Aklım burda ama çok keyifli bir iş üzerine çalışıyorum katılamadım size,uzun zamandır ilk kez bu kadar severek çalışıyorum hatta konsantrasyonumu kaybetmiim dedimKızlar eğer bu grafiklerim kabul görürse hepinizi alıcam yemeğe götürücem
Gelemeyenlerin evine yemek göndericemZorlu bir sunum beni bekliyor haftaya:18:
Neyse bu kadar iş konuşmak yeter bana
zeynomun terlikleri çok güzelgüle güle giysin
talaycım benim tahminim kız bebek, 1e 5 idaaya giriyorum warsa kendine güvenen gelsin
Allah, kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhislerim yerine göre...
bunu zaten biliyosunuz
meleğim Mahirim de yeni ayakkabılarını mutlulukla giysin,tez zamanda yürümeye başlasın,koşsun..
baby eve gidince banyoları ovucam bakalım önerin işe yarıcak mı önerinkafam güzel dünya güzel herşey güzel..
beykozum atarlı gülistanım,,ne olmuş çok yazılmışsa burası bizim bi nevi boşaltım sistemimiz değil mi gülistaaan gülistaaan
nagişim fotolara bakmaya gidiyorum herşeyin iyi olmasına sevindim
şekersizim kararın hayırlı olsun canım,hakkınızda hakkımızda haklarında hayırlısı
ilkimcan kendim bakıcımla frekansı tutturmuş kadar sevindimdaim olsun işlaaaa
işlaaaa kujum da gelir de 5yüz1000 alıntı yapar mutlu oluruz&keyifle okuruz
okuruz tatlı cadım da gelirde keyifle yazarda gece kuşummmm
kuşum azraece ablan hep aklımda,,iyi haber vermeye devam:129:
Hepinizi çok ama çok seviyorum,herkes inşallah çok mutlu çok huzurlu bir haftasonu geçirir![]()
mutlucum ben hastayım uzun yazıları okuyamıyorum ondan gözlerimin içi bile agrıyor oyuzden dedim yoksa takipte olurmuyum okumıycaksam dök içini dök
dök içini deyince aklıma zadacım geldi onun fırfırlı tavsan kostümü nese konumuz degişmesin
şimdi sana yumusak yazdım cünkü yemek ısmarlıycakmıssın yukardaki yazınla yumusadım yemekten sonra görürsün beni yanlıs anlamak neymiş göstercem hıh