Çok çok tşk ederim cvpladığın için içimide çok rahatlattın ağzına sağlık inşlh ölyledir sanada hayırlı olsun inşlh sağ salim kucağına alırsın...Bu kadar sabırsız olmam ve panik yapmam; benim riskli gebelikler yaşadığım için başımdan çok kötü olaylar geçti hamileliklerim yüzünden araştırmaktan bıktım dr dr gezmekten bıktım çok şükür ölümlerden döndüm ama yılmamaya çalışıyorum erken öğrenmek ve önlemimi erken almak için çaba sarfediyorum neyse tekrar tşklr...
teşekkürler arkadaşlar... aslında şöyle.. yemeği tutmuyor midem ne garip.. yemezsem daha rahatım bir süre.. ama su içemiyorum...sizin herşey normal mi? yani mide bulantısı filan olmuyor mu? bu nedne bu kadar fazla olur ki?
kızlar merhaba 3 gundur takıp edemıyordum sızı evde yatıyordum bugun de zorla kalktım ayaga
cok sukur bebegım ıyı ama ben hıc ıyı degılım yaa
ıstıfra edıyorum kac gundur dun dr gıttık bebegımız 9+3 olmus
ama bende heba oldum ne yemek ne su hıc bırsey ıstemıyorum :83:
hap verdı onu kullanıyorum sımdı en azından ayaga kalkıp ıse gelebıldım
ısten cıkısımı ısteyecegım bugun dayanamıyorum cunku
dualarınızı esırgemeyın olur mu benden bu arada dogum tarıhımız 15 nisanmıs
ona bıle sevınecek mecalım yok benım
günaydın kızlar aranızda ikili test yaptıran oldu mu acaba
ben yaptırdım ultrason ölçümlerini hemen söylediler ama yarın kan sonuçlarımı alacağım umarım onda da sorun yoktur. 11+5 tim yaptırdığımda ayrıca.
canım bendede göbek yok sadece çok sert ve yiyince acayip şişiyorum ve o zaman sıkıntı oluyor pantolonun beli lcw de ki pantolonlarda öyle rahat ve güzel ki zaten hamile pantolonu olduğunu senden başkası bilmiyor.aman dikkat et benim bir kez açık düğmem dalgınlığıma geldi Allahtan üstümde okul önlüğü vardı yakasını birleştirdim hemen.
Ahh ahh benimde bir geçsee kendimi yemeğe vurucamSu bile içemiyorum miğdemi bulandırıyor
Ayy canım çektiKış gelsede portakkallar çıksa benimde canım istedi bende kış gelsin bol bol portakal suyu içeceğim valla
Güle Güle giy canımmAy bende dar pantolonlarımı giymiyorum bol pantolon giymeye özen gösteriyorum ve beli sıkıyorsa bende düğmeleri açık bırakıyorum iş yerinde dikkat etmek gerekiyor sık sık kontrol etmek gerekiyor Allah korusun bi dalgınlığıma gelse
Bende lcw baktım çok güzel hamile kıyafetleri vardı ama şuan göbek olmadığı için almadım :) sanırım 3 hafta içinde benimde gardaloba bişeyler alıp koymam gerekecek. Lcw gibi bilindik bir marka varmı hamile reyonu olan
ben ayın 16 da dr.daydım bana sol yumurtalıkta çatlamak üzere olan bir folikülün var dedi acaba adet günümmü erken olcak veya ben zmanından öncemi döllendim merak ettim.
arkadaşlar iyi akşamlar..
halen hiçbirşey yiyemiyor ve içemiyorum.. su bile kokuyor bana... bu benim ikinci hamileliğim kızımda da böyleydim. ama araya zaman girince unutmuşum, yalnız şu an çok zor geçiyor. çalışıyorumda .... çıkartmaktan boğazım yanıyor hergün... herşey çok itici geliyor. ne olacak bu böyle...
bu arada 8+1 im bugün............
teşekkürler arkadaşlar... aslında şöyle.. yemeği tutmuyor midem ne garip.. yemezsem daha rahatım bir süre.. ama su içemiyorum...sizin herşey normal mi? yani mide bulantısı filan olmuyor mu? bu nedne bu kadar fazla olur ki?
bende dün yaptırdım ultrasonda gayet iyi dedi burnu oluşmuş ense kalınlığı 1,7 dedi güzel dedi kan tahlilide aynı gün çıktı onda trimosy 21 riskli çıktı üçlü test mutlaka olacak dedi ama 17. haftayı nasıl bekleyecem moralim çok bozuk
bende dün yaptırdım ultrasonda gayet iyi dedi burnu oluşmuş ense kalınlığı 1,7 dedi güzel dedi kan tahlilide aynı gün çıktı onda trimosy 21 riskli çıktı üçlü test mutlaka olacak dedi ama 17. haftayı nasıl bekleyecem moralim çok bozuk
günaydınnn tatlı anneler ve herkese hayırlı cumalar..
üstelik bugün son iş günü ohh ne güzell...
herkesin keyfi yerindedir umarım gerçi çok bulantı sorunu çeken var ama umarım tez vakitte midesi bulananlarda normale döner inşallah...hepimize güzel dinamik sorunsuz geçen hamilelikler olsun hafta sonumuz şöyle rahat bolbol dinlenerek eğlenerek geçsinnn...
içini ferah tutyüksek olması yüzde yüz olacak anlamına gelmiyor bilşiyorum zordur şimdi ama çok kişi var böyle denilen ama maşallah hepside kucağına aldı beebğini hatta amniyo sın-vısı aldırdı eltim 6. ayında ama maşallah bir görsen kızını dünya tatlısı..
bende son reglimden sonra diğerine 2 gün varken doctora gitmiştim regl öncesinde başlayan 6 gün süren ağrılarım için..doctor rahim altında iltihabım olduğunu rahmimin normalden buyuk olduğunu ve myomum olduğunu söylemişti, çok üzüldüm tabiki, sonra adetin geçsin öyle gel demişti.. adetim 1 hafta geçince gidemedim tabi doctora denize tatile gitmiştik çok temizdi deniz..dönüşte hamile olduğumu öğrendim ama iltihap filan yok olmuş gitiiğim 2 doctorda görmedi iltihabı kendi kendine ağrımda yok oldu..myomum da problem yaratmaz umarım onu düşünmek bile istemiiorum...arkadaşım ve annesi yalınayak çok dolanıosun, evde ayağında yaz bile olsa terlik gimen gerekio farketmeden üşütüosun demişlerdi hani yeni geline boşuna terlik patik örmüyorlamış..bunlara dikkat ettimm zaten suyu çok tüketiorumm bende su miktarını azaltmaya çalışıorumm :S sanırım deniz iyi geldi.. iş ortamı yok stres yok tabi tatilde.. yoğudun faydalı saymakla bitmezde kefirim vardı benim acaba kefir içebilirmiyiz ya
Canim gecmis olsun, iyi ki de kendiliginden kaybolmus myom. Ben yaz kis evde terlikle dolasirim), aliskanlik sanirim.. Dikkat et kendine.
arkadaşlar iyi akşamlar..
halen hiçbirşey yiyemiyor ve içemiyorum.. su bile kokuyor bana... bu benim ikinci hamileliğim kızımda da böyleydim. ama araya zaman girince unutmuşum, yalnız şu an çok zor geçiyor. çalışıyorumda .... çıkartmaktan boğazım yanıyor hergün... herşey çok itici geliyor. ne olacak bu böyle...
Fundacim,
insallah bir an önce gecer bu bulantilarin sende rahat edersin biraz.
kızlar merhaba 3 gundur takıp edemıyordum sızı evde yatıyordum bugun de zorla kalktım ayaga
cok sukur bebegım ıyı ama ben hıc ıyı degılım yaa
ıstıfra edıyorum kac gundur dun dr gıttık bebegımız 9+3 olmus
ama bende heba oldum ne yemek ne su hıc bırsey ıstemıyorum :83:
hap verdı onu kullanıyorum sımdı en azından ayaga kalkıp ıse gelebıldım
ısten cıkısımı ısteyecegım bugun dayanamıyorum cunku
dualarınızı esırgemeyın olur mu benden bu arada dogum tarıhımız 15 nisanmıs
ona bıle sevınecek mecalım yok benım
Ömrümüz gecmis olsun canim ya, ama masallah 9+3 olmussun. Benim is arkadasinin esi vardi, o da ilk 3 ayinda baya bir zorlandi bisey yiyip icemedi, kac kere hastaneye gitti serum falan takildi. Onunda baya zor gecen bir hamileligi oldu ama cok sükür sonunda sag salim bebegine kavustu. Simdi 3,5 aylik oldu bile.
Insallah seninde bir an önce gecer bu kusmalarin falan... Demek isten ayrilacaksin, bencede en iyisi bu senin icin, yani is yerinde mide bulantisi cekmek isine konsantre olmak cok zor olur... Hakkinda hayirlisi olsun canim. Kendine dikkat et, öpüyorum.
merhaba Beralku,
Moralini bozma lütfen, insallah hersey yolunda gidecek ve saglikli bir bebisin olacak. Ben daha 2li test yaptirmadim düsün yani, doktor bana bisey demedi, sanirim 16-18ci haftalarda 3lü testi yaptiracak bana, baksana ondada risk yüksek cikabiliyormus... ne bilim hayirlisi ya, Allah büyük - hepimiz ona emanetiz, o hakkimizda herseyin hayirlisini biliyor. Mübarek cuma gününün hürmetine hepimize saglikli bebisler nasip etsin Rabbim.
Hepinizin cumasi mübarek olsun bu arada... Sevgiler selamlar
selam arkadaşlar umarım herkes çok iyidir, son biriki gündür ben de artık daha iyi gibiyim. Daha az başım dönüyor, lekelenme yok, yanaklarım da kırmızı kırmızı oldu sanki. Ama bulantılar tam gaz devam.
on gün sonra ikili testimiz var. inşallah iyi sonuçlar alırız. Beralku moralini bozmamaya çalış canım inşallah herşey yolundadır. doktorum ikili testten sonra cinsiyeti öğreneceğimizi söyledi. Oysa daha 12. hafta dolmuş olacak, cinsiyeti öğrenebilmek için sizce biraz erken değil mi? sağlıklı olsun da cinsiyeti kız ya da erkek önemli değil hayırlı evlat olsun. son on gün nasıl bekleyeceğim bilemiyorum..
sevgili haticecan sık yazamasam da buradan sizleri hep takip ediyorum. inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.
GÜNAYDIN KIZLAR
mşh hepiniz iyisiniz sanırım.bir arkadaşımız bitki çaylarından bahsetmiş özellikle kekik kesinlikle içmeyin bunu sizde arastırdıgınızda dr sordugunuzda soyleyecektır bazı bıtkı caylarınıu hamıleler tukete bılıyor bunlarda 1 bardaktan fazla olmama şartı ile maydonoz konusuna gelıncede zaten her seyı fazlası zaralıdır dogru ama maydonuzun bir özelliyide ödem sökturucu olması şuan için deyılde hamileliyın diyer özellikle son aylarına dogru kullanmak bızı daha rahatlatacaktır benım dr ve bır kac arkadaş ile gorusmeme de ve benım kenıden bıldıyım kadarı ile boyle ciger konusunda da kan yaptıgını bılıyorum ki bende de kansızlık sorunu var ayda 1 sen se hıc bır sorun olacagı soylenmıyor.
kızlar idrar tahlılınde enfeksıyon gorunen varmı.bende goruldu malum ilaçı dr uygun gormedı bol bol su ve yogur yemem gerekıyormus sizin bır bılgınız varmı pakı bu konuda[/QUOTE
bende de vardı idrarda enfeksiyon hemde bol bol miktada 7 haftalıktım ozman birde iltihap gözüktü, bana hem damardan antibiyotikyapıldı çünkü ben fenalaşıp gitmiştim doktora vücutta mikrop varmış meğer. onun dışında 2 adet antibiyotik ilaç ve 2 şişede antiseptik verdi bana ve mutlaka kullanmam gerektiğini bildirdi çünkü ilerlerse bebeğe etkisi olabilir dedi ama dediğim gibi benimkisi almış başını gidiyordu. sonra doktor değiştirdim kullandığım ilaçlarımı söyledim hiçbirşey söylemedi yani neden kullandın gibi oda bakalım geçmişmi dedi tekrar test yspıldı hiç birşey kalmamıştı yani maalesef benimkisi su içerek gidecek gibi değildi. benim dikkatimi çeken bana verdiği ilaç sayılarının az olmasıydı birde bu antiseptikler serum gibi bişey onlar temziledi içimi.
dememkki sende çok ciddi birşey görmemiş o yüzden sen bol bol su içte yoğurt neden onu anlayamadım..
canım dr ilk 3 sakıncalı olabilir dedi su yogurt ye bir kaç hafta sonra yıne tahlil yaparız duruma bakarız dedi aslında fitil verilmesi gerekiyormus onu da kendısi vermek istemedim bebek için demek ki senin ki daha ilerı durum daymıs cok gecmıs olsun peki şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?