- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
Kızlar kızlar
ben yenı bı grup buldum benı cok heyecanlandırdı oyuzden sızlen de paylaşmak ıstedım sonra yokkk sen bılıodun da bıze nıe solemedın demeyın...
grup sayesınde montessorı eğitimiyle tanıştım ve arastırdım lakin grup sanırım yenı kurulmuş uyesı yok olabılır yada ılgılenen olmayabılır.gelmem dersenız ılgınızı cekerse de ben kıtabını aldım uygulamaya basladım ıstersenız sızlede paylaşırım bla bla sımdılık ben kacar yemek hazırlıcam oglene badışko uyurken...
EVET EVET EVET EVET EVET, BEN DE BİLİYORDUUUUUUMMMMM

hatta hamileyken öğrenmiştim. hatta biraz dindar ama Adem Güneş diye bir adamın programlarını dinleyip, kitaplarını okumuştum. o kadar teşekkür ettim ve o kadar dua ettim ki kendisine. Orhan Cemal doğmadan önce haberdar olmuş olmam ve montessorı (Anadolu pedagojisi) göre yaklaşmış olmam çok büyük bir nimetti benim için

"her çocuk farklıdır" diyerek itiraz edenler bence önce bu Anadolu pedagojisini araştırsın derim. her çocuk farklıdır ama şevfat ve sabır her çocuk için gereklidir

Orhan Cemal'in bu kadar ruhen özgür, çevreyle uyumlu, uyku-yeme sorunu yaşamayan bir çocuk olmasında Anadolu pedagojisinin çok etkisi var diyebilirim

YAŞASIN ANADOLU PEDAGOJİSİ YAŞASIN montessoriiiiiii
*****EĞİTİM ŞART*****