Arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bişey danışcam sizlere ne olur yardım edin !!! benim adetime 10 gün var ve benim 2 gündür göğüc uçlarım acıyo sol koltuk altımda mercimek kadar bezeler çıktı acabamı dedim korka korka gidip test alıp yaptım resimde görünen sonuç çıktı bu kadar erken silikte olsa görünmesi normalmi ???
Eki Görüntüle 260874
Arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bişey danışcam sizlere ne olur yardım edin !!! benim adetime 10 gün var ve benim 2 gündür göğüc uçlarım acıyo sol koltuk altımda mercimek kadar bezeler çıktı acabamı dedim korka korka gidip test alıp yaptım resimde görünen sonuç çıktı bu kadar erken silikte olsa görünmesi normalmi ???
Eki Görüntüle 260874
GÜNAYDIN KIZLAR
mşh hepiniz iyisiniz sanırım.bir arkadaşımız bitki çaylarından bahsetmiş özellikle kekik kesinlikle içmeyin bunu sizde arastırdıgınızda dr sordugunuzda soyleyecektır bazı bıtkı caylarınıu hamıleler tukete bılıyor bunlarda 1 bardaktan fazla olmama şartı ile maydonoz konusuna gelıncede zaten her seyı fazlası zaralıdır dogru ama maydonuzun bir özelliyide ödem sökturucu olması şuan için deyılde hamileliyın diyer özellikle son aylarına dogru kullanmak bızı daha rahatlatacaktır benım dr ve bır kac arkadaş ile gorusmeme de ve benım kenıden bıldıyım kadarı ile boyle ciger konusunda da kan yaptıgını bılıyorum ki bende de kansızlık sorunu var ayda 1 sen se hıc bır sorun olacagı soylenmıyor.
kızlar idrar tahlılınde enfeksıyon gorunen varmı.bende goruldu malum ilaçı dr uygun gormedı bol bol su ve yogur yemem gerekıyormus sizin bır bılgınız varmı pakı bu konuda[/QUOTE
bende de vardı idrarda enfeksiyon hemde bol bol miktada 7 haftalıktım ozman birde iltihap gözüktü, bana hem damardan antibiyotikyapıldı çünkü ben fenalaşıp gitmiştim doktora vücutta mikrop varmış meğer. onun dışında 2 adet antibiyotik ilaç ve 2 şişede antiseptik verdi bana ve mutlaka kullanmam gerektiğini bildirdi çünkü ilerlerse bebeğe etkisi olabilir dedi ama dediğim gibi benimkisi almış başını gidiyordu. sonra doktor değiştirdim kullandığım ilaçlarımı söyledim hiçbirşey söylemedi yani neden kullandın gibi oda bakalım geçmişmi dedi tekrar test yspıldı hiç birşey kalmamıştı yani maalesef benimkisi su içerek gidecek gibi değildi. benim dikkatimi çeken bana verdiği ilaç sayılarının az olmasıydı birde bu antiseptikler serum gibi bişey onlar temziledi içimi.
dememkki sende çok ciddi birşey görmemiş o yüzden sen bol bol su içte yoğurt neden onu anlayamadım..
GÜNAYDIN KIZLAR
mşh hepiniz iyisiniz sanırım.bir arkadaşımız bitki çaylarından bahsetmiş özellikle kekik kesinlikle içmeyin bunu sizde arastırdıgınızda dr sordugunuzda soyleyecektır bazı bıtkı caylarınıu hamıleler tukete bılıyor bunlarda 1 bardaktan fazla olmama şartı ile maydonoz konusuna gelıncede zaten her seyı fazlası zaralıdır dogru ama maydonuzun bir özelliyide ödem sökturucu olması şuan için deyılde hamileliyın diyer özellikle son aylarına dogru kullanmak bızı daha rahatlatacaktır benım dr ve bır kac arkadaş ile gorusmeme de ve benım kenıden bıldıyım kadarı ile boyle ciger konusunda da kan yaptıgını bılıyorum ki bende de kansızlık sorunu var ayda 1 sen se hıc bır sorun olacagı soylenmıyor.
kızlar idrar tahlılınde enfeksıyon gorunen varmı.bende goruldu malum ilaçı dr uygun gormedı bol bol su ve yogur yemem gerekıyormus sizin bır bılgınız varmı pakı bu konuda
merhaba brnyns,
hosgeldin canim, bende adetime 1 hafta kala yapmistim ilk testi ve ayni sende oldugu gibi ikinci cizgi cok silik cikmisti. Bunun yanisira ben hissediyordum bende ki degisiklikleri.. o yüzden dikkat ettim, ve sonra BAT´imda bir daha test yaptim ve pozitif cikti.. Sende kendine dikkat et, hamile olabilirsin..
Insallahta hamilesindir...selamlar
yeşill iyi olur sorman merak ettim bende hamileler grip aşısı vurulabiliomu die..gerçi grip aşısına hep karşıyımdır vurdurmayı düşünmem de bu sefer çok düşündürdü beni..bi tetanoz aşısı olmamız gerekio die biliorum yanlış değilse oda 20. haftalardan sonra..izinlerimi de grip zamanı kullanmaya çalışıcam:18:
benim mide bulantılarım geçti gibi ama şimdide tartıya çıkmaya korkuorum:78: midem bulandıkça midemi dolduruodum çünkü zor olsada anca öle iyi geldiğini anladım..
bu arada bol ıhlamur limon bal karışımı içiorumm akşamları kekikten çay yapıorumm kekiğin antiseptik özelliği varmış bi doctor sölemişti..sonra bol limon portakal greyfurrt varsa tüketelim, yeşil biber.. ıspanak gelioo yeşilliklere vuralım kendimizi c vitamini kürü..bıldırcın yumurtasını hatırlatayım :) demir için ciğer :) ay abartım galiba hepimiz bilioruz aşağa yukarı nerde ne var :)..
yani kızlar çok dikkat etmememiz lazımm..
ben grip aşısı olduktan 1hafta sonra grip olduğum için çok güvenim yok o aşıya.birde hamilelikte bitki çayı içmeyin diyordu güvendiğim gibi ama hepsini kapsıyor mu yoksa bazıları iilebilir mi bilmiyorum.bende demir eksikliği var diye bende çiğer yiyim diye düşünmüştüm ama hemşire sakatattan uzak dur dedi. aslında normalde insan vücudu için çok yararlı olan şeylerin gebelikte yenmemesi gerekebiliyor aman iyi araştıralım.
bende hindi etinin çok iyi olduğunu duydum ve protein ve kalsiyuma çok dikkat etmek lazımmış.taze sıkılmış portalak suyuna bayılırım ben biraz portakal artsada içsek hem sağlıklı hem nefis...
kızlaarrr
ben bu gün hamile pantolonu aldıım...göbeğim yok henüz ama yemek yiyince aşırı şişiyorum ve pantolon göbekten biraz sıkıyordu bende huzursuz oldum belki gazlı şişik göbeğin sıkılmasının mahsuru yoktur ama bebeğim sıkılıyordur diye rahatsız olup lcw den beli lastikli pantolon aldım.ilk hamile kıyafettiiim çok mutluyuuumm..
bende lcw de buldum siyah bi pantolondu lastikli iş için de uygunama alamadım bedeni kalmamış başka bi lcw ye gitmem lazım ordaki fiyatlarda çok uygun bence..benim göbeğim var ama pantolonların ön dümeleri açık geziorum kemeri oldukça bol tutuorum üzerinde uzunca bişey sonra gün içinde hep pantolonumu çekiştiriyorum düşmesin die
GÜNAYDIN KIZLAR
kızlar idrar tahlılınde enfeksıyon gorunen varmı.bende goruldu malum ilaçı dr uygun gormedı bol bol su ve yogur yemem gerekıyormus sizin bır bılgınız varmı pakı bu konuda[/QUOTE
bende de vardı idrarda enfeksiyon hemde bol bol miktada 7 haftalıktım ozman birde iltihap gözüktü, bana hem damardan antibiyotikyapıldı çünkü ben fenalaşıp gitmiştim doktora vücutta mikrop varmış meğer. onun dışında 2 adet antibiyotik ilaç ve 2 şişede antiseptik verdi bana ve mutlaka kullanmam gerektiğini bildirdi çünkü ilerlerse bebeğe etkisi olabilir dedi ama dediğim gibi benimkisi almış başını gidiyordu. sonra doktor değiştirdim kullandığım ilaçlarımı söyledim hiçbirşey söylemedi yani neden kullandın gibi oda bakalım geçmişmi dedi tekrar test yspıldı hiç birşey kalmamıştı yani maalesef benimkisi su içerek gidecek gibi değildi. benim dikkatimi çeken bana verdiği ilaç sayılarının az olmasıydı birde bu antiseptikler serum gibi bişey onlar temziledi içimi.
dememkki sende çok ciddi birşey görmemiş o yüzden sen bol bol su içte yoğurt neden onu anlayamadım..
Kizlarr gecmis olsun ya, Allaha sükür benim idrar tahlili temiz cikti.. lütfen dikkat edin kendinize.. bol bol su icmek gerekiyorda, ama ben hamile olmadan önce is yerinde bol su icebilirdim ama hamile olunca nedense su bile icemez hale geldim..karnim bomba gibi sisiyor ve asiri gaz oluyordu... ama simdi yine yavas yavas icmeye calisiyorum...
Çok çok tşk ederim cvpladığın için içimide çok rahatlattın ağzına sağlık inşlh ölyledir sanada hayırlı olsun inşlh sağ salim kucağına alırsın...Bu kadar sabırsız olmam ve panik yapmam; benim riskli gebelikler yaşadığım için başımdan çok kötü olaylar geçti hamileliklerim yüzünden araştırmaktan bıktım dr dr gezmekten bıktım çok şükür ölümlerden döndüm ama yılmamaya çalışıyorum erken öğrenmek ve önlemimi erken almak için çaba sarfediyorum neyse tekrar tşklr...
seni gayet iyi anliyorum. Lütfen panik yapma, sadece kendine dikkat et, eger daha önce düsük falan yasadiysan doktor ona göre ilac falan verir düzenli kullan. Daha öncekiler öyle oldu diye buda öyle olacak degil, Allah büyük. Sen kalbini ferah tut. Insallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. Allaha emanet ol, selamlar
arkadaşım zaten döllenme adetten 15gün öncesi gibi oluyor yani tahmini varsa eğer 5günlük bir gebelik ve 5günlük bir gebeliğin idrarda çıkması mümkün değil.ben test yaptığımda idrarda seninki gibi silik çıktı ve kan verdim tam 4haftalık çıktıadetimi bile geçmesine rağmen silik çıktı.seninki sanırım hormonlarından kaynaklı çıkmış. biliyorum sabretmek gerçekten zor insan akşamdan sabaha tuttu mu ki diye öğrenmek istiyor ama olmuyor işte sabır sabır stres yapma hayırlısıyla Allah olması gereken zamanda verecek emin ol.hadi bakalım 10gün gün sonra sonucunu merakla bekliyorum bizede söylemeyi unutma olur mu?inşallah gelir bebiişin.
GÜNAYDIN KIZLAR
bende son reglimden sonra diğerine 2 gün varken doctora gitmiştim regl öncesinde başlayan 6 gün süren ağrılarım için..doctor rahim altında iltihabım olduğunu rahmimin normalden buyuk olduğunu ve myomum olduğunu söylemişti, çok üzüldüm tabiki, sonra adetin geçsin öyle gel demişti.. adetim 1 hafta geçince gidemedim tabi doctora denize tatile gitmiştik çok temizdi deniz..dönüşte hamile olduğumu öğrendim ama iltihap filan yok olmuş gitiiğim 2 doctorda görmedi iltihabı kendi kendine ağrımda yok oldu..myomum da problem yaratmaz umarım onu düşünmek bile istemiiorum...arkadaşım ve annesi yalınayak çok dolanıosun, evde ayağında yaz bile olsa terlik gimen gerekio farketmeden üşütüosun demişlerdi hani yeni geline boşuna terlik patik örmüyorlamış..bunlara dikkat ettimm zaten suyu çok tüketiorumm bende su miktarını azaltmaya çalışıorumm :S sanırım deniz iyi geldi.. iş ortamı yok stres yok tabi tatilde.. yoğudun faydalı saymakla bitmezde kefirim vardı benim acaba kefir içebilirmiyiz ya
bu arada 8+1 im bugün............
arkadaşlar iyi akşamlar..
halen hiçbirşey yiyemiyor ve içemiyorum.. su bile kokuyor bana... bu benim ikinci hamileliğim kızımda da böyleydim. ama araya zaman girince unutmuşum, yalnız şu an çok zor geçiyor. çalışıyorumda .... çıkartmaktan boğazım yanıyor hergün... herşey çok itici geliyor. ne olacak bu böyle...
teşekkürler arkadaşlar... aslında şöyle.. yemeği tutmuyor midem.. ne garip.. yemezsem daha rahatım bir süre.. ama su içemiyorum...sizin herşey normal mi? yani mide bulantısı filan olmuyor mu? bu nedne bu kadar fazla olur ki?
teşekkürler arkadaşlar... aslında şöyle.. yemeği tutmuyor midem.. ne garip.. yemezsem daha rahatım bir süre.. ama su içemiyorum...sizin herşey normal mi? yani mide bulantısı filan olmuyor mu? bu nedne bu kadar fazla olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?