2012 nisan anneleri haydi buraya...

bende lcw de buldum siyah bi pantolondu lastikli iş için de uygun ama alamadım bedeni kalmamış başka bi lcw ye gitmem lazım ordaki fiyatlarda çok uygun bence..benim göbeğim var ama pantolonların ön dümeleri açık geziorum kemeri oldukça bol tutuorum üzerinde uzunca bişey sonra gün içinde hep pantolonumu çekiştiriyorum düşmesin die

evet söktürücü çaylar içilmemeliymiş maydonozu ben de duydumm.. sonra güvenilir bi ciğerciden ciğer alınca bi sakıncası olmıcağını düşünüorum, kelebekli ciğerlerden bahsetmiştir dediğin gibi doctor.. ben aptalığıma gelip kokoreç yemiştim 2 ay oldu sanırım

artık bilmeden yaptıklarımı sayımaz:) öğrendiğimizden beri zaten herşeye d,kkat eder olduk ben son kullnama tarihine bakma gibi bir alışkanlığa sahip oldum bu sayede . Tabi eti iyi yerden alamk gerek ama onun dışında birde pişmesi ile ilgili sanımrım hani etinde çok iyi pişmesi gerektiğini söyledi bana hatta çiğ etten yemek yapacaksan eldiven kulllan dedi.

tgull,

hayirli olsun canim hamis pantalonun.. gecen hafta bende aldim 1 tane , ama daha giymedim... simdilik diger iyi gelen normal pantalonlarimi giyiyorum... ama herhalde yakinda göbek biraz daha büyüyünce giyemeyiz..

Kizlar benim doktorumda, ilk kontrolde neler yememem gerektigini söylemisti... cig et, salam, sosis, sucuk vs.. dikkat etmek gerekiyor..

Allahim, bir daha ki kontrole kadar nasil gececek zaman yaaa... bebislerimiz insallah iyidir iceride...

arkadaşlarrrr ben berbat durumdayımmm.bu mide bulantıları mahvediyor beni, sabahtan beri ne yedimse çıkarttım, hiç keyfim yok... :

kızlar ben şimdiden 4 aylık hamile gibi göbeklendim :/ 2. hamileliği olanların karnı daha çabuk belli olur diyorlar da bende pek anlıyamadım. pantolonlarım çok sıkıyor elbise giyebiliyorum. inşallah normaldir. sizde de böyle oldumu? :44:

Arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bişey danışcam sizlere ne olur yardım edin !!! benim adetime 10 gün var ve benim 2 gündür göğüc uçlarım acıyo sol koltuk altımda mercimek kadar bezeler çıktı acabamı dedim korka korka gidip test alıp yaptım resimde görünen sonuç çıktı bu kadar erken silikte olsa görünmesi normalmi ???

Eki Görüntüle 260874

İdrar testlerinde yanılma payı kan testinden daha çoktur. idrarda 10 gün önce çıkan pek duymadım. ben adetime bir hafta kala kan testi yaptırdığımda negatifti. o yüzden biraz bekle. adetine 1-2 gün kala kan testi yaptır. (beta hcg testi dersin) en güveniliri. ayrıca göğüslerinde ağrı,sızı normal ama beze oluşması gebelikte olağan bir şey mi bilmiyorum. Bildiklerim bu kadar arkadaşım, yine de Allah gönlüne göre versin inşallah...

doğru sağlığı doğada arıyacağız...ciğer diğer sakatatlardan çok farklı bence ete daha yakın ama ismi kasaplarda sakatat grubunda geçiyor.dün burada ciğerden konuşunca normalde faydası için yerim aram çok yok yemesemde olurdu ama burda konuşunca nasıl canım çekti...acaba iyi pişmiş yesek hemen zarar eder mi ki?

canım ben sakatat diye biliyorum kasaptada öle geçiyor. pişmişi belkide çok zararlı olmaz ama dikkat etmek lazım ciğer çok kanlı oluyorya iyice asılıp kanı akıtılmalıymış kesimden sonra(kurbanda kasap demişti) kan içinde pıhtılaşıp kalmamalıymış.
bu arada ciğere nara dokunulmayacağını unutmuştum iyiki söyledin aklımda olsun dokunmim.
bak bende şey duydum bi çocuk vardı yüzünün bir tarafı resmen kedi kılı olan Allah gösteriyo başa vermesin onun annesinin evde kedisi varmış kediyi tutmuş koltuktan indirmiş yaz vakti sıcak elini yıkamadanda yüzünün tek tarafını sıvazlamış kedi kıllı eliyle ondan oldu diyorlardı.öyle korktum ki evde kuşum vardı onu bile evlatlık verdim nolur nolmaz diye.
aklınızda bulunsuz hayvana dokunursanız hemen yıkayın elinizi...
ben paylaşımını okim şimdiii

hayvaların içi organları sakat at grubuna giriyor ondan öyle diyorlar
:):):):):):):):)ilahi beni güldürdün madem çekti ye güzelim.. ama azcık daha dayan doktoruna sor nasıl pişirip yemelisin falan,sonra yiyyincede pişman oluyorsun yemesemiydim diyre; birde onu ellememek gerekmiş ya orana burana sürünce iz yapıyormuşşş.. düşününce diyorsunki ne ciğermiş beeeee...
ben ciğeri normalde çok severim ama kayınvalidem yapmıştı yiyim diye bir kaşık bile alamadım. tatlıda öyle normalde bayıla bayıla yerdim şuana kadar tatlıyı bıraktım 3 ayda 1 çikolata en fazla yediğim. insanın yemek alışkanlıkları değişiyor gerçekten ilk zamanlar peşpeşe 3-4 bardak ayran içiyordum mesela suana da genelde tuzluya baharatlıya dönük. kaynanam habire azcık tatlı ye diyor ye tatlıyı çıkat atlıyı misali

bu kadar erken çıkacağını bende sanmıyorum belki farklı hormonların yüksekliğide neden olmuş olabilir bence sen şimdiden hiç bunu düşünme vakti geldiğinde olmazsan doktora gidersin birde bekledikten sonrada çizgiler netleşebiliyor. ben gecikmeden sonraki gün yapmıştım çokda net çıkmıştı ama idrar testleri için bu kadar erken sonuç olanı duymamıştm.
Allah gönlüne göre versin canım bakarsın bu beklediğin arada oluveriri dediğim gibi şimdi sen hiiiç bunları düşünme rahat ol.

ay maydonozdan haberim yoktu geçende bende yeşil mercimeğe bol bol koyup ondan yedim ve iki gün acayip kasık ağrım batma çekme oldu maydonozla mı ilgiliydi yoksa olacağı mı vardı bilemedim ama dahada yemem...
arkadaşlar böyle şeyler öğrendikçe paylaşalım bilenler bilmeyenlere söylesin...

lcw deki hem uygun hemde iş ortamına uygun bu gün giydim pantolonumu oh rahatlık varmış şimdi istediği kadar şişsin karnım.güzel tarafı üst taraf göbeğe gelen penyesi ince ve rahat, rahatsız etmiyor.benim eski doktor normalde nasıl besleniyorsan öyle beslen, kendini hiç zorla bişiler yeme için kasma demişti.diğer gittiğim doktorda demedi sağlık ocağında biraz anlattılar sadece.

canım zaten kendim yapamam yaparsam yapana kadar yemekten cayarım yapacağım şey öğlen lokantada yemek o kadar.ben acılıyı baharatlıyı çok severdim ama mümkünse gözüme görünmesinler mahfediyorlar miğdemi, tatlıyıda severdim onlada aram yok kendime inanamıyorum dondurma bile yiyemiyorum.bende eşim kız kız dedikçe yicem tatlıyı çıkarcam atlıyı derdim ama ne tatlı yiyebiliyorum ne ekşi cinsiyete karşı çok nötr besleniyorum hiç dışardan etki yok...ay ben dün ayran aldım içemedim sende mi bürütüs dedim sendemi gittin benden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…