kızlar facede K.K 2012 NİSAN ANNELERİ diye grup açtm hepinizi bekliyorum
kızlaarrr
ben bu gün hamile pantolonu aldıım...göbeğim yok henüz ama yemek yiyince aşırı şişiyorum ve pantolon göbekten biraz sıkıyordu bende huzursuz oldum belki gazlı şişik göbeğin sıkılmasının mahsuru yoktur ama bebeğim sıkılıyordur diye rahatsız olup lcw den beli lastikli pantolon aldım.ilk hamile kıyafettiiim çok mutluyuuumm..
doktor banada sakat at özelliklede ciğer yeme demişti önermediklerini belirtmişti ama doktordan doktora değişebilir bu taşıdıkları bakteri ile ilgliymiş sanırım..sağlığı doğada arıcaz artık bunun başka yolu yok. bende söktürücü özellikteki çayların içilmemsi gerektiğini duymuştum onun dışındakileri değil bride çok maydnoz iyi değilmiş gene aynı sebepten..
evet söktürücü çaylar içilmemeliymiş maydonozu ben de duydumm.. Sonra güvenilir bi ciğerciden ciğer alınca bi sakıncası olmıcağını düşünüorum, kelebekli ciğerlerden bahsetmiştir dediğin gibi doctor.. Ben aptalığıma gelip kokoreç yemiştim 2 ay oldu sanırım
kızlaarrr
ben bu gün hamile pantolonu aldıım...göbeğim yok henüz ama yemek yiyince aşırı şişiyorum ve pantolon göbekten biraz sıkıyordu bende huzursuz oldum belki gazlı şişik göbeğin sıkılmasının mahsuru yoktur ama bebeğim sıkılıyordur diye rahatsız olup lcw den beli lastikli pantolon aldım.ilk hamile kıyafettiiim çok mutluyuuumm..
kızlar facede K.K 2012 NİSAN ANNELERİ diye grup açtm hepinizi bekliyorum
bulamadım ama ben[/QUOTEc
canım bende şimdi buldum ama kk diye değil 2012 nisan anneleri diye ara
Arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bişey danışcam sizlere ne olur yardım edin !!! benim adetime 10 gün var ve benim 2 gündür göğüc uçlarım acıyo sol koltuk altımda mercimek kadar bezeler çıktı acabamı dedim korka korka gidip test alıp yaptım resimde görünen sonuç çıktı bu kadar erken silikte olsa görünmesi normalmi ???
Eki Görüntüle 260874
doktor banada sakat at özelliklede ciğer yeme demişti önermediklerini belirtmişti ama doktordan doktora değişebilir bu taşıdıkları bakteri ile ilgliymiş sanırım..sağlığı doğada arıcaz artık bunun başka yolu yok. bende söktürücü özellikteki çayların içilmemsi gerektiğini duymuştum onun dışındakileri değil bride çok maydnoz iyi değilmiş gene aynı sebepten..
evet tgull yenmemesi gereken şeyler varmış en azından çiğ et iyi pişmemiş yumurta gibi.. iyi pişmiş ciğerin ne sakıncası olcakki hem ciğer sakatata mi girio senden duydumm şimdi..ciğer demişken şimdi bi abla söyledi ciğere ve nara elini vurma sonra vucuduna bi yere dokunursan ciğer gibi iz oluomuş bebişte :26:
ıhlamurun kekiğin limonun nebiliim bi sakıncası olucağını sanmıorumm..
konuyla ilgili şu sayfayı buldum okuyabilirsiniz..
Hamilelikte Yenmemesi Gereken Besinler
doğru sağlığı doğada arıyacağız...ciğer diğer sakatatlardan çok farklı bence ete daha yakın ama ismi kasaplarda sakatat grubunda geçiyor.dün burada ciğerden konuşunca normalde faydası için yerim aram çok yok yemesemde olurdu ama burda konuşunca nasıl canım çekti...acaba iyi pişmiş yesek hemen zarar eder mi ki?
Arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bişey danışcam sizlere ne olur yardım edin !!! benim adetime 10 gün var ve benim 2 gündür göğüc uçlarım acıyo sol koltuk altımda mercimek kadar bezeler çıktı acabamı dedim korka korka gidip test alıp yaptım resimde görünen sonuç çıktı bu kadar erken silikte olsa görünmesi normalmi ???
Eki Görüntüle 260874
evet söktürücü çaylar içilmemeliymiş maydonozu ben de duydumm.. sonra güvenilir bi ciğerciden ciğer alınca bi sakıncası olmıcağını düşünüorum, kelebekli ciğerlerden bahsetmiştir dediğin gibi doctor.. ben aptalığıma gelip kokoreç yemiştim 2 ay oldu sanırım
bende lcw de buldum siyah bi pantolondu lastikli iş için de uygunama alamadım bedeni kalmamış başka bi lcw ye gitmem lazım ordaki fiyatlarda çok uygun bence..benim göbeğim var ama pantolonların ön dümeleri açık geziorum kemeri oldukça bol tutuorum üzerinde uzunca bişey sonra gün içinde hep pantolonumu çekiştiriyorum düşmesin die
tgull,
hayirli olsun canim hamis pantalonun.. gecen hafta bende aldim 1 tane, ama daha giymedim... simdilik diger iyi gelen normal pantalonlarimi giyiyorum... ama herhalde yakinda göbek biraz daha büyüyünce giyemeyiz..
Kizlar benim doktorumda, ilk kontrolde neler yememem gerektigini söylemisti... cig et, salam, sosis, sucuk vs.. dikkat etmek gerekiyor..
Allahim, bir daha ki kontrole kadar nasil gececek zaman yaaa... bebislerimiz insallah iyidir iceride...
kızlar şu çizelgeleri nasıl yapıyosunuz bana da öğrenin lütfen
hayvaların içi organları sakat at grubuna giriyor ondan öyle diyorlar
:):):):):):):):)ilahi beni güldürdün madem çekti ye güzelim.. ama azcık daha dayan doktoruna sor nasıl pişirip yemelisin falan,sonra yiyyincede pişman oluyorsun yemesemiydim diyre; birde onu ellememek gerekmiş ya orana burana sürünce iz yapıyormuşşş.. düşününce diyorsunki ne ciğermiş beeeee...
ben ciğeri normalde çok severim ama kayınvalidem yapmıştı yiyim diye bir kaşık bile alamadım. tatlıda öyle normalde bayıla bayıla yerdim şuana kadar tatlıyı bıraktım 3 ayda 1 çikolata en fazla yediğim. insanın yemek alışkanlıkları değişiyor gerçekten ilk zamanlar peşpeşe 3-4 bardak ayran içiyordum mesela suana da genelde tuzluya baharatlıya dönük. kaynanam habire azcık tatlı ye diyorye tatlıyı çıkat atlıyı misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?