- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Selamlar annekuşlar
Walla billa aklım sizde ama yetişemiyorum
İşler aldı başını gidiyo
Akşam arkadaşım geldi,sağolsun kısırını böreğini yapmış gelmiş bi güzel yedik
2,5 yaşında oğlu war maşallah diyim 15günde çişe alıştırmış yeni."Tam gece uykuları düzeldi,
bu seferde ben tuvalete kaldırmak için kalkıyorum geceleri" diyorSonu yok demekki
Çok gürültülü oynamaya başlamış bu dönemde,yani oyuncak ses çıkartmasa kendi bağıra bağıra ses çıkartıyodu..
bütün oyuncakları attı çadırımızı yıktı,kızımda önce ürkek tavuk gibi izledi sonra "atıl kurt" gibi aynılarını yaptı:18:
Çok alem bu çocuklar,kızıma sarılıyo öpüyo önce,sonra eliyle ne tutsa elinden almaya çalışıp ittiriyo...
Son dakkada Mira'yı kaşla göz arasında ittirdi kuyruk sokumu mobilyanın köşesine geldi çok ağladı yavrum..
Neyseki sabah baktığımda bişey yoktuBüyüyorlar diye seviniyordum tırsmalı mıyız acaba:18:
Meleğim Mahir'in o minik ayaklarını öperimÇok tatlı çoook
Herkese çok mutlu bir gün diliyorum![]()
Inan su 2.5 yasindaki oglanin butun yaptiklarini suan bizimki yapiyor hatta okurken aha aynni bizimki sanki Mahir i anlatiyormussun gibi geldi..Eeee ne olcak o zaman benim oglanin 2.5 yasindaki durumu suan boyle ise o yasa gelince ne olur dusunmek bile istemiyorum..ins zaamanla uslu puslu olur oglum yoksa yandim...