2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam güzel hamişler...

temizlik yaptım öldüm walla ben evi viledayla silmeyi pek sevmem ama sanırım artık onu kullansam iyi olucak zira bebeğim sıkışmayı hiç sevmiyor

aynı durum bendede var perisan oluyordum ama 2 gundur bır mıde agrısı anlatama altan üsten perişanım.dikkat et kendıne bol sıvı tuket

çok geçmiş olsun canım,şu 3 ay bi geçse toptan rahatlıcaz valla,sonra da ymek muhabbetine geçeriz,ay canım şunu çekti,bunu çekti diye inşallah:79:

Kızlar acilen yardıma ihtiyacım var!!!

8. Haftadayız doktorumuza gore bugun hatta yarım saat once basladı lekelenme seklınde

Gul kurusu rengınde kanama var az da olsa urkuttu benı aksama doktora gıdecegım acilen ama

Ne olur akıl verın korkuyorum sulu akıntı seklınde bırden geldı anlamadım neden oldugunu

ardından sıddetlı bır mıde bulantısı kusamadım da bebegıme bırsey olmamıstır degıl mı

aklına hemen kötü şeyler götürme birşey olmamıştır telaşlanma...
bizleride habersiz bırakma.dualarımız seninle..

Kızlar sizde de yemeklerden yarım saat sonra başlayan ama 3-4 saatinizi zehir eden mide yanmanız var mı? İştahla yediğim her şey sonra dokunuyor. bu rastlanılan bir şey mi?

İnşallah canım, benim arkadaşımın 3. ayda kanaması olmuştu. maşallah 2 yaşında turp gibi oğlu var. İyi haberlerini bekliyoruz. öptm

Gönlünü ferah tut arkadaşım, Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun, güzel haberlerle gel inşallah, amin.

Kızlar sizde de yemeklerden yarım saat sonra başlayan ama 3-4 saatinizi zehir eden mide yanmanız var mı? İştahla yediğim her şey sonra dokunuyor. bu rastlanılan bir şey mi?

Evet cnm aynı şey bende de var Gerçi reflüm olduğu için her şey dokunuyor diyordum ama hamilelikte olabilen bir etkiymiş Bazen uyumakta zorluk çekiyorum hatta, bir de midemde sürekli bir şişkinlik var bu yüzden:) Daha önce mesajımda yazmıştım arada gaviscon alıyorum hafislesin diye..

Amin canım, aramıza hoşgeldiiin minik bebişinle kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize inşallah, amin. Benim de 2.çocuğum olacak Allahın izniyle, bu ilk aylarda daha çabuk belli etti kendini maşallah.. Biraz arayı uzun tutunca insan rahata alışmış oluyo, tedirginlikleri daha fazla oluyo sanki; bu yüzden arayı kısa tutmak daha iyi; Allah bağışlasın Kuzey prensle yeni bebişinizi, sevgilerimle

Merhaba canım sabahları ve öğleden sonra bende de böyle bir hassatsiyet var hem reflü hem gastrit var ama doktorum mide bulantısı ve kokulara karşı aşırı hassasiyet göstermemin sebebinin hamilelikten kaynaklandığını söyledi, 3 ay sonrasında umarım geçer..

Merhaba cnm, ilk çocuğun mu? Allah tamamına erdirsin. Ben de tam senin söylediğin gibi hamile kalmadan bahsettiğin sorunları çözeyim istedim bir sürprizle karşılaştık Korkumdan ne krem ne oturma banyosu ne de bitki çayları içemiyorum mecburen yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, onlarda mideme dokunuyor malum lifli sebzelerin bi çoğu gaz yapıp midede yanmaya yol açıyor:93: Sen diyetisyene mi gitmiştin ne tür şeyler önermişti sana? çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

MAŞALLAH ne güzel haberler, çok sevindim arkadaşım Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah. Doktorun hangi hastanede kime gidiyorsun canım, 2li taramayı da aynı doktora hastaneye mi yaptırıyorsun Bana şu anki doktorum 5-10 ekim arası farklı bir doktor önermişti de.. sana sorayım dedim..

Amin canım, Allaha çok şükür, Rabbim tüm anne adaylarına bu güzel duyguları yaşatsın inşallah, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp güle güle büyütmemizi nasip etsin, amin. Ben de öptüm

kızlar merhaba aksam esım gelınce solugu hastahanede aldık cok sukur bır seyımız yokmus elhamdulıllah :92:

8, haftanın ıcındeyız kıpır kıpırız ve kalbımız de taze asıklar gıbı gum gum atıyor ayy o kadar hareketlıydı kı aynı babası kılıklı dedım

bız kalp atıslarını da bu vesıleyle gorduk kanaman devam ederse haftaya yıne gel dedı cok tatlı tonton bı doktorumuz var artık

ekranı bana dondurdu bebegımızı seyrettık ay o kadar hareketlı ve tatlıydı kı anlatamam

hep izlesem doyamam yanı. selvi boylum 1,5 cm olmus ve keyfı gayet yerınde gorunuyor

oh çok şükür... geçmiş olsun inşallah.senin tıckerın 10 haftalık olduğunu söylüyor ama yanlışmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…