Eki Görüntüle 953406
Kızlar dünkü sürprizler nagihandan geldi

Bana ve Doğa'ya güzel bir sürpriz yaptı gerçekten.Yalnız soramadım adres ve tel.i kim verdi acep:26:Gene Meleğimdir kesin

Öptüm sizi şekerler

Bu arada beybim bakıyorum da hediyeleri hemncecik de sahiplenmişsin

eli ve gönlü bol arkadaşım e artık sana da bir urfaya kargo gözüktü diyebilirim

not:adresi valla vermem(meleğimden alırsın

)hediye de istemem(istemem yan cebime koy

)
ay kızlar eşimi daha bugün uğurladım çünkü uçak rötar yaptı

e artıkın anacığı

ve babacığı

bol bol +öpüp koklar(ne yapayım az bile diyorum inanın).
Dün Nagişle konuştum uzuuuun uzuuun,ayol bu kız sadece yazarak değil konuşurken de destan yazıyor adeta...
Doğacığım çok şükür yürüyor fakat henüz bi konuşma belirtisi yok,sadece sıkıştı mı anne diyor o kadar.Sanırım bu kız bağzı şeyleri gecikmeli gerçekleştirecek.Yürümesi de öyleydi ya:26:Mesela eğitici oyunlar konusunda da muzdaribim,lego olsun yapboz olsun hiçbiriyle igilenmiyor ben yapıyorum kızım bozuyor.Evde farklı objelere ilgi duyuyor sadece;kablolar,ojeler,kavanozlar,kitaplar,kalemler vs..Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum açıkçası...Bu arada kızlar Doğa yürümeye başlayalı 1 ay oldu fakat bacakları biraz parantez gibi,siznkiler de ilk zamanlarda böyle miydi?Endişe etmeli miyim?Bu aralar bakıcıma da canım sıkılıyor,karne günü geldiğimde tv yi son ses açmış odada kızım tek başına tv karşısında oyuncaklarıyla oynuyordu,kendi de sanırım mutfaktaydı,çünkü tel.mutfak masasındaydı mesaj kısmı açıktı ordan tahmin ettim.Defalarca söylerim tv izletme diye

Hatta eve her dönüşümde kapıyı ne zaman çalsam yaklaşık 1 dakika sonra açıyor,ne yapıyorsa artık.Bence tv yi falan kapatıyordur.İzlettirmiyorum diyor ama güvenmiyorum ki...
Sizlerden ne haber?MUTLUCUM,MELEĞİM,DİBERCİM,TATLIMCADIM,BEYBİM,TALAYCIM,ALYELCİM,HEJARCIM,AZRACIĞIM,çiçekçiğim ve daha nice güzel arkadaşlarım

inşallah her gününüz bu günden daha mutlu ve sağlıklı geçer...
Biz eşimle nisana doğru 2.yi yapma kararı aldık,şimdiden folik aside başladım bile

Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun,her şey gönlünüzce olsun