2012 nisan anneleri haydi buraya...

hepinize günaydin kizlar,

nerelerdesiniz??? Kimse gelmemis mi bugün daha?? Hadi topigi canlandiralim lütfen

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

hemde nasıl büyüycek kıpır kıpr

günaydınnn hepinize.. arkadaşlar şu bebek şekilleirni nasıl yapıyorsunuz. hani haftasını gününü gösteren, yardımcı olabilir misiniz acaba???????????

bi arkadaşımız orta sayfalarda açıklamıştı ama ben google ye gebelik takip çizelgesi nasıl yapılır dedim orda ilkinde kadınlar külübünde çıkıo zaten orda açıklıo işte aynen öyle yapıosunn..

kızlar benim hala hep uykum var gibi 7 ay dolsada izne ayrılsam sabahları kalkmak işkence gibi oldu kendimi de halsiz hisediorumm ..lenfosit değerlerim de düşmüş..bir de korkuyorum şimdi grip zamanı millet haksırmaya öksürmeye başladıı..1-2 aya gene tuhaf bi hayvan gribi de çıkar

Ayyy aynı beni anlattın sabahları sürünerek geliyorum işe miğde bulantıları beni bitiriyor valla gün boyu kesintisiz sürüyor özellikle de miğdem boşsaa hat safhaya çıkıyor Dediğin gibi grib vs hastalıklar salgınlarda başlar artık havalar serinlemeye başladı kendimizi çok iyi kollamamız gerekecek bayanlarr

günaydın haticecan. bugün anca bakabildim nasıl gidiyor varmı bişeyler...
günaydin canim,
pek bisey yok henüz ama hareketlenme basladi topikte ).

sorma yagmur,

uykudan kalkmak sabahlari malesef zor oluyor, ama calisinca mecburen kalkmamiz gerekiyor. Is yerinden izin alamiyormusun, yada doktordan rapor falan alsan en azindan 1 hafta falan dinlensen... Ah ahhh grip zamani bizim buraya geleli 2 hafta oldu sayiliri... benim su an burnum akiyor, tamamen grip bana hakim olmasin diye ugrasiyorum... bugün ekstra portakal suyu aldim iceyim diye... taze sIKILMIS gibi... 1-2 gün öncede günde 1 bardak zencefilli portakal cayi iciyordum.. oda bitti ). Gece bir sag tarafi bir sol tarafi tikaniyo burnumun... bende ilik suya 1 cay kasigi tuz atip burnumu temizledim, faydasi oluyor gibi ama bilmiyorum artik...
Lütfen dikkat edin kizlar

yesilim,
artik dikkat etmek gerekte, ama ne kadar dikkat etsekte olacaksa oluyor malesef.. ben o kadar dikkat etmeye calisiyorum ama yinede gelip beni illa buluyor grip :44::44: hala anlamis degilim niye böyle oluyo

valla bende yakalanıyorum diyorum düzeliyor ama bugün gene burun çekiyoruz umarım hasta olmam..benim uyku sorunum yokda geçen gün 8 de uyumuşum sabah 8 de kalktım toptan çıkarıyorum galiba

merhaba yeşil benimde miğdem boşsa bulantı dayanılmaz oluyor ve miğde bulanırken dahada artmaması için miğdeye birşeyler indirmek ne kadar zor birşey dimi...bu arada grip taam kapımda hapşurup duruyorum inşallah girp olmam zaten normaldede ağır geçiririm çok zor olur...çok dikkatli olmak lazım.

Evett açlık hissimi hissedemiyorum bile bulantı kendini katlayarak çoğalıyor

Aman dikkat ett. Ben cuma doktora gidicem grip aşısı vurulabilirmiyim acaba bir danışayım bakayım :26:

yeşill iyi olur sorman merak ettim bende hamileler grip aşısı vurulabiliomu die..gerçi grip aşısına hep karşıyımdır vurdurmayı düşünmem de bu sefer çok düşündürdü beni..bi tetanoz aşısı olmamız gerekio die biliorum yanlış değilse oda 20. haftalardan sonra..izinlerimi de grip zamanı kullanmaya çalışıcam:18:

benim mide bulantılarım geçti gibi ama şimdide tartıya çıkmaya korkuorum:78: midem bulandıkça midemi dolduruodum çünkü zor olsada anca öle iyi geldiğini anladım..

bu arada bol ıhlamur limon bal karışımı içiorumm akşamları kekikten çay yapıorumm kekiğin antiseptik özelliği varmış bi doctor sölemişti..sonra bol limon portakal greyfurrt varsa tüketelim, yeşil biber.. ıspanak gelioo yeşilliklere vuralım kendimizi c vitamini kürü..bıldırcın yumurtasını hatırlatayım :) demir için ciğer :) ay abartım galiba hepimiz bilioruz aşağa yukarı nerde ne var :)..
yani kızlar çok dikkat etmememiz lazımm..

ben grip aşısı olduktan 1hafta sonra grip olduğum için çok güvenim yok o aşıya.birde hamilelikte bitki çayı içmeyin diyordu güvendiğim gibi ama hepsini kapsıyor mu yoksa bazıları iilebilir mi bilmiyorum.bende demir eksikliği var diye bende çiğer yiyim diye düşünmüştüm ama hemşire sakatattan uzak dur dedi. aslında normalde insan vücudu için çok yararlı olan şeylerin gebelikte yenmemesi gerekebiliyor aman iyi araştıralım.
bende hindi etinin çok iyi olduğunu duydum ve protein ve kalsiyuma çok dikkat etmek lazımmış.taze sıkılmış portalak suyuna bayılırım ben biraz portakal artsada içsek hem sağlıklı hem nefis...

kızlaarrr
ben bu gün hamile pantolonu aldıım...göbeğim yok henüz ama yemek yiyince aşırı şişiyorum ve pantolon göbekten biraz sıkıyordu bende huzursuz oldum belki gazlı şişik göbeğin sıkılmasının mahsuru yoktur ama bebeğim sıkılıyordur diye rahatsız olup lcw den beli lastikli pantolon aldım.ilk hamile kıyafettiiim çok mutluyuuumm..

doktor banada sakat at özelliklede ciğer yeme demişti önermediklerini belirtmişti ama doktordan doktora değişebilir bu taşıdıkları bakteri ile ilgliymiş sanırım..sağlığı doğada arıcaz artık bunun başka yolu yok. bende söktürücü özellikteki çayların içilmemsi gerektiğini duymuştum onun dışındakileri değil bride çok maydnoz iyi değilmiş gene aynı sebepten..

güle güle giy canım 1,1,5 ay sonra rahat rahat doldrumaya başlarsın artık hafiften

evet tgull yenmemesi gereken şeyler varmış en azından çiğ et iyi pişmemiş yumurta gibi.. iyi pişmiş ciğerin ne sakıncası olcakki hem ciğer sakatata mi girio senden duydumm şimdi..ciğer demişken şimdi bi abla söyledi ciğere ve nara elini vurma sonra vucuduna bi yere dokunursan ciğer gibi iz oluomuş bebişte :26:
ıhlamurun kekiğin limonun nebiliim bi sakıncası olucağını sanmıorumm..
konuyla ilgili şu sayfayı buldum okuyabilirsiniz..

Hamilelikte Yenmemesi Gereken Besinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…