tepkinizi anlamadım Dilberege hanım :26: eşiniz gayet normal hatta güzel birşey yapmış. Kaan herhangi bir kısıtlama olmadan gönlünce eğlenebilmiş, ne güzelçamur dediğiniz nedir ki, makinaya atarsınız yıkanır. bizimki, inanmayacaksınız ama çoğu sabah bunları yapıyor. hatta kağıt toplayıcılarıyla ateş başında oturup sohbet ediyorlarmış, arka sokaktaki hurdacı klübesindeki hayvanlarla koşturuyormuş, çamurda ayak izi bırakma oyunu oynuyorlarmış vs vs vs hatta botunun altındaki çamur tabakası topuklu bir ayakkabı üstünde yürüyor gibi yürütüyordu Orhan Cemal'i, o kadar yani
![]()
makina çalıştırmak yada bot tabanı temizlemek zor geldiği için çocukları hayatla tanışmaktan alıkoymayalımbelki biraz yorulup, çamaşırla uğraşıyoruz, zaman harcayıp bot temizliyoruz ama çocukların "doğal" hayatı tanıdıkları ve sunilikten uzaklaştıkları yanlarına kar kalıyor kanımca
![]()
Sevgili arkadaşım.. söylediklerin her kelimesine aynen katılıyorum.. Bunları Kaana ben de yaptırıyorum.. Hatta evin altını üstüne getiriyoruz.. vs vs dışarı çıkıyoruz herşeyi ellesin görsün tasınısın istiyorum.. Bir çok şeyi ben kendim gösteriyorum..
Yağmurda ıslanıyoruz.. karda yuvarlanıyoruz vs.. Ama demek istediğim bu değil.. Yani babalar biraz sorumluluktan kaçınıyorlar..
Yani çocukla ilgileniyor ama işte ilgilenmiş olmak için..
Mesela bizde ki durum da bir çouğunuzda olduğu gibi.. akşam mutfağa giriyorum birşeyler hazırlamak için... Kaan hemen yanımda ve paçamdan beni çeliştiriyor.. Muslukla oynamak istiyor.. Bir şekilde oyalıyorum ama biraz sonra yine aklına geliyor ve bu sefer ağlamaya başlıyor.. Peki bu sırada babamız napıyor? Salonda TV izliyor ve bilgisayarda haber okuyor..
Yani ben hem yemeği hazılayacağım, hem masayı hazırlayacağım.. hem de çocukla ilgileneceğim.. baba da içerde keyif sürecek.. Bu adil mi? Canım Kaanı alırmısın diye sesleniyorum gelip alıyor 5 dk sonra şöyle bir ses " Annesiiii annesiii bakalım annesi ne yapıyor diye yanımda bitiyorlar
Yani tek başına ilgilenemiyor.. ilgi ile başka şeyi karıştırıyor canım.. Çamura bulamak değil mesele.. Belki de sen bunu yaşamadığın için tam olarak anlatamıyor olabilirim..
Amaaan öf neyse.. sinir konular hiç girmeyelim bence... Kimse canını sıkmasın bu sebepten dolayı..
Bebişlerimizi düşünün.. Onlar biraz daha büyüdüğünde herşeyimize yardımcı olacaklar, arkadaş gibi olacağız zorlukların bitmesine az kaldı kızlar..