2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

"Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." bu mübarek günde sana açılan elleri geri çevirme yarabbim..AMİNNN
REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN..

Regaip kandiliniz mübarek olsun ..Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inş .

Ben halan oğlumun Amerika'dan kıyafetini bekliyorum ..çıldırmak içten değil eğer zamanında gelmezse order i almaya düşünmüyorum paramıda bir güzel versinler artık .. Tam gerizekaşılar ben e mail attıktan sonra yola çıkmiş yani unutmuşlar ben hatırlatmış oldum .. Neyse kismet değilmiş demek ..

Türkiye biletimi aldın 12 Mayıs'ta geliyoruz inş ..

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar:16:

Bu gün tarık buğrayla misafirliğe gittik ağzımdan burnumdan getirdi dur,yapma,hayır demekten dilimde tüy bitti ama nafile saniye oturmuyo poposunun üzerine:(
Karıştırmadığı yer kalmadı arkadaşım okul öncesi öğretmeni çocuklara alışkın Allahtan kovulmadık:) çokta ilgilendi sağolsun..
Bugün misafirlikten kumanda kırılmış çocuk odasının duvarları karalanmış olarak ayrıldık bizi misafir etmek isteyen var mı:27:

Tarık buğranın doğum gününü 1 hafta erteliycektik eşim habersiz plan yapmış bir sonraki hafta için kaldık mayısın son haftasına tadım kaçtı:(

Turuncum;bende pastayı çikolata ve fıstıklı düşünüyodum fıstıklı drajeler iyi fikir çokta severim biraz pastanın içine biraz ağzıma atarım artık:1:

Şekersizim;pastanın yapılışına baktım hakikatten çok güzel anlatılmış iyi oldu söylediğin..bizim şeker hamurları milk&sugar umarım tadı güzeldir kuzenimin önerisiyle aldım ama tadı hakkında hiç bi fikrim yok

Meleğim;kıyafetiniz yetişmese bile bi şeyler uydurursun nazar boncuğunuz olsun:54:

Herkese güzel sabahlar:3:
Sarı şeker Enesimizin 2.yaşını kutlarım:nazar: Beykozcum Allah size bir ömür boyu sağlık sıhhat mutluluk versin canım:nazar: Ailenle birlikte nice mutlu yıllar dilerim canım:nazar:

iyi ki doğdun enes :D mutlu yıllar

tatlıcadı markayı vermemin sebebi içindeki malzemelerden dolayı cnm. bi yerde okumustum en iyisi o diye..

mutlu gunler hanımlar

ben dun gezmelere gittim yine bişey yapamadım yani :D hakkımda hayırlısı valla :) son dakka tutuscam yine sanırım :1:

Regaip kandiliniz mübarek olsun ..Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inş .

Ben halan oğlumun Amerika'dan kıyafetini bekliyorum ..çıldırmak içten değil eğer zamanında gelmezse order i almaya düşünmüyorum paramıda bir güzel versinler artık .. Tam gerizekaşılar ben e mail attıktan sonra yola çıkmiş yani unutmuşlar ben hatırlatmış oldum .. Neyse kismet değilmiş demek ..

Türkiye biletimi aldın 12 Mayıs'ta geliyoruz inş ..

biletiniz hayırlı olsun dostum :16: kıyafet konusunda da rahat olunuz. yetişmezse giydirecek birşeyler illaki bulursunuz :34:

Îyiki doğdun Enes iyiki doğdun Enes .. Nice mutlu yıllar dilerim tüm sevdikleri ile beraber ..
Beykoz delikanlımızı öp bizim içinde .. Rabbim bahtını hep güzel kılsın inş .

biletiniz hayırlı olsun dostum :16: kıyafet konusunda da rahat olunuz. yetişmezse giydirecek birşeyler illaki bulursunuz :34:

Sağolun hocam inş sağlım varırız vatanımıza ..
Kıyafet olayını hallederiz tabiki sadece tren teması olmaz o kadar .. Sağlık olsun elden birşey gelmiyor ..

selam:3:yine kaçak yollardan internete giriyom:27:heran kapanabilir:51:sanki benim girdigimi anlıyolar:9:
enes sarı şeker dogum günün kutlu olsun canım benm:16::16:iyiki annen seni dogurmuş:54:

bugün evdeydim:6:yemek ,ev işi zaman nasıl geçiyo anlamıyorum:32:
anlatacak çok şey var ama zamanım yok:27:
hoşçakalın:52:

Beykoz ; canım Enesin doğum günü kutlu olsun.Daha nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara :16:

Meleğim ; canım kıyafet olayına üzüldüm ve sinir oldum..Keşke böyle olmasaydı ama hayırlısı artık...Üzme o tatlı canını :34:

Tatlıcadı ; ben de marka olarak seker & sugar markası idi.Senin aldığın markayı ilk defa duyuyorum.İnsallah herşey güzel olur :34:

biyığın şey yazdım silindi:(

sarı şekerim behlülüm enesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, kardeşli yıllar dilerim...

selamlar nasilsiniz..
ben ne kada mutluyum:) sabah bir ses duydum, öyle güzel bir melodi ki anlatamam:) kapi caliyomus:) kostum baktım kargocu:))
hediyelerimiz gelmiş cok begendik cok sevindik..buraya resim eklemeyi deniycem insaallah olur..olmassa akşam kaçak yollarlla size baglanmayi deniycem:))
kankam azraece tekrar Teşekkürler arkadasim, çok öptüm

CNm çok isterim gelmeyi inş ordayım bende ..

Yasasınnn :)

Bulutlu bi pazar gununden herkese selam :)
Dun dorukun doğumgunune gittik ızınla. O da mayıs anası ekinsin oğlu. Bilenler biir. Hersey cok guzeldi. Biz de hayırlısıyla atlatsak super olcak

Kahvaltımızı ettik bile
Dun afişimizi hazırladım
Ayracları topper ları ve pipet bayraklarını hazırlicam daha cok iş var
Öpüldünüz

Beybim gule gule kullanaın caglam

Herkese günaydınnn:16:
Bol gezmeli hafta sonunun ardından dizlerimin ağrısından zor yürümekteyim yaşlandım galiba:)
Tarık buğra da daha uyanamadı çok güzel uyuyo:16:
Herkese iyi haftalar
Bu gün doğum günü olan bebemiz var mı:26:

günaydın dostlarım,

bol gezmeli bir haftasonundan çıkan Tatlıcadı hanım'a,

doğumgünü hazırlıklarını yaparken arada doğumgününe de gidebilen faal arkadaşımız Şekersizyeşilçay hanım'a,

İstanbul'da mayıs annesi toplaşması organize edebilmesinin yanında, İzmit'tekine de yetişebilen hareketli arkadaşımız mutlu_anne hanıma,

an itibariyle doğumgünüsü kıyafetinden henüz haber alamayan bahtsız dostum meleğim hanıma,

tecrübeli anne, çiçeği burnunda hamile arkadaşımız beykoz hanıma,

nihayet hediyelerine kavuşan aziz ve leziz dostum Babyceren'e

güzel bir gün diliyorum :16:

gerçi Babyceren dostumuz bu mesajı anca gün bitiminde okur. kahvaltısını yeni bitirmiş, balkona çıkmış ve akşam yapacağı yemeği düşünmekle meşgul olabilir olabilir şuan kendileri :26:

günaydın dostlarım,

bol gezmeli bir haftasonundan çıkan Tatlıcadı hanım'a,

doğumgünü hazırlıklarını yaparken arada doğumgününe de gidebilen faal arkadaşımız Şekersizyeşilçay hanım'a,

İstanbul'da mayıs annesi toplaşması organize edebilmesinin yanında, İzmit'tekine de yetişebilen hareketli arkadaşımız mutlu_anne hanıma,

an itibariyle doğumgünüsü kıyafetinden henüz haber alamayan bahtsız dostum meleğim hanıma,

tecrübeli anne, çiçeği burnunda hamile arkadaşımız beykoz hanıma,

nihayet hediyelerine kavuşan aziz ve leziz dostum Babyceren'e

güzel bir gün diliyorum :16:

gerçi Babyceren dostumuz bu mesajı anca gün bitiminde okur. kahvaltısını yeni bitirmiş, balkona çıkmış ve akşam yapacağı yemeği düşünmekle meşgul olabilir olabilir şuan kendileri :26:
Selam:3: Bende sana güzel bir gün diliyorum:16:

Yakışıklı Mahirimin:nazar:Güzeller güzeli Masalımın:nazar:Defne Ank.ın tatlı bebişinin ve 3mayısta doğan bütün bebişlerimizin yaşgünlerini kutlarım:16:
Bu güzel bebeişlerimizin ve tüm çocuklarımızın sağlık ve mutluluk peşini bırakmasın:nazar::54: İyi seneler tatlı melekler:46::46::46::16:

Back
X