oh çok şükür... geçmiş olsun inşallah.senin tıckerın 10 haftalık olduğunu söylüyor ama yanlışmı :26:
kızlar merhaba aksam esım gelınce solugu hastahanede aldık cok sukur bır seyımız yokmus elhamdulıllah :92:
8, haftanın ıcındeyız kıpır kıpırız ve kalbımız de taze asıklar gıbı gum gum atıyor ayy o kadar hareketlıydı kı aynı babası kılıklı dedım
bız kalp atıslarını da bu vesıleyle gorduk kanaman devam ederse haftaya yıne gel dedı cok tatlı tonton bı doktorumuz var artık
ekranı bana dondurdu bebegımızı seyrettık ay o kadar hareketlı ve tatlıydı kı anlatamam
hep izlesem doyamam yanı. selvi boylum 1,5 cm olmus ve keyfı gayet yerınde gorunuyor
ne kadarlık hamilesin 11 haftalıksa 2li test yapıldımı 6 hafta sonraya randevu vermiş ya, yaptırdıysan neler oluyor paylaşır mısın...
merhaba güzel anneler...ben de tahminen nisan annesi olucam sizler gibi...bu benim 2. meleğim..bi oğlum var 2 yaşında adı kuzey..ona bi kardeş geliyor..planlı değildi ama rabbim istedi..bizde başımızla beraber dedik ve bekliyoruz 2. kuzumuzu..sizlere göre biraz daha iyiyim ben..midem bulanmıyor ama 2-3 saatte bir açlıktan bayılacak gibi oluyorum..o zaman midem bulanmaya başlıyor..aç kalmamakla buldum çözümü...ama herşey yiyemiyorum..sadece tuzlu şeyler..oğlumda daha kötüydüm..şimdi yemek falan yiyebiliyorum..o zaman sadece peynir ekmekle geçmişti 2 ay..3.aydan sonra herşey çok daha güzel oluyor inanın...keyifli bi gebelik geçirelim hep beraber inşallah..paylaşacak çok şeyimiz olacak...
kızlar merhaba aksam esım gelınce solugu hastahanede aldık cok sukur bır seyımız yokmus elhamdulıllah :92:
8, haftanın ıcındeyız kıpır kıpırız ve kalbımız de taze asıklar gıbı gum gum atıyor ayy o kadar hareketlıydı kı aynı babası kılıklı dedım
bız kalp atıslarını da bu vesıleyle gorduk kanaman devam ederse haftaya yıne gel dedı cok tatlı tonton bı doktorumuz var artık
ekranı bana dondurdu bebegımızı seyrettık ay o kadar hareketlı ve tatlıydı kı anlatamam
hep izlesem doyamam yanı. selvi boylum 1,5 cm olmus ve keyfı gayet yerınde gorunuyor
Günaydın bayanlarrrÇarşamba günü bebeğimin kesesini ve pırpır atan minicik kalbinin ritmini gördümmm Bu aralar miğde bulantılarım fena arttı ama
Günaydııın gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nasıl çok güzel bir duygu değil mi, gözleri dolmayan annecik yoktur sanıyorum. Bir de forumda okuduğum kadarıyla; ilk kalp dinlendiği 7-8.hft arası kalp atış hızı önemliymiş. Hani bebişimizin kalbi minicik hızlı hızlı atarken dr bir rakam söyler ya, 140'ın altındaysa erkek üstündeyse kız olabilme ihtimali varmış deniyor. Tabii ki Allah (C.C) en hayırlısını bilir; sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim inşallah, amin.Günaydın bayanlarrrÇarşamba günü bebeğimin kesesini ve pırpır atan minicik kalbinin ritmini gördümmm Bu aralar miğde bulantılarım fena arttı ama
çok sevindim allah korusun bebişlerimiziBende geçen hafta gittiğimde göstermişti bizimki kendini hakkaten insan izlemeye doyamıyo birde benim ilk çocuğum senin ilk mi bilmiyorum ama insan inanamıyo bu benim çocuğum mu falan oluyo çok güzel bir duygu :d
ben tickerımı son adete gore ayarladım aslında ama bizim sıpacık gec döllenmiş velet
ticker daha bugun 10 hafta oldu biz de pazartesı gunu 9. haftada olacagız teyzesi
aslında degıstıremez mıyım acaba onu
çok şükür çok sevindim bu habere canım, sağlıkla büyüsün maşallah.Doktorunun ismini nerede olduğunu falan mesajla falan yazabilir misin? Bana sormadan her şeyi anlatan iyi bir doktor lazım. Senin ki gibi geç döllenme konusu bende de vardı ama doktorum bunu bana söylemedi ben kendim buldum bu yüzden yeni bir doktor arayışındayım bu ara.. Bir süre sonra 2li test konusu da devreye girecek biliyorsun, çok önemli doğru seçim..
günaydin canim,
ben daha ikili test yaptirmadim canim, sanirim bir daha ki randevumda verecek doktor test icin sevk kagidini... ama son randevumda ultrasonda ense kalinligina falan bakti normal dedi.. onun disinda bilgim yok acikcasi... ama testi yaptirinca yazarim canim... öpüyorum
merhaba Nicole,
sende hosgeldin canim aramiza.. hayirli olsun hamileligin...
canim cok gecmis olsun, dikkat et kendine...sorun olmadigina sevindim..korkuttun beni ya... lütfen daha dikkattttt - öpüyorum
günaydin yesil,
tebrikler canim, hayirli olsun... Allah kolaylik versin mide bulantilarindan...öptüm canim..
Günaydııın gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nasıl çok güzel bir duygu değil mi, gözleri dolmayan annecik yoktur sanıyorum. Bir de forumda okuduğum kadarıyla; ilk kalp dinlendiği 7-8.hft arası kalp atış hızı önemliymiş. Hani bebişimizin kalbi minicik hızlı hızlı atarken dr bir rakam söyler ya, 140'ın altındaysa erkek üstündeyse kız olabilme ihtimali varmış deniyor. Tabii ki Allah (C.C) en hayırlısını bilir; sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim inşallah, amin.
Günaydııın gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nasıl çok güzel bir duygu değil mi, gözleri dolmayan annecik yoktur sanıyorum. Bir de forumda okuduğum kadarıyla; ilk kalp dinlendiği 7-8.hft arası kalp atış hızı önemliymiş. Hani bebişimizin kalbi minicik hızlı hızlı atarken dr bir rakam söyler ya, 140'ın altındaysa erkek üstündeyse kız olabilme ihtimali varmış deniyor. Tabii ki Allah (C.C) en hayırlısını bilir; sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim inşallah, amin.
çok sevindim Allah korusun bebişlerimizibende geçen hafta gittiğimde göstermişti bizimki kendini hakkaten insan izlemeye doyamıyo birde benim ilk çocuğum senin ilk mi bilmiyorum ama insan inanamıyo bu benim çocuğum mu falan oluyo çok güzel bir duygu
Günaydın bayanlarrrÇarşamba günü bebeğimin kesesini ve pırpır atan minicik kalbinin ritmini gördümmm Bu aralar miğde bulantılarım fena arttı ama
doktorum bana dun aksam sayı soylemedı sayılarla kafanı yorma her sey gayet ıyı gorunuyor dedı
anne adaylarının fazla teknık bılgıye gırmelerının kndılerını yormaktan baska bır sey olmayacagını
ve daha cok stres yapabıleceklerını soyledı kalbın kac kez attıgını saydı ama bana rakam vermedı
aman ıyıkı de vermedı yoksa normalmıydı benı mı kandırdı derdıne dusun gıt sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?