Ahanda tatlıcadı gelmiş nerelerdesin canım ya özledik seni
Sana da günaydın canım ayrıca hoş geldin
Hadi gözün aydın evi yerleştirmişsin.
Tarık buğrama da kocamanYürümeye başlamış aferin ona bi aferin de seni üzmediği için gelsin kuzuya.
Bende sizleri çok özledim canımm

İnternet bağlanır bağlanmaz hemen kk ya geldim

Tam yürüme denilemez aslında bizim bıdık oyuna çevirdi bunu bi kaç adım atıp kendini bırakıyo ve alkışlıyo:) ya da ben herşeyin hemen gelişmesini istiyorum:)
Yettim garigeldim kuşum
Hayırlı olsun Buğra yürümeye başlamış
Yürüü be Tarık Buğram kim tutar seni
Taze resimlerden hemen ekliyoruz teyzelerimize özel
Çok yoğunum aklım hep sizde walla kızlarhaftaya daha aktif olucam işlaaa:124:
Şimdi hemen taze taze yüklüyorum Mira ve saz arkadaşlarıyla olanları![]()

Ah bir de şu yürüme adım sayıları artsa nasıl mutlu olucam

Bu zamana kadar bekledik biraz daha dişimi sıkmam lazım galiba

Kızlar, tatildeyken malumunuz üzere yorgunluktan bitik günler geçirdim
Dönüşte ise ben 5 makine çamaşırımla evde başbaşa kalıp kızım ve eşimi dedesine gönderdim.
Ertesi gün iş dönüşü kızı alıp gittim yine,,herkes orda, beni gören gülüyor:44:
Mira'ya anne ne yapıyor diyorlar ama benim bildiğim bişey yok,
kızım da kııııı diye ses çıkartıyorBende baya bi çaktırmadım biliyorum gibi yaptım(ona kızmamın taklidini yapıyor sandım hatta),herkes Mira ya aynı komutu veriyor ve kahkahkah gülüyorlardı:44: Dayanamadım eltime sordum,,meğer ben horluyormuşum tatilde
bunlarda baba kız erken kalkıp beni izleyip taklidimi öğretmiş
Neyse hiç çaktırmadım bende gülüp durdum
Ama rezil oldum tabi
Kızım belki akşam unutmuştur diye bi sorayım dedimUnutmamış
Anne nasıl yapıyor Mira: kıııııı
iyi bir anı mı kötü mü belemedim ben şimdi![]()
Yerim ben onu yaaa

Tarık buğrada benden burun silmeyi öğrendi eline peçete alınca burnunu siliyo hemde ağzıyla ses çıkararak

Ayy ne guzel tatlicadimi gordum pek tatli oldum :)) bugun biraz daha kalabalik olmus buralar millet geliyor artik tek tek ins hepiniz gelir bir guzel toplasip yazisiriz..
Hani sen Tarik Bugra iki yasina kadar yurumez diyordun bak aslan parcamiz baslamis bilem helal olsun kocum benim...benim deli danada halan tik yok deliii olucam yaw...yurumeye baslasada havalar sogumadan parklarda cirik atlasak dimi :))
Tasindin herhalde ohh ne guzel sekerim agiz tadiniz bozulmadan gule gule oturun ins.
Artık yaz tatili bitiyo kısa zamanda tekrar toplaşırız inş
Tarık buğram beni yanılttı hep 2 yaşında anca yürür diyodum..bi akşam babası yere bastırdı hadi oğlum anneye git dedi baktım 1 adım attı biz şok olduk:)
Biraz daha uzaklaştım hadi oğlum gel bana dedim 2 adım attı tabii biz 4 köşe olduk aferim diye alkışlıyoruz kendiside nasıl sevindi
Sonra biraz daha uzaklaştım 3 adım attı sonra kendini yere atıp alkışlamaya başladı

Bi günde hiç beklemediğimiz anda adım attı yanii mahirimdende hiç beklemediğiniz anda adımlar gelebilir

Taşındım canım şimdi evimiz biraz daha geniş tarık buğra için iyi oldu..hiç birimizin ağzının tadı bozulmasın inş