Amin canım, aramıza hoşgeldiiin minik bebişinle kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize inşallah, amin. Benim de 2.çocuğum olacak Allahın izniyle, bu ilk aylarda daha çabuk belli etti kendini maşallah.. Biraz arayı uzun tutunca insan rahata alışmış oluyo, tedirginlikleri daha fazla oluyo sanki; bu yüzden arayı kısa tutmak daha iyi; Allah bağışlasın Kuzey prensle yeni bebişinizi, sevgilerimle
merhaba Nicole,
sende hosgeldin canim aramiza.. hayirli olsun hamileligin...
Benim prenses kuzucum abla oldu MAŞALLAH 14'e girecek Allahın izniyle 20 Ekim'de.. Bu yüzden zor geliyor yıllar sonra, Rabbim kolay getirsin bizlere ve bütün anne adaylarına inşallah. Sağlıkla kucağımıza alıp büyüteceğimiz günler için dua edelim bol bol canımsaol canım..senin kuzun kaç yaşında..kız mı erkek mi...2.çocuk zormuş cidden..ilkinde herşey bambaşkaydı oysa..heyecanlar bile...
merhaba arkadaşlar biz de geçen cuma bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük.aslında adetime göre 7 haftalıktı ama doktor 6 haftalık olduğunu söyledi tabi ben hemen niye diye sordum 1 haftalık farkın çok normal olduğunu söyledi.4 hafta sonra çağırdı.mide bulantılarım gün boyu sürüyor bazen çıkarıyorum da neyapalım ben hepsine razıyım yeterki bebeğimin sağlıklı olsun.kızlar benim göğüslerim çatladı hemen bebe yağı aldım sürüyorum hergün karnıma da sürüyorum.
Herkesin hamileliği çok keyifli geçiyordur umarım, burdaki herkesin benim gibi bir canlı taşıdığını bilmek çok güzel..
Pazartesi doktor kont. vardı benim de doktor erkeğe benziyor dedi ama henüz erken kimseye söylemeyin dedi, HaticeCan sana da aynısını söylemiş sanırım, dedikleri gibi çok erken değil mi ya bu tahminlerin doğru olma ihtimali yüzde kaç acaba :) aslında cinsiyeti ne olsun diye hiç düşünmedim bile ama doktor böyle söyleyince merak ettim ilk defa :)
kızlar bizim sabah 10:30 da ikili test için randevumuz var kıpır kıpr içim. kötü düşünmeyeyim diyorum ama gidince de acaba kötü bişeyler sölücekmi doktor diye de düşünmeden edemiyorum..atlattım sanıyordum ama hala evham var anlayacağınız umarım sorunsuz hallederiz yarın.bebeişim 2 haftada ne hale gelmiş çok merak ediyorum...
çizelgemi yapabildim beğendiğim olmadı ama olsun.. CRL ölüçümüne göre de 4 gün gerideyim aslında yani 9h +6 günlüğüz..bebişim 2,7 cm olmuşş.. 2 hafta sonra da ikili test olucakk..herhangi bir ilaç ta kullanmıorum kullanmadım şimdilik..ilaçlara da oldukça karşıyım..gerçekten gerektiğinde kullanılmallı..ilaç sektörü çıldırmış durumda çünkü..
selam castefella,
Kalp atisina göre cinsiyetin belli olabildigini ilk defa duyuyorum, ilgincmis)... ben rüyamda 2 kere kizim oldugunu gördüm, ama sanirim rüyalar tersine cikiyor ve oglusumuz olaca.. Son kontroldede doktor büyük ihtimalle erkek dedi, ama bir daha ki sefere herhalde daha iyi belli olur..bakalim hayirlisi - ben ikisinede raziyim, yeter ki saglikli ve aza noksansiz olsunda..
Amin Haticecim... Hayırlısı olsun tabii.. Bu forumlardan birinde okuyunca bana da çok ilgiç gelmişti yoksa dualarımızda hep; Rabbim hepimize eli ayağı düzgün, azaları tam, sağlıklı hayırlı evlatlar doğurup büyütmemizi, mürüvvetlerini görmemizi nasip etsin inşallah.. demek var emin ol.
ben özel güngören hastahanesine gidiyorum özer beye genelde gece nöbetine kalıyor ama gündüz gideceksen de günlerini takip edip ikbal hanıma da gidebilirsin. Bu ıkı doktor da bırbırınden guzel ınsan
7.Haftanın başından itibaren şöyle etkiler var;
Sabahları aşırı sususzluk, kahvaltıdan sonra bir mide bulantısı mide yanması, ekşimesinin öğleye kadar sürmesi Karın ve mide kısmında şişkinlik, gaz ve çıkaramama sorunu:78: saat 16.30'dan sonra kafamı şöyle bir yere koysamda uyusam modu ve saat 6'yı zor edip eve gidince mutfaktaki her kokudan rahatsız olup mümkün olduğunca yardım almaya çalışmak ve yemek yerken canı istemeden az yemek, sonrasında ne yesem dokunuyor misali yine mideyle ilgili sorunlar, 21.30-23.00 arası uyku isteği, hemen ardından bu saatlere kadar süren bir uyku kaçması, gece geç saatlerden itibaren ve sabah kalktığımda ağzımda metaliksi garip bir tatla uyanmak, aşırı duygusallık...
hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhh...
canım nasılsın
hatırladınmı beni hani asker yolu beklemiştik msr.sönmez ayşeablanın topiğinde..ben eşimi sen nişanlını bekliyordun sanırım dimi..evlendinde birde hamilesin demek çok sevindim...benimde bir oğlum vardı ya 4 yaşında şimdi bende 2. bebeğime hamileyim
kızlar bulantıma cözüm buldum bugun cok cok ıyıyım elhamdulıllah rabbım bozmasın
sabah kalkınca 2muz yedım ac karnına yattıgım yerden hıc kalkmadan sonra bıraz dınlendım oyle kalktım
yarım saat sonra da rahatlıkla kahvaltımı yapabıldım
önceden kahvaltı ne kelıme aklıma bıle geldıkce tıksınıyordum
rabbım hayırlısıyla evlatlarımıza kavusabılmeyı nasıp etsın ıns
Ayy denemek lazım ben bu sabah ilk istifarımı ettim ama sonrasında bulantım geçti :26: Sabahları tuzlu çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum bendee
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun inşallah. İlk aylarda daha önce bahsettiğimiz sebeplerden gün farklılıkları olabiliyor sakın buna takılma canım. Bu arada 3 ay boyunca günde 3 kez üstüste kusma olursa doktora gidlmesi gerektiğini doktorum söylemişti, kusmamaya gayret et, Allah emanet bu aylarda bebişin korunuyor ama senin sağlığın açısından çok önemli.. sevgiler.
Amin canım, Allah yar ve yardımcımız olsun. 2 çocukla daha zordur mutlaka.. Bugünleri Rabbim kolaylaştırsın inşallah, amin.aynen öyle arkadaşım ne yesen memnun olmuyorsun huzursuz isteksiz tembel bir şey olup çımtım ..bide çalışıyosan 2 çocuğundaha varsa gerçekten çok zor .allah yardımcımız olsun...
Hoşgeldin canım, Allah bağışlasın oğluşunu ve kardeşini.. Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizi inşallah, sevgiler..kızlar kısmetse bende 2012 nisan annesi olacağım.bu 2.hamilliğim ve 2010 nisan annesiydim oğlumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?