aynı durum bendede var perisan oluyordum ama 2 gundur bır mıde agrısı anlatama altan üsten perişanım.dikkat et kendıne bol sıvı tuket
tşklr canım dun akşam içtim rahatlatı zaten normaldede meyveli tüketmem.ama iyi oldu acıkcası
ben burdayımm
Kızlar acilen yardıma ihtiyacım var!!!
8. Haftadayız doktorumuza gore bugun hatta yarım saat once basladı lekelenme seklınde
Gul kurusu rengınde kanama var az da olsa urkuttu benı aksama doktora gıdecegım acilen ama
Ne olur akıl verın korkuyorum sulu akıntı seklınde bırden geldı anlamadım neden oldugunu
ardından sıddetlı bır mıde bulantısı kusamadım da bebegıme bırsey olmamıstır degıl mı
8. Haftadayız doktorumuza gore bugun hatta yarım saat once basladı lekelenme seklınde
Gul kurusu rengınde kanama var az da olsa urkuttu benı aksama doktora gıdecegım acilen ama
Ne olur akıl verın korkuyorum sulu akıntı seklınde bırden geldı anlamadım neden oldugunu
ardından sıddetlı bır mıde bulantısı kusamadım da bebegıme bırsey olmamıstır degıl mı
Kızlar sizde de yemeklerden yarım saat sonra başlayan ama 3-4 saatinizi zehir eden mide yanmanız var mı? İştahla yediğim her şey sonra dokunuyor. bu rastlanılan bir şey mi?
merhaba güzel anneler...ben de tahminen nisan annesi olucam sizler gibi...bu benim 2. meleğim..bi oğlum var 2 yaşında adı kuzey..ona bi kardeş geliyor..planlı değildi ama rabbim istedi..bizde başımızla beraber dedik ve bekliyoruz 2. kuzumuzu..sizlere göre biraz daha iyiyim ben..midem bulanmıyor ama 2-3 saatte bir açlıktan bayılacak gibi oluyorum..o zaman midem bulanmaya başlıyor..aç kalmamakla buldum çözümü...ama herşey yiyemiyorum..sadece tuzlu şeyler..oğlumda daha kötüydüm..şimdi yemek falan yiyebiliyorum..o zaman sadece peynir ekmekle geçmişti 2 ay..3.aydan sonra herşey çok daha güzel oluyor inanın...keyifli bi gebelik geçirelim hep beraber inşallah..paylaşacak çok şeyimiz olacak...
zehir gibi olmuyor ama acı oluyor yinede gerçi benim en büyük derdim mide bulantısı ve komşulardan filan gelen kokular oluyor sabahları o yüzden bu konu büyük dert olmuyor benim için ama normalmiş diye biliyorum hayatım
denemekte fayda var ama acaba limon miğdemi ekşitir mi çünkü miğdemde yanma çok oluyor ne yiyeceğimi bilemiyorum birde sürekli uymam gereken bir beslenme listem var ameliyatlık bir anal fisürüm var ve ilaç falanda kullanamayacağım için bebek doğana kadar yapabileceğim tek şey yediklerime dikkat etmek ama listede yazanlarda benim yiyebildiklerimle çok zıt...oof of hamilelikten önce gerçekten ne sorun varsa kökünden çözmek lazımmış gerçekten büyük bela oluyor.
kızlar bugün kont. vardı.11 haftayı bitirmişiz 12 nin içindesin dedi,doğuma daha önce 1 nian diyodu 30 martgibi görünüyo +- 1hafta olabilir tabi dedi.3 ay dolduğu için folik asiti kesti,elevit e başlıycam bugün.ben 2-2.5 kıloaldım diyorum 3 ayın sonunda 1 kılo almısım :)) cok sevındım.su an aldıgın kılonun cocuga hıcbı faydası yok 6. aydan sonrakı kılolar bebek ıcın önemlı dedı.gunde 1 saat mutlaka yuruyus yap dedı.2li tarama testı ıcın kan verdım 10-15 gun sonra sonucları alıcam bakalım.cinsiyetı goremedı,bı dahakı kontrole artık dedı.bayagı buyumus bızımkı,oynuyo parmagını emıyo cok tatlı .:)
günaydin kizlar,
aslinda baya ögle olmak üzere ama.. ben daha yeni yeni acabildim forumu..is yerindeyim yine..
Dün bizde esimle doktora gittik, kontrolümüz vardi veeeee Allaha sükür bebisimizi gördük, minik findik elleri ayaklari falan olusmus yani bebise benzemis.. Kipir kipir. Doktor bize gösterirken bir anda yerini degistirdi. Gercekten cok garip bir duygu..
Martim kardesimin dedigi gibi bende ilk kez dün hamile oldugumu anladim...bir daha ki randevumuz 6 hafta sonra, artik sabirsizlikla onu beklicez..
Rabbim olmayanlara nasip etsin...bizlerede saglikli bir hamilelik ve hayirli dogumlar nasip etsin...
Öpüyorum sizleri kizlar....
kızlar merhaba aksam esım gelınce solugu hastahanede aldık cok sukur bır seyımız yokmus elhamdulıllah :92:
8, haftanın ıcındeyız kıpır kıpırız ve kalbımız de taze asıklar gıbı gum gum atıyor ayy o kadar hareketlıydı kı aynı babası kılıklı dedım
bız kalp atıslarını da bu vesıleyle gorduk kanaman devam ederse haftaya yıne gel dedı cok tatlı tonton bı doktorumuz var artık
ekranı bana dondurdu bebegımızı seyrettık ay o kadar hareketlı ve tatlıydı kı anlatamam
hep izlesem doyamam yanı. selvi boylum 1,5 cm olmus ve keyfı gayet yerınde gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?