• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar,

(Ohhhmmmmmm ) Şekersizim konsantre oluyorum şu anda :1::1:

Mutlum Mira nasıl oldu canım? Merkatayız bizi haberdar et lütfen..

Off bugünde diğer günlerden farksız sıkıcı bir gün.. Sizin sayenizde günümü renklendiriyorum :D:D

Bu arada uzun zamandır yaptırmak istediğim portmantoyu yaptırıyorum sonundaaa.. Benim x pahalı bulmuştu fiyatını.. ama allem ettim kallem ettim ve zafer beniiim:46::46::32::32: Ay başına kadar getirilecek.. Ayy çok seviniyorum bir sürü şeyimi toparlayacağım oraya

Onun dışındaaaaa.....Kv ve kp bendeler.. Kaan bir şımarıyor bir şımarıyor sormayın.. Ama çok da mutlu.. Sürekli onunla ilgilenen oynayan birilerinin olduğunun farkında doyasıya tadını çıkarıyor..

(Ohhhhmmmmmm) :1::1:

Selam arkadaşlar,

(Ohhhmmmmmm ) Şekersizim konsantre oluyorum şu anda :1::1:

Mutlum Mira nasıl oldu canım? Merkatayız bizi haberdar et lütfen..

Off bugünde diğer günlerden farksız sıkıcı bir gün.. Sizin sayenizde günümü renklendiriyorum :D:D

Bu arada uzun zamandır yaptırmak istediğim portmantoyu yaptırıyorum sonundaaa.. Benim x pahalı bulmuştu fiyatını.. ama allem ettim kallem ettim ve zafer beniiim:46::46::32::32: Ay başına kadar getirilecek.. Ayy çok seviniyorum bir sürü şeyimi toparlayacağım oraya

Onun dışındaaaaa.....Kv ve kp bendeler.. Kaan bir şımarıyor bir şımarıyor sormayın.. Ama çok da mutlu.. Sürekli onunla ilgilenen oynayan birilerinin olduğunun farkında doyasıya tadını çıkarıyor..

(Ohhhhmmmmmm) :1::1:

harikasın... ohmmmm :)

hayırlı olsun yeni portmantonuz.. benim de evde bi yığın düzenleme yapmam lazım ama canım hiç bi iş yapmak istemiyo nedense..
boşvermişim dünyaya modundayım.

mutluyla görüştüm. iştahsızlığı devam ediyomuş ama neşesi keyfi daha iyiymiş miracıkımın..

merabalar arkadaşlar......

Öncelikle: İlkimcim; çok geçmiş olsun canım yaaa Allah yaşatmasın bir daha zor bir tecrübe olmuş senin için....Allahtan emniyet kemerin takılıymış...çok şükür iyisin...:1:

Mutlu_annem; size de çook geçmişler olsun...umarım tez zamanda iyileşir kızımız...ne kadar dikkat etsekte bazen olacak olan gene oluyor işte...dermansız dert vermesin rabbim...et-süt-yumurta ürünlerine çok dikkat etmek lazım..en çabuk bozulan ve en tehlikeli besin gruplarına giriyor kendileri malesef...

ohhmmmm (nasıl yeşilçayım oluyor mu?

bugün benim için de herzamanki gibi sıkıcı bir gün...boyun fırtığım azdı sırtıma ağrı veriyor yorgunluk ve uykusuzluk zaten hergünki fiks şikayetlerimden...

evimi de bir düzene koyamadım hala yarım yamalak yaşıyoruz taşındığımızdan beri...bir sürü model marka desen şeyler arasında insan boğuluyor ne alacağına karar verememek çok kötü...en kötüsü de hahhh işte tamamm bu dediğin şeyin fiyatını sorunca kuyruğunu kıstırıp dükkandan çıkmak...:(

ee bide rutin herkesin şikayetlerinin aynısı bende de var işte naapppaannnn çekeceeennn mecbbuuurrrr............

ohhmmmm (nasıl yeşilçayım oluyor mu?

bugün benim için de herzamanki gibi sıkıcı bir gün...boyun fırtığım azdı sırtıma ağrı veriyor yorgunluk ve uykusuzluk zaten hergünki fiks şikayetlerimden...

evimi de bir düzene koyamadım hala yarım yamalak yaşıyoruz taşındığımızdan beri...bir sürü model marka desen şeyler arasında insan boğuluyor ne alacağına karar verememek çok kötü...en kötüsü de hahhh işte tamamm bu dediğin şeyin fiyatını sorunca kuyruğunu kıstırıp dükkandan çıkmak...:(

ee bide rutin herkesin şikayetlerinin aynısı bende de var işte naapppaannnn çekeceeennn mecbbuuurrrr............

olmaz mı be ya :)
oldu bilee...

mecbur mu bilmiyorum valla

hamililiğim güzel geçiyor bu haftaya kadar göbeğim yoktu görenler kaç aylık olduğumu sorunca inanamıyorlardı ama ne olduysa bu hafta göbeğim resmen fırtladı.ve öemr tuğrul çok hareketli içimde resmen 100 bin baloncuk patlıyor.tek üzüntüm akşam yorgun olduğum için musab bilalle eskisi gibi ilgilenemiyorum aktivite yapmak istiyorum ama gücüm olmuyor.yemekti bulaşıktı derken pilim bitiyor.şaka maka 5,5 aylık oldum zamanım azalıyo.burda çok belirtmesemde heyecanımda artıyor.diğer hamile olan arkadaşın adı edacık mıydı o hiç yazmıyor bende onu merak ediyorum ne yapıyo acaba

hamililiğim güzel geçiyor bu haftaya kadar göbeğim yoktu görenler kaç aylık olduğumu sorunca inanamıyorlardı ama ne olduysa bu hafta göbeğim resmen fırtladı.ve öemr tuğrul çok hareketli içimde resmen 100 bin baloncuk patlıyor.tek üzüntüm akşam yorgun olduğum için musab bilalle eskisi gibi ilgilenemiyorum aktivite yapmak istiyorum ama gücüm olmuyor.yemekti bulaşıktı derken pilim bitiyor.şaka maka 5,5 aylık oldum zamanım azalıyo.burda çok belirtmesemde heyecanımda artıyor.diğer hamile olan arkadaşın adı edacık mıydı o hiç yazmıyor bende onu merak ediyorum ne yapıyo acaba

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin....biz normal halimizle yorulup çocukları eğlendirecek kadar şarjımız kalmıyorken sen bide hamilesin nasıl olsun...mşşllhhh gene iyi yetişiyorsun talaycım....

abooovv :53::53: 5,5 ay oldu yaa.. zaman ne çabuk geçiyor..
Ama çok güzel bir heyecan.. Valla bende acayip gaza geliyorum böyle hamile arkadaşları gördükçe :1::1:
Bakalım bir kaç ay sonra çalışmalara başlayacağım bende.. biraz daha yaza doğru olsun ki doğum yine bahar aylarına denk gelsin istiyorum.. Ama tabi kısmet :)

anaaa :53: ne çabuk oldu yaa.. maşallah...

hıııhhıııı laf aramızda....ama artık kaç milyon kişi arasında orasını Allah bilir işte....:1: :1: :1:

:1: :1: :1:

Ama çok güzel bir heyecan.. Valla bende acayip gaza geliyorum böyle hamile arkadaşları gördükçe :1::1:
Bakalım bir kaç ay sonra çalışmalara başlayacağım bende.. biraz daha yaza doğru olsun ki doğum yine bahar aylarına denk gelsin istiyorum.. Ama tabi kısmet :)

abbooowww :53:

ooooo hadi bakalım hayırlısı....darısı tüm isteyenlerin başına....sanırım topikte epey çoğaldı 2. bebek talepleri...
hımmmmm ben de 3. yü mü düşünsem acaba ?!... yok yok kafayı yerim yavvvvv böyleyken bile dayanamıyorum :((((

sağolun arkadaşlar dün haberlerde bi haber izledim bende sizinle paylaşmak istedim.hamile olunca böyle şeylere algın daha açık oluyo.bir çift 18 yıl çocuk sahibi olmayıyo ve hamile bebeğini aldırmak isteyen bi bayanla karşılaşıyorlar ve bebeği bizim için doğur diyorlar.bebek doğuyor ve otistik özürlü ama o aile bebeğe sahip çıkıyo şimdi 15 yaşında yatağa bağımlı ama kadının sözlerini duysaydınız.ağladım ve Allaha şükrettim hala böyle insanlar olduğu için.dünyada hala iyi insanlar var diye sönen umutlarım canlandı.

sağolun arkadaşlar dün haberlerde bi haber izledim bende sizinle paylaşmak istedim.hamile olunca böyle şeylere algın daha açık oluyo.bir çift 18 yıl çocuk sahibi olmayıyo ve hamile bebeğini aldırmak isteyen bi bayanla karşılaşıyorlar ve bebeği bizim için doğur diyorlar.bebek doğuyor ve otistik özürlü ama o aile bebeğe sahip çıkıyo şimdi 15 yaşında yatağa bağımlı ama kadının sözlerini duysaydınız.ağladım ve Allaha şükrettim hala böyle insanlar olduğu için.dünyada hala iyi insanlar var diye sönen umutlarım canlandı.

Hadi yaa.. Ay ne kadar güzel.. Kimiler kendi çocuğunu döverek öldürürken kimileri kanından olmayan çocuğa böyle yaklaşıyor.. Allahım ne büyüksün.. :46::46:

ayyyy gercektenmi bende iyi insanların nesli bitti nerdeyse sanıyordum
gercekten herkezin yapacagı sey degil rabbim korusun onları anne baba olmak cok zor olamamak ayrı zor :43:

gercekten bravo diyorum beni görmezden geliyorsun sana hitaben söylemedigimi söyleyip yemin ettigim halde
ama bundan sonra bil bende aynıyım sana karsı
hakkını helal et benden yana helal olsun
bari böyle bitirelim

noldu şimdi yaa? sen bana bişey mi yazdın ya da sordun da cevap mı vermedim
anlayamadım

namaniiiiinnn, zaman daralıyor dostum :18:

sağ salim eline alman dileğiylen...:42:

noldu şimdi yaa? sen bana bişey mi yazdın ya da sordun da cevap mı vermedim
anlayamadım

Okadar sey yazıp soruyorum hiçmi görmedin
yada hiçmi bilgin yok okonularda
yada bir tane yazımı begenmedin
buyuzden öyle düşündüm
aynı sey face içinde gecerli
bunları ben yapsam sende düşünürdün
cünkü insan baktıgında konusmadıgı yada kırıldıgı insanın bir anda sana karsı yapmaktan vazgectigi seyleri farkeder
nese hersey yolunda diyorsan öle olsun

Back
X