2012 nisan anneleri haydi buraya...

arkadaşım zaten döllenme adetten 15gün öncesi gibi oluyor yani tahmini varsa eğer 5günlük bir gebelik ve 5günlük bir gebeliğin idrarda çıkması mümkün değil.ben test yaptığımda idrarda seninki gibi silik çıktı ve kan verdim tam 4haftalık çıktıadetimi bile geçmesine rağmen silik çıktı.seninki sanırım hormonlarından kaynaklı çıkmış. biliyorum sabretmek gerçekten zor insan akşamdan sabaha tuttu mu ki diye öğrenmek istiyor ama olmuyor işte sabır sabır stres yapma hayırlısıyla Allah olması gereken zamanda verecek emin ol.hadi bakalım 10gün gün sonra sonucunu merakla bekliyorum bizede söylemeyi unutma olur mu?inşallah gelir bebiişin.

GÜNAYDIN KIZLAR
mşh hepiniz iyisiniz sanırım.bir arkadaşımız bitki çaylarından bahsetmiş özellikle kekik kesinlikle içmeyin bunu sizde arastırdıgınızda dr sordugunuzda soyleyecektır bazı bıtkı caylarınıu hamıleler tukete bılıyor bunlarda 1 bardaktan fazla olmama şartı ile maydonoz konusuna gelıncede zaten her seyı fazlası zaralıdır dogru ama maydonuzun bir özelliyide ödem sökturucu olması şuan için deyılde hamileliyın diyer özellikle son aylarına dogru kullanmak bızı daha rahatlatacaktır benım dr ve bır kac arkadaş ile gorusmeme de ve benım kenıden bıldıyım kadarı ile boyle ciger konusunda da kan yaptıgını bılıyorum ki bende de kansızlık sorunu var ayda 1 sen se hıc bır sorun olacagı soylenmıyor.
kızlar idrar tahlılınde enfeksıyon gorunen varmı.bende goruldu malum ilaçı dr uygun gormedı bol bol su ve yogur yemem gerekıyormus sizin bır bılgınız varmı pakı bu konuda

merhaba brnyns,

hosgeldin canim, bende adetime 1 hafta kala yapmistim ilk testi ve ayni sende oldugu gibi ikinci cizgi cok silik cikmisti. Bunun yanisira ben hissediyordum bende ki degisiklikleri.. o yüzden dikkat ettim, ve sonra BAT´imda bir daha test yaptim ve pozitif cikti.. Sende kendine dikkat et, hamile olabilirsin..

Insallahta hamilesindir...selamlar

geçmiş olsun, ilaca gerek yoksa bol su ile geçiyorsa sıkma canını demekki çok önemli değil stres yapma. bana ebe hemşire bol bol su iç enfeksiyon olmasın demişti.zaten çayda içemediğim için bayağı su tüketiyorum.haftaya bende idrar ve kan vereceğim ve ikili test yaptıracağım inşallah sorun çıkmaz. sen diğer testleri yaptırdın mı?

Çok çok tşk ederim cvpladığın için içimide çok rahatlattın ağzına sağlık inşlh ölyledir sanada hayırlı olsun inşlh sağ salim kucağına alırsın...Bu kadar sabırsız olmam ve panik yapmam; benim riskli gebelikler yaşadığım için başımdan çok kötü olaylar geçti hamileliklerim yüzünden araştırmaktan bıktım dr dr gezmekten bıktım çok şükür ölümlerden döndüm ama yılmamaya çalışıyorum erken öğrenmek ve önlemimi erken almak için çaba sarfediyorum neyse tekrar tşklr...

Ahh ahh benimde bir geçsee kendimi yemeğe vurucam Su bile içemiyorum miğdemi bulandırıyor

Ayy canım çekti Kış gelsede portakkallar çıksa benimde canım istedi bende kış gelsin bol bol portakal suyu içeceğim valla

Güle Güle giy canımm Ay bende dar pantolonlarımı giymiyorum bol pantolon giymeye özen gösteriyorum ve beli sıkıyorsa bende düğmeleri açık bırakıyorum iş yerinde dikkat etmek gerekiyor sık sık kontrol etmek gerekiyor Allah korusun bi dalgınlığıma gelse

Bende lcw baktım çok güzel hamile kıyafetleri vardı ama şuan göbek olmadığı için almadım :) sanırım 3 hafta içinde benimde gardaloba bişeyler alıp koymam gerekecek. Lcw gibi bilindik bir marka varmı hamile reyonu olan

ben ayın 16 da dr.daydım bana sol yumurtalıkta çatlamak üzere olan bir folikülün var dedi acaba adet günümmü erken olcak veya ben zmanından öncemi döllendim merak ettim.

slm kızlar,2 gündür uğrayamadım topiğe,geçmişi okudum,bi iki bi şey yazayım dedim.Hamileliğin ilk aylarında maydonozu,adaçayını ve kekiği önermiyor doktorlar,hem ödem hem de adet söktrücü etkisi olduğu için.Hatta haziran ayında ben adet gecikmesi yaşayınca adet söktürücü bitki çaylarını araştırmıştım,maydonoz sapı suyu,kekik çayı ve adaçayı başta geliyordu,o nedenle çok fazla tüketmeyin derim.Ben adaçayı hiç içmiyorum ama salataya çok az maydonoz doğruyorum lezzet versin diye,tavuk falan yaparken de biraz kekik ekliyorum ama abartmadan.Şu ama akdar kramp ya da ağrı yaşamadım,ama kekik çayı falan daha yoğun olacağından zararlı olabilir bence.Tüm anne adaylarını öpüyorum burdan...

arkadaşlar iyi akşamlar..
halen hiçbirşey yiyemiyor ve içemiyorum.. su bile kokuyor bana... bu benim ikinci hamileliğim kızımda da böyleydim. ama araya zaman girince unutmuşum, yalnız şu an çok zor geçiyor. çalışıyorumda .... çıkartmaktan boğazım yanıyor hergün... herşey çok itici geliyor. ne olacak bu böyle...

bu arada 8+1 im bugün............

çok geçmiş olsun canım ama bu kadar kötüysen bence doktora gitmelisin ki onlarda günde 3 ten fazla kusarsanız gelin diyorlar. yani sonuçta az da olsa yemen gerek ve su mutlaka içmen gerek..çok şükür benim böyle problemlerim olmadı Allah yardımcın olsun seninde böyle zorlu geçirenlerinde..

doktorum bana da 3 ten fazla kusarsan gün içinde mutlaka ara beni demişti,annenin depoları boşalıyormuş hiç bir şey yiyemediğinde,ona göre doktorun önlem malır eğer kendini çok kötü hissediyorsan,doktorunu ara istersen canım

teşekkürler arkadaşlar... aslında şöyle.. yemeği tutmuyor midem ne garip.. yemezsem daha rahatım bir süre.. ama su içemiyorum... sizin herşey normal mi? yani mide bulantısı filan olmuyor mu? bu nedne bu kadar fazla olur ki?

teşekkürler arkadaşlar... aslında şöyle.. yemeği tutmuyor midem.. ne garip.. yemezsem daha rahatım bir süre.. ama su içemiyorum... sizin herşey normal mi? yani mide bulantısı filan olmuyor mu? bu nedne bu kadar fazla olur ki?

valla benim ilk hamileliğim onda da maşallah diyim hiç başıma gelmedi oyüzden açıkcası çokd araştırıp sorup soruşturmadım. ama olabilir tabiki sonuçta kafasını bile kaldıramayanlar oluyor yattığı yerden gene şükretmek gerek, bence sen hiç kendi kendine neden öyle böyle deme doktoruna görün çünkü bulantılar 3. ayın sonunda azalıyor diyorlar gerekirse takviye falan verir ne yapabilirsin anlatır.

Bu akşam ben bir arayayım en iyisi...
8+1 im henüz, daha 3 ay olmasınada çokk var yahuuu ..
Ama yinede çok şükür tabii halimize... :)

canım ben de 10 haftalığım,bende bulantı oluyor ama hiç kusmadım daha,tatlı hariç normal yemekleri yiyebiliyorum sadece tatlı olan hiç bir şeyi yiyemiyorum,hatta tatlı düşüncesi bile midemi kaldırıyor diyebilirim.Herkesde farklı oluyor,kimisi hiç bulantısız geçiriyor,kimisi de serumlarla falan geçiriyor 3 ayı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…