2012 nisan anneleri haydi buraya...

benim kanamalı olduğu için iki üç günde haftada bir gidiyordum artık ayda bir ya da en fazla iki olacak sanırım

Bencede Defactoda hamile reyonu oluşturmalıııııı...

Kızlar bu arada dün tekrardan hastaneye gittim bebeğimi 8 hafta lık sanarken meğer daha 7 + 2 günlükmüş :))) Sanırım geç döllenme oldu bendee ve minnacık daha 12mm benim doğum 30 nisan gibi gözüküyordu ama mayısa kalıcam kızlar sanırım mayıss annesi olucam ben nisan değil

benim de 7 haftalıkken doktor 6 haftalık olduğunu söylemişti.önemli değilmiş o fark.ben biraz burdan araştırdım zamanla fark kapanabiliyormuş hatta önden bile gidebiliyormuş.yeterki sağlıklı olsunlar.

canım benim bildiğim ense kalınlığı ve 2'li test normalse genelde sorun çıkmadığı,içini ferah tut,stres yaparsan bebişin de stres yapar,buradaki forumlarda riski çok yüksek olup da sağlıklı bebeği doğan bir sürü kişi okudum.Eskiden böyle testler yokken mi daha rahattı hamileler bu kadar her şeyi incelemek gerekli mi bazen düşünyorum,annem bana ne kadar çok gidiyosun doktora diyo doktor keseyi görmek için ertesi hafta kalp atışı için 2 hafta sonra falan çağırmıştı da,onların zamanında nerde bu kadar bolluk di mi?

kızlar bulantılarım gecmedı halsızlık de cabası dun gun boyu ne yedıysem cıktı dısarı

aksam hastahanede 2 sıse serum verdıler eve geldık o gazla evı topladım bıraz

ıyı gıbı oldum bugun yıne halsız ve uykusuzum mıdem de kotu . ne yapacagım ben boyle

akıl verın bırsey deyın

Aminn sağlıkla dünyaya gelsinlerde inşallah ha bir hafta geriden ha bir hafta ileriden farketmez aslında

Canım Allah kolaylıklar versin bizlere bendede devam ediyor bulantılar serum aldığın iyi olmuş senin bulantılrın daha şiddetliymiş

kızlar günaydın güzel haftalar bol neşeli bulantısız keyifli olsun haftamız inşallah..

hafta sonu doktora ikili testin kan sonuçlarını almak için gittim çok şükür herşey risk değerlerinin altında. doktorum bana git bir ay sonra gel dedi oooo dedim bir aymı :) heni cinsiyeetini öğrenecektik daha erken acele etme dedi ama dedim bir ay nasıl olcak hadi yat ozaman bakalım hemen dedi yattım ama kuzum sanki oturuyordu aşağıya şnmiş öyle toplamış kendini ikili testeki o 280 uzanış yoktu doğal oarak mümkün değil göremem dedi. eğer çok öğrenmek istiyorsan 2 hafta sonraya randevu al ozaman görürüz dedi doğal oarak benim 1 aylık randevu yalan oldu gene 2 hafta sonra doktordayım. ama ilaçalrımda bitiyor hem o fırsat onları da yazdırırım kan ilacı kullanmaya 2 hafta önce başladım ben kan değerlerim düşük çıkmıştı erken başlayalım dedi birde bu nedenle şeker yüklemsi erken yapılacak dedi bununla ilgli birşey söyledilermi size bilemiyorum..

neyse bebişimin cinsiyetini öğrenemedim ama 2li test sonuçları içimi rahatlattı. bu arada ben 3lü yapacakmısınız diye sordum 1 ay sonra karar vericem dedi büyük ihtimalle isteyecek ama risk yoksa gerek olmadığını duymuştum acaba biraz ticarimi balıyorlar ee nede olsa özel hastane ve diğer hastalere göre fiyatları da yüksek..

bu arada kontrole giden anneler varmı cinsiyet görebilen..

castefella bu arada bana mesaj atmışsın ama ben cevap veremiyorum ben medistate kavacık hastanesine gidiyorum doktorumda sultan kavrut iyi güzel ama çok hastası var mutlaka bekliyorum gidince yani bu bir anlamda iyi ama işte beklemek biraz sıkıcı oluyor.

çorba da mı içemiyosunn..ben midem boşaldıkça midemin çok kötü bulandığını farkettim zar zorda olsa hiç boş tutmadım midemi uyumadan önce bile tıkınıodum..şimdi tartıya çıkamıomm :26: 12. haftada azalıomuş genelde ama umarım seninkide biran önce azalır..

corba mı oda ne su bıle ıcemedım dogru duzgun bugun ıcıyorum yavas yavas dua edın bana olur mu

benim alnımda bekarlığımdaki gibi sivilceler çıkmaya başladı burnumum 5 te birini kaplayan kocaman bi sivilce çıktı..kız güzeliğini alıomuş annenin acep kızmıdır
kızlar bir de kimseyle öpüşmeyin artıkk kimde ne var bilemiosunuz, bu adetler nerden çıktıysa deli oluyorum normalde de, el sıkış yeter demi şapur şupur giriyo millet birbirine bir sürü cilt hastalığı var... bayram da da kimsenin elini öpmek istemiorum önce bebişimin sağlığı gelir

merhaba oncelikle gecmis olsun, bende yeni katildim araniza, 11. haftadayim bende, dogum 25 nisan gibi gorunuyor.benim oyle cok fazla mide bulantilarim olmadi cok sukur, cok az oldu onda da tuzlu leblebiyle cozum buldum :) kesinlikle tavsiye ederim cok ise yariyo, mideniz bulandigi an tuzlu leblebi yada cubuk kraker yiyin ise yariyo, ama cok oluyorsa mide bulanti bilekliklerini duymustum, bi arkadasiminda midesi cok kotuydu ne yese cikariyordu doktor bulanti bilekligi vermis cok ise yaradi demisti. sende ondan deneyebilirsin. umarim ise yarar sende de, gorusmek uzere tekrar

aynen benimde öyle yüzüm gözüm siivlce doldu ergenlikte bu kadar çıkartmışımdır herhalde.. sanırım kız olacaklarr :)) hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…