İyi akşamlar kızlar

Doğum günleri geçince kuzuların sırada wc eğitimi var:)
Ben bi dönem açmıştım tarık buğranın poposunu kendisi haber vermiyodu ama wc yi sevdiği için çok sık gidiyoduk:)
Genelde wcye denk getiriyoduk çişi ve kakayı..alıştırma külodu giydiği için halılar vs hiç kirlenmemişti gerekli olan ilk aşamada bol miktarda alıştırma külodu ve alt pijama
Sonrasında tarık buğra çok sık hastalandığı için ve ağır atlattığı için çocuğu sürekli wcye götürmeyim diyerek bezledim
Ben tarık buğraya çiş var mı diye sormadım..yemeklerden ve içeceklerden 15-20 dk sonra götürüyodum tarık buğra gün içerisinde çok su içtiği için çok sık wcde oluyoduk:)
Bi kaç gündür çiş yaptınmı oğlum dediğimde bezini göstererek çiş diyo..kakasını yaparken suratıma bakarak ıkınıyo sinyal veriyo ama biraz daha bekliycem
Gece nasıl bıraktırırırm bilmiyorum bezi çok dolu kalkıyo hatta bazen sızıyo bile..
Bana çekerse uzun yıllar gecede yapar bende sendenim mutlum
Benim yavru yine hasta her zamanki gibi ama çok şükür daha hafif atlatıyo en azından gece nöbetlerimiz bitti 10 gün sürüyo 1 hafta mola sonra yine hasta
Dünde burnuma kafa attı sıpa gelen çıtırtının ardından şişlik ve morluk oluştu hala ağrısı geçmedi ve kemiğim fırladı

Zaten sorunluydu burnum hepten gitti:)
İlkimcim;bakıcı bulmana çok sevindim umarım iyi biridir
Turuncum;pasta ile ilgili son sorum:) önce ilk katı şeker hamuruyl kaplıyosun.2. Katı üzerine yerleştiriyosun sonrada 2. Katı kaplıyosun doğrumudur:26:
Beybim;saçları ne yaptın :)