• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

öğrensin oğluşunuz, hem de futbolun beşiğinde :16: Londragücü yada Londra İdman Yurdu diye takımlar varsa altyapıdan başlayabilir :16:ay en bileyim, "mençistır yunaytıt, mençistır siti, livırpul" filan var da, Londra takımı aklıma gelmedi :17:

Biz Chelsea nin alt yapısına vermeyi denicez , malum büyük takım ve çok pahalı kursları .. Arsenal da olabilir ..
Ben anladım ne demek istediğinizi sorun yokrahat ;))

Son düzenleme:
Cigerim ben bazen veriyorum konya amacli:)aslinda soyle oluyo mesela telefon caliyo kosup bana getiriyo ama babasi ariyosa nerden anliyo bipmiyorum bas bas bagiriyo kinysmak istiyo..hemde arkasini donup baska odaya gidiyo:)))
Bizde mikrifonvar hem muzik caliyo hem kendi bagiriyo guzel birsey simdi foto gosteirum cok seviyo ama eline hic almadiguda oluyo.
Teldenyazuyom okuyinuz deg
ulmiuu')))
Beni anlayan varmi:))
Anlıyoruz anlıyoruz:)
Bayıldım mikrofonunuza:nazar: Bende bakayım toyz shopa bari çok havalı bişymiş:51:
şişman boyalardan bizim oğlana da babası almıştı. "gözüne mözüne sokamaz hem de silinebiliyor" diyerekte. hiç sıkılmadan yazıp çiziyor. basit bir legosu var. onunla uzunca bir kule yapıp, sonra uçan tekmeyle yerle bir oluşunu izlemeyi seviyor. garip gurup şekiller yapıp, sonrasında "hiyaayyyt" diyerek vurup dağılmasını izlemeyi de seviyor. sonra tekrar yapıyor, tekrar yıkıyor vs. zaten oyuncak adına pek bir çeşit yok evde. 3-5 arkadaş hediyesi ile vazgeçemediği tahta, kıvrılabilen kertenkelesi var. yanından pek ayırmaz. geri kalanlar tencere tava. telefonla arası ise pek yok :26: daha doğrusu bizim telefonlarda ilgi çekecek birşey yok. eşimle telefonlarımızın toplam değeri (söylemesi ayıp) 100 tl'yi buluyor :9: eline alıp biraz tuşlara basıyor, pek birşey olmadığını görüp "hoşaaa (hoşçakal)" deyip masaya koyuyor :51:
Orhan Cemal de haklı naaapsın yavrum hoşaaa diyip görmek istemiyor demek sizin tel.leri:9:
Annem de tahta almış bizimki de bişeyler yapıyor... Zaten herşeyden birsüre sonra sıkıldıkları için biz de birtakım oyuncakları arada kaldırıp sonra yeniden çıkarıyoruz ki yeni alınmış gibi seviniyormuş o zaman çocuklar...

Yine de yeni bişey keşfederseniz haber verin kızlar:1:

dostlarım hepinizi teker teker öperken yok yok selamlarken,

iyi ve verimli bir haftasonu diliyorum. kuzularınıza iyi bakınız anacığım, 1 hafta boyunca o kadar uzun bakamayacaaanız :5:
hayır canım, kötü anlamda demedim. hani, 1 hafta boyunca işyerinde olacaksınız, akşamları da yemekle vs geçecek, uzun uzun bakışamayacaksınız demek istediydimdi :17:

dostlarım hepinizi teker teker öperken yok yok selamlarken,

iyi ve verimli bir haftasonu diliyorum. kuzularınıza iyi bakınız anacığım, 1 hafta boyunca o kadar uzun bakamayacaaanız :5:
hayır canım, kötü anlamda demedim. hani, 1 hafta boyunca işyerinde olacaksınız, akşamları da yemekle vs geçecek, uzun uzun bakışamayacaksınız demek istediydimdi :17:

Zaten bu sistemde bir sorun var:ssz:5gün tatil 2 gün iş olmalıydı ve biz doyabilmeliydik kuzularımıza:ssz:
#kahrolsun bağzı şeyler:ssz:
Annene geçmiş olsun,acil şifalar dilerim:nazar:

sbende akşam bi davete katılacam:1:
davet dediysem ev daveti caaanım:27:
yalnız yemegemi çağırıyo yoksa pasta böregemi bilemedim:26:arkadaşımı arayıp sorsam ayıp olur diye bende şöyle yaptım:27:
-alooo cigerim ne yapıyon:6:
-çocuklarla oynuyoz cnm
-hıı ben akşam gelemiyorum haberin olsun
-aaa olmazo kadar sarma sardım dolma yaptım
-:27::27:şaka şaka geliyorummm:9:

nasıl ögrendim ama:1:aklımı seveyim:27:
herkese süper hadtasonları:52:hepinizi öpüyorumm:17:
gidip giyeneyimm:10::10:

sbende akşam bi davete katılacam:1:
davet dediysem ev daveti caaanım:27:
yalnız yemegemi çağırıyo yoksa pasta böregemi bilemedim:26:arkadaşımı arayıp sorsam ayıp olur diye bende şöyle yaptım:27:
-alooo cigerim ne yapıyon:6:
-çocuklarla oynuyoz cnm
-hıı ben akşam gelemiyorum haberin olsun
-aaa olmazo kadar sarma sardım dolma yaptım
-:27::27:şaka şaka geliyorummm:9:

nasıl ögrendim ama:1:aklımı seveyim:27:
herkese süper hadtasonları:52:hepinizi öpüyorumm:17:
gidip giyeneyimm:10::10:

Aklını seveyim , seni seveyim , hatayı seveyim , ÇAğlayı seveyim , cereni seveyim , künefeyi seveyim , aşur U seveyim , kısaca seveyim ne olsun .. senin kadar uyanık bir arkadaşım var sevmiyimde ne yapayım dimi :34:
Git bakalım bizim yerimizede ye bir güzel kapiş ..

Selam Kızlar:3: Dün erkenden çıkıp eve gittim ve dr.a,kuzum hala iyileşemedi,inşallah haftasonu annesi onu iyileştirecek:16:

Beykozum ticarete atılmışsın hayırlı olsun canım bol kazançlar dilerim:nazar: Meleğim maşallah Mahir'e yerin onu yerrrr:nazar::56:
Tarık Buğra da iyice afan bişey olmuş ya maşallah:nazar:mutlulukla okuyorum yazdıklarınızı kızlar:16:
Tatlıcadı kolay bi menü paylaşayım canım: üzeri bol kaşarlı ıspanak graten yanında et yada köfte,cakık,maydanozlu arpa şehriyeden pilav yap sunumu da tadı da leziz oluyor..birde mercimek çorbası ekle oldu bitti:34:Tatlı olarak gelenlerin getirmesi tercihimdir lakin getirmemelerine karşılık etimekli tatlıyı önerebilirim:56:

saol canım tesekkür ederim
ziyaretcilerim olmus melegim ve babycerencim cok saolun güldürdünüz beni :9:
babyceren ufoyamı ihtiyacın var hayırdır yollıyım benimkiini neler gördün ordan birazda ben izlerimmm seni :29:

slm mayıs anuşları ve datluşları :16:

ALLAH sağlk sıhat afiyet versin hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam :17:

geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin :16:

iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey :43::43:

ALLAHA emanet olun dualarınzı bekliom :43:

Son düzenleme:
sağol ilkimcim. sen nasıl oldun

öpsün teyzesi... :)

sağolun arkadaşlar..
Bugün regl oldum normalde bir gün bile şaşmaz bir hafta önce oldum yaşadığım stresten sanırım onun yorgunluğu dışında iyiyim tatlım çok sağ ol. Öptüm kuzuyu ve seni
Güle güle kullan CNm , resimleri merakla bekliyoruz .. Yavrupiside koyucaktı resim ama unuttu galiba , Dilbercim çok güzel şeyler almıştır kesin yinede meraktayım :34:
teşekkür ederim canım yarın koyacağım inşallah
Bugün oğlumda yaşadığım minik bir anımız oldu ve onu paylaşmak isterim .. Şimdi sabah oğlumun kalvsltısını verdikten sonra kendime birşeyler hazırladım . Sahanda suçuk ve yumurta çekti CNm ve onu yaptım ., neyse masaya geçtim mahir herzamanki gibi gelip kuçağama oturdu . Baktım çoçuk harıl harıl birşeyler söylemeye çalışıyor ama bir türlü anlamadım . Baktı anasının kafası basmıyor kuçağımdan indi ve mutfağa koştu .. Elinde kendi çatalı ile geldi bende çatal almamıştım ne kendine ne ona elimle Bandırma Bandıra yiyordumki oğlum bana ona öğrettiğim şeyi çok iyi hatırlattı :)) benim elimle verdiklerimi yemeyip kendi çatalı ile yumurtasından bir güzel yiyerek bana iyi bir ders verdi paşam ..
benim akıllı, kibar kuzum onun çatal tutan parmaklarını yerim ben

ALLAH sağlk sıhat afiyet versin hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam :17:

geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin :16:

iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey :43::43:

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun aman dikkat kendine ve yorma dinlen CNm .. Anneler gibi olmuyor gerçekten onların yerini hiçbir şey tutmuyor Rabbim uzun ömür nasip etsin inş ..
Bol şifa diliyorum mevlamdan hemen iyileşirsin inş .

Aklını seveyim , seni seveyim , hatayı seveyim , ÇAğlayı seveyim , cereni seveyim , künefeyi seveyim , aşur U seveyim , kısaca seveyim ne olsun .. senin kadar uyanık bir arkadaşım var sevmiyimde ne yapayım dimi :34:
Git bakalım bizim yerimizede ye bir güzel kapiş ..
ben senin künefe yapabilme ihtimalini seviyorum kele cigerim:1:
ya sorma gittik tıkındık çok şiştim yaw nefes alamıyorum:31:göbegim kilo alıyo ne olacak bu işin sonu:31:
eskiden fit fücutlu bir baby vardı dersiniz:31:

datlum ya çok üzüldüm:ssz:Allah saglık sıhhat versin sana..
anneninde ellerine saglık çok şükür yanında,tavşanıda senide çok öptüm datlum,hemen iyleş:ssz:

selam millet uyumaya gitcem bi bakayım dedim:6:
aslında bugünlerde pek yazasım yok hevesim kaçık:6:
ama yinede sizsiz olmuyo:27:

akşam gezmemizde ceren 2 çağlada 3 defa çeşitli şekillerde düştüler:ssz:
neyseki önemli birşey yok:nazar:evde çocuk çok hepside kuduruk:27:ev zaten 80 metre kare:1:
her metrekareye 1 insan vardı evde:9:bu kadar duvara toslamaları ve düşmeleri normal diye düşünüyorum:9:
arkadaş yaş pasta almış üstünede mum koydu sırf çocuklar sevinsin diye:27:
hepsi bir muma üflüyo sonra bir daha mumu yakıyoz bi daha üflüyolar:1:sonra yine istiyolarrrrr:36:bu böyle 10 defa falan oldu,
sonra o pastadan gel ye yiyebilirsen:9:üflerken mübarekler tükürük doldurdular pastaya:9::9:
neyse yinede çocukların keyfi iyiydi ya bizim dedikodu hep yarım kaldı:27:
11 buçukta uyudu minnoşlar:24:
bende gidip yatsam iyi olacak kafam kazan gibi oldu:36:
herkesi öptümmmm:54::54:tükürüksüzzzz:1:

selam millet uyumaya gitcem bi bakayım dedim:6:
aslında bugünlerde pek yazasım yok hevesim kaçık:6:
ama yinede sizsiz olmuyo:27:

akşam gezmemizde ceren 2 çağlada 3 defa çeşitli şekillerde düştüler:ssz:
neyseki önemli birşey yok:nazar:evde çocuk çok hepside kuduruk:27:ev zaten 80 metre kare:1:
her metrekareye 1 insan vardı evde:9:bu kadar duvara toslamaları ve düşmeleri normal diye düşünüyorum:9:
arkadaş yaş pasta almış üstünede mum koydu sırf çocuklar sevinsin diye:27:
hepsi bir muma üflüyo sonra bir daha mumu yakıyoz bi daha üflüyolar:1:sonra yine istiyolarrrrr:36:bu böyle 10 defa falan oldu,
sonra o pastadan gel ye yiyebilirsen:9:üflerken mübarekler tükürük doldurdular pastaya:9::9:
neyse yinede çocukların keyfi iyiydi ya bizim dedikodu hep yarım kaldı:27:
11 buçukta uyudu minnoşlar:24:
bende gidip yatsam iyi olacak kafam kazan gibi oldu:36:
herkesi öptümmmm:54::54:tükürüksüzzzz:1:

Geçmiş olsun canım kuzulara neyseki bir şey olmamış.
O kadar çocukla kafanın kazan olmaması mümkün mü?

merhaba canlar ben bişey sorcam
enes horluyor baya oluyor hastaydı bilyorsunuz
ona yordum oyuzdendır burnunu tıkamıstır dedim ama degil şimdi iyi cok sükür ama hala horluyor
şimdi ben enesi kbb goturucm yoksa cocuk doktorunamı :26:

ben senin künefe yapabilme ihtimalini seviyorum kele cigerim:1:
ya sorma gittik tıkındık çok şiştim yaw nefes alamıyorum:31:göbegim kilo alıyo ne olacak bu işin sonu:31:
eskiden fit fücutlu bir baby vardı dersiniz:31:

datlum ya çok üzüldüm:ssz:Allah saglık sıhhat versin sana..
anneninde ellerine saglık çok şükür yanında,tavşanıda senide çok öptüm datlum,hemen iyleş:ssz:

Künefe çekti şimdi CNm yaw, yapmasam şimdi şîser dimi biryerlerim :)) kadayıf var ama mozarilla peyniri yok onu almak lazım bi gidip geleyim bari ;))

Sana birşey olmaz şekerim ye gitsin , yarasın :49:

merhaba canlar ben bişey sorcam
enes horluyor baya oluyor hastaydı bilyorsunuz
ona yordum oyuzdendır burnunu tıkamıstır dedim ama degil şimdi iyi cok sükür ama hala horluyor
şimdi ben enesi kbb goturucm yoksa cocuk doktorunamı :26:

Önce bir doktora göster ki göğüsten gelmediği kesin olsun sonra gerekirse doktor zaten öneride bulunur ..geçicidir inş CNm ..

Önce bir doktora göster ki göğüsten gelmediği kesin olsun sonra gerekirse doktor zaten öneride bulunur ..geçicidir inş CNm ..

saol canım kac defa baktırdım ama gögsünden degil
bende burun tıkanıklıgındandır dedim ama gecti hastalıgı yine horluyor :26:
burundan yada baska yerden gidip en iyisi göstermekte hangi doktora kbb yoksa cocuk doktorunamı :26:

Back
X