırdı sonra da dudaklarını büzüp bana bakıp ağladı yavrum

Canim yazini okurken adimi gormek cok mutlu etti beni tsk ediyorum,kendi adima soylim yerin cok belli forumumuzun masum yuzlu guzeller guzeli mayis annesi.O minnak parmaklara kiyamam opuyorum her birini tek tek,gecmis olsun.

Kutluhan Atilla
evet halen emiyor ve hiç bırakmaya niyeti yok çok düşkün emmeye
hayır çalışmıyorum şu an için evdeyim
bebiş elinden gelse sabaha kadar oturacak zorla uyutuyorum uyusa da saat başı kalkıyor
evet saçı var ama yakında kel olabilir keselim diyoruz terletiyor çok

Bu arada hoşgeldin diyen tüm hanımlara çok teşekkür ederim. Çok duygulandım valla ağlayabilirim şu an. Çok sıcak bir karşılama oldu bu. Çok teşekkürler.

Canim hosgeldin aramiza.Resimdeki yakisikli kucuk prens Atilla olmali,cok yakisikli allah bagislasin,forumdakii prenslerimizin sayisi prenseslerimize nazaran daha az,ohh bir yakisikli daha geldi,bakalim kime talip olcak senin minnos :1:

Selam şekerim,,Tuana'ya geçmiş olsun,,inşalah çok canım acımamıştır,,enerjiyi vakumluyo bu minnoşlar resmen:9:
Aman keyifleri yerinde olsunda biz razıyız herşeye:emir_bebek: Mama sandalyesinde azıcık fazla kaldı ayy çok oturdu diye vicdan yapıp yere koydum bütün evi emekledik dün,,dizlerimize tozbezi bağlıcaktım unuttum:27:
Eşim kızıma saçma sapan "hahaa" diye yalandan gülmeyi öğretti,,şimdi "hahahaa" derken nefesi kalmıyor yavrumun.Bebişe öğretecek mantıklı bişey bul dimi:47: iyiyiz keyifteyiz çok şükür:34:

NAGIHAN,canim dogum gunun kutlu olsun,iyiki dogdun ve iyikiiiiii mayis annesi oldun:16:

PINARDA,tatlim okuyunca o hemsirenin yaptiklarini inan cok sinirlendim,allahindan bulsun ama hic merak etme yanina kalmaz,doguma girecek bir insanin o sekilde uzulmesine sebep olacak bir insan emin ol cezasini bulur bir yelerde...

ILKIM,guzelim sabah senin gunaydininla uyanmaya alisinca cok zorlaniyoruz boyle,ozamanlar gunumuz daha bir aydin oluyordu bak MUTLU ANNE skintili uyandi,BABYCEEN ise sinirli,sence neden? :52: Neyse artik hafta sonlari telafi et canim sende,optum pamuk sekerimle seni :16:

TURUNCU,puturlu sorununuzu halletmenize cok sevindim darisi Masalima olsun canim.Bizimki cani isterse birkac minik parca seklinde yiyor ama bazende ayni seyde olsa oguruyor anlamadim ben bu isi.

ZADA,cok guldum canim ya hele hele gozumde canlandirinca :52:

Maşallah Beste ye:nazar:Bunlar büyüyor olmalarına işarettir.Bugün kızım özellikle mi yoksa gayrı ihtiyari mi bilmem bi baktım , anne dedi.O kadar güzel söylediki hayatta unutamam.Duygulandım hatta.Allah sağlıklı büyütür inşallah tüm bebişlerimizi...

Tatlım badem yağını normalde biz yetişkinler süreriz,bilmem ki sakıncalı değil mi?Genelde saçlar daha gür çıksın diye kesiliverir ama:44::44:
Pinarcim iki kez uclarindan aldim hatta kat bile verdim arkalara yani:1:ama uzamiyor hayatim ve cok cansiz bakalim sanki biraz fayda gorur gibi olduk hem pamuk gibi oluyor parlak parlak daha canli duruyor kesmek ise yaramadi birde bunu deneyelim dedik:24:

Back
X