aaa benn paşada büyüdüm.. aaahh ahhkızlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama çatladım. keşke bende türkiyeye gidebilseydim bu sene. kesin bende gelirdim. meleğim davet etmesede gelirdim. gerçi bendede buluşabilirdik. bu arada kocamustafapaşa da benim de evim. ama bu yıl farklı planlarımız var ondan kaldı. güle güle buluşun sohbetin dibine varın ne diyeyim. boğaza karşı benim yerime de tüttürün gerçi ben kullanmıyorum ama olsun. hasretlik bastı neyse...

ay ben bile heyecanlandım vallaiyi akşamlarçimse yokmi daa
sabahları ömre bedeli izliyorum ordaki karadenizli kadının konuşmasına bayılıyorum:86:
turuncu geçmiş olsun gitti telefon ha:18:kayranın canı sagolsun yinede üzülüyo insan ya:26:biliyosun bizde çağla bu konuda uzman:)1 telefon 2 pc ve 1 fotograf makinesi bozmuşlugu varcerende 1 tableti halletti:18:
yeni telefonumu gözün gibi saklıyorumama yinede ellerine geçtigi oluyo:)
kızlar nasılsınızbenim küçük cadılarım uyudu
bugün bir arkadaşıma gittim
kendisi ingilizce örtmeni ve bana ceren için süper bir ögretmenden bahsetti
bahsettigi ögretmende annemin kuzeninin eşi çıktı iyimi
çoook sevindim
yarın annemin kuzenini arıycam onu ara bulucu yapacam
arayı bulsun kızımı o sınıfa yazdırmak istiyorum ama sınıf şimdiden doluymuş:26:yuh dedim daha kayıtlar başlamadan okul kapanmadan
anlayın işte çok sevilen bir ögretmenmiş
adı sibel
aslında ben tanıyorum ama pat diye kadının karşına dikilmeyim dedim
önce görümcesini araya sokayım
sabah bu işi halletmem lazım
okul biraz uzak ama eger iyi bir egitim alacaksa herşeye degerçok heycanlıyım
kısmetse kızım seneye ilkokula başlıycak
aslında yaşı küçük oluyo:26:63 aylık:26:çok kararsızdım ama şimdiki ögretmeni onay verince denemeye karar verdim1 ay deneyelim eger yapabilirse devam edecek yok eger el kasları yetersiz derlerse tekrar anaokuluna gidecek
hangisi onun için iyiyse o olsun inşallah..

valla bizim saçımız çok yavaş uzadığı için ben kıyamıyorum hiç. sadece önlerini kestirdim iki defa. doğumgununden sonra canlanması için belki biraz kestirebilirim. kesilen kısım daha cabuk uzuyo cunkucanım baby bencede güzel olur ama benim telefonumda öyle fonksiyonlar yok. ama sizleri görünce bendemi şu akıllı telefonlardan alayım dediğim oluyor. ben telefonu yanlızca konuşmak için yada mesaj yazmak için kullanıyorum. foto bile çekmem cahilmiyim ne..
ya konu dışı olacak ama kızlar bana bir akıl verin ben lorinin saçını kestirsemmi karar veremedim. yani kazıtmak şeklinde değil kısa küt gibi falan. şimdi uzun örüyorum yada tepede topluyorum ama banyo donrası kurutma çok sorun oluyor. şimdiye kadar kendim 3 kere kestim. önümüz yaz kısa saç iyi olur dedim ama kararsızım. babasına kalsa kısacık kestir diyor ama ben kıyamıyorum. lorin de sviyor saçını değişik ir model yapsam hemen aynaya gidip kendine bakıyor ama zorla yapıyorum taratmıyor bile. bilemedim size danışayım dedim.
ayy geçmiş olsun yaa ama üzülme.. bi an önce iyileşsin kuzucukmerhaba kızlar Antalya bize hiç yaramadı oğluşum şimdide bronşiolit oldu ateş 38,8 buhar tedavisi yapıcaz ama benim bıdık acıyo diye kıyametleri koparıyor 2 senedir hastalanmamıştı geldiğime öyle pişmanım ki yavrumu öyle görünce bitkisel takviye olarak bal ve zencefil karışımı iyi gelirmi acaba.
meleğim tam geliş tarihin belli oldumu kaçırmış olabilirim.
defne karenin cicilerine bayıldım güle güle giysin.
tesekkur ederiz ayrıca
selam duducum...slm güzel mayıs anneleri
merhaba arkadaşlarım.. öğle arası pilates yapmış olmanın verdiği mutlulukla zımba gibiyim :) her gun yapcam ben bunu valla cok guzel