- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
kısa bi aradan sonra slm herkese:)
cumhuriyet bayramımız kutlu ve mutlu olsun :)
bi süredir giremedim yine tarık buğra ve ben hastayız..bi kaç gün öncesinde yavrum gece rahatsızlandı burnu tıkalı olduğu için hiç uyuyamadı en sonunda gece 4 te oturur pozisyonda sızdı kaldı
sabah hemen doktoruna koştuk 5 aydan beri her ay aynı rahatsızlığı yaşadığımızı söyledim..doktorda biliyodu ama alerji testi için 3 yaşını bekliyoduk
bu kadar sık tekrarlayınca yapılan kan tahlili sonucunda alerjik olduğunu öğrenmiş oldukneye alerjisi olduğunu henüz bilmiyoruz onun için 3 yaşını bekleyelim dedi dr
alerjik olduğu için vücut direncide en alt seviyede çıktı
anne,baba ve çocuk aynı hastalıktan muzdaribiz anlıycağınız..
koruyucu ilaçlara başladık her gece kullanmamız gerekn ilçalar var+gün içindede çok ilaç kullanıyo yavrum
vücut direncini yüksek tutmak için damla ve vitamin takviyesinede başladık..
bende grip oldum kulaklarım fena ağrıyo ve kaşınıyo iltihap belirtisi tabisii:)
bu gün yavrum daha iyi Allahtan çabucak toparlanıyo yavrum..tosunumun boyu 92 cm kilosu 14,5 olmuş :)
bizden şimdilik bu kadar öptüm hepinizi en ksıa zamanda biriken geçmişi okuyarak dönücem buraya![]()
gecmis olsun cnm..umarim hemencecik atlatirsiniz..benim oglanda nezle oldu..burnu sapur sapur akiyor kuzuumun..
Masallah
vitamin bizde aliyoruz bir yasindan sonra doctor onerdi halandaa devam ediyoruz.bu zamanda biraz sart gibi sanki ne yedirsek dogallik tan uzak nasil vitamin alsinlar ki