ben bugün çağlaya çok fena bagırdım

çağlada agladı

eşimin gelmesine yakın çocukları yıkadım sonra sofrayı hazırladım neyse eşim geldi yemek yiyoruz,çağla zaten fazla bişey yemiyo bide sandalyeden inip inip çıkıyo,çatalı fırlatıyo

yedigi 2 lokma bütün üstü başı yag içinde kaldı

bide emmek için zırt pırt benim yanıma geldi,,yemekmi yiyoruz dayakmı anlamadım..3.kez meme diye kucagıma çıkınca ''yok meme'' diye bagırdım açmadım

bluzumu çekip durdu bende inat ettim emzirmedim aglamaya başladı

ama nasıl içli içli aglıyo

sinirlerim bozuldu

normalde ben 1 ekmek yerim:))iştehım kapandı yarım ekmek yedim kalktım sofradan

ya şaka bi yana işte böyle oldu

sonra kalktık dayanamadım aldım emzirdim ıslak gözleriyle bana bakıyodu

içimi eritti
canım yaa kıyamam..nedir bu kızların çektiği,,,mutlum, şekersizyeşilçayım, baybm...hepinizde bu sorun inş en ısa zamanda rahatlarsınız kızlar...
Canım hayırlı uğurlu olsun iş hayatın

Herşey yoluna girecek,Masalcığım da annanesine alışacaktır merak etme,
tabi kimse anne yerini tutar mı hiç,senin akıllı bıdığın da seni arıyor normal olarak

Ama gör bak zamanla camda sana el sallayarakta karşılayacaklar seni

Aİle hekimine de götür canım için rahat etsin,belki basit bişey çıkmıştır

Geçmiş olsun tekrar

Yemek konusu beni de son zamanlarda iyice daraltmaya başladı

Kızımın yeni huyu "mama sandalyesinde değil,masada oturarak yemek yemeyi istemesi"

üstelik kendi kendine

sonuç=yemekten aç olarak kalkan Mira

Mide=suyla dolu

Mutlu=1 milyon sinir

Baba'dan cevap= boşwer yarın yer

bilmem anlatabildim mi
ayyy tıpkısının aynısı kalıptan bi tanede bizim evde var...Feyzanur 1 hafta yemesin gene aynını der "acıkınca yer"..en sinir olduğum kelime...yedirmeye yedirmeye acıkınca yer mantığıyla gidince mideleri ufalıyor bu cimcimelerin hayır anlatamıyorum ki...zaten zayıf...bak sinir oldum aklıma gelince...
Merhaba arkadaslar, umarim bebislerde annislerde iyidir.Bugun gorevlendirilmem yapildi yarin bende calisan anneler kervanina katiliyorum.Aslinda hemen yanimizdaki ilkogretim okulunda bos kadro vardi ama ikinci atamalarda dolunca ben mecbur koy okulunda gorevlendirildim.Aslinda Masal a daha yakin olmak icin evimin yanini istiyordum yoksa yeni atanan arkadaslar adina cok sevindim.Benim koy okulumda 5 km cik uzaklikta

Birlestirilmis sinif olacak cunku sadece iki ogrt var.Bugun islemlerle ugrasirken sizi dusundum, calisan anneleri daha iyi anliyorum ama siz ise baslarken okadar cok empati kurmusumki bugunku huznum ve endisem bana hic yabanci gelmedi,defalarca sizlerle yasadim bu duyguyu. Kizlar aslinda cok huzurluydum kizima annem bakacak diye hala huzurluyum ama Masal beni cok sasirtti.Normalde anneannesini cok sever guzel vakit gecirir,ki esimin yoklugunda hep beraberdik aliskinlar birbirlerine,ama Masal ben farketmeden su son bir ayda bana okadar duskun olmuski ben islemlerle ugrasmaya cikmistim donerken bir baktim pencerede masal hickira hickira agliyo.annemde cirpiniyo susturmak icin disari baktiriyo o sirada beni gordu amanallahim resmen cildirdi,beni goreceksiniz nasil kosuyorum lojmandan iceri,esimin butun personeli garip garip bakti,merdivenleri ucer beser atladim,oyyyy kuzum beni gordu boynuma gomulup bir agladi bende tabi.Sonra iki dk gecmedi gulucukler sarilip opmeler, biraz sakinlesti uyutmaya girdim elimi siki siki sarilip uyudu.Kizlar ben yarin nasil birakip gidecegim,esime vazgectim demek istedim ama cocuk oyuncagimi bu der vede hakli aslinda calismayida istiyorum.Kafam cok karisti,hadi yarinda sabahtan aksama kadar aglarsa ben ne yaparim,kiyamam ki kuzuma.Yan okul olsaydi oglende gelirdim ama simdi gelemem,allahtan 14:30 da bitiyo okul.Alisirmiyiz kizlar yaaaaaa uzgunum...
yeni görevin hayırlı olsun canım..alışırsııınnnnnn merak etme hepimiz yaşadık yaşıyoruz ikiniz de alışırsınız...masalımıza ananesinin bakması çok büyük nimet canım senin için...hiç aklın kalmaz...gül gibi bakılır...
azarececim; canım ablana çok geçmiş olsun...rabbim hayırlısıyla bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin..amin...
kendimmden haberler acıcık; Feyzanur bu ayda kilo almamış ama boyu uzamış..83 cm 9 kg yuz bildiğin fasulye sırığı yaniii...kuzum benim...cihihirocum canım çok sevindim Orhan cemalin kilosuna darısı başımıza inş..
akşam 10 kg fasülye, 5 kg domates 3 kg biber , 2 kg capya biberden kışlık fasulye melemenlik filan hazırladım derin donduruya koydum ama az geldi gözüme...biraz daha yapmaya karar verdim...ve ek bişeler daha yapayım...
mutlum; ütünün en iyisini al valla inadına boşver çalışıyoruz yoruluyoruz gece uykusuz kalıyoruz e bişe alınca da en iyisine layığız valla ..
turuncum; mşllh ev taşı kışlık hazırla ne becerikli hatunlarsınız...
annezeynep; herkesi meraktan çatlatıp öle söleyecen demi sonucu...
yeşilçayım; az sabır dostum...
talay; naptınız canım...kilonuz ne alemde...bizde gene tık yok bu ay çok canım sıkıldı halbuki biraz aldı gibi geliyordu gözüme gidip başka bi tartıda bi de ben deneyecem...
meleğiimm; mahirimiz naptı adım sayısı arttımı biraz daha kilomuz nasıl bu ay...
beybim; az relaks ol canım yakışmıyor sana sinirlilik hali...o ablasını taklit eden çağlayı da yerim ben...
hejar, kujum,gönül sayfam,apekmimek,minyatur,..... ve şuan aklıma gelmeyen diğer canlar hepinize selam olsun...