sabah baktım, pek az yazan olmuş. hemen geçmişi okuyup değerli yorumlarımdan sevenlerimi mahrum etmeyeyim derken, hocam geldi ve deney hazırlıklarına başladık. 5 dakikalık molada Babyceren aradı ve hergün almam gereken "şaplak" dozumu arttırarak çemkirdi

benim yüzümden yüzyıllık profil resmini değiştirdi ya, artık her ak sakallıyı dedem sanmamaya dikkat ederim

deney başladım, bekleme süresinde bir de ne gröreyim? sayfalar almış başını yürümüş

hemen okuyup cevap hazırladım. şimdi de siz okuyunuz anacığım
şekersizyeşilçay ve Babyceren hanımlar: sünnet davetiyem tabiki de pipi şeklinde olabilir

herşeyin orjinalini sevdiğimden, aslına sadık kalmak arzusu ilen, oğluşumun pipisinin karikatürünü davetiyeye bastırmak isterim. tabi davetiye haliyle küçük olacağından, 3-5 satır yazı anca sığar. uğraşacağız biraz. bu mantıkla devam edersek :44:"matbaacının kalıbıyla hazırlanan davetiyeye uzun bir şiir de yazılabilir" şeklinde müstehcen bir sonuca varırız ki, bize düşen hareket, sonuca gitmeden yol yakınken terbiyemize geri dönmektir
azraece hanım, birkaç haftadır Orhan Cemal de kakasını çömelere yapıyor. ne iş yapıyor olursa olsun kakası geldiğinde olduğu yere çömeliyor ve yapıyor. hemen "yavrum KAKA mı yapıyorsun" diyorum ki, yaptığı şeyin "kaka" olduğunu bilsin. tuvalete götürmeye korkuyorum :18: ya korkup, bir daha çömelmezse :18:
ben bunları yazarken bir arkadaşım aradı ev "bana birşey lazım. sizin orda çok satılır" dedi. "ne lazım" dedim. "lazımlık

" dedi. "e tabi dedim. en lazım şey
talay hanım, kış hazırlıklarınıza Ankara'dan menemen konsevrememle destek veriyorum. dondurucuya da taze fasulye koydum. dolmalık biber kurutmaya da karar verdim ama zaman çok geç sanırım :26:
ilkim hanım, ağzınızdan yel alsın

biricik oğlumu alır da ana-kız (Babyceren ve Çağla) bir daha göstermezler :18:
ben Azraece'ye talibim hem

dünür ziyareti diye tatili bari bedavaya getireyim. düğüne kamyonla para dökeceğim de :18: ayyy, Ömer var arada dimi

sözümü geri aldım