Herkese güzel sabahlar kızlar
Annem Mira'ya minik yazı tahtası almış,akşam çeşitli karalamalar yaptık,bişey karalıyo,ne yaptın kızım diyorum uçak diyo
kuş diyoSonra biraz legolarla tren yaptık,oynarken biran dalmışım,bi süre sonra kendi kendime tren yaptığımı fark ettim
Baktım bizimki koltuğa yatmış beni izliyorHadi gel kızım dedim,bana; "oyna anne oynaaa" dedi
Şok oldum,ben bazen ona öyle diyorum aynı şekilde,bana aynısı yaptı
Gel dedikçe bana "oyna" dedi zilli intikam aldı
Yani akşam kendi kendime lego yaptım kızlar
![]()
Bugünde hava çok soğuk burda,soğuktan geçtim çok pis bi hava varKuzum da çok sıkıldı bakıcı teyzeyle azıcık çıkacaklar bugün.
Babycim haklısın walla soğuktan insan korkuyo dışarı çıkmaya, Allah'tan Ceren var da Çağlacım da onunla güzel güzel vakit geçiriyor. Mira da akşamları genelde 20 dk falan eltimin oğluyla oynuyor bi değişiklik oluyor.Yazın gözünü seveyim
Tarık Buğra'da demek horoz oldu yerim ben onuKafa tutmaya başladılar bize,benimki de bana bağırmıyorda yüksek sesle anlaşılmaz şeyler anlatıyor kızınca
Birde onu taklit ediyorum çok hoşuna gidiyor
Bazen mama önlüğünü takıyorum bazen montunu giyermiş gibi yapıyorum kahkahalara tutuluyor
Buzdolabına,arada değiştirerek resimlerini asıyorum,
kendini tanıyor artık(eskiden kendisine bebek diyordu),"benim bennn" diyor![]()
yerim ben o minik karalama yapan elleri, bu arada bildiğin konuşuyo artık bu kuş, baksana 3 kelimeli cümle kuruyo akıllı bıdık, aferin ona
Ben de bestoşum söylediklerini yazayım teyzeleri
Anne
baba
teyze
hala
özgür(dayısı)
Ayde(aydede)
Ağaç
Olmiyo olmiyo(bir şeyleri başarmak için çaba gösteriyo yapamayınca böyle bağırıyo(olmiyo olmiyo) ben müdahale etmiyorum ve sonunda başarıyo kuzu)
dikkat
meme
bebe/pepe
cici
Kardeş
dede
baba gitti/anne ok(yok) Çocukta nasıl bi psikoloji yaratmışız.
Ayran
Düt(süt)
Düt düt(araba)
şu(su)
Vermem( favarosi bu, sürekli bir şeylerini kaçırıp bağırır vermem diye sanki elinden alan var:))
abba(abla)
abi
çiçek
Tedi(kedi)
ecrin(komşu kızı)
emmi( indir demek )
aç
çıkart( ayağındakini çıkarttırır ve evde sürekli benim terliğimle dolaşır)
seviyom
kak ( kalk )
otur
gel
Canım( sarılıp canıııım diyo bitiyorum)
Atti ( attım)
gol
al, ver
bamam(tamam)
Apiş( alkış)
Ve neredeyse bütün hayvan seslerini çıkarıyo kuzu. O kadar tatlı söylüyo ki içime sokasım geliyo
Son düzenleme: