2012 nisan anneleri haydi buraya...

umarım önersin ama bana 11+5 de hiç bakmıyacağım şimdi 13. haftadan sonra bakarız dedi görüyorum ama net değil dedi ısrarda ettim ne görüyor diye söylemedi bende baktım ama o baktığı yerin bacak arası olduğunu bile anlamadımki şeyini görüm çok tahmini olur dedi ama onlar biliyor güzelim,hele tecrübeli ise hemen görebiliyorlar da erken söylediklerine genelde büyük oasalıkla diyorlar net demiyorlar genede hani nolur nolmaz diye yani anlmazsa acale etme 14. haftada falan öğrenirsin..

Ayyy maşallah maşallah hakikaten znrcnk, sen kaçıncı haftada gittin? ben bugün 12.haftaya başladım. hayırlısı hepimiz için. bu arada benim derdim kokularla. koku yüzünden kusuyorum hep. inşallah o da geçer. sen nasılsın?

Son düzenleme:

ben 11+5 iken gittim zaten 2 hafta önce gittiğimde ozman geldiğinde yaparız demişti çalıştığım için hafta sonuna ayarlamıştık. bende tam 12. haftaya girdim bugün; aynıyız o halde..
gerçekten benimde en büyük sorunum bu oldu onun dışında bulantı kusma halsizlik uyku hiç bir yok ama bütün kokuları alıyorum ve çoğundan da midem kalkıyor yani güzel olsun kötü olsun aynı.. normalde 3 vakit sprey sıkarım kendime parfümün şişesi daha yarı bile olmadı çoktan bitmesi gerkiyordu oysa.işten eve gidincede hemen cam açıp oda spreyi yapardım oda yok artık ve hertürlü insan kokusunu da alıyorum. geçen gün iş arkadaşıma ağzın kkuyor dedim kız koşa koşa dişlerini fırçalamaya gtti neyseki biliyorlarda alınmıyorlar

znrcnk,

sen baya kokulara karsi hassas olmussun canim ya... Allah´tan benim öyle bir sorunum yok su an...

Martim,

nasilsin canim, hosgeldin yeniden..nerelerdeydin... nasil gidiyor hamislik?? Sen kacinci haftandasin?

znrcnk,

sen baya kokulara karsi hassas olmussun canim ya... Allah´tan benim öyle bir sorunum yok su an...

Martim,

nasilsin canim, hosgeldin yeniden..nerelerdeydin... nasil gidiyor hamislik?? Sen kacinci haftandasin?

sağol canım, iyiyim işte. ben de znrcnk gibi kokulara karşı acayip hassasım ve o nedenle midem bulanıyor. parfüm falan unuttum gittim. yoksa yemeklere karşı çok şükür yok. bir tek yumurta hariç. malum o da kokuyor bana. limon yağ döküp yiyorum. aslında ara ara giriyorum ama ben girdiğimde genelde kimsecikler olmuyor. o yüzden yorum yazmadım son zamanlar. şimdi 12. haftaya girdim. inşallah azalır bu koku dertlerim. sen nasılsın? kaçıncı hafta oldu.

insallah bir an önce koku hassasliginiz gecer. Allah´tan yemeklerde sorunun yokmus bak, bu da iyi. Bende her gün göz atip yorum yazmaya calisiyorum canim.. diger hamis arkadaslarin neler yasadiklarini, okumak yeri gelince bilgilenmek falan iyi oluyor.

Benimde 12ci hafta olmali, cünkü gecen hafta carsam 11h+2 günlük´tü bebisim. Sen ikili test dediklerini yaptirdin mi ? Ben daha 1 kere test yaptirdim, burada hamile olan kadinlara 2 ay dolduktan sonra anne-cocuk pasaportu dedikleri bir defter veriyorlar ve icine kontrollerde ve testlerde yazan sonuclari yaziyorlar. Bende sadece iste o deftercigi almak icin test yaptirdim, baska da test istemedi doktor.. bir daha ki randevumda 28 Ekim´de...bakalim o zaman ne diyecek, merak ediyorum simdiden..

Senin randevun ne zaman?

hatice can sen neredesin ben hiç böyle birşey duymadım hani gebelik takip çizelgesi yapıyorlar birde sağlık ocaklarında bir karne veriyorlar ondan mı bahsediyorsun..benim koku durumumum 2-3 hafta öncesine kadar felaketti ama yavaş yavaş şiddeti briaz azaldı genede kızlar hayret ediyor bumu kokuyor sumu kokuyor dediğimde ama çok şükür bunada, daha kötü bişey olmadı ya..12. haftaya girmişsin sende bu durumda büyük ihtimalle isteycektir. ama kızlar benim tavsiyem son haftası bu testin 14. hafta benim arkadaşım doktoru hiç uyarmadığında nasıl bşr doktorsa son hafta yaptırdı onda da değerleri yüksek çıktı geç kalınmış biraz oradan oraya koşturdular kızcağazı değerler yüksek tehlikeli oalbilr diye şimdi maşallah turp gibi oğlu oldu yani bu doktorlara da pek akıl sır ermiyor tedbiri elden bırakmmamk lazım zaten herşeyi yazar öğrenir olduk ben kendim sormuştum dayanamayıp nezman yapıalcak diye oda bana 12. haftada yapacağız demişti bizde öyle yaptırdık.

Çarşamba günü ikili testi yaptıracağım. ikili test 11-14. haftalar arası yapılıyor. sonra 1 ay sonrasına randevu verir sanırım.belki de sana 3 lü test yapacaktır doktorun. çünkü bazı doktorlar direkt 3 lü yaptırıyorlar. hatta bu testler annenin tercihinde. anne istemiyorsa hiçbirini yaptırmayabilir. benim arkadaşım yaptırmadı da. tercihen olduğu için belki yurt dışında prosödür farklı da olabilir. en azından burada sana söylediğim gibi. o vakitlerde cinsiyetinde belli olur senin D bakalım forumun ilk bebeği şehzade mi prenses mi olacak şaka bir yana da her şey yolunda olsun yeter ki geç olsun güç olmasın.

Son düzenleme:

evet ben de duydum o durumu. sınırda bakıldığında değerler yanıltıcı olabiliyormuş. en ideali 12. hafta içinde13. hafta başlarında. aslında o doktorun testi yaptırmayıp 3 lüyü bekletmeliydi. bi tanıdığa öyle demişti doktoru.yazık insanları strese sokuyorlar. Allah korusun hepimizi(bebişlerimizi)

Martim, inan icimi rahatlattin, belki senin dedigin gibi bana doktor direkt olarak üclü testi yaptiracaktir. Anne adayinin kendi tercihi oldugunu okudum internette. Bende bilmiyorum ki burada prosedür nasil, halbu ki yengem 2 kere hamilelik gecirdi, o da bilmiyo ki ). Benim büyük ihtimalle prens olacak, son kontrolde doktor öyle gördü, ama kesin degil henüz, bir daha ki sefere belli olur... senin ne olacak belli degil demi?
Insallah canim, hersey yolunda gider hepimiz icin.. kendine dikkat et canim...arada yaz lütfen...

canim, ben Viyana´dayim. bizde verilen o defter dedigim sey, cocuk kac yasina gelene kadar kullaniliyor, icine dogum öncesinden tutta dogum sonrasinda yapilan kontrolleri asilari vs herseyi yaziliyor, hatta dogum sekli, kac kilo kac santim dogdugu falan... yani hamileligin basindan itibaren doldurulmaya basliyor o defter.. Sen nerde oturuyorsun?

Sende kendine dikkat et lütfen...

martim bence seninde cinsyetini öğrenme ihtimalin var bu gidişinde hayırlısı olsun inşallah

Hadi yaa heyecanlandım ama önce iyi haberini alayım sonra öğrensem de olur. çünkü ben ilaç falan yüzünden başlarda çok üzülmüştüm. bu yüzden sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tek dileğim. ama cinsiyetini öğrenme mevzusu hamileliğin bence en güzel aşamalarından biri. bu haberleri keyifle almayı nasip etsin Rabbim hepimize. İyi düşünelim iyi olsun her şey... DDD

bebişleri böyle kıpır kıpır olanları okuyunca heyecanlanıyorum ,biz de bir kaç haftaya ulltrasonda daha net görünmeye başlarız inşallah teyzeleri :))

Son düzenleme:
bebişleri böyle kıpır kıpır olanları okuyunca heyecanlanıyorum ,biz de bir kaç haftaya ulltrasonda daha net görünmeye başlarız inşallah teyzeleri :))

İnşallah migicim gerçekten çöp gibi kollarını, ayaklarını görmek hareket edişini seyretmek insana anneliği daha çok hissettiriyor. inanılmaz hızlı büyüyorlar. demek bi de tekme atsa nolucak halimiz. birbirinden güzel haberler paylaşırız burda inşallah. öpüyorum sizi..

günaydın tüm anneler,
nasılsınız bebişleriniz nasıl?
kilolar ne alemde?
cinsiyetini öğrenme muhabbeti beni çok heyecanlandırdıııı

canım ben İstanbuldayım Anadolu hisarında;aslında aynı şeyden bahsediyoruz gebe kontrol formu... ah viyanaaa görmek istediğim yerlerden biri,güzeldir oralar...

günaydın tüm anneler,
nasılsınız bebişleriniz nasıl?
kilolar ne alemde?
cinsiyetini öğrenme muhabbeti beni çok heyecanlandırdıııı

günaydın tgull...
inşallah en kısa sürede öğreniriz çünkü erken biliyorum ama ben daha ne kadar tutabilirim kendimi bilemiyorum valla içim gidiyor çocuk eşyalarını görünce..
hayırlısı inşallah...

inşallah canım inanılmaz şeyler hissedeceksin ilk net gördüğümde nerefeyse 10 haftalıktı ağlamamk için zor tuttum kendimi bu kadar anaç olduğumu bilmiyordum

ya insanın içinde hep bir panik havası oluyor ama içimizi ferah tutalım merak etme sende acaba birşey çıkarmı modunda gideceksin ama gülerek ve emin ol bebeişinin ultrason görüntülerini elinden düşürmeden çıkacaksın hastaneden. bu ayı da çıkarırsak birde göbüşlerimiz biraz çıkmaya başlarsa artık iyice rahatlarız gibi geliyor bu arada ne kadar erken okadar iyi cinsiyetlerinide öğrensek diyeceğim ama bu da meraktan yoksa kız erkek gelsinde sağ salim hiç farketmez...:97:
öpüyorum

inşallah inşallah...bende bayılıyorum bebek eşyalarına önce ya çok masrafa gerek yok ne kadar kullanacakki derken şimdi bebek odası ayrı beşik ayrı herşey herşey olsun istiyorum bu gidişle kendi odamdan çok onun odasına harcama yapacağım...çok hevesliyim ah biran önce başlasak alışverişlere...zaten cinsiyet belli olsun hele ufak tefek alacam çorap zıbın...severim evde bakar bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…