banada 12 haftamda gittiğimde şimdi birşey söylemiycem 13-14. haftada öğreniriz demişti aslında yarın gideceğim ama almıyo doktorum sonuc almaya gittiğimde bakıp gönderiyor artık bir dahaki haftaya gene bir sorarım belki alır artık çoğu zararmı bilemiyorum. inşallah 1 hafta sonra gidince öğrenirim. ben 2 haftada bir gittim bu aya kadar sizde öylemisiniz.bakalım bu gitmeme ne zaman gel diyecek...
canım dr ilk 3 sakıncalı olabilir dedi su yogurt ye bir kaç hafta sonra yıne tahlil yaparız duruma bakarız dedi aslında fitil verilmesi gerekiyormus onu da kendısi vermek istemedim bebek için demek ki senin ki daha ilerı durum daymıs cok gecmıs olsun peki şimdi nasılsın
o ilaçları düzenli kullandım tekrar gittiğimde hiçbirşeyim kalmamıştı ama sakıncalı olacağını bile bile vermezdi çünkü ben direk kendi kadın doğum doktoruma gittim bana söylediği berbat durumda idrar yolların yani ilerlemesi daha tehlikeli olabilirdi çünkü enfeksiyon ve iltihap böbreklere ilerliyor. benim bir arkadaşımın 7 .ayında olmuştu aynı benim gibi her gün iğne vuruldu geçene kadar yani gözgöre göre doktorda bebeği tehlikeye atmaz seninki geçebilecek derecede çıktı demekki canım ben dediğim gibi okadar güçsüz kalmıştımki fenalaşıp fenalaşıp en sonunda hastanede buldum kendimi..çok şükür bebeğimind ebenimde şuan kötü giden bir şeyi yok mevlem korusun hepsini
canım bendede göbek yok sadece çok sert ve yiyince acayip şişiyorum ve o zaman sıkıntı oluyor pantolonun beli lcw de ki pantolonlarda öyle rahat ve güzel ki zaten hamile pantolonu olduğunu senden başkası bilmiyor.aman dikkat et benim bir kez açık düğmem dalgınlığıma geldi Allahtan üstümde okul önlüğü vardı yakasını birleştirdim hemen.
birdeee lcw gibi hamile kolleksiyonu olan başka yerler tam bilemiyorum meşhur markalarda var ama maaşallah hamile için olunca fiyat iki katına çıkıyor aşırı pahalılar... ya keşke defaktoda yapsa hamile reyonu ne güzel olur...
Bencede Defactoda hamile reyonu oluşturmalıııııı...
Kızlar bu arada dün tekrardan hastaneye gittim bebeğimi 8 hafta lık sanarken meğer daha 7 + 2 günlükmüş :))) Sanırım geç döllenme oldu bendeeve minnacık daha 12mm benim doğum 30 nisan gibi gözüküyordu ama mayısa kalıcam kızlar sanırım mayıss annesi olucam ben nisan değil
o ilaçları düzenli kullandım tekrar gittiğimde hiçbirşeyim kalmamıştı ama sakıncalı olacağını bile bile vermezdi çünkü ben direk kendi kadın doğum doktoruma gittim bana söylediği berbat durumda idrar yolların yani ilerlemesi daha tehlikeli olabilirdi çünkü enfeksiyon ve iltihap böbreklere ilerliyor. benim bir arkadaşımın 7 .ayında olmuştu aynı benim gibi her gün iğne vuruldu geçene kadar yani gözgöre göre doktorda bebeği tehlikeye atmaz seninki geçebilecek derecede çıktı demekki canım ben dediğim gibi okadar güçsüz kalmıştımki fenalaşıp fenalaşıp en sonunda hastanede buldum kendimi..çok şükür bebeğimind ebenimde şuan kötü giden bir şeyi yok mevlem korusun hepsini
çok geçmiş olsun canım.zaten dr önemli bır durum gormese sana ilaç vermezdi hastasını teklikeye sokmak ıstermı münkün deyil
dikkatli ol sende yine olmasın allah korusun inş benım kide ilerlemez korkuyorum bende
bende dün yaptırdım ultrasonda gayet iyi dedi burnu oluşmuş ense kalınlığı 1,7 dedi güzel dedi kan tahlilide aynı gün çıktı onda trimosy 21 riskli çıktı üçlü test mutlaka olacak dedi ama 17. haftayı nasıl bekleyecem moralim çok bozuk
günaydin feride,
sende hosgeldin canim aramiza... Nasil gidiyor hamislik?
benim de 7 haftalıkken doktor 6 haftalık olduğunu söylemişti.önemli değilmiş o fark.ben biraz burdan araştırdım zamanla fark kapanabiliyormuş hatta önden bile gidebiliyormuş.yeterki sağlıklı olsunlar.
kızlar bulantılarım gecmedı halsızlık de cabası dun gun boyu ne yedıysem cıktı dısarı
aksam hastahanede 2 sıse serum verdıler eve geldık o gazla evı topladım bıraz
ıyı gıbı oldum bugun yıne halsız ve uykusuzum mıdem de kotu . ne yapacagım ben boyle
akıl verın bırsey deyın
kızlar bulantılarım gecmedı halsızlık de cabası dun gun boyu ne yedıysem cıktı dısarı
ıyı gıbı oldum bugun yıne halsız ve uykusuzum mıdem de kotu . ne yapacagım ben boyle
akıl verın bırsey deyın
çorba da mı içemiyosunn..ben midem boşaldıkça midemin çok kötü bulandığını farkettim zar zorda olsa hiç boş tutmadım midemi uyumadan önce bile tıkınıodum..şimdi tartıya çıkamıomm :26: 12. haftada azalıomuş genelde ama umarım seninkide biran önce azalır..
akıl verın bırsey deyın
benim alnımda bekarlığımdaki gibi sivilceler çıkmaya başladı burnumum 5 te birini kaplayan kocaman bi sivilce çıktı..kız güzeliğini alıomuş annenin acep kızmıdır
kızlar bir de kimseyle öpüşmeyin artıkk kimde ne var bilemiosunuz, bu adetler nerden çıktıysa deli oluyorum normalde de, el sıkış yeter demi şapur şupur giriyo millet birbirine bir sürü cilt hastalığı var... bayram da da kimsenin elini öpmek istemiorum önce bebişimin sağlığı gelir
corba mı oda ne su bıle ıcemedım dogru duzgun bugun ıcıyorum yavas yavas dua edın bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?