selamın hello

herkesi burda görmek ne güzel

biz çok geç uyandık tabi buna uymumak denirse:)bende kaç defa uyandım bilmiyorum
şekersizim-sütten keseceksen önce sen hazır olmalısın çünkü anne için daha zor bir durum..ceren 14 aylıktı ben bi anda bıraktırdım ama bütün agladım ve 6 saat sonunda dayanamayıp tekrar emzirdim..1 ay sonra tekrar denedim ama bu sefer kararlı oldum sagolsun komşum bana destek oldu beni zor tuttuda emzirmedim:)ceren 2 gün mızırdandı sonra unuttu gitti..o da rahatladı bende..
ceren dogdugundan beridir yanımızda yatardı ama sütü bıraktıgı gece bizim yatagı terk etti:))
''meme yoksa sizide istemiyorum'' demek istedi heralde:)oh dedim bi taşla 2 kuş vurdum ama 2. gün yine yanımıza gelip yattı

dedigim gibi sen hazır oldugunda bi anda bıraktırmalısın..
ben eylülün sonunda yapacam:18:
cikorokko_evet cerenin saçlarını bi türlü kestiremiyorum hep bir aksilik çıkıyo..bakalım ne zaman halledecez..
orhan cemalin iştahı yerindeyse demek hareketli oldugu için kilo almıyo:26:geceleri muhallebi falan yapıyomusun..
mutlucum_evet cnm davullu düğüne gittik:)benim x men bizim tarafın düğünlerinde kalkıp oynamaz

ama kendi sülalesinin düğününde kendinden geçmiş gibi oynar halay çeker

dün gecede kendi tarafındaydık halayı çoşturanda benim kocamdı..
bizim düğünlerde sıkılıyomuş..bende onların düğününde sıkılıyorum ama yinede kalkıp oynuyorum
off sinir oldum şu yazıyı yazana kadar 5 defa yerimden kalktım oturdum ya

2 defa kapı çaldı,ceren su istedi sonrada ketçap:)
hayırlısıyla şu yazıyı bi yollıyım hadi bismillah:))