2012 nisan anneleri haydi buraya...

Günaydın bayanlarrr Çarşamba günü bebeğimin kesesini ve pırpır atan minicik kalbinin ritmini gördümmm Bu aralar miğde bulantılarım fena arttı ama

oh çok şükür... geçmiş olsun inşallah.senin tıckerın 10 haftalık olduğunu söylüyor ama yanlışmı :26:

ben tickerımı son adete gore ayarladım aslında ama bizim sıpacık gec döllenmiş velet

ticker daha bugun 10 hafta oldu biz de pazartesı gunu 9. haftada olacagız teyzesi

aslında degıstıremez mıyım acaba onu

Çok şükür çok sevindim bu habere canım, sağlıkla büyüsün maşallah. Doktorunun ismini nerede olduğunu falan mesajla falan yazabilir misin? Bana sormadan her şeyi anlatan iyi bir doktor lazım. Senin ki gibi geç döllenme konusu bende de vardı ama doktorum bunu bana söylemedi ben kendim buldum Bu yüzden yeni bir doktor arayışındayım bu ara.. Bir süre sonra 2li test konusu da devreye girecek biliyorsun, çok önemli doğru seçim..

ne kadarlık hamilesin 11 haftalıksa 2li test yapıldımı 6 hafta sonraya randevu vermiş ya, yaptırdıysan neler oluyor paylaşır mısın...

günaydin canim,

ben daha ikili test yaptirmadim canim, sanirim bir daha ki randevumda verecek doktor test icin sevk kagidini... ama son randevumda ultrasonda ense kalinligina falan bakti normal dedi.. onun disinda bilgim yok acikcasi... ama testi yaptirinca yazarim canim... öpüyorum

merhaba Nicole,
sende hosgeldin canim aramiza.. hayirli olsun hamileligin...

canim cok gecmis olsun, dikkat et kendine...sorun olmadigina sevindim..korkuttun beni ya... lütfen daha dikkattttt - öpüyorum

Günaydın bayanlarrr Çarşamba günü bebeğimin kesesini ve pırpır atan minicik kalbinin ritmini gördümmm Bu aralar miğde bulantılarım fena arttı ama

günaydin yesil,

tebrikler canim, hayirli olsun... Allah kolaylik versin mide bulantilarindan...öptüm canim..

Günaydııın gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nasıl çok güzel bir duygu değil mi, gözleri dolmayan annecik yoktur sanıyorum. Bir de forumda okuduğum kadarıyla; ilk kalp dinlendiği 7-8.hft arası kalp atış hızı önemliymiş. Hani bebişimizin kalbi minicik hızlı hızlı atarken dr bir rakam söyler ya, 140'ın altındaysa erkek üstündeyse kız olabilme ihtimali varmış deniyor. Tabii ki Allah (C.C) en hayırlısını bilir; sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim inşallah, amin.

çok sevindim Allah korusun bebişlerimizi bende geçen hafta gittiğimde göstermişti bizimki kendini hakkaten insan izlemeye doyamıyo birde benim ilk çocuğum senin ilk mi bilmiyorum ama insan inanamıyo bu benim çocuğum mu falan oluyo çok güzel bir duygu

ilk cocugum Iyi ki hastahanede calısmıyorum yoksa solugu hergun ultrason odasında alırdım

Maşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hepimizi canım, önemli olan bu elbet. Doktorlar son adet tarihine göre ve adet periyodunu hep 28 gün olarak düşünerek hafta ve doğum tarihini hesaplıyorlar. Oysa 35-36 gün olanlar da var Benim periyodum da 31 gün mesela bugün SAT'a göre 8 hafta 4 gün iken asıl gebelik yaşımız 8 hafta 1 gün. Hayırlısı olsun bakalım güzelce büyüsünler anneciklerinin karnışında, amin.

ben özel güngören hastahanesine gidiyorum özer beye genelde gece nöbetine kalıyor ama gündüz gideceksen de günlerini takip edip ikbal hanıma da gidebilirsin. Bu ıkı doktor da bırbırınden guzel ınsan

Şuan kızımda yok oğlumda Allah sağlıkla versinde farketmez canım ama kalp hızını söylemedi dr.

Güzel duaların için teşekkürler canım AMİNNN cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

selam castefella,
Kalp atisina göre cinsiyetin belli olabildigini ilk defa duyuyorum, ilgincmis )... ben rüyamda 2 kere kizim oldugunu gördüm, ama sanirim rüyalar tersine cikiyor ve oglusumuz olaca.. Son kontroldede doktor büyük ihtimalle erkek dedi, ama bir daha ki sefere herhalde daha iyi belli olur..bakalim hayirlisi - ben ikisinede raziyim, yeter ki saglikli ve aza noksansiz olsunda..

butterfly, sana katiliyorum canim - cok hos bir duygu, ben de inanamistim, halende inanamiyorum ya...icimde birsey var ve her gecen gün büyüyor... cok büyük bir mucize bu.. Allah onlari bize bagislasin insallah... sevgiler selamlar

doktorum bana dun aksam sayı soylemedı sayılarla kafanı yorma her sey gayet ıyı gorunuyor dedı

anne adaylarının fazla teknık bılgıye gırmelerının kndılerını yormaktan baska bır sey olmayacagını

ve daha cok stres yapabıleceklerını soyledı kalbın kac kez attıgını saydı ama bana rakam vermedı

aman ıyıkı de vermedı yoksa normalmıydı benı mı kandırdı derdıne dusun gıt sonra

çizelgemi yapabildim beğendiğim olmadı ama olsun.. CRL ölüçümüne göre de 4 gün gerideyim aslında yani 9h +6 günlüğüz..bebişim 2,7 cm olmuşş.. 2 hafta sonra da ikili test olucakk..herhangi bir ilaç ta kullanmıorum kullanmadım şimdilik..ilaçlara da oldukça karşıyım..gerçekten gerektiğinde kullanılmallı..ilaç sektörü çıldırmış durumda çünkü..

ohhh maşallahh sefanız olsunnnn
merak etme hiç bişey olmayacak Allahın izniyle...Sağ salim alıcağız hepimiz kucağımıza..

kızlar bizim sabah 10:30 da ikili test için randevumuz var kıpır kıpr içim. kötü düşünmeyeyim diyorum ama gidince de acaba kötü bişeyler sölücekmi doktor diye de düşünmeden edemiyorum..atlattım sanıyordum ama hala evham var anlayacağınız umarım sorunsuz hallederiz yarın. bebeişim 2 haftada ne hale gelmiş çok merak ediyorum...

çok doğru demiş ol emin ol sana 100 dese hemen yazıp araştıracaktın busefer acaba acaba diiye diye hırpalayacaktın kendini.. aynı şeyleri banada söylemişti doktorum daha öncede yazdım ama çok teknik detaylara girmemizin faydasından çok zararı var

canım nasılsın
hatırladınmı beni hani asker yolu beklemiştik msr.sönmez ayşeablanın topiğinde..ben eşimi sen nişanlını bekliyordun sanırım dimi..evlendinde birde hamilesin demek çok sevindim...benimde bir oğlum vardı ya 4 yaşında şimdi bende 2. bebeğime hamileyim

Herkesin hamileliği çok keyifli geçiyordur umarım, burdaki herkesin benim gibi bir canlı taşıdığını bilmek çok güzel..
Pazartesi doktor kont. vardı benim de doktor erkeğe benziyor dedi ama henüz erken kimseye söylemeyin dedi, HaticeCan sana da aynısını söylemiş sanırım, dedikleri gibi çok erken değil mi ya bu tahminlerin doğru olma ihtimali yüzde kaç acaba :) aslında cinsiyeti ne olsun diye hiç düşünmedim bile ama doktor böyle söyleyince merak ettim ilk defa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…