• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kısa bi aradan sonra slm herkese:)
cumhuriyet bayramımız kutlu ve mutlu olsun :)

bi süredir giremedim yine tarık buğra ve ben hastayız..bi kaç gün öncesinde yavrum gece rahatsızlandı burnu tıkalı olduğu için hiç uyuyamadı en sonunda gece 4 te oturur pozisyonda sızdı kaldı:(
sabah hemen doktoruna koştuk 5 aydan beri her ay aynı rahatsızlığı yaşadığımızı söyledim..doktorda biliyodu ama alerji testi için 3 yaşını bekliyoduk
bu kadar sık tekrarlayınca yapılan kan tahlili sonucunda alerjik olduğunu öğrenmiş olduk:(neye alerjisi olduğunu henüz bilmiyoruz onun için 3 yaşını bekleyelim dedi dr
alerjik olduğu için vücut direncide en alt seviyede çıktı:(
anne,baba ve çocuk aynı hastalıktan muzdaribiz anlıycağınız..
koruyucu ilaçlara başladık her gece kullanmamız gerekn ilçalar var+gün içindede çok ilaç kullanıyo yavrum :(
vücut direncini yüksek tutmak için damla ve vitamin takviyesinede başladık..
bende grip oldum kulaklarım fena ağrıyo ve kaşınıyo iltihap belirtisi tabisii:)

bu gün yavrum daha iyi Allahtan çabucak toparlanıyo yavrum..tosunumun boyu 92 cm kilosu 14,5 olmuş :)
bizden şimdilik bu kadar öptüm hepinizi en ksıa zamanda biriken geçmişi okuyarak dönücem buraya :54:

gecmis olsun cnm..umarim hemencecik atlatirsiniz..benim oglanda nezle oldu..burnu sapur sapur akiyor kuzuumun..
Masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Tarik Bugra selvi boylu cok yakisikli bir delikanli olmus annesi sen disarda soranlara 3 yasinda de ki nazar almasin pasamiza

vitamin bizde aliyoruz bir yasindan sonra doctor onerdi halandaa devam ediyoruz.bu zamanda biraz sart gibi sanki ne yedirsek dogallik tan uzak nasil vitamin alsinlar ki

29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun:72:
tatlıcadım çok geçmiş olsun ailecek,tosunuma da maşallah subhanallah selvi boylum tosunum olmuş kocaman olmuş
kızlarrrrrr Aras Eymen emekliyor:53:evet evet yanlış duymadınız 17. ayında emeklemeye başladı kuzum,artık yürümeyede heveslendi sanki,çok tatlı emekliyor ama ya sizin aylar önce yaşadığınız heyecanı ben şimdi yaşıyorum,nasip:16:geç olsunda güç olmasın
kuzum 10,500 gr 86 cm:16: olmuş
hepinizi kocaman öperiz:54:

Cnm benim inan herseyin zamani var demek Arasin da zamani var bazi seyleri yapabilmesi icin , ne guzel demissin gec olsun guc olmasin diye ins rabbim daha kolay kilar

Boyuda kilosuda cok guzel masallah

sekerim dun uç tup kan verdim zaten demir eksikligi çikti sonuçlari çars gunu gostericem o sirada size sorayim dedim asiri derecede saç dokulmesi var derilerimle birlikte dokuluyorresmen.aslinda migren için gitmistim doktor herseye bakti.guatr falan onlar daha çikmadi ama.karacigeri nasil yiycem cnm çig mi :)

Gecmis olsun cnm..benimde saclarim son zamanlarda avuc avuc elime gelmeye baslamisti acaba benimkide mi demir eksikliginden..
Ceviz iyi gelir denemelisin ..cigeri duymadim hic.fikrim yok malasef..

kızlar azı dişleri ne alemde? bizi fazlasıyla yordu 1 haftalık ateşin ardından 2 azı ve 2 köpek dişi çıktı toplam 12 diş:) gece uykularımız yavaş yavaş düzeldi daha az kalkıyo. 13 kilo 81 boy. annii yaaa ( anne ya) diye etrafımımda dolaşıyo bücür şey:))

Biz azilari cok sukur tamamladik ve 12 disimiz var toplamda..kopek dislerimiz hic yok bekliyoruz ve inan korkuyorumda cunku azilari cok zor cikardik..13 kilo masallah ne yediriyorsunuz merak ettim benim oglan 9 kiloda daha da :((

Selam güzel anneler:3:Aramızda çirkin yok dimi:1:
Herkesin bayramını kutlarım:72:büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından ısra ısıra öperim:72:Ne mutlu Türküm diyene:72:
her ne kadar bu bayram çalışmak zorunda kalsam da ve buna çok sinir olsamda buradan çıkacağım saati iple çekmekteyim:72:
Hejar maşallah Aras Eymen'e:nazar:Tatlıcadı geçmiş olsun ailecek size:nazar:Oğluşunun boyuna posuna endamına da ayrıca maşallah:nazar:
Kuzum bugün bakıcı teyzesinde,iş çıkışı ordan alıp eltime geçicem doğumgünü var:21:
Dün pilatese gittim patates oldum kızlar yaw:37:ilk gün diye çok zorlamadı hoca sağolsun ama ben çok zorlandım:1:
Ama ruhuma çok iyi geldi birsürü şişman arkadaşım oldu salondan:1:zayıflar da var ama onlarla tanışmadım daha:19:
Kuzumu dedesine bıraktım giderken akşam eşim aldı benle br girdiler eve,kuzumla oyun için yaklaşık 40dk. zamanımız arttı,böyle giderse devam edebilicem,yani en azından 1 ay deniycem kendimi bebeğimin durumunu.Bütün yediğim fazla yemekler için şimdiden çok pişmanım:ssz:Karar verdim zayıflıycam:1:

Can bogazdan gelir cnm sakin pisman olma...simdi sorun aslinda kararinda yiyip spor yapmakta ...biliyormusun ben her yedigimin hakkini veryorum ama su aralar kilo vermeye basladim sence neden dersin Mahir in pesinden kosmaktan demek hem yiyip hemde cok hareketle bu is oluyor..

Pilates ins senin icin cok yararli olur ve istedigin tum kilolarida verinsin cnm..

Bir sisman arkadaasin da buurda bilesin :)) muck xxx

Bilin bakAyim nerden yaziyorum pamukkale otobusu tabikine mutlum miracimda gule gule kullansin masasini platesinde hayirli olsun kizlar
hiç şaşırmadım canım:)acaba yarın hangi şehrimize gidecen merakla beklemekteyim:)umarım sıra burayada gelir:)
Günaydınnnnn......bugün 7de ayaklandık....şimdide minik kuş ayağımda nen nen yapıyor....yatağa koyup bende uyusam iyi olacak...uykusuzluktan göz kapaklarım,çevresi morardı.....sanki far sürmüşüm...evde çok iş var..uyanınca da parka gitmek isteyecek peki bu işleri kim yapacak??hafta sonu bir bayan almayı düşünüyorum içime sinmiyor kaptı kaçtı temizlik yapmak....

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar....
ahh zaten ev işi olmasa çocuk bakmak çok kolay ama hem iş hem çocuk zor oluyo:ssz:salla gitsin diycem ama olmuyo:)
aman boşver gitsin:)

bi süredir giremedim yine tarık buğra ve ben hastayız..bi kaç gün öncesinde yavrum gece rahatsızlandı burnu tıkalı olduğu için hiç uyuyamadı en sonunda gece 4 te oturur pozisyonda sızdı kaldı:(
sabah hemen doktoruna koştuk 5 aydan beri her ay aynı rahatsızlığı yaşadığımızı söyledim..doktorda biliyodu ama alerji testi için 3 yaşını bekliyoduk
bu kadar sık tekrarlayınca yapılan kan tahlili sonucunda alerjik olduğunu öğrenmiş olduk:(neye alerjisi olduğunu henüz bilmiyoruz onun için 3 yaşını bekleyelim dedi dr
koruyucu ilaçlara başladık her gece kullanmamız gerekn ilçalar var+gün içindede çok ilaç kullanıyo yavrum :(

bu gün yavrum daha iyi Allahtan çabucak toparlanıyo yavrum..tosunumun boyu 92 cm kilosu 14,5 olmuş :)
bizden şimdilik bu kadar öptüm hepinizi en ksıa zamanda biriken geçmişi okuyarak dönücem buraya :54:
geçmiş olsun:26:demek alerjikmiş:26:hay Allah bu alerjide herkesin başında:ssz:acil şifalar canım..
sende kendine dikkat et:20:
koruyucu ilaç dedigin onceair mi canım:26:bizim doktor çağlaya ondan yazdı,hergün kullanmamız lazımmış:26:

tatlıcadım çok geçmiş olsun ailecek,tosunuma da maşallah subhanallah selvi boylum tosunum olmuş kocaman olmuş
kızlarrrrrr Aras Eymen emekliyor:53:evet evet yanlış duymadınız 17. ayında emeklemeye başladı kuzum,artık yürümeyede heveslendi sanki,çok tatlı emekliyor ama ya sizin aylar önce yaşadığınız heyecanı ben şimdi yaşıyorum,nasip:16:geç olsunda güç olmasın
hadi bakalım çok kısa bir süre sonra ''oğlum yürüyo'' yazacaksın heycanla bekliyoruz canım:54:
Herkesin bayramını kutlarım:72:büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından ısra ısıra öperim:72:Ne mutlu Türküm diyene:72:
her ne kadar bu bayram çalışmak zorunda kalsam da ve buna çok sinir olsamda buradan çıkacağım saati iple çekmekteyim:72:
Hejar maşallah Aras Eymen'e:nazar:Tatlıcadı geçmiş olsun ailecek size:nazar:Oğluşunun boyuna posuna endamına da ayrıca maşallah:nazar:
Kuzum bugün bakıcı teyzesinde,iş çıkışı ordan alıp eltime geçicem doğumgünü var:21:
Dün pilatese gittim patates oldum kızlar yaw:37:ilk gün diye çok zorlamadı hoca sağolsun ama ben çok zorlandım:1:
Ama ruhuma çok iyi geldi birsürü şişman arkadaşım oldu salondan:1:zayıflar da var ama onlarla tanışmadım daha:19:
Kuzumu dedesine bıraktım giderken akşam eşim aldı benle br girdiler eve,kuzumla oyun için yaklaşık 40dk. zamanımız arttı,böyle giderse devam edebilicem,yani en azından 1 ay deniycem kendimi bebeğimin durumunu.Bütün yediğim fazla yemekler için şimdiden çok pişmanım:ssz:Karar verdim zayıflıycam:1:

kız ne ısırıyon:)beni gidiklayarak öp:1:Ne mutlu Türküm diyene:72:
patatesin hayırlı,platesin afiyet olsun canım:1:hadi bakalım zaten güzelsin artık zayıflayınca güzeller güzeli olursun:34:
şişman arkadaşlarında hayırlı olsun:1:işlaa ben zayıfım diye beni defterden silmessin:)öyle bir niyetin varsa hemen kilo alıyım eheueheu:)kötüyüm ben kötüyümmm:27:
zayıflayacagına inanıyorum ve arkandayım canım:kkk::54::54:

herkese selammmmmm:3::3::3:
çok özledim:16:neyimi:28:tabikide sizleriii:16::16: hepinize love you:17:bide kiss you:54:
bugün cerenin şiirini dinlemeye okula gittik:16:aşkım benim çok güzel okudu,çok duygulandım gögsüm kabardı:17:
sonra ordan arkadaşıma geçtim biraz dedikodu yapıp dejarz oldum:27:sonra eve geldik:31:
akşamda eşim bizi yemege götürdü:8:bayramı kutladık:72:
herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum:72:
dünden beridir havada gezen savaş uçagı gösteri yapıyodu:18:ben daha önce böyle birşey izlemedim:18:yeminle çok korktum:18:
hele bugün okuldan çıktık havaya bi baktım uçak balıklama üstümüze geliyo:18:yemin ediyorum o anda kelimeyi şahadet çektim:1:
ölecem sandım:)son anda nasıl düzeltti uçagı anlamadım:18:nerdeyse binaların tam üstünden geçti:18:tabi ki bu gösterinin bi parçası ama ben çok korkagım çok tırstım Allah korusun..
başka başkaaa:31:daha çok şey yazacaktım unuttum:31:

Günaydın Sevgili Mayıs Anneleri Dostlarım....

Bir gün gecikmeylede olsa hepinizin bayramını kutluyorum..Tek yürek tek vatan tek bayrak altında daha nice Cumhuriyet Bayramları geçirelim inş...malesef kötü bir mide üşütmesi dolayısıyla tüm günü yatarak geçirdim demek isterdim ama yacı yatmaz gibi çocuklarla ilgilenmek hevesimi biraz kursağımda bıraksa da evde olmak iyi geldi...bugünde kusma önleyici ilaçlarla tekrar işimin başındayım...Feyzanur bu aralar çok huzursuz vara yoğa herşeye ağlar oldu...ya dişten yada onu bilmiyorum işte tek aklıma diş geliyor...

günaydın kızlar inş. bayramınız çook güzel geçmiştir.bizimki gayet güzel fakat yorucuydu musab bilal sayesinde ne yeyiğimizi anlayabildik nede içtiğimizi.ama o çok mutluydu onu öyle mutlu görmek bana yettide arttı bile en güzel doğum günü hediyesi oldu.amasranın bütün kedi ve köpekleri musab bilalden bezdi bir dakika durmadı yorulmak bilmedi tabi çok güzel bi hava ve denizi görünce enerji depoladı.bayram kutlamasında dans etti.deniz ne muhteşeem bi şey valla bütün yorgunluğumuz denize karşı içtiğimiz bi çayla gitti.içim huzur doldu sıkıntılarım buhar oldu uçtu.eşimle karar aldık inş. daha sık böle molalar vericez.fotoğraf makinemiz bozuldu foto çekemedim aslımda foto paylaşmayı istiyordum.
bebeklerimizden bahsetmişsiniz hepsine kocaman maşallah diyorum boylar kilolar süper.Rabbim nazarlardan korusun darısı meleğimle başımıza inş.birde zayıflamadan bahsedilmiş bende 170 boyunda 61 kiloyum hem emzirmek hemde bulantılarım yüzünden formumu koruyorum sanırım.bu yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen.

Bende bugün çalışanlardanım canım :( Plates hayırlı olsun.. Gitsin kilolar gelsin fit vücutlar :))
Ama plates gerçekten zormuş bende bir gün evde denedim gerçi Kaandan tam olarak bitiremedim ama bayağı yoruyor insanı kasları acayip çalıştırıyor yapabilen olursa evde de deneyebilir bence..
Evet canım zormuş walla hele o koca toplar bana çok sempatik gelirdi artık çok antipatik geliyor:27:

Pilates hayırlı olsun mutlu annemm.İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsın.:16:
Ben diyet ile 14 kg verdim .Hala vermem gereken 10 kilom var ama hiç diyet moduna giremiyorum :ssz:
Yaşadığım yerde doğru dürüst bir spor salonu bile yokken pilates tamamen hayalde kalıyor :27:
Turuncum gerçekten bir dvd alıp evde yapılası bir spor,aslında pilates zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için yapılır ama benim başladığım yerde herkes zayıflamak istediğinden hoca 20dk kardiyo da yapıyo.Yeterki iste bak maşallah 14kg vermişsin devamını da tutma üstünde canım:9:ver gitsin:9: Bu konuda azmedelim bebişlerimizin 2.yaşlarını fit vücutlarımızla kutlayalım:1:
hep destek tam destek:13:
Can bogazdan gelir cnm sakin pisman olma...simdi sorun aslinda kararinda yiyip spor yapmakta ...biliyormusun ben her yedigimin hakkini veryorum ama su aralar kilo vermeye basladim sence neden dersin Mahir in pesinden kosmaktan demek hem yiyip hemde cok hareketle bu is oluyor..

Pilates ins senin icin cok yararli olur ve istedigin tum kilolarida verinsin cnm..

Bir sisman arkadaasin da buurda bilesin :)) muck xxx
Benim güzel arkadaşım şişman değiliz ki biz fazlamız var eksiğimiz yok çok şükür:27:Forumda birsürü çubuk kraker var zaten birazda balık kraker olsun yani:1: Tebrik ediyorum:46:aynen devam gitsin kilolar:3:
patatesin hayırlı,platesin afiyet olsun canım:1:hadi bakalım zaten güzelsin artık zayıflayınca güzeller güzeli olursun:34:
şişman arkadaşlarında hayırlı olsun:1:işlaa ben zayıfım diye beni defterden silmessin:)öyle bir niyetin varsa hemen kilo alıyım eheueheu:)kötüyüm ben kötüyümmm:27:
Ayyy çok gaza geldim inşallah zayıflarım da sizi utandırmam:17:Kilo alma sakın:20:Ben seni böyle tanıdım sevdim:1:
Alışamam kilolu haline:1:
Günaydın Sevgili Mayıs Anneleri Dostlarım....

Bir gün gecikmeylede olsa hepinizin bayramını kutluyorum..Tek yürek tek vatan tek bayrak altında daha nice Cumhuriyet Bayramları geçirelim inş...malesef kötü bir mide üşütmesi dolayısıyla tüm günü yatarak geçirdim demek isterdim ama yacı yatmaz gibi çocuklarla ilgilenmek hevesimi biraz kursağımda bıraksa da evde olmak iyi geldi...bugünde kusma önleyici ilaçlarla tekrar işimin başındayım...Feyzanur bu aralar çok huzursuz vara yoğa herşeye ağlar oldu...ya dişten yada onu bilmiyorum işte tek aklıma diş geliyor...
Geçmiş olsun Alyelcim:nazar:Hastayken işe gelmek çok zor walla acil şifalar dilerim:5:Feyzanurun da dişleri geliyordur inşallah:nazar:

Herkese mutlu sabahlar:3:Dün gece herşey güzeldi yaşgününe gittik iyi geçti fakat eve gelince minnoşum ateşlendi,41leri gördük derecede yine:ssz:Sabaha kadar ılık duşlar,kompressler derken gün aydınlandı:ssz:işe yeni geldim berbat haldeyim:37:Mira evde ve ateşli tabi hala,herhangi bir diş belirtisi yok sanırım bir enfeksiyonla savaşıyor yavrum:ssz:Gözlerinin içi bile kırmızı kırmızı...
Akşama Antalyadan yatılı misafirim var ve kızım hasta pofff:ssz: İnşallah çabucak iyileşir yavrum:nazar:37.4e kadar düştü sabah 5te ateşi,daha da düşmedi...

chihiro79 cnm onemli deilnolcak.melegim34 kanina bi baktir istersen malum emzirme doneminde demir eksikligi olabiliyor.mutlu anne acil sifalar cnm

Cok yogun bir gun yine.

Hrrkes iyidir ins. Okuyamadm henüz geçmişi 1 günlük geçmiş kaldi gerci:20:
Yorumlariniza teşekkür lr. Buyumus mu kuzum teyzeleri?

Yaren nur yine grip dün sesi degismisti demek k bogazda da birsey vqr. Bogaz icin ne yapabiliriz?

Ihlamur veriyorum. Dun aksam peditusa basladm.

Ben kacar firsat bulabilirsem gelecem. Opuldunuz:54:

kızlar bebeklerininizin burnunu nasıl temizliyorsunuz.benimkinin burun delikleri çok küçük serum fizyolojik ile deniyoruz ama katılaşmış mukuslar çıkmıyo.sürekli tıslıyo.burnuna hiç dokundurtmuyo.otribebe kullanan varmı.

bizimki de peluş ve yumuşak hayvanlara meraklı. nerde bir bebek mağazasında peluş oyuncak bulsa sarılıyor ve mağazadan çıkana kadar bırakmıyor. tabiki satın almıyorum. bir arkadaşım, oğlumun bu peluş ve yumuşak oyuncak merakına "kişiliğini yansıtıyor" demişti de "sen benim "oğluma" ne demeye çalışıyorsun" demiştim :47: "ehem şey, yani :18:... ilerde çok duyarlı ve naif bir beyefendi olacak demek istemiştim :17:" deyince elimdeki takoz kitabı fırlatmaktan vazgeçip, sakince yerime oturdum :51:

demem o ki, bırakınız oynasınlar, bırakınız gülsünler, bırakınız alsınlar :51: ama bu oyuncak parası işine bir çözüm bulmak lazım. bu konuda en işe yarar öneri getiren arkadaşımızı, "ayın elemanı" seçelim hatta :46:

Eki Görüntüle 842700

oynasınlar tabi..oyuncağın kızı erkeği olmaz...kıyafet renginde de bence...para para paraa...para basalım biz en iyisi.....anca yetişiriz ihtiyaçlara....

hiç şaşırmadım canım:)acaba yarın hangi şehrimize gidecen merakla beklemekteyim:)umarım sıra burayada gelir:)

ahh zaten ev işi olmasa çocuk bakmak çok kolay ama hem iş hem çocuk zor oluyo:ssz:salla gitsin diycem ama olmuyo:)
aman boşver gitsin:)

geçmiş olsun:26:demek alerjikmiş:26:hay Allah bu alerjide herkesin başında:ssz:acil şifalar canım..
sende kendine dikkat et:20:
koruyucu ilaç dedigin onceair mi canım:26:bizim doktor çağlaya ondan yazdı,hergün kullanmamız lazımmış:26:

hadi bakalım çok kısa bir süre sonra ''oğlum yürüyo'' yazacaksın heycanla bekliyoruz canım:54:

ahh ki ne ahhh....hokus pokusumuz olsa ne güzel olurdu....

.
çok g.olsun yavruna....boyu kilosu da çok güzel maşallah..darısı başımıza ....

maşallah yavruna....evet ya geç olsun da güç olmasın...

slm....aramızda çirkin yok tabi....inş.gider kiloların kilo kilo.....

Arkadaşlar balık yağ kullanan var mı? İştah için mesela?

mrh....ben doktorumuza sormuştum balık yağı kullanalım mı diye...doktorda gerek yok...hormon bozukluğuna sebep olabiiyor dedi...erken adet görme,memesi erken büyür v.s dedi...korktum valla...ama bazı doktorklar da veriyor anlamdım gitti...

Son düzenleme:
kızlar bugün evliliğimizin 4.yılına giriyoruz...4 yıl ne zaman geçti bilmiyorum...evli,mutlu,çocukluyum çok şükür...eşim bu sefer kendi hediyeni kendin al diye sınırsız bütçe verdi:) netten alışveriş yapıcam ama bi şey bulamadım...başka zaman olsa çok şey beğenirdim...

Son düzenleme:
kızlar bebeklerininizin burnunu nasıl temizliyorsunuz.benimkinin burun delikleri çok küçük serum fizyolojik ile deniyoruz ama katılaşmış mukuslar çıkmıyo.sürekli tıslıyo.burnuna hiç dokundurtmuyo.otribebe kullanan varmı.

bilemiyorum dostum :26: bizimkinin burnu şırıl şırıl akıyor, hatta kocaman balonlar bile yapabiliyor :27: katılaşmış s.mükleri, serçe parmağıma ıslak mendil dolayarak filan çıkarmaya çalışmışlığım var :ssz:

hapşırması burun temizlemek için en iyi yol. karabiber filan koklatarak hapşırtabilirsiniz bekim (çok ciddiyim)

kızım özellilkle ağladığı zaman kulak pamuğuyla temizliyorum...dene istersen...

kızlar bugün evliliğimizin 4.yılına giriyoruz...4 yıl ne zaman geçti bilmiyorum...evli,mutlu,çocukluyum çok şükür...eşim bu sefer kendi hediyeni kendin al diye sınırsız bütçe verdi:) netten alışveriş yapıcam ama bi şey bulamadım...başka zaman olsa çok şey beğenirdim...

zaten hep öyle olur: para yokken alacak bir sürü şey buluruz, varken de bulamayız :ssz:
ekmek yapma makinası, dikey elektrik süpürgesi, cilt gençleştirme kuponu, bitme garantili lazer epilasyon seansı, son derece edebi bir kitabın 1932 tarihindeki ilk basımı (Ahmet Hamdi TANPINAR-Saatleri ayarlama enstitüsü mesela), 2 günlük SPA tatili benim aklıma gelen alternatifler. belkim biri size uyar :26:

Son düzenleme:
bilemiyorum dostum :26: bizimkinin burnu şırıl şırıl akıyor, hatta kocaman balonlar bile yapabiliyor :27: katılaşmış s.mükleri, serçe parmağıma ıslak mendil dolayarak filan çıkarmaya çalışmışlığım var :ssz:

hapşırması burun temizlemek için en iyi yol. karabiber filan koklatarak hapşırtabilirsiniz bekim (çok ciddiyim)

demek baloncuk yapıyor :1::1::51:

ne bileyim işte, sadece kendimi yazayım dedim. size diğer mesajımda değinirim. Ankara'da Burç akademi (Çankaya) diye bir kreş varmış. çişi kendileri çok güzel öğretiyorlarmış. yani kreşe göndermek için çişini öğretmemize gerek kalmayacak :16:kendi kendime sevindim işte

not: aylık 1200 lira imiş :53: kreşin çamaşırları yıkayarak bu parayı çıkarmayı umuyorum :18:

Back
X