• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandım :47: kaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam :27:
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan :ssz::ssz:

not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm :54::16::16::16::16:

telden okuyup yazamamak çok kötü yaw :37:

abovvv eski beğeniyi istiyom :kkk::kkk::kkk: bu ne böle :37:

X man in senden çekeceği var desene off yandı o zaman zaten terlik yiyip duruyordu :)) sen en iyisini bilirsin mutlaka ama ayşemizin babası olduğunu hatırlarsın inş :34:
Şu kaynanaların sokmayını çok azdır herhalde , kıyamam ya ne istiyor senden bu kadın :((

tatlıcadım evet dikey arıyodumda ama normal süpürgemdende memnun degilim diye iki tane birden alıyım dedim:17:
dedikoduyuda özet geçtim ki onlar anlatınca heyecanı kesilmesin diye:1:

melegim minnak kitaplıgınız hayırşı olsun çoook şeker çok begendim:16:mahirimde herşeye kolayca erişebilir:34:çok iyi düşünmüşsün cnm:34:

çağlayla cereni uyuttum oh biraz dinleneyim ayak dabanlarım agırıyo:31:hergün temizlik temizlik yetti gariiiii:47:
her gün çamaşır yıkadıgım yetmiyo gibi bugün 3 makina yıkadım:19:daha astıklarım kurumadan digerlerini astım:19:amma kirletiyobu cadılar ya:27:bide benim eşim iri kıyım bir adam,bi pantolon bi kazak bide eşofmanı makinayı dolduruyo:27:
hele ki gömlegini ütüledigimde kan ter içinde kalıyorum mübarek çarşaf gibi:1:
ama çağlanın kıyafetlerini ütülemek çok kolay:16:ya bide çağla hanım bu aralar kıyafet seçiyo deli oluyorum:1:
boyuna bakmadan giydirdigimi begenmiyo:))dün bir bluz için 15 dakika durmadan agladı:36:illa ki onun istedigini giydireymişim tamam giydireyimde hep aynı bluzu istiyo:9:çiçekli bir bluzu var çok seviyo:51:banada gına geldi o bluzdan:51:
dün giydi bugün sepete attım,yine dişarı çıkacaz yine onun için agladı :51:gitti sepete baktı neyseki göremedi:1:
evdeyken giymek istemiyoda dişarı çıkınca istiyo..

Anladım şekerim biz internetten almıştık mağaza satış fiyatıyla çok fark vardı arada çokta memnunum
Kokoş kuzum demek kıyafet beğenmiyo yerim onu ben çok seviyo demek ki bluzunu:16:
Bende tarık buğraya kendisi seçmesi için git oğlum cicilerini getir kıyafetini değiştirelim diyorum
Kırmızı gri beyaz çizgili pijama takımı var dolabındaysa hemen onu getirir o yoksa külotlu çorabı var çok sevdiği çekmeceden onu alır gelir sırıtarak çok ballılar çok:16:

Bende bi alemim öğlenleri genelde kudurukluğundan şikayet ediyorum akşamları uyuyunca özlüyorum ya gün içind yaptığı şirinlikler aklıma geliyo:1:

Bu gün hiç uykum yok aksilik topiktede kimse yok:31:
Gurmebebek sitesine girdim biraz bakındım epeydir uğramamıştım oraya beni çok özlemişler öyle dediler:1:
Kuzucum için bi kaç tarif aldım ve iyiki oğlum kuru meyve seviyo diye düşündüm
Persentil hesaplama bölümünde tarık buğranınkini hesapladım boyuda kilosuda % 97 persentil değerlerin üzerinde çıktı:37:

Bu gün ailecek oyun hamuru oynadık..sonrasında oyun hamurundan bi parça bi tabağın içerisine koydum üzerine çöp şişler geçirdim
Pipetleri 5 cm kadar uzunlukta kestim çöp şişlere pipetleri geçirdi tarık buğra ve 28 dk boyunca oturdu böyle kaldım:53: o 28 dk yi videoya çektim:)
Sonrasında parmak boyayla el baskısı yaptık üzerinede oynar gözlerden yapıştırdık çok sevdi bebeğim ahtapota benzediler:1:resmini çektim eklerim buraya inş
Birde ayak paskısı yaptık:1:
Cuma günüde kırmızı renginin üzerinde yoğunlaştık kalp elma balon çizdim onların içini karaladı tabii dışlarınıda karaladı
Bi ara minik toplarıyla renkleri öğretmiştim üzerinde çok durmayınca unutmuş
Yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez sonra süt kardeşine götürücem beraber kudursunlar:)
Kalkimde çantamı hazırlayim..
Bu arada oğluma 2 tane oyun arkadaşı bulduk ablam buldu:) anneleriyle bi gün ablamda bi araya gelicez haftada 2 gün birimizde toplanalım diye teklif edicem..biri tarık buğradan 1 ay küçük,diğeri 1 ay büyük çok iyi olucak isterlerse

Yazıcak ne çok şeyim varmış:51:

ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandım :47: kaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam :27:
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan :ssz::ssz:

not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm :54::16::16::16::16:

telden okuyup yazamamak çok kötü yaw :37:

abovvv eski beğeniyi istiyom :kkk::kkk::kkk: bu ne böle :37:

X man in senden çekeceği var desene off yandı o zaman zaten terlik yiyip duruyordu :)) sen en iyisini bilirsin mutlaka ama ayşemizin babası olduğunu hatırlarsın inş :34:
Şu kaynanaların sokmayını çok azdır herhalde , kıyamam ya ne istiyor senden bu kadın :((

tatlıcadım evet dikey arıyodumda ama normal süpürgemdende memnun degilim diye iki tane birden alıyım dedim:17:

melegim minnak kitaplıgınız hayırşı olsun çoook şeker çok begendim:16:mahirimde herşeye kolayca erişebilir:34:çok iyi düşünmüşsün cnm:34:

çağlayla cereni uyuttum oh biraz dinleneyim ayak dabanlarım agırıyo:31:hergün temizlik temizlik yetti gariiiii:47:
her gün çamaşır yıkadıgım yetmiyo gibi bugün 3 makina yıkadım:19:daha astıklarım kurumadan digerlerini astım:19:amma kirletiyobu cadılar ya:27:bide benim eşim iri kıyım bir adam,bi pantolon bi kazak bide eşofmanı makinayı dolduruyo:27:
ama çağlanın kıyafetlerini ütülemek çok kolay:16:ya bide çağla hanım bu aralar kıyafet seçiyo deli oluyorum:1:
boyuna bakmadan giydirdigimi begenmiyo:))dün bir bluz için 15 dakika durmadan agladı:36:illa ki onun istedigini giydireymişim tamam giydireyimde hep aynı bluzu istiyo:9:çiçekli bir bluzu var çok seviyo:51:banada gına geldi o bluzdan:51:
dün giydi bugün sepete attım,yine dişarı çıkacaz yine onun için agladı :51:gitti sepete baktı neyseki göremedi:1:

Benim oğlum hiç kıyafet seçmez ne giydirirsem odur .. Çadırına bazen çekmeçesinden aldığı kıyafetleri alır oraya koyar .. Acayip saklama merakı var evde kaybolan kaybolana yani:))
Çağla demek çiçekli bluz seviyor wow kızım şimdiden zevk sahibi , bayıldım ona görmeden valla :34:

Canlarımmm öncelikle merhabalarrr :3::3::3:
Ben geldim bugun eminönüne gittim mickey temam maviliydi ya mavili pek bişey yoktu :41:
Hepsi kırmızı mickey mouse :40:
Bende kırmızılı yapcam kırmızı aldım cogu seyi :34:
şimdi ben tütü yapcam ya kendime nasıl yapılıyor 10metre aldım yetermi acaba:44:
Sanki ben daha önce bişey daha sormustum :44:
Haaa şimdi hatırladım cupcake için 50kişilik yapcam sekerhamuru nekadar alsam yeter:26:
Ve mickeyli kurabiye için seker hamuru kac kilo alsam yeter:26:
3renk yada 4renk kullancam mcikeyin yüzünü düsünün 50ser yaptıgımı nekadar yeter:26:

kız maşallah sen bütün eksikleri tamamlamışsın bi tek süslerin kalmış.hadi ben hamileyim senin acelen ne yoksa 2. bebek çalışmasımı.şaka buyana çok güzel enes sarışın olduğu için kırmızı bence daha çok yakışır.bende liste yaptım alıcam daha.

Kırmızı olsun daha hoş olur hem bende Mahir'e kırmızı çok yakıştırırım ..
Bende oğlum için tema arıyorum bugün bayağı netten araştırdım ve tren olabilir diye düşündüm çünkü oğlum trenlerle oynamayı çok seviyor görünce çüf çüf diyo bazen söyleyip bulup oynar .. Eşimde Bahriye'li olsun dedi gençken askerliğini Bahriye'li yapmış ondan çok sever birde kıyafeti çok şık olur Diyor .. Siz ne dersiniz ..

bence tren olsun meleğim hatta şöyle bişey olabilir. $il_fullxfull_356252133_p9rn.webp ben bunu çok beğenmiş kenara koymuştum.cıvıl cıvıl.

Eki Görüntüle 929714 Eki Görüntüle 929716 Eki Görüntüle 929721
Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .
çok güzel beğendim özellikle ulaşılır olması çok güzel.bende üzgünüm çünkü facedeki arkadaş sipariş almıyormuş benim kitaplık işi yattı.

Herkese Çok Güzel Haftalar:3::13::29::46::3:

Kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun:16:

Meleğim kütüphaneniz çok güzel:nazar::16:Güle güle kullansın Mahirciğim:16:
Tema olarak tren diyorum hatta thomas:46: birsürü thomaslı oyuncak var çokta cici çocuklar çok sever hem zaten
herşeyden önemlisi Mahir seviyormuş:16: Madem çok seviyor,Bahriyeli temayı da eşine yaparsın doğumgününde:9:

Beykozcum 10mt tül tütü için fazla canım kalanıyla süslemeleri yaparsın:16:
Kurabiyeler için 1kg şeker hamuru yeter,cupcake için de 1kg yeter canım,
cupcake süslemesi için küçük kutulardakilerden 2-3 renk aldın mı tamamdır bence:34:
Ama pasta için bilemiyorum:50:Zaten almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar.
Ayrıca mickey kulağı dikicem dersen yuvarlak bitter çikolatalarla da kolay oluyor:34:

Tatlıcadım: Maşallah Tarık Buğraya ve gelişimine ve etkinliklerinize:nazar::46: Oyun arkadaşı da bulmuşsun süper walla:13:

Babycim: Benim ayaklı süpürge rowenta ama ucuzundan:27:Ama senin gibi sürekli elimde değil,akşamdan akşama:9:memnunum ben,sanada da eletrolux tavsiye ederim birde zaymınsa bak istersen:34:
Evdeki minik ressamlara maşallah:nazar: Çağla kokoş bir kız bak sana söyliyim:16:

Hikayene koptum:1:Evet kızlar cuma akşamı ani bir şekilde şekersizim geldi bana:16:Konuşurken muhabbetin dibine vururken kendimizi kaybettiğimiz doğrudur:1: Defnoş yolda uyumuştu,bütün gece miranın yatağında uyudu:16:Mira da şekersiz teyzesini çok sevdi:16: Tatlı dilli ve güzel arkadaşımla çok keyifli bir cuma yaşadık,inşallah daha sık görüşürüz:29:
Babynin hikayesindeki pipetli bardak Mira'nın Defne'ye minik bir hediyesidir,"efenmeee" demek te Mira'nın "efendim" demesidir:9:

Cumartesi günü kızımı oyun grubuna götürdüm teyzeleri,18-36 ay 10 tane bebek vardı,önce top havuzunda ve zıpzıpta oynadılar,öğretmen bize kitap okudu ve biraz oyun oynattı çocuklarımızla birlikte, sonra oyun hamuru ve parmak boyama yaptılar,hep birlikte meyvelerini yiyip biraz daha oynadıktan sonra etkinlik bitti.
Çok eğlendi Mira ve tabi diğer bebeklerde:16: Onun mutluluğunu gördükçe benim de nasıl mutlu olduğumu tahmin edersiniz:16:
Bu arada yine kaşla göz arasında hamurun tadına baktı,onu gören 2 bebekte aynı anda yediler:37: Öğretmen fark etmedi veliler fark etti,tabi 1 öğretmen 10 çocuğa nasıl baksın dedim içimden...Sanırım yuvaya verince öğretmen konusu oldukça önemli olacak benim için,endişelendim çünkü:44: Yalnız Mira'nın mutluluğunun da 10 kat arttığını gözlemledim kızlar,yani en azından vakit oldukça
bu tip aktivitelerimizin başlaması gerektiğini düşünüyorum.

kandiliniz mübarek olsun güzel arkidişlerim:16:
tarık buğra uyuyo bi bakim dedim havada serin gibi dışarı çıkmadık evde pinekliyoruz
uyansında bebişimle biraz parmak boya yapıcaz
bu gün su damacanasına tırmanmış ve düştü çenesi masaya geldi dişleri dudağını kesmiş çok kanadı:(
sonrasında da akıllanmadı düz duvara tırmanmaya çalışıyodu 2 gündür düz duvara tırmanmaya çalışıyo dağcımı olucak ne olucak:1:
hoşgeldin bebek:54:
kız kv yüzünden eşine ne patlıyosun..x senin elinden neler çekiyo terlik fırlatmalar,ayrı yatmalar,patlamalar:27:
kp de geçmiş olsun canım..çok öptüm seni ve davşanı:16:

hb bitanesi X dünürüm :16: sen bayb bakma seın olanı bana devretmişti :27: muck sana ve datluna :16:

yaya ben çekiyom asıl :37:

selammmmmm:4::4:
nasılsınız:3:
dünden beridir avm geziyorum:)sözde elektirikli süpürge alacam ama süpürge dışında herşeyi aldım bi süpürgeyi alamadım:)
çok bakınca kafam karıştı:31:eşim sinir oldu bana:27:istersen en pahalısını al yeter kurtar artık beni diye isyan etti:30:
dedim böyle işler aceleye gelmez:27:biraz daha bakacam:))eger kocanıza kıcık vermek istiyosanız yaptıgımı yapın:1:

kujum datlum benim bizde diyoruz nereye kayboldu bu kız:24:demek kaynatan la kayınbatana gitmişsin:)
iyi hoşta x in suçu ne:))adamı rahat bırak datlum,biliyosun onda şeytan tüyü var:1:
tatlıcadıcım canım ya uff olmuş benim x damadım:26:geçmiş olsun beterinden saklasın,,çıkacak başka yermi kalmadı tarık buğra:)
aklımızı alacaklar yakında:)
melegim cuff cuff iyi fikir ama bu ne acele yaww bekleyin daha hemen karar vermeyin ama yinede cuff cuff iyimiş:)
he bacım bende dertmi yok kayınbatan hahaa delüü:9: kayın batan iyidir de o durdada kaynanam bayınbatsa cadu yaw :47:

ee napam kaynanatorö çemkiremiyom bende direk X dalıom :1::ssz:

ama barıştık lazım o bana bu aralar :17:

süpürge ben fantom kullanıo X ben X ten olmasa bile süpürkeden baya memmumum :27:

biraz dedikodu yapalımmııııı:27:ama kimseye söylemeyin haaa:27:
sizler evlerinizde pineklerken millet buluşup kaynaşıyo haberiniz yok:41:
aldıgım son dakika bilgilerine göre anlatıyorum:53:koltuklarınıza sıkı tutunun:53:sarsılabilirsiniz:1:
dün şekersiz defnoş ve oyuncakları rozi bebekle istanbula gitmişler:10:rozi bebege bebek arabası almaya:10:
almışlar sonra defnoş bebegi arabaya koymuş gezmeye başlamışlar:emir_bebek:yolda yürürüken şöyle bir ses duymuşlar:51:
''yeter artık ama kızım çık banyodan,miraaaaa miraaaa hadi su bitti''
mirada demişki''efemneeeee efemneee bananeeeee'':))
neyse bu sesi duyan şekersiz hemen apartmanın zilini çalmış:32:
mutlu-kimooooooo
şekersiz-benim cnm sesini duydum tesadüf evdeysen geliyim:51:
mutlu-ya ne güzel olurda ama görümcemdeyim cnm:27:
şekersiz-kız işte evdesin sesin geliyo:53:
mutlu-ahh cnm pardon telefonla konuşuyom sandım gel hadi gel evdeyim:27:
şekersiz yukarı çıkana kadar mutlu evdeki pirzolayı fırına saklamış:51:havyarda varmış onuda hemen yemiş:30:
şekeriszle defnoş ve mutluyla mira oturup sohpetler etmişlerrr yetmezmiş gibi bide terasa çıkıp kahve içmişler hatta balkon bile içmişlerrr:51::51:
tek tek herkesin dedikodusu yapmışlar:51:sıra bana gelince''cnm beybi ya ne tatlı kız,ne kibar ne şeker''demişler:27::27:
ama sizlerin hakkında bilemiyorum ne dedikodular dönmüştür:9::9:
sonra şekersiz mutfakta su içerken pipetli bir bardak görmüş:53:kız mutlu bunu alıyom ha demiş:53:
mutluda olmaz cnm veremem demiş:19:
sonra şekersiz nasıl yaptıysa mutlunun başını şişirip bardagı almış:27:
sonra evlerine gitmişler:10:
mutlu bütün gece uyuyamamış:37:agrı kesici içmişte biraz rahatlamış:9:
neyse bütün ayrıntıları anlatamıycam bu kadar yeter:1:ben kısaca özet geçtim yarın gelsinler onlar anlatır:9:
şey ben yarın yokum:18:çok önemli işlerim var:18:
mutlu ve şekersiz beni aramayın şarzım bitikkkkkk:52:
haydin byee byeeee:10::10::10::10:

uyyyyyyyyy görmüyrli gelmiyeli yazarmı oldun bayb :53: korkuyom yakında hepimize bişeyler döşücen kesin :27::37:

Eki Görüntüle 929714 Eki Görüntüle 929716 Eki Görüntüle 929721
Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .

hayırlı olsun meleğim demek oluş merak saldı okumaya yazmaya yerim onu :nazar: benım tavşanda pek hamarat hemşerim yanı yanı duyrulur hamur açmalar felan :9:

oy kıyamam yorulmuş mu en pc etrafını alırken yoruluom ben al al bitmio toz :30:
bende haftada 2 yıkıom yetmio çamaşır gerçekten :44:

yerim datlularını demek çağla daha süslü olcak cerenden :9: bneım tavşanda 15 girmeden koçişe kaçar kesin öle zilli geçenlerde göz farımı dudaklarına sürmüş acemi işte yeri şaşırmiş:9:

hatırlamaya çalışcam :27: bu ara suyuna gitmem lazım lazım o bana :49::1:

kaın del ya meleğim caduuu :47:

Bu gün hiç uykum yok aksilik topiktede kimse yok:31:
Gurmebebek sitesine girdim biraz bakındım epeydir uğramamıştım oraya beni çok özlemişler öyle dediler:1:
Kuzucum için bi kaç tarif aldım ve iyiki oğlum kuru meyve seviyo diye düşündüm
Persentil hesaplama bölümünde tarık buğranınkini hesapladım boyuda kilosuda % 97 persentil değerlerin üzerinde çıktı:37:

Bu gün ailecek oyun hamuru oynadık..sonrasında oyun hamurundan bi parça bi tabağın içerisine koydum üzerine çöp şişler geçirdim
Pipetleri 5 cm kadar uzunlukta kestim çöp şişlere pipetleri geçirdi tarık buğra ve 28 dk boyunca oturdu böyle kaldım:53: o 28 dk yi videoya çektim:)
Sonrasında parmak boyayla el baskısı yaptık üzerinede oynar gözlerden yapıştırdık çok sevdi bebeğim ahtapota benzediler:1:resmini çektim eklerim buraya inş
Birde ayak paskısı yaptık:1:
Cuma günüde kırmızı renginin üzerinde yoğunlaştık kalp elma balon çizdim onların içini karaladı tabii dışlarınıda karaladı
Bi ara minik toplarıyla renkleri öğretmiştim üzerinde çok durmayınca unutmuş
Yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez sonra süt kardeşine götürücem beraber kudursunlar:)
Kalkimde çantamı hazırlayim..
Bu arada oğluma 2 tane oyun arkadaşı bulduk ablam buldu:) anneleriyle bi gün ablamda bi araya gelicez haftada 2 gün birimizde toplanalım diye teklif edicem..biri tarık buğradan 1 ay küçük,diğeri 1 ay büyük çok iyi olucak isterlerse

Yazıcak ne çok şeyim varmış:51:

hım bnede bakarrım o sisteye tavşan yesin mam diye 101 takla atıom :27: aa canım 101 çetti bak şimdi piştide fena olmazdı yanı neyse :37:

ne güzel şeyler yapmışsınız :nazar:

ya bizde vakit olmuyo işla başlıcaz gene yeniden bi aksilik çıkmasa :34:

kız maşallah sen bütün eksikleri tamamlamışsın bi tek süslerin kalmış.hadi ben hamileyim senin acelen ne yoksa 2. bebek çalışmasımı.şaka buyana çok güzel enes sarışın olduğu için kırmızı bence daha çok yakışır.bende liste yaptım alıcam daha.

çok güzel beğendim özellikle ulaşılır olması çok güzel.bende üzgünüm çünkü facedeki arkadaş sipariş almıyormuş benim kitaplık işi yattı.

napıon bacım nasıl gidio hamişlik :17::nazar:

not:bacım bebiş nasıl yaplıodu yaw :27:

Herkese Çok Güzel Haftalar:3::13::29::46::3:

Kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun:16:

[

Hikayene koptum:1:Evet kızlar cuma akşamı ani bir şekilde şekersizim geldi bana:16:Konuşurken muhabbetin dibine vururken kendimizi kaybettiğimiz doğrudur:1: Defnoş yolda uyumuştu,bütün gece miranın yatağında uyudu:16:Mira da şekersiz teyzesini çok sevdi:16: Tatlı dilli ve güzel arkadaşımla çok keyifli bir cuma yaşadık,inşallah daha sık görüşürüz:29:
Babynin hikayesindeki pipetli bardak Mira'nın Defne'ye minik bir hediyesidir,"efenmeee" demek te Mira'nın "efendim" demesidir:9:

bacum napan nasılsın fıstığın nasıl büyümüştürtür kesinnn :nazar:

SLM MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI :16::16:
ALLAH SAĞLIK SIHAT AFİYET VERSİN :nazar::nazar:

insanınn evinde yatağında uyanması ne güzel yaw :34:
dün az parka gittik alilecek eğlendi tavşan yapıştı salıncağa ayırmak güüç oldu ordan muhtarlığa gittik oyum karşıa çıkmış benım mecbur karşıya gitcek o zaman :24:gelirken sofra baktım lazım bana anneminkini kullanıom lazım olunca eve geldimki babam almış bana çok sevindim ama ayakları plastik benım tavşan üstüne çıknca yamulur yaw (çünkü öle yapıo zilli )gidip değiştircem işla demir olanı vardır :27: az sonra uyanır benım mesaim başlar çok yaramz oldu çok :43:

ben doğüm günü yapmıcam demiştim saten geçen sene ailecek olur ama tek pasta yapanlara kolay gelsin kıskanmıom :33::16:

beykoz tütü giycen ay bende yapılışı vardı du dulamda heves etmiştim baya yakışır sana :27:

yakışı sana yanı :17: güzel yap not vercem :37:

Son düzenleme:
talaycım gitmişken alıyım sadece o günlük yapılacaklar kalsın dedim
ben hamile degilken yapıyım cıksın dedim sanki hamile kalsam gezmicem:27:
istiyoruz ama sanırım yumurtlamayı kacırıyoruz nese daha dün 1 bugun 2 aceleye gerek yok :29:
bakalım bu ay ne olcak :49:

mutlucum canım adam 15metre vercekti nerdeyse benim kase okaadar byükmü dalgamı gecti benle yoksa:47:
canım kurabiye için kullanacagım her renkten 1kilomu alıyım
cupcake içinde her renkten 1kilomu alıyım
sen bitter çikolatayı nasıl kulak yaptın kız seker hamurunu nasıl sardın canım cok becerikli hatunsun masallah:46:

biangel kujumcum cok saol tütü cok güzelmiş bana iltifatın içinde cok tesekkürler güzel kalpli arkadasım :16:
kocalana işin düştü tabi kızmassın artık hadi kolay gele:49:
tütü için notunuda sabırsızlıkla beklicemmmm:42:

Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar

Benim hafta sonum da hem güzel hem yorucu geçti.. Annemle memlekete gitti kv ve kp geldiler.. Dün yemek vs yaptım.. Sonra Kaanı onlara bırakıp İkea ya gittik.. Kaana oyuncaklar aldım ve masa + sandalye aldım.. Mammut kare masa kalmamış.. bende tahta olanlardan aldım.. Neyse bu onu bayağı bir süre idare eder.. Çok hoşuna gitti ama.. sandalyesini alıp taşıyor her yere :D:D

Bu arada c.tesi menanjit aşısını yaptırdım.. Çok şükür ateş huysuzluk falan yapmadı..
Boyumuz 89 cm.. Kilomu 12,200 Kg gayet iyi dedi doktor.. Beğendi..

Başka başka....

Hah benim geç evlenen bir arkadaşım vardı 41 yaşında evlendi ve inanılmaz çok çocuk sahibi olmayı istiyordu.. Allahım verdi ve şu anda 5 haftalık hamileee :D:D çok mutlu.. Hemde hiç tedavi vs olmadı.. normal yollarla hamile kaldı..

Yakın bir arkadaşım da bu yıl 2. bebeğini yapmaya karar vermiş sabah konuştuk sende düşünüyorsan bu yıl beraber yapalım dedi.. Tamam dedim.. Önümüzdeki aydan itibaren çalışmalara başlıyorum kızlar :D:D Bakalım hayırlısı artık..

mutlucum canım adam 15metre vercekti nerdeyse benim kase okaadar byükmü dalgamı gecti benle yoksa:47:
sen bitter çikolatayı nasıl kulak yaptın kız seker hamurunu nasıl sardın canım cok becerikli hatunsun masallah:46:

Kurabiye için 1kg ana renk yeter,yani 1kg siyah alsan yeter canım,onunla kurabiyenin üstünü tamamen kaplarsın,
diğer beyaz ve kırmızı renklerden de yarımşar kiloluk satılıyordu sanırım yada daha az paketlerdeydi,onlardan al üstlerine süslemeni yap kurabiyelerin:34:

cupcake için de aynı yine 1kg sadece üstlerini kaplamaya yetiyor. Hazır çikolatayı aldım eminönünden diktim kulak oldu canım çok kolay:9:Miranın 1 yaş resimlerinde cupcakelerde kulak var onlar gibi işte:9: Bir kısmını da hamurdan yapmıştım önceden,sonradan aklıma geldiğinden kalanları öyle yaptım:6:

Kujum özledim seni:16:Bal kızının resimlerine bakıcam şimdi:16:Öpüyorum ikinizide canım:54:
Dilbercim hayırlı olsun 2.bebiş düşüncen:16: Forum aşk kokuyor kızlar:32:

Kurabiye için 1kg ana renk yeter,yani 1kg siyah alsan yeter canım,onunla kurabiyenin üstünü tamamen kaplarsın,
diğer beyaz ve kırmızı renklerden de yarımşar kiloluk satılıyordu sanırım yada daha az paketlerdeydi,onlardan al üstlerine süslemeni yap kurabiyelerin:34:

cupcake için de aynı yine 1kg sadece üstlerini kaplamaya yetiyor. Hazır çikolatayı aldım eminönünden diktim kulak oldu canım çok kolay:9:Miranın 1 yaş resimlerinde cupcakelerde kulak var onlar gibi işte:9: Bir kısmını da hamurdan yapmıştım önceden,sonradan aklıma geldiğinden kalanları öyle yaptım:6:

Kujum özledim seni:16:Bal kızının resimlerine bakıcam şimdi:16:Öpüyorum ikinizide canım:54:

saol mutlucanım":16:

dilberege hayırlı olsun düşüncen inş hepimiz kalırız :16:

kac olduk kızlar

beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı

dogrumu yazdım abarttımmı kızlar bukadarız dimi :27:
regl tarihleri yazılsın ogun baskı yapılcak test yap ne oldu belirti varmı falan diye:9:
babycerencim sen yapmıcanmı 1tane daha :49:

kac olduk kızlar

beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı

regl tarihleri yazılsın ogun baskı yapılcak test yap ne oldu belirti varmı falan diye:9:

Abow bu kadar çok olduk mu :)) süper valla hadi bütün topik davetli ..
Bu arada Mahir'in en yakın arkadaşı Elif in kardeşi olcak , arkadaş hadi beraber yapalım dedi de benim elimde olan birşey olsa keşke :((

talaycım gitmişken alıyım sadece o günlük yapılacaklar kalsın dedim
ben hamile degilken yapıyım cıksın dedim sanki hamile kalsam gezmicem:27:
istiyoruz ama sanırım yumurtlamayı kacırıyoruz nese daha dün 1 bugun 2 aceleye gerek yok :29:
bakalım bu ay ne olcak :49:

biangel kujumcum cok saol tütü cok güzelmiş bana iltifatın içinde cok tesekkürler güzel kalpli arkadasım :16:
kocalana işin düştü tabi kızmassın artık hadi kolay gele:49:
tütü için notunuda sabırsızlıkla beklicemmmm:42:

yap kız bunu ben giyemedim sen giy canısı :27:

he işim düşünce ayrı bi seviyom ben bu X i :9:

Benim hafta sonum da hem güzel hem yorucu geçti.. Annemle memlekete gitti kv ve kp geldiler.. Dün yemek vs yaptım.. Sonra Kaanı onlara bırakıp İkea ya gittik.. Kaana oyuncaklar aldım ve masa + sandalye aldım.. Mammut kare masa kalmamış.. bende tahta olanlardan aldım.. Neyse bu onu bayağı bir süre idare eder.. Çok hoşuna gitti ama.. sandalyesini alıp taşıyor her yere :D:D

Bu arada c.tesi menanjit aşısını yaptırdım.. Çok şükür ateş huysuzluk falan yapmadı..

Başka başka....

Hah benim geç evlenen bir arkadaşım vardı 41 yaşında evlendi ve inanılmaz çok çocuk sahibi olmayı istiyordu.. Allahım verdi ve şu anda 5 haftalık hamileee :D:D çok mutlu.. Hemde hiç tedavi vs olmadı.. normal yollarla hamile kaldı..

Yakın bir arkadaşım da bu yıl 2. bebeğini yapmaya karar vermiş sabah konuştuk sende düşünüyorsan bu yıl beraber yapalım dedi.. Tamam dedim.. Önümüzdeki aydan itibaren çalışmalara başlıyorum kızlar :D:D Bakalım hayırlısı artık..

hayırlı haftalar :16: maşallah datluşuna boyuna posuna :nazar::nazar:

bi mukabele mutlu anne :16: hala senı konuşuo sülalem harika doğum günü olmuştu tavşanımın sayende :16::16:

ama daha düşünmüyom o zamnda demiştim :17:

kac olduk kızlar

beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı

ooo güzel iste artar işlaaa :emir_bebek::1:

Abow bu kadar çok olduk mu :)) süper valla hadi bütün topik davetli ..
Bu arada Mahir'in en yakın arkadaşı Elif in kardeşi olcak , arkadaş hadi beraber yapalım dedi de benim elimde olan birşey olsa keşke :((

beraber beraber hadin kolay gele hepimize su elektirik parası girer ar:9::37:tık yapana kadar hepimize

Son düzenleme:

kac olduk kızlar

beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı

oh oh maşallah topik ahalisi ayaklanmışş.rabbim gönlünüze göre versin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin aminn.
bizde 2.yaşına girince çalışmalara başlarız diyoduk amma velakin şartlar müsayit değil erteledik hayırlısı olsun rabbim bilir .işini kızlar bizde bu yıl tayin istedik izmir normalde 8 yıl bizim 3 oldu lakin bi umut ben olsun istiyorum tabiki hayırlısıysa ama gönlüm gitmek istiyor bazı sebebplerden dolayı allahım herkesin gönlüne göre versin.
msj okuyan arkadaşlar hayırlıysa olsun amin diyi verin :43::43:

canım bakmadıgım model kalmadı bayada araştırdım:6:fakirin bi modeli hoşuma gitti,
phılıps maratonda çok güzel ama alamam:50:pahalı geldi:18:aslında böyle şeylere parana kıycaksın ama şuanda kıyacak para yok:)
aklımda 2 model var hatta süper indirim bile buldum ama karar veremiyorum:51:
biri phılıpsin 1900 w,hepa 10 filtreli minicik mor renkli modeli:34:fiyatı 320 civarı ama 250 ye buldum...
digeride fakir 2400 w hepa 13 filte,biraz daha büyük birşey ama antialerjik oluşu bizim için çok iyi:51:fiyatı 400 ama şuan bime.s te 300 lira..
ceren için hepa filtreye önem veriyorum hatta fakirin bahsettgim ürünü tam bizlik,,ama aklımda phlıpsin mor renklisinde:1:
aslında o da bize uyar ama geri toz çıkarmama konusunda fakir daha iyi:36:offf kafam karışıkk:36:

eşim 400 liraya kadar al dedi bende diyorum bu paraya bunları alırsam yanınada dikey şarzlı süpürgede alayım:32:
bi tane begendim hemde baya indirimde fakirin 170 lira:27:
yarın öbürgün karar verip alacam inşallah:10:
bende rowenta var ama hiç begnmiyorum:19:igrenç bi makina,zamanında nasıl aldım bilmiyorum,onuda verecek bi kapı bulurum artık:17:

canım bende süpürge mağduruyum bosh servi geldi motor yanmış 200 tl küsür masrafı var dedi gitti çalışmıyordu .araştırdım beyendim hemde phılıpsin 1900 w,hepa mor olanını beyendim küçük güzel tmm dedim netten sipariş vercem benim adam dedi ben onu yaparım yaparsın yapamazsın yaptı :53: ve mor süpürgem gitti :43::43: şimdi randumalı çalışmasada iş görüyor malesef :47::47:
birde süpürgem bozukken kaomşudan aldım ödünç dikey herkeste dikey var bacım .ama kablosu kısa haznesi küçük her süpürüşte temizle hassas alet bana gelmez ben haldır haldır süpürcem her seferinde temizleyemem ufak kırıklar için iadel gır gır gibi yada daha iyileri varsa bilelem sana tavsiyem su hazneli alma bakteri ürettip koku yapıyormuş her gittim yer öle dedi
birde ben netten alıcaktım 200 tl sende bak 50 tl fazla verme www.netreyonum.com/

bebiş yapmaya karar veren arkadaşlara başarılar diler nacizane fikrimi söylemek isterim
folik asit almaya şimdiden başlayın önemli .. küçük hap biliyosunuz kullanmışsınızdır.
ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü muhakkak deneyin çok güzel iltihap söktürüp temizliyor yumurtlama döneminde çok faydası oluyormuş.çabucak çabucak gelsin süpriz yumurtalar :49::49::49::49:

Başka başka....

Maşallah delikanlıya ne güzel olmuş boyu ve kilosu darısı benim oğlan gibi yerden bitme ve sıska bebeklere :))
Bebek kararın hayırlı olsun CNm..

Back
X