- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
bu kadarcık mesaj bize vız gelir, bir nefeste okuruz evelallah eladuru hanımBizim ufaklıklar 2 yaş sendromunda mı acaba??? Hepsinde huysuzluk, inatlaşma, hastalıkları da bitmiyor
Kaanı iyileştiremiyorum.Bir türlü geçmeyen boğaz enfeksiyonu, burun akıntısı, ökrürükler vs geçen hafta alerji testi yapıldı. Gıda alerjisi varmış ama hangi gıdaya olduğu daha belli olmadı sonuçlar yarın çıkacak.İlaçlarını bıraktığımda tekrar hastalanıyor. Elimden gelen herşeyi deniyorum ama olmuyor. Rabbim şifa versin kuzulara...
Hiç bişey yemiyor, ağzına aldığı herşeyi geri tükürüyordu. Belki anne sütüne güveniyordur belki gece açılıp hasta oluyordur diye (Geceleri yanımda yatırıyordum) dün memeden kestim, sabaha kadar ağladı(( ben ondan daha kötüyüm iki hafta önce doktorumuz bıraktırın demişti ama hala hazır değilmişim
( Kızımı 20 ay emzirmiştim kaan da enaz o kadar emsin istiyordum
![]()
Sabah bi arkadaşımda bencillik yapıyorsun daha küçük deyince iyice moralim bozuldu. Bügün çok kötüyüm çok
Ay sabah sabah içinizi şişirdim kusura bakmayın :)))
biz nice biangel_kujum mesajı okumuş bir topiğiz
bu arada nerdesiniz biangel_kujuuuuuuuuummmmmmmmmm, çok özledim öhüüüüüü
sütten kesme konusu beni de ziyadesiyle düşündürüyordu amma ve lakin, yakın cevremden 24 aya kadar çocuğun hakkı olduğuna dair işittiğim rivayetler ve esefle kınanmam netiycesinde kesme kararımı ertelemek üzerime vacip oldu. bakalım 16 mayıs itibariyle durumumuz ne olacak