• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yasadığımız yer sanayi kenti. Her yer fabrika. Maalesef... Evde sigara içiliyo mu diye de sordu tabi :( mutfakta içiliyo tabi ben ona balkon dedim :( artık içmek yok içerde... Hemen bi nem ölçer alayım ben. Yarın da netten iyice bi arastırayım. Prospektüste mevsimsel nezle ve alerjik öksürükler için diye de yazıyo. (Zaten dr dedi ki; bu astım ilacı ama korkma astımı yok. Önlem amaçlı veriyorum) ha bi de eşim küçükken alerjik bronşit gecirmiş. Genetikle alakalı mıdır diye de arastırıcam. Umarım bi an önce kurtuluruz bu illetten

evet sanayi bölgesi:31:o da çok etkiliyodur:31:biz eşimle evde sigara içmeyiz eşim sürekli balkona çıkar bende çıkarım ama bazen mutfak camının önünde içtigimde oluyo,ha bide misafir gelince illa mutfakta içiyolar,bişey diyemiyorum:17:neyse sende balkona çık canım..evet mevsimsel nezle içinde veriliyo ki çağla ve cereninde astımı yok ama bazen bakıyorum da doktorlar alerjik bronşitede astım diyolar,çağlanınki alerjikmi henüz bilmiyoruz..ha bide alerji ve astım genetikolabiliyo hatta ailede varsa çocukta çıkma olasılıgı çok yüksek oluyomuş Allah korusun,,ya tuhaf olan ne eşimin ailesinde nede benim ailemde alerjik ve astımli kimse yok:31:ben cereni iyi bir doktora götürecem alerji doktoruna:31:çünkü burdaki doktorlara pek güvenmiyorum:31:

şekersiz bide şöyle bişey okudum eger çocukta alerji veya astım varsa evde gereken önlemleri alıyosun ve hala iyleşme olmuyosa bunu tamamen ortadan kaldıracak aşılar varmış,genelde dil altına alınan ilaç şeklinde aşılar kullanılıyomuş,,tabi tedavi uzun bi zaman alıyo 3 ile 5 yıl arası,yüzde 90 ihtimalle tamamen iyleşiyosun ama tabi bununda yan etkileri vardır:31:
evde gereken önlemleri aldıktan sonra düzelme oluyasa çocuk 8 ila 14 yaş arası yani ergenlik yaşında bunu kendi kendine atlatma ihtimali yüzde 50:31:eger cerenin gerçekten alerjisi varsa ben evde elimden geleni yapacam umarım önümüzdeki yıllarda bunu atlatır,,ergenlik zamanı akcigerde önemli gelişmeler oldugu için bu ihtimal var canım..
off valla yine içim şişti,,umarım defnoşun böyle birşeyi yoktur..
yani kulaga basit geliyo''alerji'' ama hiçte o kadar basit bi rahatsızlık degilmiş,,okudukça içime fenalıklar geldi..

Aynen öyle valla iç şişiren cinsten :( şimdi uyuyup sabah baslicam arastırmalara. Vakit ayırıp yazdığın için tesekkurler kuzum. Cok öpüyorum.

İyi geceler gece kuşları

bebeğim, tatlıcadım ve yeşilçayım ne yapsakta geçse kuzularımın sıkıntıları. benim kız kardeşimde küçükken çok bronşit oluyordu o zaman annemler böyle bilinçlimi çok antibiyotik içirdiler:( ki benim annem ve erkek kardeşimde de ileri derecede alerjileri var fısfıs kullandılar uzunca bir dönem. malesef kız kardeşimde şimdi kullanıyor daha doğrusu canı isterse kullanıyor. bahar dönemlerinde tıkandığı oluyor. o yüzden 3 yaşlarına gelince iyi bir alerji doktoruna gidip önlemi varsa yada izlenecek yolu ondan öğrenmek en doğrusu gibime geliyo.

selam:3:bu akşam geleneksel ''yılın ilk kurufasulyesi''olimpiyatının ilk günüydü:))
eşim geldi dediki çok açım:56:dedim kurufasulye var ama biraz bekle yanına pilav yapacam:))dediki off çok açım:1:
dedim hadi kalk sana dişarda bi yemek ısmarlıyım:9::9:yok sen pilavı yap ben beklerim dedi:9::9:
neyse yedik doyduk:))
akşam o kadar güldüm ki uzun zamandır böyle gülmemiştim:))yengem aradı onunla sohpet ettik,hani babaannem hastaydı demiştim ya hah işte iyleşti ve abimlerde kalıyo:51::51:ninem iyleştikten sonra bi tuhaflaşmış yengem onu anlatıyodu:1:mesela gece uyanıyomuş wc ye gidecek salonda karanlıkta ninem turluyomuş:9::9:bide babaannem gecelik giymeden yatmaz uzun olanlardan:9:gece yarısı wc nin kapısını açıyomuş ninem karşısında:9:hemde karanlıkta:9::9:ay bide şey olmuş yigenim gece uyanmış anne diye seslenmiş ama yengem duymamış ninem kalkmış yatak odasına gitmiş''tubaaa tubaaaa'' diye kızı uyandırmış yine karanlıkta:9::9::9:bide uzun geceligi var:9:ayy neler anlattı gülmekten çatladım:9:bide babaannem mavi gözlü karanlıkta nasıl parlıyodur:9::9:korku filmi gibi:))
neyse bu kadar güldüm sonra kalktım suratımı sandalyeye vurdum iyimi:37:çok acıdı:43::43:

ilahi babaanne bizide cok guldurdun yaw uzun ve iyi yasa hemi:1:
Yemek ismarlama isi tutmamis oyy kiyamam ben sana ismarlayim olmazmi hadi gel:34:
Babaannen galiba halan elektrigin olmadigi zamanda saniyor kendini baksana karanlikta dosalip duruyor..gaz lambasimi ariyordu acaba teyzem :))

dün itibariyle annem gelmiş bulunmakta ve ece yine bugün açlık grevlerine başladı. geçen okuduğum bir yazıda sırayla 2 yaş sendromu, 3 yaş bunalımı, 4 yaş cinneti var bunların diyordu bizim bebeler için:)) hep eceyi bıraktığım komşumun doğumgünüydü bugün bana gelin sürpiz yapalım dedim. sabah annem olunca 10 buçuğa kadar uyumuşum:)) tabi temizlik yaptım derken akşam oldu hediye almaya gittimm geldim onlar geldi:)) çok sevindi haliyle bir de tabu oynadık ki 2 sene olacak nerdeyse oynamayalı unutmuşum bekarlık günlerim geldi bak aklıma ahh ahhh:))

dün itibariyle annem gelmiş bulunmakta ve ece yine bugün açlık grevlerine başladı. geçen okuduğum bir yazıda sırayla 2 yaş sendromu, 3 yaş bunalımı, 4 yaş cinneti var bunların diyordu bizim bebeler için:)) hep eceyi bıraktığım komşumun doğumgünüydü bugün bana gelin sürpiz yapalım dedim. sabah annem olunca 10 buçuğa kadar uyumuşum:)) tabi temizlik yaptım derken akşam oldu hediye almaya gittimm geldim onlar geldi:)) çok sevindi haliyle bir de tabu oynadık ki 2 sene olacak nerdeyse oynamayalı unutmuşum bekarlık günlerim geldi bak aklıma ahh ahhh:))

Gözün CNm annen gelmiş hoş gelmiş...bu sendromları hiç sorma bitmek bilmiyecek galiba ben galiba mahir sendromları atlatmaya kalmadan menopoza girerim :)) bu uşak ömrümü törpülüyor resmen :40:

bebeğim, tatlıcadım ve yeşilçayım ne yapsakta geçse kuzularımın sıkıntıları. benim kız kardeşimde küçükken çok bronşit oluyordu o zaman annemler böyle bilinçlimi çok antibiyotik içirdiler:( ki benim annem ve erkek kardeşimde de ileri derecede alerjileri var fısfıs kullandılar uzunca bir dönem. malesef kız kardeşimde şimdi kullanıyor daha doğrusu canı isterse kullanıyor. bahar dönemlerinde tıkandığı oluyor. o yüzden 3 yaşlarına gelince iyi bir alerji doktoruna gidip önlemi varsa yada izlenecek yolu ondan öğrenmek en doğrusu gibime geliyo.
evet canım haklısın:31:umarım fısfıslık duruma gelmez kuzularımız:31:insan çocuguna hiçbir hastalıgı yakıştıramıyo:31:
Allah beterinden saklasın ne diyim..bide ne biçim bi şehirdeyim bi alerji uzmanı bulamadım ya sinir oldum:47:yarın tekrar sorup soruşturcam valla kafamın tası atarsa alırım cereni istanbula gelirim:47:ordaki en iyi doktoru bulurum:47:
ilahi babaanne bizide cok guldurdun yaw uzun ve iyi yasa hemi:1:
Yemek ismarlama isi tutmamis oyy kiyamam ben sana ismarlayim olmazmi hadi gel:34:
Babaannen galiba halan elektrigin olmadigi zamanda saniyor kendini baksana karanlikta dosalip duruyor..gaz lambasimi ariyordu acaba teyzem :))
evet canım ya yemek ısmarlatamadım:))mutlumun taktigini denedim olmadı:))
yok kız babaannemin maşallahı vardır çok zeki bir kadındır ama ne olmuşsa bende anlamadım:9:aklıma geldikçe gülüyorum:9:

evet canım 2 yaş,3 yaş 4 yaş sendromu var:))ben size şunu söyliyim bi çocugun en tatlı oldugu zaman 2 yaşına kadardır:1:2 yaşından sonra canavara dönüşüyolar:9::9:6 ay zamanımız kaldı:52:sarılın bebelerinize:52:öpün koklayın:52:bu günleri çok arayacaksınız:52::52:
bu arada tabu nasıl bir oyun canım:26:iismini hep duydum ama hiç oynamadım:26:kazanana tapu falanmı veriyolar:9:eger öyleyse hemen bende oynıyım:9:

Bilgisayarım çökmek üzere kıZlar ben şuam cepten yazıyorum bir türlü yazamadım bilgisayardan gerçi böyle daha iyi galiba hemen tıklayın bakabiliyorum...elimin altındasınız bilesiniz:23::1::21:

Gözün CNm annen gelmiş hoş gelmiş...bu sendromları hiç sorma bitmek bilmiyecek galiba ben galiba mahir sendromları atlatmaya kalmadan menopoza girerim :)) bu uşak ömrümü törpülüyor resmen :40:

ay melegim güldürdün beni:9::9:
menapoz nasıl bişey acaba:30:valla bazen bende diyorum ya erken girersem:51:yani girdik diyelim bi daha çıkma şansımız yokmu:51:
bizim bi komşumuz vardı ben bekardım kadının 20 tane kedisi vardı tam 102 yaşında öldü:53:
mahallede yapılan dedikodular şöyleydi:51:dudu ninenin 100 yaşında tekrar dişleri çıkmaya başlamış:51:bide tekrar adet olmaya başlamış:27:yani tekrardan dogmuş gibi olmuş:53:yani bunlar gerçekmi degilmi bilmiyorum:32:en söyleyenlerin yalancısıyım:)
eger öyleyse 3. bebegimi 100 yaşında dogurabilirim:28:ben beklerim acelem yok:))

Sekersiz CNm ins Defne nimizin alerjik sorunu yoktur ...saçlarımız çok yakışmiş güle güle kullansın kuzum..kilosu ve boyuna maşallah ins daha da iyi olur... Sizde buçuklu yaş oldunuz hayırlı olsun bütün buçuklar tanışan meleklerimize:7:

bebeğim tapu vermiyorlar tabuda:)) tapu çağrışımı yapman harika ama:)) çok zevkli oyundur başlarda kafan karışır ama sonra bi açılırsın tutana aşk olsun:)) söylenene göre oyunda konuşmadan oynanan kısımlar çizerek ve kuklayla anlatılan bölümlerde ben çok kötü oluyormuşum konuşamadığım için:)) ilginç ses ve hareketlerim harikaymış:))) beni hayal et çizerek kasap anlatıyorum, kuklaylada fermuar çekmeği anlatıyorum( bir an eşimin pantolonunun fermuarına göz diktim anlatabileyim diye ama çaktı hemen benimki köfteyi kaçtı rezil olmadan Allahtan:))

ay melegim güldürdün beni:9::9:
menapoz nasıl bişey acaba:30:valla bazen bende diyorum ya erken girersem:51:yani girdik diyelim bi daha çıkma şansımız yokmu:51:
bizim bi komşumuz vardı ben bekardım kadının 20 tane kedisi vardı tam 102 yaşında öldü:53:
mahallede yapılan dedikodular şöyleydi:51:dudu ninenin 100 yaşında tekrar dişleri çıkmaya başlamış:51:bide tekrar adet olmaya başlamış:27:yani tekrardan dogmuş gibi olmuş:53:yani bunlar gerçekmi degilmi bilmiyorum:32:en söyleyenlerin yalancısıyım:)
eger öyleyse 3. bebegimi 100 yaşında dogurabilirim:28:ben beklerim acelem yok:))

Inanırım çünkü eski toprak onlar herseyin organiğini yiyip yasadılar eskiden zaten kadınlarda çok geç giriyorlaşmiş menopoza yaaaa ...:29:

bebeğim tapu vermiyorlar tabuda:)) tapu çağrışımı yapman harika ama:)) çok zevkli oyundur başlarda kafan karışır ama sonra bi açılırsın tutana aşk olsun:)) söylenene göre oyunda konuşmadan oynanan kısımlar çizerek ve kuklayla anlatılan bölümlerde ben çok kötü oluyormuşum konuşamadığım için:)) ilginç ses ve hareketlerim harikaymış:))) beni hayal et çizerek kasap anlatıyorum, kuklaylada fermuar çekmeği anlatıyorum( bir an eşimin pantolonunun fermuarına göz diktim anlatabileyim diye ama çaktı hemen benimki köfteyi kaçtı rezil olmadan Allahtan:))

hahaaa güzelmiş:))zevkli gibi:51:
sanada çok güldüm demek konuşmadıgın bölümlerde kötüsün:9::9:
ilginç ses derken:23:ne demek istedin canım:23:biraz açıklarmısın:9:
bide ilginç hareketler derken:23:ne kadar ilginç:9:

dün mayıs forumlarında gezindim 2011 topiği eskisi gibi kimseler yok pek. 2013 topiğide face gitmiş takılan yok orada da. en güzeli 2014 topiği maşallah üye kaynıyor:)) tabi bebeler göbişte rahatları iyi:)) maşallah forumumuza geçen zamana karşı daha da bağlanarak devam ediyor birlikteliliğimiz:))

yeşilçayım defnem resimde halsiz gibiydi aşıdan herhalde yarın da biz vurulcaz. binbir emek ve duayla uzattığımız saçlarını eninde sonunda biz de kesicez:)) yakışmış salatalık canavarıma:))

Inanırım çünkü eski toprak onlar herseyin organiğini yiyip yasadılar eskiden zaten kadınlarda çok geç giriyorlaşmiş menopoza yaaaa ...:29:

melegim sende kafanda menepoz menepoz diyipkurma artıkyok öyle bişey ben inanmıyorum:20:
daha yaşın kaç:51:daha yeni sütten kesildin:))sen bizim bebegimizsin:))
neyse kafaya takma:51:erken menepoz ender raslanan bi durum:51:

Uyyy ne diyorsun sen çok tehlikelisin o zaman bu oyunda eşîn iyiki anlamiş ve kaçmış
Ece de bu oyunu seyrediyormuydu eğer öyleyse çok gülüp eğlenmiştir:3:

hahaaa güzelmiş:))zevkli gibi:51:
sanada çok güldüm demek konuşmadıgın bölümlerde kötüsün:9::9:
ilginç ses derken:23:ne demek istedin canım:23:biraz açıklarmısın:9:
bide ilginç hareketler derken:23:ne kadar ilginç:9:

karşımdaki anlamayınca sürekli ıh ıhhh diyorum:)) hololop çevirmekte de kukla yerine ben sallıyom popomu:))

melegim sende kafanda menepoz menepoz diyipkurma artıkyok öyle bişey ben inanmıyorum:20:
daha yaşın kaç:51:daha yeni sütten kesildin:))sen bizim bebegimizsin:))
neyse kafaya takma:51:erken menepoz ender raslanan bi durum:51:

Evet ya. Ağzım halan süt kokuyor:1:CNm yaş kemala ericek yakında ve kendime çok az sonra 35 yaş yolun yarısı şiirini okuyacam :44:
Ins menopoza girmem çünkü mahoşuma bir kardeş istiyoruz:39:

Son düzenleme:
dün mayıs forumlarında gezindim 2011 topiği eskisi gibi kimseler yok pek. 2013 topiğide face gitmiş takılan yok orada da. en güzeli 2014 topiği maşallah üye kaynıyor:)) tabi bebeler göbişte rahatları iyi:)) maşallah forumumuza geçen zamana karşı daha da bağlanarak devam ediyor birlikteliliğimiz:))

yeşilçayım defnem resimde halsiz gibiydi aşıdan herhalde yarın da biz vurulcaz. binbir emek ve duayla uzattığımız saçlarını eninde sonunda biz de kesicez:)) yakışmış salatalık canavarıma:))

evet çok haklısın maşallah topigimize:nazar:boyunada posunada maşallah:nazar:gelişimi baya güzel ben çok begeniyorum:))
iyiki varsınız şurda stres atıyorum:51:beni dinliyosunuz :51:siz olmasanız kimin kafasını şişirecem:51:
ben 100 yaşıma kadar burdayım:51:peki ya siz:32:
ha diyceksiniz neden 100 yaş:28:çünkü 100 den sonra emekliye ayrılacam şöyle 20 senede emekliligin tadını çıkaracam yan gelip yatacam:))
off bugün okula gitmem gerekti ama gitmedim:31:ya zaten iyiyim artık kimseyi dövesim yok:)
ama şu kaynanamada sinir olmuyo degilim:47:
ama dedigim gibi ben iyiyim:27:kızlar sanırım ben uyusam iyi olacak:27:
kendimi kaybediyorum:9::9:
hepinizi çokkk öpüyorum:3:hoşçakalın:3:
yarın gelmessem bilin ki yemekteyim:56:yok eger gitmessem sizinleyim:)
iyi geceler:10:

Back
X