Ilkim CNm nasılsın ,Nagiş sen nasıl oldun bende çok fenayım özellikle akşam olunca daha bir bastırıyor bu ağrılar...şuan nefes almaya çalişan kuzumu uyutmaya çalişıyorum ..burnu dolmuş yavrumun ..![]()
Meleğim canım Mahirime çok geçmiş olsun.. allah yardımcın olsun güzelim.. Gurbette tek başına hiç kolay değil dimi.. Canım benim inşallah hemen toparlar kendini..
Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Elektrik gitti oyle giriyorum.
Yaren nur bogaz enfeksiyon u gecirdi. Istahi gitti huyu shy degisti.ateslendi dusmedi ilkk kez ve acillik oldk.
Cok zor günler gecirdm.
Simdi iyi.sacimiz kesildi.iki numara
Kilomuz 11i buldu cok sukur.ben yine gribim
Cok sık oluyor nfeden bilmiyorum ilac da kullanmıyorum ama iltihap kokusu var.
Isten firsat bulamıyorum. Uyku saatleri de degisti.11-11:30dan once uyumuyor akilli ddelirecem bu konuda.sonra sabah gec kalkıyor o yüzden gece de okuyamiyorum.
Herkes iyidir ins.hepinixzi öpüyorum gorusmk uzere..
Nagişim size de geçmiş olsun.. Off şu kışı hiç sevmiyorum daha havalar tam anlamıyla soğumadı bile hemen başladı ufaklıklar hastalanmaya.. Sen de kendine dikkat et.. bu soğuklarda yürüyerek gitme işe.. Sizlere de acil şifalar diliyorum canım
selam burayı kalabalık görmek ne güzel
bugün yine kuaföre gittim,kaş bıyıkbide saçımı biraz daha kestirdim
ilk kez böyle kısa oluyo
yinede sevdim
eve geldim saçımı boyadım duş aldım fönledim,,eşime gösterdim dedim bak nasıl olmuş cigerim
arkanı dön dedidöndüm
''hımm iyi kesememiş sanki biraz egri duruyo'' dedi
yine bana geldiler:86:ya dedim sanane düzünden egrisindennnnyakışmışmı yakışmamışmıııı
''hııı güzel güzell''dedikıcık ne olacak
eşimin bu huyunu hiç sevmiyorum
mesela magazada bir bluz denerim bak yakıştımı nasıl derim cevap şu:''acaba şu boncukları dökülürmü,içinde rahatmısın''
ya sanene inciginden boncugundan güzelmi degilmi
bide ayakkabı alınca yine aynı şeyi yapar''ayagını sıkıyomu,yürüyünce rahatmı''
off offf
yani şöyle dese olmuyo mu evet bu senin rengin çok yakışmış harika vauwww
neyse boşverin canımı sıktıgıma degmez:86::86:
saçım bakır kahve oldu:86:hah işte böyle
fena degil daha gözüm alışmadıalışınca sizede gösteririm
![]()
Yeni saçın hayırlı olsun şeker.. Hemen foto isteriz.. bizde görelim valla meraktan çatlarız