slm hatunlar:)tarık buğra uyumuşken bi bakim dedim
uyanmadan akşam yemeğini halletmem lazım ve duş almam lazım
bu gün daha iyi kuzucum..dün dışarı çıkardık çoook uzun yürüdü banamısın demedi elimizide tutmuyo arada bir de yön değiştirip geriye gidiyo bizde peşinden tabii :) dün babasıyla dışarda saklambaç oynadı büyüdükçe daha da tatlı oluyolar

bizim minnoşta kedi,köpek ve kuş hastası dün bi çocuk köpek gezdiriyodu kocaman bi şeydi bizimki yaklaştı nasıl sarılıyo köpeğe bi şeyler anlatarak

uzaklaştırıncada kıyamet kopardı
uyansında biraz dışarı çıkarıcam hava alsın
sağol hejarım..minik bi dana oldu tarık buğra:)
demek kuzum emeklemeye başladı :)yerim ben onu

dikkat et canım çok fazla emeklemeden yürümeye başlasa iyi olur..tarık buğra çok hızlı emekliyodu ve ulaşmak istediği şeye daha çabuk ulaştığı için yürümek istemiyodu
emeklemesi hızlanmadan yürür umarım kuzucuk..boyuda uzun yakışıklımın maşallahh
hoşbulduk canım..bende sevmiyorum kışı bi hafta iyi kuzularımız sonrasında burun akıntısı,öksürük vs.
basketbolcu olmak isterse bizde zevkle izlemeye gideriz artık :)
balık yağı ablam yeğenim için kullandı faydası olduğunu söyledi iştahı açılmıştı..ama kokusu kötüydü hatırladığı kadarıyla ben bi sorim ablama hangi markaydı..sende bi doktoruna danış canım istersen bazı doktorlar önermiyo
pilatesin hayırlı olsun canım da ne gerek vardı bizim kemiklerimiz iri kilolu değilizki

bi dönem ben evde yapmıştım ebru şallıyla her sabah yapıyodum ilk günler zorlanmıştım ama sonrasında alışmıştım çok faydası olmuştu incelmiştim..şimdilerde o resimlerime bakıp iç çekiyorum

çabucak incelmen dileğiyle :)
sağol canım..mahirimede geçmiş olsun
dışarıda gören sevmek isteyenler tarık buğraya boyuna bakarak cevap veremiyceği sorular soruyolar adın ne..kaç yaşındasın gibi bazende ağzında emzik oluyo bu yaşta bu emzik ne diyolar bilmiyolarki o daha küçük bi bebek
bizde yeni başladık vitamine vücut direnci düşük çıkınca vitamin şart oldu..dediğin gibi doğallıkta yok
bu arada bi kaç gün önce mahiri rüyamda gördüm uzun boylu çok yakışıklı bi delikanlı olmuştu..yakışıklılığından dolayı ağzım açık kalmıştı:)manken gibiydi aynı
bende kendi kendime mahir geç yürümeye başladı ama ne kadar güzel yürüyo diyodum
çok sağol canım evt alerjikmiş
çağlada sık rahatsızlanıyo bende sana bi test yaptır diycemktim inş çağlanınkide alerjik değildir
bizim ilacımız airfix canım bir de şurup verdi gece yatmadan ikisini kullanıyo..airfix i koyu kıvamlı bi yiyeceğin içine boşaltıyorum yediriyorum
sana katı meyve sıkıcağı sorucaktım canım..bi ara sen araştırıp aldın galiba küçük bi şey arıyorum diye sormuştun burda hangi marka aldın?bende bakınıyorumda çok büyükler meyveyi bütün atabileceğim,çok buşağı çıkmayan,küçük bi model arıyorum çok şey istiyorum di mi
çok geçmiş olsun canım..zordur mide bulantısıda

nane limon iç belki iyi gelir
yazdıklarını okuyunca bende sanki deniz kenarında ben oturmuşum gibi ohhh çektim:)
ne güzel bi gün geçirmişsiniz
küçük bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu canım?kaçırmış olabilirim yazdıysan merak ediyorumm:)
bu arada ben tarık buğranın burnunu ıslak mendili yıkıyorum biraz sulu bırakıyorum ve temizliyorum çok hoşuna gidiyo :)
sprey ve otri bebeden nefret eden kuzum ıslak mendille temzilenmesine bayılıyo..sprey olarakta okyanus suyu kullanıyorum
geçmiş olsun kuzuma umarım boğazında bi şey yoktur
peditusun tarık buğraya hiç bi faydası olmuyo
sağlıklı,mutlu huzurlu nice 4 yıllaraa evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:)