sende çok yaşa arkadaşımkız çok yaşa emi yine güldürdün beni hele o civciv benzetmesi![]()
selamSelam kızlarÜtüm bozuldu
yandı
dayanamadı o kadar çalışmaya tabi eşyacık
Kazanlı ütü alıcam,kullanan memnun kalan var mıwarsa bana hediye etsin mi
yok yok kocam alıcak da önerilerinizi bekliyorumtefal de beğendim ama çok pahalı
a101e geliyomuş 99TL ye kazanlı hemde annem kaçırmış,1 tanecik gelmişşş
"Alma, yine gelir ben kuyruğa girerim" diyo ama o zamana kadar benim evde ütülenecek dağı olur kesin
Ayyy neyse yani kazanlı ütü kullananlardan fikir bekleyen marka model soran bi mutlu var burda
Azraece: bugün dualarım hep ablan için canım
O ikoncan Çağlayı da yerim bitiririm benim zevkli meleğim![]()
markasını daha önce hiç duymadım
ha kazanlı degil ama ben ona kazan monte ettiririm
var
adres ver hemen
ya ben ne şanssız biriyim
biz bi ara eşimle bi yere gidiyoruz bi baktım yandaki şöför elinde ıphone nla konuşuyobenim beğendiklerim de çok pahalı yaweşim bana "bu neee
üstüne para ekler araba alırız" diyebilir akşama
mesaj attım modelleri ama yine de size de sorayım dedim,çünkü kesin almayacak seçtiklerimden birini
vestel aklımda bulunsun canım çok merci![]()
elindeki altındakininden daha pahalı
Merhaba arkadaslar, umarim bebislerde annislerde iyidir.Bugun gorevlendirilmem yapildi yarin bende calisan anneler kervanina katiliyorum.Aslinda hemen yanimizdaki ilkogretim okulunda bos kadro vardi ama ikinci atamalarda dolunca ben mecbur koy okulunda gorevlendirildim.Aslinda Masal a daha yakin olmak icin evimin yanini istiyordum yoksa yeni atanan arkadaslar adina cok sevindim.Benim koy okulumda 5 km cik uzakliktaBirlestirilmis sinif olacak cunku sadece iki ogrt var.Bugun islemlerle ugrasirken sizi dusundum, calisan anneleri daha iyi anliyorum ama siz ise baslarken okadar cok empati kurmusumki bugunku huznum ve endisem bana hic yabanci gelmedi,defalarca sizlerle yasadim bu duyguyu. Kizlar aslinda cok huzurluydum kizima annem bakacak diye hala huzurluyum ama Masal beni cok sasirtti.Normalde anneannesini cok sever guzel vakit gecirir,ki esimin yoklugunda hep beraberdik aliskinlar birbirlerine,ama Masal ben farketmeden su son bir ayda bana okadar duskun olmuski ben islemlerle ugrasmaya cikmistim donerken bir baktim pencerede masal hickira hickira agliyo.annemde cirpiniyo susturmak icin disari baktiriyo o sirada beni gordu amanallahim resmen cildirdi,beni goreceksiniz nasil kosuyorum lojmandan iceri,esimin butun personeli garip garip bakti,merdivenleri ucer beser atladim,oyyyy kuzum beni gordu boynuma gomulup bir agladi bende tabi.Sonra iki dk gecmedi gulucukler sarilip opmeler, biraz sakinlesti uyutmaya girdim elimi siki siki sarilip uyudu.Kizlar ben yarin nasil birakip gidecegim,esime vazgectim demek istedim ama cocuk oyuncagimi bu der vede hakli aslinda calismayida istiyorum.Kafam cok karisti,hadi yarinda sabahtan aksama kadar aglarsa ben ne yaparim,kiyamam ki kuzuma.Yan okul olsaydi oglende gelirdim ama simdi gelemem,allahtan 14:30 da bitiyo okul.Alisirmiyiz kizlar yaaaaaa uzgunum...
canım masalın yaptıkları çok normal,,seni özlemiş,sana alışmış..ama bence çalışmaktan vazgeçme
sana iyi gelecektir ki gözünde arkada kalmayacak annen bakacak