dünkü güzel mi güzel, tatlı mı tatlı dilekleriniz için çoookkk amaa çooookkk teşekkür ederim.inş. güzel bir ömür içinde sevdiklerimizle beraber oluruz.
dün sabahtan size yazdıktan sonra acayip bir yoğunluk bastırdı. Nefes alamadım diyebilirim. Aslında doğum günlerimizi tatil yapmaları gerekir.Sizce de mantıklı değil mi? Ehehehhhh :=)
Dün akşamım güzeldi. Bana bişeyler çaktıran küçük kaynım olmasaydı daha sürpriz olacaktı.kardeşim,eşi,bebekleri,teyze kızım,eşim,ben,kuşum,kaynımla beraber bir doğum günü kutladık.kız kardeşim güzel bir ayakkabı almış,topuklu.2 yıldır topuklu ayakkabı giymiyordum.Bugün giydim.Alışamadım ama süreç lazım.Eşim telefon almış bekliyordum zaten. Ama son anda bikaç gün önce alamayacam demişti ben de plates topu istiyordum onu alır diye düşünüyordum.Sırada benim hediyem deyince plates topu aldın değil mi dedim.Al bakalım topunu dedi.telefon kutusunu bıraktı kucağıma.eheehhh.Dilimden plates topu düşmedi.sanırım onu da alacak bana:=))

d.günü pastamdan yemiş miyimdir sizce?evet yedim.1 dilim kadarcık.öyle kalın falan değildi.:=)

ama sabah kendimi 100 gr almış olarak gördüm.yeşil çayı bu aralar içemiyorum.gidip alamamaktan.gerçekten çok önemli bugüne bugün 2 ay 9 günde 13 kilo verdiiimmm….Evet verdimm…
Ben var ya inanın hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Sanal manal olabilir ama gerçek hayattan daha gerçek arkadaşlar olduğunuzun farkındayım.iş yerimdeki sahte yüzleri düşünürsek…İnşallah reelde de görüşmelerimiz gerçekleşir,kopmadan arkadaşlıklarımız yıllarca sürer.

Hepinizi çok öpüyorum şekerler….

Eki Görüntüle 636670