herkese selam..
kujum hoşgeldin...
valla ne yalan söliim "eyvahhh inşallah alıntı yapmamıştır" diye geçirdim içimden.. okusam gozlerim bozulcak, okumazsam da çatlarım...
çağlama kıyamam ya. nasıl acımıştır. ortaokuldayken benim kafama basket topu gelmişti. neye uğradığımı şaşırmıştım... kuzum benim ya. iyi yapmışsın beybicim... dana kadar cocuk hiç anlamıyolar yaa
mutlum afiye olsun. fotoları gördum. mira cok eğlenmiş...
zeynom da daha iyi olmuşçok şükür.. hadi atlattınız bari planner im..
ben de her zamanki gibi işteyim. bugun cuma ama hiç keyfim yok. dun gece defne cok huysuzdu. nerdeyse hiç uyutmadı beni.. ağladı süt verdim içti sustu yine başladı ağlamaya, ağrısı mı var acaba dedim. ilaç verdim biraz. sustu 5 dk sonra yine başladı ağlamaya.. uykusunda tekme atıp korkuyormus gibi yapıyor. acaba ruya mı goruyordu yavrum. bunu da dusundum tabi ama bunun için yapabileceğim bişey yoktu maalesef. en sonunda 00.30 dan 03.00 e kadar göğsümde uyudu. her yerine yatırmaya calşmamda huysuzlandı. ben de uyuyalım da bari böyle uyuyalım diye ses etmedim. koltukta oturarak uyumuşum azcık.. sonra yerine yatırdım sabah 6.30 da yine kalktı. süt istedi.. ya kızlar bu kadar süt içmek de iyi değil galiba.. yani 200+200+200 içti akşamdan sabaha.. zaten gun içinde bir daha hiç vermiyorum ama bu konu kafamı cok kurcalıyor. malum son kan testinde değeri sınırda çıkmıştı... kontrol gunu doktora soracağım. tabi her zaman bu kadar içmiyor.. bazen aradaki 200 u içmiyor. ama o zaman da 400 içmiş oluyor toplamda.
neyse... öğle arasında fırsat bulmusken yazayım dedim. çok çok çok yoğunum... projeler, şantiye vs hepsi üstüste.. öpüyorum hepinizi...
canım bence dişten dolayı huysuz ağlamaklı geçmiştir geceniz köpek dişlerinin hepsi çıktımı onlar çok zorluyor ama azı dişte geri kalmıyor yani kesin diştendir canım, süt konusunda ise bence çok değil içtiği benim zeynomda öyle biliyorsun hiç mama kullanmadık biz sütüm kesildikten sonra ek gıdayla birlikte hep günlük süt ve keçi sütü şeklinde ama hep süt verdim hele son zamanlarda zeynonun 1 lt sütten ertesi güne azıcık süt bıraktığını bile yazmıştım değilmii, tabii bunun yanında herşeyi yiyor o ayrı yani içtiği süt defnoşun iştahı kesip başka gıdaları yemesine engel oluyormu? değilse çok fazla değil içtiği miktar ya sütü seviyor bizim minnoşlar demekki canımmm