Evde bazı enstrümanlar var olmazsa mikrofon falan alayım Çağlam gibi şarkıcı olur belki

Bizim boya kalemlerimiz silinebilirlerden canım, şişman kuru boya ve ağıza soktuğunda zarar vermeyenlerden,markasını bilmiyorum tavsiye ederim. Ama yine de arada tükenmez falan bulduğunda koltukları karalamaktan çekinmiyor kızım

Daha doğrusu babasının çalışma sandalyesine hiç acımıyor

Rengi de beyaz cifledik ama çıkmadı
Kızlar bebeklerinizin cep telefonuyla arası nasıl???
Bizimki telefon görünce hemen istiyor:18: Hatta bi kere bir arkadaşımın elinde siyah telefon gördü,tutturdu"babacıkın" diye ağladı:84: güya telefon babasınınmış(eşiminkide siyah) babasına verecekmişisiz zorla arkadaşımın elinden aldı:18:
Neyse ne diyodum eline telefon veriyor musunuz?ben akşamları 10-15dk falan veriyorum ama uçak moduna alıyorum eline verdiğimde,hatta app store dan baby first sayı zamanı diye bir oyun indirdim,oyun sayesinde 1den beşe kadar sayıları tanıyor artık

...Oyunda yukardan kuşlar iniyor ve 3 sayı geliyor ekrana,kaç kuş indiğini buluyorsun,bilirsen alkış var bilemezsen çarpı

Eşimde hep bana kızıyo veriyorum diye ama uçak moduna alıyorum diyorum,, offf zaten nerde ortak noktada buluştuk ki biz bu adamla

Neyse ne diyordum