Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regaip kandiliniz mübarek olsun ..Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inş .
Ben halan oğlumun Amerika'dan kıyafetini bekliyorum ..çıldırmak içten değil eğer zamanında gelmezse order i almaya düşünmüyorum paramıda bir güzel versinler artık .. Tam gerizekaşılar ben e mail attıktan sonra yola çıkmiş yani unutmuşlar ben hatırlatmış oldum .. Neyse kismet değilmiş demek ..
Türkiye biletimi aldın 12 Mayıs'ta geliyoruz inş ..
meleğim 18 inde bize bekliyoruz o zaman mahir paşayla
mutlu da gelecek
var mı baska gelen hatunlar?
biletiniz hayırlı olsun dostumkıyafet konusunda da rahat olunuz. yetişmezse giydirecek birşeyler illaki bulursunuz
![]()
CNm çok isterim gelmeyi inş ordayım bende ..
Selamgünaydın dostlarım,
bol gezmeli bir haftasonundan çıkan Tatlıcadı hanım'a,
doğumgünü hazırlıklarını yaparken arada doğumgününe de gidebilen faal arkadaşımız Şekersizyeşilçay hanım'a,
İstanbul'da mayıs annesi toplaşması organize edebilmesinin yanında, İzmit'tekine de yetişebilen hareketli arkadaşımız mutlu_anne hanıma,
an itibariyle doğumgünüsü kıyafetinden henüz haber alamayan bahtsız dostum meleğim hanıma,
tecrübeli anne, çiçeği burnunda hamile arkadaşımız beykoz hanıma,
nihayet hediyelerine kavuşan aziz ve leziz dostum Babyceren'e
güzel bir gün diliyorum
gerçi Babyceren dostumuz bu mesajı anca gün bitiminde okur. kahvaltısını yeni bitirmiş, balkona çıkmış ve akşam yapacağı yemeği düşünmekle meşgul olabilir olabilir şuan kendileri :26: