2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama çatladım. keşke bende türkiyeye gidebilseydim bu sene. kesin bende gelirdim. meleğim davet etmesede gelirdim. gerçi bendede buluşabilirdik. bu arada kocamustafapaşa da benim de evim. ama bu yıl farklı planlarımız var ondan kaldı. güle güle buluşun sohbetin dibine varın ne diyeyim. boğaza karşı benim yerime de tüttürün gerçi ben kullanmıyorum ama olsun. hasretlik bastı neyse...
aaa benn paşada büyüdüm.. aaahh ahh :D tr ye geldiğinde mutlaka goruselim :D
iyi akşamlar:3:çimse yokmi daa:1:sabahları ömre bedeli izliyorum ordaki karadenizli kadının konuşmasına bayılıyorum:86:
turuncu geçmiş olsun gitti telefon ha:18:kayranın canı sagolsun yinede üzülüyo insan ya:26:biliyosun bizde çağla bu konuda uzman:)1 telefon 2 pc ve 1 fotograf makinesi bozmuşlugu var:27:cerende 1 tableti halletti:18:
yeni telefonumu gözün gibi saklıyorum:51:ama yinede ellerine geçtigi oluyo:)

kızlar nasılsınız:6:benim küçük cadılarım uyudu:6:bugün bir arkadaşıma gittim:6:kendisi ingilizce örtmeni ve bana ceren için süper bir ögretmenden bahsetti:8:bahsettigi ögretmende annemin kuzeninin eşi çıktı iyimi:8:çoook sevindim:8:yarın annemin kuzenini arıycam onu ara bulucu yapacam:27:arayı bulsun kızımı o sınıfa yazdırmak istiyorum ama sınıf şimdiden doluymuş:26:yuh dedim daha kayıtlar başlamadan okul kapanmadan:51:anlayın işte çok sevilen bir ögretmenmiş:51:adı sibel:51:aslında ben tanıyorum ama pat diye kadının karşına dikilmeyim dedim:27:önce görümcesini araya sokayım:9:
sabah bu işi halletmem lazım:6:
okul biraz uzak ama eger iyi bir egitim alacaksa herşeye deger:6:çok heycanlıyım:17:kısmetse kızım seneye ilkokula başlıycak:nazar::17:
aslında yaşı küçük oluyo:26:63 aylık:26:çok kararsızdım ama şimdiki ögretmeni onay verince denemeye karar verdim:6:1 ay deneyelim eger yapabilirse devam edecek yok eger el kasları yetersiz derlerse tekrar anaokuluna gidecek:17:
hangisi onun için iyiyse o olsun inşallah..
ay ben bile heyecanlandım valla :D hadi bakalım. hayırlısı
canım baby bencede güzel olur ama benim telefonumda öyle fonksiyonlar yok. ama sizleri görünce bendemi şu akıllı telefonlardan alayım dediğim oluyor. ben telefonu yanlızca konuşmak için yada mesaj yazmak için kullanıyorum. foto bile çekmem cahilmiyim ne..
ya konu dışı olacak ama kızlar bana bir akıl verin ben lorinin saçını kestirsemmi karar veremedim. yani kazıtmak şeklinde değil kısa küt gibi falan. şimdi uzun örüyorum yada tepede topluyorum ama banyo donrası kurutma çok sorun oluyor. şimdiye kadar kendim 3 kere kestim. önümüz yaz kısa saç iyi olur dedim ama kararsızım. babasına kalsa kısacık kestir diyor ama ben kıyamıyorum. lorin de sviyor saçını değişik ir model yapsam hemen aynaya gidip kendine bakıyor ama zorla yapıyorum taratmıyor bile. bilemedim size danışayım dedim.
valla bizim saçımız çok yavaş uzadığı için ben kıyamıyorum hiç. sadece önlerini kestirdim iki defa. doğumgununden sonra canlanması için belki biraz kestirebilirim. kesilen kısım daha cabuk uzuyo cunku
merhaba kızlar Antalya bize hiç yaramadı oğluşum şimdide bronşiolit oldu ateş 38,8 buhar tedavisi yapıcaz ama benim bıdık acıyo diye kıyametleri koparıyor 2 senedir hastalanmamıştı geldiğime öyle pişmanım ki yavrumu öyle görünce bitkisel takviye olarak bal ve zencefil karışımı iyi gelirmi acaba.
meleğim tam geliş tarihin belli oldumu kaçırmış olabilirim.
defne karenin cicilerine bayıldım güle güle giysin.
ayy geçmiş olsun yaa ama üzülme.. bi an önce iyileşsin kuzucuk
tesekkur ederiz ayrıca
slm güzel mayıs anneleri
selam duducum...

merhaba arkadaşlarım.. öğle arası pilates yapmış olmanın verdiği mutlulukla zımba gibiyim :) her gun yapcam ben bunu valla cok guzel :D o göbek gidecek, shakira göbeği gibi ayva göbek istiyorummm.. tüyolarınız varsa memnuniyetle dinlerim canlarım

merhaba arkadaşlarım.. öğle arası pilates yapmış olmanın verdiği mutlulukla zımba gibiyim :) her gun yapcam ben bunu valla cok guzel :D o göbek gidecek, shakira göbeği gibi ayva göbek istiyorummm.. tüyolarınız varsa memnuniyetle dinlerim canlarım

başlamak lazım bir yerden valla :ssz: kendime olan saygımdan geçtim de, sırf eşime saygım ve "aaa, X hoca'nın eşi bu muymuş? pööööh. ne sinik ve fiziksiz beee :33: " diyenlere gıcıkğım yüzünden fit olmaya meylim var :ssz: benden 15 yaş büyük olmasına rağmen 5 yaş küçük gösteren hocam da olayın tuzu biberi oluyor :ssz:
pilates esasında, fit olmak ve sIkIlaşmak için biçilmiş kaftan. yapmak lazım.

bir dakika yaw :26:ahan da, bugünden itibaren başlıyorum spora :51: pilavdan dönenin kaşığı, spordan dönenin bacağı kırılsın :18:

canım baby bencede güzel olur ama benim telefonumda öyle fonksiyonlar yok. ama sizleri görünce bendemi şu akıllı telefonlardan alayım dediğim oluyor. ben telefonu yanlızca konuşmak için yada mesaj yazmak için kullanıyorum. foto bile çekmem cahilmiyim ne..
ya konu dışı olacak ama kızlar bana bir akıl verin ben lorinin saçını kestirsemmi karar veremedim. yani kazıtmak şeklinde değil kısa küt gibi falan. şimdi uzun örüyorum yada tepede topluyorum ama banyo donrası kurutma çok sorun oluyor. şimdiye kadar kendim 3 kere kestim. önümüz yaz kısa saç iyi olur dedim ama kararsızım. babasına kalsa kısacık kestir diyor ama ben kıyamıyorum. lorin de sviyor saçını değişik ir model yapsam hemen aynaya gidip kendine bakıyor ama zorla yapıyorum taratmıyor bile. bilemedim size danışayım dedim.

1 defa olsun kazıtın derim. nasıl olsa hemen uzuyor. sonra da yanlardan tokayla tutturulabilecek şekilde kısa kestirirsiniz. yazın çok rahat eder :16:

iyi akşamlar:3:çimse yokmi daa:1:sabahları ömre bedeli izliyorum ordaki karadenizli kadının konuşmasına bayılıyorum:86:
turuncu geçmiş olsun gitti telefon ha:18:kayranın canı sagolsun yinede üzülüyo insan ya:26:biliyosun bizde çağla bu konuda uzman:)1 telefon 2 pc ve 1 fotograf makinesi bozmuşlugu var:27:cerende 1 tableti halletti:18:

kızlar nasılsınız:6:benim küçük cadılarım uyudu:6:bugün bir arkadaşıma gittim:6:kendisi ingilizce örtmeni ve bana ceren için süper bir ögretmenden bahsetti:8:bahsettigi ögretmende annemin kuzeninin eşi çıktı iyimi:8:çoook sevindim:8:yarın annemin kuzenini arıycam onu ara bulucu yapacam:27:arayı bulsun kızımı o sınıfa yazdırmak istiyorum ama sınıf şimdiden doluymuş:26:yuh dedim daha kayıtlar başlamadan okul kapanmadan:51:anlayın işte çok sevilen bir ögretmenmiş:51:adı sibel:51:aslında ben tanıyorum ama pat diye kadının karşına dikilmeyim dedim:27:önce görümcesini araya sokayım:9:
okul biraz uzak ama eger iyi bir egitim alacaksa herşeye deger:6:çok heycanlıyım:17:kısmetse kızım seneye ilkokula başlıycak:nazar::17:
aslında yaşı küçük oluyo:26:63 aylık:26:çok kararsızdım ama şimdiki ögretmeni onay verince denemeye karar verdim:6:1 ay deneyelim eger yapabilirse devam edecek yok eger el kasları yetersiz derlerse tekrar anaokuluna gidecek:17:

Okula verme kararın yerinde bence Ceren çok akıllı bir kızce ben inanıyorum yapar ..
Öğretmen işinide iyi düşünmüşsün ilk okul önemli bu yüzden iyi öğretmen şart ve eğitimi için büyük etken olucaktır . Inş cerende sınıfa kabul görür ..

Sutten kesme ilgili tavsiyelerinizi not ettim kizlar su hastaligi bir atlatalim. talayin söylediği gibi süt icmeye alistirayim, sonra bant salca sabir tasi ne varsa deneyecegim, sütü sekerli mi versem acaba ben bir kac kez inek sütü icirmek istemistim ama sevmemisti, belki şekerli sever.

hey selam canlar :)

ara sıra geliyorum işte bugunde onlardan biri :)

keyifler iyidir inşallah :)

Babybim geliyormuş meleğim geliyormuş ohh ohh mutlum i şekersizim hep birlikte 31 mayıs ta buluşuluyormuş oh ne ala :)
bende kaçırmazdım ama kuzenimin düğünü var bu kadar şans olur yaa :((((

ama ama inşallah kısmetse 30 unda meleğime giderek göreceğim babyceren i :) mutlum ve şekersiz ile ve gelmek isteyen diğer kızlar ile
tekrar buluşma organizasyonu yapalım geçen sene hem alışveriş hem buluşma oldugu için
çabuk geçti tadı damağımızda kaldı :))

öpüyorum sizi :)

gunaydın canlar..
o yavrukedi hoşgeldin kuzum.. seni buralarda gormek ne guzel

uzun zamandır yapmıyodum:
gunun sarkısı: yalın/yeniden
gunun rengi gri
gunun olayı perşembe pazarına gidip çıfıt almak :D
gunun şakası; plastik böcekle milleti korkutmak
günün ilüzyonu; kart numarası :D
günün videosu; defne Karen'in "ölmüş galiba" videosu bkz: ig
hala benimle diğer mecralarda arkadas olmayan varsa diye yazıyorum
face: sekersizyesilcay
ig: merveaylinnn
twitter: defne_deniz

evet evet bu ara kafayı yediğim doğrudur.. iletişelim şekerler

not: tatlıcadı tarık bugranın doğum gunu ne zamandı ya.. hala bakınıyorum hediye için gec kalcam diye korkuyorum..

Son düzenleme:
Sutten kesme ilgili tavsiyelerinizi not ettim kizlar su hastaligi bir atlatalim. talayin söylediği gibi süt icmeye alistirayim, sonra bant salca sabir tasi ne varsa deneyecegim, sütü sekerli mi versem acaba ben bir kac kez inek sütü icirmek istemistim ama sevmemisti, belki şekerli sever.

şeker yerine bal veya ezilmiş muz koyabilirsiniz. Orhan Cemal de başta içmediğinde, balla beraber vermiştim. 1 taşla 2 kuş misali :34: ama sonra o kadar alıştı ki, gece uyandığında buzdolabından çıkardığım sütü direkt içiyor :16:

gunaydın canlar..
o yavrukedi hoşgeldin kuzum.. seni buralarda gormek ne guzel

uzun zamandır yapmıyodum:
gunun sarkısı: yalın/yeniden
gunun rengi gri
gunun olayı perşembe pazarına gidip çıfıt almak :D
gunun şakası; plastik böcekle milleti korkutmak
günün ilüzyonu; kart numarası :D
günün videosu; defne Karen'in "ölmüş galiba" videosu bkz: ig
hala benimle diğer mecralarda arkadas olmayan varsa diye yazıyorum
face: sekersizyesilcay
ig: merveaylinnn
twitter: defne_deniz

evet evet bu ara kafayı yediğim doğrudur.. iletişelim şekerler

not: tatlıcadı tarık bugranın doğum gunu ne zamandı ya.. hala bakınıyorum hediye için gec kalcam diye korkuyorum..

hımmm, bu punto ve yazı stiliylen ilk defa yazıyorsunuz dostum, hayırdır?
bir de günün olayına ben de katılıyorum. perşmebe pazarına gittim veeeee çıfıtımı alarak ödevimi yaptım :52:
çıfıt: 3 tanesi 10 liraya tişört :17:ama öyle hemen alıp çıkılanından değil, tişört tepesinde eşinerek uygun renk ve modeli bulunanından :34:

okula başlatma yaşı en büyük sorunlardan ve kararlardan biri dostum :ssz: kolay gelsin ve Ceren hakkında hayırlı olsun diyorum. denemesi bedavaysa ne güzel :16:şimdiden hayırlı olsun diyorum. Çağla'yı kreşe verecek misiniz?

hımmm, bu punto ve yazı stiliylen ilk defa yazıyorsunuz dostum, hayırdır?
bir de günün olayına ben de katılıyorum. perşmebe pazarına gittim veeeee çıfıtımı alarak ödevimi yaptım :52:
çıfıt: 3 tanesi 10 liraya tişört :17:ama öyle hemen alıp çıkılanından değil, tişört tepesinde eşinerek uygun renk ve modeli bulunanından :34:

yoo dun de yazmıstım :1: değişiklik olsun istedim. sıkılıyorum artık herseyden

gunun olayını yaptım geldim.. bi sürü fisto iki tshirt aldım.. evet karıştıra karıştıra hem de :D ha bi de balkondaki masaya örtü aldım.
haftasonu camları banyoyu ve balkonları temizlicem. gecen hafta da dip köşe evi silip süpürmüştüm. vaktim olursa gardrobumun kalanını duzenlicem. yaz kıs ayrımına girdim azcık. tamamlayıp rahata ereceğim.

şimdi günün sorusu: normalde defne karenin doğumgununu asıl gununde kreşte kutlayıp, haftasonu da aile ve arkadasları çağıracaktım. ancak bugun bi liste yaptım. maaşallah (allah eksikliklerini göstermesin) çok kalabalık oluyoruz. acaba kreşte yapmayıp ctesi aileyle pazar da kreş ve dışardan arkadaşlarımı mı çağırsam acaba diyorum. yetiştirebilir miyim. yorulur muyum? of bilemedim yaa.. bi akıl verin sevabına nolur.. ayrıca gelebilecek herkes davetlimizdir..

yoo dun de yazmıstım :1: değişiklik olsun istedim. sıkılıyorum artık herseyden

gunun olayını yaptım geldim.. bi sürü fisto iki tshirt aldım.. evet karıştıra karıştıra hem de :D ha bi de balkondaki masaya örtü aldım.
haftasonu camları banyoyu ve balkonları temizlicem. gecen hafta da dip köşe evi silip süpürmüştüm. vaktim olursa gardrobumun kalanını duzenlicem. yaz kıs ayrımına girdim azcık. tamamlayıp rahata ereceğim.

şimdi günün sorusu: normalde defne karenin doğumgununu asıl gununde kreşte kutlayıp, haftasonu da aile ve arkadasları çağıracaktım. ancak bugun bi liste yaptım. maaşallah (allah eksikliklerini göstermesin) çok kalabalık oluyoruz. acaba kreşte yapmayıp ctesi aileyle pazar da kreş ve dışardan arkadaşlarımı mı çağırsam acaba diyorum. yetiştirebilir miyim. yorulur muyum? of bilemedim yaa.. bi akıl verin sevabına nolur.. ayrıca gelebilecek herkes davetlimizdir..

aile ve arkadaşları ayırmak güzel fikir ama arkadaşlarla kreşi birleştirmek nasıl olur bilemedim :26:sonuçta arkadaşlarınız sizin gibi yetişkinler olacaktır ama kreşten ise çocuklar ve anneleri gelecektir :44:

aile-arkadaşlar-kreş şeklinde bir ayrım yapmak iyi ama 3 gün düğün dernek de zor :26: kreşte sadece pasta yenip, aile ve arkadaşlara güzel kutlama hazırlanabilir :28:

talaycım zaten sende test edicez 2. bebek mevzusunu:) Allah yardım eder hayırlısıyla atlatırsın inşallah sonra da bize hava atarsın:))

mutlum ve yeşilçayım mirada defnemde prenses gibi olacak maşallah doğumgünlerinde. mutlum anca beraber kanca beraber sen yap bende yapcam 3 tane:))

talaycım, turuncu ve accasia hepinize geçmiş olsun.

okula başlatma yaşı en büyük sorunlardan ve kararlardan biri dostum :ssz: kolay gelsin ve Ceren hakkında hayırlı olsun diyorum. denemesi bedavaysa ne güzel :16:şimdiden hayırlı olsun diyorum. Çağla'yı kreşe verecek misiniz?

çağlayı kreşemi verecem:53:neden vereyim ki:)hiç öyle bir düşüncem yok cnm:51:
anaokul yaşı gelene kadar tabikide evde oturacak:)

iyi akşamlar:3:
2 gündür hiç yazmamışım haberim yok:)dün yine gezdik biz:8:arkadaşıma gittim okey oynadık:27:
ne zamandır oynamamıştım çok eglenceli bişeymiş:1:eltileri falanda vardı hepsi kumarbaz:27:parasına oynuyolar:18:
açış 1 lira:51:dedim ben oynamam:19:zorla oynattırdılar,,hepsini soydum sogana çevirdim:27:
soydum dediysem toplamda 9 lira kazandım:9:baya oynadık artık çağla durmayınca kalktım:27:
9 liraya 11 lira da ben ekledim:6:20lirayı sadaka diye birine verdim gitti:6:
yiyemem o parayı ben:6:

bugünde evdeydik hatta öğlen çağlayla uyudum:6:hala iyleşmedim ben ya:31:öksürüyorum:31:bazen gece gıcık tutuyo:31:
doktoramı gitmeliyim acaba:31:
akşam avm ye gittik:6:ayaklarım şişti:6:cerene 23 nisan için etek aldım:6:yine birşeyler hazırlıyolar okulda ama ne bilmiyorum:6:
bu sefer çağlaya alışveriş yaptım:8:kuzum benim nasıl sevindi anlatamam:17:şort bile aldım:27:o kürdan bacaklarına çok yakıştı:1:
ama çağlanın tuhafına gitti,şortu giydirdim çekiştirmeye başladı:9:''üşüdüm apatiii'' dedi:)) üşüdüm kapat diyo:27:
artık 2 kelimeyi yanyana getirebiliyo çok şükür:nazar:
öglen uyurken beni korkutuyo ''öcü geldi'' diyo:9:hemen uyuyaymışım zilliye bak:27:o ara telefonu kurcalıyodum rahatsız oldu küçük hanım:)

Son düzenleme:
Back
X