senin için profil resmimi degiştirmeye karar verdim:))çok teşekkür ederim desteğiniz için.
bir de "malum topik"e gidip mesajımı beğenmiş bir takım arkadaşlar![]()
sağolun varolun emi![]()
bi daha kimseye çemkirip rezil olmanı istemiyorum

bende çalışıyo olsam bende emzirmeyi çok özlerdimBen evde değilim ya eve gider gitmez emzirmek için mememi gururla sunuyorum kızımaSonra..sonra...sonra...
Asıl gecesinde bunalımlı saatlerHadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Daha doğrusu mememizin hakkında
Zamanı değil daha,hele şu bebeler bi ilkokula başlasın bırakırlar inşallah
Miranın odası sıcak diye enişte serin yerde yatsın dedim sende hemen yanlıs anlamıssınBenim kocam pigme mi sanki sığsın hamağa
En iyisi onları otele yollamak sanırım:44:Sen gel hele gel buluruz bi yolunu:13:

haklısın canım

hamak serinse ben orda yatarım

degişik bir konsept olur:)valla hatırımda kalan son sünnet düğünü çoook eskilerden olduğu için bi yardımda bulunamayacağım. ama sizin için blogları ve internet alemini araştıracağım dostum... umarım güzel bişeyler çıkar... konsept pipi olsun bence..zaten sünnetin başka bi konsepti de olabilemez gibime geliyor. pipi şeklinde davetiyeler, pipi şeklinde şekerlemeler falan yaptırsanız
![]()
cikirik davetiye bastırmak için matbaaya gidecek,
''merabalar nasılsınız bendeniz pipi şeklinde sünnet davetiyesi bastıracaktım''

''şeyy olmazmı beyefendi bi denesenizz çok rica edicem lütfen''
tmm deniyelim ama kalıp varmı elinizde,çocugun pipisi küçük olur yazılar sıgmayabilir..
''şey kalıp yok ne yapacaz azizimmm''
tmm tmm siz gidin bende bi kalıp olacaktı ben hallederim

(şekersiz çok ayıp

İlkim şekerim seni burda gördüğüm iyi oldu tarık buğra bestenin resmini görüp muckladıktan sonra sürekli görmek istedi ve çok ağladı kuzum çareyi diğer pcye kopyalamakta bulduk ve masa üstü resmi yaptıkbilgisayar masasınada tarık buğrayı oturttum bakarak kahkaha atıyo, akıllı yavrum öptürmek için yanak uzatıyo,dokunuyo vs
masanın üzerinden indiremedim kıyamet kopardı
Öğlen başladı ağlamaya akşama kadar sebepsiz yere ağladı durdu.. Babası bile eve gelince fark etti huysuzluğunu ne oldu bu çocuğa bu gün nesi var diye sordu:) bende besteyi görmek istiyo dedimkomşu çocuğu zannetti hangi katta oturuyolar biraz çıkar görsün o zaman diyo
müsaitseniz size gelicez şekerim
Bu arada kızlar tuvalet eğitimi hakkında konuştunuzmu bilmiyorum..ne zaman başlamayı düşünüyosunuz?
Geçtiğimiz hafta sonu lazımlık aldık havalar biraz daha serinlediği zaman başlamayı düşünüyorum.. Yzın dışarı sık çıktığımız için bez çıkarmak olmaz.ablamlara ve bi kaç tecrübeli anneye sordum gündüz ve gece bezi çıkarmak gerekiyomuş
Tarık buğranın kaka saatleri bellidir bu gün saati geldiğinde lazımlığa oturttum yapmadıher zamanki saatinde yapmadı kuzucum öğlene sarktı:)
Bikaç kezde çiş için denedim ııı ıhhh yine yapmadı oturup pipisini inceliyolazımlıkta poposuna küçük geldi biraz daha geniş bi model bulmam lazım
![]()
demek benim damadım kızımı aldattı

siz gidin besteyi gelin alın

bitti bu iş

tuvalet egitimi için erken diye düşünüyorum en azından 18. ayında başlanabilir..
burda deneyen anneler var bilemiyorum başardılarmı..