içinizde hamilellikte idrar yolları enfeksiyonu geçirip,antibiyotik alan varmı..
Doktor bana zinnat yazdı.kullanmak istemedim ama kullanmazsan enfeksiyon düşüğe sebep olabilir dedi.
2 gun kullandım ama içim hiç rahat deil..aranızda kullanmış olan varmı?
selam kızlar,
ya ben doktorumu seviyorum am şu hastane çalışanlarına gıcık oluyorum daha geçen doktorumu arayınca gel yatıracam seni dedi dün gitmedim iyi oldum sandım ama olmamışım.bu gün aradım randevu almaya boş yer yok diyo. Ama ben acilim telden görüştük hastaneye gelmemi beni yatıracağını söyledi diyorum bugün hiç boş yer yok yarın gelin diyor.manyak ya özel yer değil mi ulaş doktora sor kafasına göre erteliyor şükür çok kötü bi durum değil ama sorunumu bilmiyor ya ciddi bişi olsa dediğini yapıp yarın gitsem ve herşey için geç olduysa nasıl vebal alıyorlar bu kadar kolay bilmiyorum.şimdi gidicem randevum da yok almasın bakalım ne olacak...
hayatım biz sekiz aylık evliyiz. ve bu üç ayını ailemin evinde geçiriorum yani beş ay tanıorum.evlilik öncesindede farklı memleketlerde olduğumuz için hastanedeyim nöbetim çok diye çok görüşemedik telefonla sürekli ben ii analiz edememişim demekki .onun hakkında yorumlama bile yapamıyorm iç dünyasında ne var bilmiyorum ama okadar çok yoruldumki kısa süre içinde dengesizliklerinden anlatamam.şaşırıyorum her harekete sanki kreşte küsçülük oynuyoruz.yani okadar afalladımki bu evlilikten anlatamam.
huuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galibaanormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde
huuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galibaanormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde
selam arkadaşlar. yeni anne adayları sizler de hoş geldiniz. bugün kan pıhtılaşması bozukluğum olduğunu öğrendim ve doktorum clexane iğneye başladı. benimle aynı durumda olan nisan anne adayı arkadaşımız var mı?
Güzel, bende de sürekli bi ağrı var.Yatarken yada otururken ağrı yok ancak ayaktayken inceden inceden bi ağrı oluyor.
Bunun üzerine doktor test istedi.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Umarım sende oyle bi durum yoktur.
canım normal adet dönemin bu zamanlara denk geliiyosa ondan olabilir mi??
dün akşam kendimi pek iyi hissetmememe rağmen kekimi yaptım, sonrada hemen yattım zaten. sabah iş yerine getirdim ve midem kötü oldukça yiyorum. eğer yapmasaydım hazır sağlıksız şeyler yiyorum diye kendim yapmak istiyorum
benimde ara ara oluyor özelliklede akşamları ve yatakta bi oyana dönüyorum bi bu yana. bide benim bazen belim ağrıyor kimseyede söyleyemiyorum şimdiden olmaz diye dalga geçicekler diye sizdede varmı bel ağrısıhuuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galibaanormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde
benimde ara ara oluyor özelliklede akşamları ve yatakta bi oyana dönüyorum bi bu yana. bide benim bazen belim ağrıyor kimseyede söyleyemiyorum şimdiden olmaz diye dalga geçicekler diye sizdede varmı bel ağrısı
Hiç utanma canım, o bel ağrısı bende de var. ben herkese söylüyorum vallaonlar da daha erken diyolar tabii ama benim öncesinde de vardı. belimi incittim zamanında sanrım.bazen akşamları yatınca kalkamıyorum yerimden. 7-8 ay olunca napcam yahu diyorum doktora söyledim. öncesini sordu. fıtık var mı acaba dedi. röntgen çektirmedim hiç dedim ben de. öyle kaldı. yapacak bir şey yok yani:18::18:
Ben bugün oğlumla karnımı gere gere alışveriş merkezine gittim kızlar. şimdiden alışsın diyeancak ona hiç bir şey bakmıyoruz tabii, oğlum rahat etsin diyerek babamızı kandırıp kendime yeni ciciler aldım normal elbiselerin large bedenlerini aldım. gayette güzel oldu. dediğiniz gibi hamilelik giysileri 7-9 aya göre hazırlanmış. o ana kadar bize ne giydirmeyi düşünüyorlar acaba ya da hamile olunca anında şiştiğimizi mi sanıyorlar anlamadım :44::44:
benimde ara ara oluyor özelliklede akşamları ve yatakta bi oyana dönüyorum bi bu yana. bide benim bazen belim ağrıyor kimseyede söyleyemiyorum şimdiden olmaz diye dalga geçicekler diye sizdede varmı bel ağrısı
bebişini hissettiğni söyleyen sevgili hamişler.bu güzel duyguyu sizler gibi yaşamayı allah bizede nasip etsin inş.gerçi pek tarif edilemez bişi olduğunu söylüyorlar ama,, hazırlıklı olmamız açısından nasıl anlıyosunuz bebişin hareket ettiğini paylaşırsınızmı??
oooo gülegüle kullanın efendimmm sağlıklı sıhhatli güzel günlerde...
Sağol tatlım, daha güzelleri sizlerin olsunkasık ağrısı nasıl oluyor dicem bana güleceksiniz ama valla unuttum mu yoksa dünkü sert vuruş kasık ağrısı mıydı anlamadım:44::44: çünkü gün içinde öyle kasık ağrım olmuyor. gaz ya da tuvalet gibi bi prblemim de yok. Anlamadım işte :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?