günaydın tüm anneler,
nasılsınız bebişleriniz nasıl?
kilolar ne alemde?
cinsiyetini öğrenme muhabbeti beni çok heyecanlandırdıııı
canım ben İstanbuldayım Anadolu hisarında;aslında aynı şeyden bahsediyoruz gebe kontrol formu... ah viyanaaa görmek istediğim yerlerden biri,güzeldir oralar...
inşallah inşallah...bende bayılıyorum bebek eşyalarına önce ya çok masrafa gerek yok ne kadar kullanacakki derken şimdi bebek odası ayrı beşik ayrı herşey herşey olsun istiyorum bu gidişle kendi odamdan çok onun odasına harcama yapacağım...çok hevesliyim ah biran önce başlasak alışverişlere...zaten cinsiyet belli olsun hele ufak tefek alacam çorap zıbın...severim evde bakar bakar
ya kizlar size bisey soracagim, hic dogum seklini düsüneniniz var mi su an? Yani hangisini sececeksiniz, yoksa sonuna kadar bekleyecekmisiniz vs vs...
valla benim aklımdan geçen normal ama tabi nolur bilinmezki; ben ne zaman kontrole gitsem doktorum mutlaka birine sezeryan randevusu veriyor gerçekten isteyen çok sezeryanı..bence gerkli ise olsun sezeryan birde acı eşiği düşük olan insanlar var asla dayanamam gibi geliyor ama çok anlık bişey geçekten ben eltimin doğumunda yanındaydım şansına çok sancısı yoktu ama açılma olmuştu suyunu onlar patlattılar ve 10 dakika sürdü doğum.. ertesi gün ayaklandı..
ama dediğim gibi ne olur bilinmez..
bu arada ben 2 hafta içinde 200 gram almışım doktor kusuyormusun diye sordu hatta neden kilo almadın diye ama 3.aydan sonra her ay 500 gram garanti imiş valla yuvarlınacam gibi geliyor bana, ama ben eşim burdayken biraz abartıp 3 kilo almıştım yani 3 kilo fazla başladım, bu aya kadarda 1,5 kilo falan aldım ama artık pantolonlarım rahatsz ediyor özellikle alt karnım sert ondan herhalde..
günaydin tgull,
hamd olsun benden iyilik, senden ne haber? Kilolara gelince vallah en son tartildigimda 59 Kg idim, simdi nasil bilmiyorum. Eve bir tarti almam gerekiyor sanirim
QUOTE]
bendende iyi bulantılar azalıp yediğimin tadını alınca daha iyi oluyorum.bebişimi çok merak ediyorum sürekli ultrasyona girip izlemek istiyorum...
ya kizlar size bisey soracagim, hic dogum seklini düsüneniniz var mi su an? Yani hangisini sececeksiniz, yoksa sonuna kadar bekleyecekmisiniz vs vs...
annem der hep önceden hazırlık iyi değil diye hele ibr 6 ayı geçsin;
geçen gelmiş battaniyesini beğendim sipariş verdim sanada bu doğumdan sonra giyilen şeyler var hırka gibi ondan ördüm diyoo ama pembe yapmış o yüzden onu kızkardeşimin çeyiz<ine koyacakmış bana ne kız ne erkek rengi lila falan örecekmiş... ben dedim anneme bu sefer sakın hazırlık yapmayın diye insan korkuyor takdir allahtan nolur nolur . birde eşim kasımda burda olucak ben istiyorumki o gelsin birlikte hazırlayalım herşeyimizi;kaçırmasını istemiyorum
valla benim aklımdan geçen normal ama tabi nolur bilinmezki; ben ne zaman kontrole gitsem doktorum mutlaka birine sezeryan randevusu veriyor gerçekten isteyen çok sezeryanı..bence gerkli ise olsun sezeryan birde acı eşiği düşük olan insanlar var asla dayanamam gibi geliyor ama çok anlık bişey geçekten ben eltimin doğumunda yanındaydım şansına çok sancısı yoktu ama açılma olmuştu suyunu onlar patlattılar ve 10 dakika sürdü doğum.. ertesi gün ayaklandı..
ama dediğim gibi ne olur bilinmez..
bu arada ben 2 hafta içinde 200 gram almışım doktor kusuyormusun diye sordu hatta neden kilo almadın diye ama 3.aydan sonra her ay 500 gram garanti imiş valla yuvarlınacam gibi geliyor bana, ama ben eşim burdayken biraz abartıp 3 kilo almıştım yani 3 kilo fazla başladım, bu aya kadarda 1,5 kilo falan aldım ama artık pantolonlarım rahatsz ediyor özellikle alt karnım sert ondan herhalde..
kızlar benim 2. hamileliğim. ilki aşılamayla olduğu için dr hep sezeryan diyordu. ama benim gece nişan gelipde öğlene dr gittiğimde sıfır sancıyla gittim ve 4,5-5 cm açılmam varmış.suni sancı verdiler ve fazla sancı çekmeden çok kolay bir doğum yaptım. ben hep normal doğum istiyordum dr sezeryan dedikçe. allahtan sıkıntısız bir doğum oldu. inşallah hepiniz kolay doğum yaparsınız. bu seferki bebişim düşük riski var.perşembe günü durumu belli olur inşallah dr kontrolünde. eğer birazcık acıya dayanırım diyorsanız kesinlikle normal doğum yapın. ben iki sefer ameliyat oldum karın bölgesinden hala üşüdüğüm zaman yerleri sızlar. ben doğumdan sonra 2. gün yemeğimi bile yapmıştım.
kızlar benim 2. hamileliğim. ilki aşılamayla olduğu için dr hep sezeryan diyordu. ama benim gece nişan gelipde öğlene dr gittiğimde sıfır sancıyla gittim ve 4,5-5 cm açılmam varmış.suni sancı verdiler ve fazla sancı çekmeden çok kolay bir doğum yaptım. ben hep normal doğum istiyordum dr sezeryan dedikçe. allahtan sıkıntısız bir doğum oldu. inşallah hepiniz kolay doğum yaparsınız. bu seferki bebişim düşük riski var.perşembe günü durumu belli olur inşallah dr kontrolünde. eğer birazcık acıya dayanırım diyorsanız kesinlikle normal doğum yapın. ben iki sefer ameliyat oldum karın bölgesinden hala üşüdüğüm zaman yerleri sızlar. ben doğumdan sonra 2. gün yemeğimi bile yapmıştım.
vallahi aslında en güzeli doğal olan ama ben çok korkuyorum ve şuan için aklımdaki tek düşünce sezeryan sanırım biraz da cesaret işi ben ikisinide izledim aslında sezaryan daha kötü remen ameliyat ama uyutulmak o anda bişe hissetmemek kolay geliyor bilmiyorum
7.Haftanın başından itibaren şöyle etkiler var;
Sabahları aşırı sususzluk, kahvaltıdan sonra bir mide bulantısı mide yanması, ekşimesinin öğleye kadar sürmesi Karın ve mide kısmında şişkinlik, gaz ve çıkaramama sorunu:78: saat 16.30'dan sonra kafamı şöyle bir yere koysamda uyusam modu ve saat 6'yı zor edip eve gidince mutfaktaki her kokudan rahatsız olup mümkün olduğunca yardım almaya çalışmak ve yemek yerken canı istemeden az yemek, sonrasında ne yesem dokunuyor misali yine mideyle ilgili sorunlar, 21.30-23.00 arası uyku isteği, hemen ardından bu saatlere kadar süren bir uyku kaçması, gece geç saatlerden itibaren ve sabah kalktığımda ağzımda metaliksi garip bir tatla uyanmak, aşırı duygusallık...
merhaba,hayırlı olsun kızlar bende 2011 nisan anneleri topiğindenim ama martta geldi bebeğim. hepinize hayırlı hamişlikler dilerim ...
merhaba hoşgeldin,Herkese merhaba;
Ben de bir nisan annesi adayıyım, forumda da yepyeniyimUzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum ve bir sürü konuda da işime yarayan bilgiler edindim. Bundan sonra vakit buldukça kendi deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum.
Hamileliğimin 11. haftası içindeyimDün doktoruma kontrole gittim. Bebişin ense kalınlığını ölçtük gayet normaldi, ikili test için de kan verdim, sonuçları bekliyoruz. Folik asit kullanıyordum başlangıçtan beri, artık kestik onun yerine demir hapına başladım.
Ayrıca doktorum çatlak kremine de başlamamı önerdi ve Bonal F-Plus diye bir jel önerdi, %85 etkiliymiş. Ona da dün itibariyle başladım.
Bendeki en son gelişmeler böyle kızlar
Herkese tekrar merhaba...
merhaba canım hayırlı olsun bebişin sağlıcakla al kucağına inşalah.merhaba anne adaylarıı
bende 2012 nisan annesi olucam inşallah bende 10. haftamdayım
geçen haftalarda birazçık kanamam oldu proluton vuruldum 3 kere artık yok ama bizi baya korkuttu
benimde 2 hafta sonra doktor randevum var inşallah bebeğimi daha büyümüş olarak görücemm
merhaba anne adaylarıı
bende 2012 nisan annesi olucam inşallah bende 10. haftamdayım
geçen haftalarda birazçık kanamam oldu proluton vuruldum 3 kere artık yok ama bizi baya korkuttu
benimde 2 hafta sonra doktor randevum var inşallah bebeğimi daha büyümüş olarak görücemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?