2012 nisan anneleri haydi buraya...

ıcın rahat olsun ttlım bende 2 hafta once kullandım bısıycık olmadı

cok sukur asıl kullanmazsan sıkıntı o zaman baslıyor tedavı edılmezse

allah muhafaza bobreklere yerlesme durumu oluyor

bomboş insanları böyle görevlere koyuyorlar... Kimisi çok iyiyken kimiside densiz ve yersiz konuşuyor... Sen nasılsın bu arada?

canım işin bizar zor tabi içini rahat tutmaya çalış, herşeyde bi hayır vardır. bebeğin belki bu süreci atlatmanı kolaylaştırır. hayırlısı olsun

dün akşam kendimi pek iyi hissetmememe rağmen kekimi yaptım, sonrada hemen yattım zaten. sabah iş yerine getirdim ve midem kötü oldukça yiyorum. eğer yapmasaydım hazır sağlıksız şeyler yiyorum diye kendim yapmak istiyorum

huuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galiba anormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde

huuu arkadaşlarrr, karnım ağrıypr benim dedim ama kimseden ses çıkmadı .. kimsenin karnı ağrımıyor galiba anormal midir ki...püff... neyse geçer herhalde

canım normal adet dönemin bu zamanlara denk geliiyosa ondan olabilir mi??

Güzel, bende de sürekli bi ağrı var.Yatarken yada otururken ağrı yok ancak ayaktayken inceden inceden bi ağrı oluyor.

Bunun üzerine doktor test istedi.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Umarım sende oyle bi durum yoktur.

slm bende senınle aynı durumdayım clexane kuullanıyorum bende bu benım 3. hamileliğim ilk ikisi karnımda öldü malesef bunda da ıster ıstemez korkular yasıyorum ama allaha sukurler olsun 15 haftaya kadar geldık bundan sonrada hersey yolunda gıdecegıne ınanıyorum sen en azından sanslısın erkenden ogrendın ınsallah kucagımıza alırız da sevıncımız ıkıye katlanır

ay ne bileyim valla böyle göbeğime doğru bir ağrıı. arkadaşlar bizim midemiz rahimimiz filan nerede yukarı çıkmamıştır dimi daha çok..

ellerine sağlık arkadaşım.... afiyet şeker olsun.. bendede güzel tarihler varr.... kızımla bende bu akşam yaapayım beriii :)

benimde ara ara oluyor özelliklede akşamları ve yatakta bi oyana dönüyorum bi bu yana. bide benim bazen belim ağrıyor kimseyede söyleyemiyorum şimdiden olmaz diye dalga geçicekler diye sizdede varmı bel ağrısı

Hiç utanma canım, o bel ağrısı bende de var. ben herkese söylüyorum valla onlar da daha erken diyolar tabii ama benim öncesinde de vardı. belimi incittim zamanında sanrım.bazen akşamları yatınca kalkamıyorum yerimden. 7-8 ay olunca napcam yahu diyorum doktora söyledim. öncesini sordu. fıtık var mı acaba dedi. röntgen çektirmedim hiç dedim ben de. öyle kaldı. yapacak bir şey yok yani:18::18:

geçmiş olsun canım umarım fıtık falan değildir ama bu bel ağrıları giderek artacak gibi

Ben bugün oğlumla karnımı gere gere alışveriş merkezine gittim kızlar. şimdiden alışsın diye ancak ona hiç bir şey bakmıyoruz tabii, oğlum rahat etsin diyerek babamızı kandırıp kendime yeni ciciler aldım normal elbiselerin large bedenlerini aldım. gayette güzel oldu. dediğiniz gibi hamilelik giysileri 7-9 aya göre hazırlanmış. o ana kadar bize ne giydirmeyi düşünüyorlar acaba ya da hamile olunca anında şiştiğimizi mi sanıyorlar anlamadım :44::44:

bebişini hissettiğni söyleyen sevgili hamişler.bu güzel duyguyu sizler gibi yaşamayı allah bizede nasip etsin inş.gerçi pek tarif edilemez bişi olduğunu söylüyorlar ama,, hazırlıklı olmamız açısından nasıl anlıyosunuz bebişin hareket ettiğini paylaşırsınızmı??

oooo gülegüle kullanın efendimmm sağlıklı sıhhatli güzel günlerde...

bel ağrım olmuyor ama kasıkalrım ağrıyor bide benim...

Aslında gçen hafta anlatmıştım, böyle pıt pıt diye küçük hareketler kanat çırpması gibi seyirmeler şeklindeydi. ama dün gece yani 17+lı günlerdeyim ama dün gece daha sert bir vuruşla uykumdan uyandım. yok daha neler dedim her halde bu o değildir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…