2012 nisan anneleri haydi buraya...

kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...
büyük ihtimal kız dedi doktor.
ikili testde verdim yarın belli olacak.

kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...

canım ne çabuk öğrenmişsin ne güzel çok sevindim senin adına darısı başımıza bende bugün 5.30 da doktora gidecem bakalım nolacak umarım bende öğrenebilirim

canım ne çabuk öğrenmişsin ne güzel çok sevindim senin adına darısı başımıza bende bugün 5.30 da doktora gidecem bakalım nolacak umarım bende öğrenebilirim

evet bende beklemiyordum ama bizim edepsiz açtı bacağını gösterdi hemen bak bak bide kız olacak diyo babası...doğrusu yüzde 77dedi doktor 2hafta sonra kesin yüzde yüz derim dedi.birde benim bebek son adet tarihine göre 12hafta 1günlüktü normaldede ultrasyonda 1gün az çıkıyordu tam 12hafta diye dedim doktora ama sıpam öne geçmiş 12hafta 4günlük göründü bu sefer.ay canım nasıl tepindi durdu yaaa...

maşallah. hayırlı sağlıklı bir kız olsun inşallah. benim de bir hafta kaldı ikili teste. bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı. 12+2 olacağız o gün inşallah.

kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...

vaooavvv ilk bebeişimizinde cinsiyetini öğrenmiş olduk hadi bakalım hayırlısı ben öğrenemedim yaaa 2 hafta sonraya kaldı benimkide ikilide sereserpeydide bu sefer kapanmış duruyordu olsun geç olsun güç olmasında inşallah 2 hafta sonraya öğrenirim bir aksilik çıkmazda...

Merhaba sevgili anne adayları bende nasipse nisan ( doğum 13 nisan görünüyor) annesi olacağım 11+3 günlük hamileyim.Yeni üye oldum güzel paylaşımlarınızı okumak ve benzer şeyleri yaşadığımızı görmek ,yaşadıklarımızın normal olduğunu bilmek bir nebze olsun rahatlatıyor.Bendede özellikle sabahları bulantı şikayetleri oldu iştahsızlık ve yediklerimden tad alamama gibii şikayetler.Bazende normelden fazla :)duygusal tepkiler ama çok şükür artık şikayetler azalıyor ve zorla yemek yemiyorum.Eskisi kadar yiyemesemde yediklerimin tadını alarak ve isteyerek yiyiyorum(Et hariç) ve ilerledikçe durumun daha iyiye gittiğini görmek mutlu ediyor.Umarım hepimizin şikayetleri geride kalır sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.İlk hamileliğim ve içimde minik bir kalbin daha attığını bilmek çok güzel :) Hamileliğiniz boyu olumsuz düşüncelerden uzak durmaya ve herşeyin çok güzel olacağını düşünerek geçirmeye gayret edin hanımlar ikili test zamanımız geldi hepimize güzel sonuçlar diliyorum

arkadaşlar bende geçtiğimiz perşembe gittim doktora ikili test için.benimkide açmış bacakları oturuyodu doktor bana da kız olacak gibi dedi.ama kız olunca erken tanı koymak doğru olmuyor önümüzdeki ay 3 lü taramada kesin belli olur dedi.bende çok heyecanlandım kızım olsun istiyorum bi oğlum var çünkü...

Allah herkesin gönlüne göre versin şimdi bir abi olunca bir kız kardeş ister insan ama sağlıklı sıhatli olsun diyelim... umarım bu seferki doktorun dediği gibi minik prenses olur. gerçi benim arkadaşa yüzde 60 erkek dediler kız oldu bebeği bu hafta doğumu var ilk haftalarda öğrenmek güzelde genede şöyle 15i haftalara bırakmakta fayda var gibi ama dediğim gibi mevlam ne veririse versin sağlıklı sıhatli versin..

benim de bu hafta 13+1 ama hep başından beri bir hafta ileride görünüyor.boyu uzun dedi doktor.bi de bu kadar yakın hissetmemiştim onu.elini başına götürdü ayağını uzatuyor.hareketliydi oturuyordu çok heyecanlı bi gösteriydi benim için.doktorum sağolsun uzun süre izletti bana.ya kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama kızım olmasını çok istiyorum doktorda deyince heyecanlandım...

bu arada ceylanz sendende 3lü test istedimi doktor ben ikili sonuçları normalse gerek duymadıklarını okumuştum çoğu kişide yaptırm agerek yok diyor..

Amiiin inş canım tabiyki de.Allah hepimize de sağlıklı sıhhatli bebişler versin.öncelikle onu istiyorum rabbimden.ama içimden de böyle bir isteyimin olması da kaçınılmaz elimde değil özeniyorum kız çocuklarına da:))

bu arada ceylanz sendende 3lü test istedimi doktor ben ikili sonuçları normalse gerek duymadıklarını okumuştum çoğu kişide yaptırm agerek yok diyor..

yok istiyolar doktorlar benimki de istedi gününü verdi bekliyorum dedi.ama ben gerek duymuyorum 3 lüye.önceki hamileliğimdede yaptırmadım.o saatten sonra bana zeka özürlü deseler aldırmayacağımdan gerek duymadım mevlam neylerse güzel eyler.yanlış sonuçlarda çok çıkıyor etrafımda böyle morali bozulan insanlar oldu çocuklarıda sağlıklı doğdu.bilmiyorum ama eşim ne der yaptıralım diye tutturur mu?bi de ben özel hastaneye gidiyorum 95 lira ödedim ikili için. üçlü de de isterler gibime geliyor...sizden özel hastaneye gidenler varsa ne kadar ödediler merak ettim doğrusu

vall ebn 200 tl ödedim 3lüsünü 4lüsünü bilemiyorum seninki iymiş gene. hani bana 1 ay sonra gelinc bakıcam dedi çocuk ozman 17i haftasına giriyor nerdeyse.anlamadım birşey yani biraz açıkcası ticari bakıyorum bu dueruma burada çok özel hastane yok benim gittiğim yerede buradaki acarkentte oturanlar falan geliyor sosyetik biraz allahtan sgk varmış yoksa normali ikili testin 400 ü geçiyordu..
gerçi yavruma helali hoş olsunda galiba göz göregöre kazıklanıyorum..

Okuyorum da herkes yavaş yavaş ikili testini yaptırmaya başlamış. Allahım inşallah hepimiz hayırlı ve güzel haberler alırız. Kızlar ben deli gibi bulgur yiyorum. siz nasılsınız? eğer bu aşermekse ben her gün bulgura-daha doğrusu- kısıra aş eriyorum. her gün yapsam her gün yerim. öyleki çiğ köfteymiş, kısırmış, mercimekli köfteymiş ne bulsam yiyebilirim. bir gece 10 da oturup kendime çiğ köfte(bulgurdan olan tabii) yapmışlığım bile var D canınızı çektirmemişimdir inşallah , neyseki yapımı ucuz ve kolay şeyler. az önce yedim koca bir tabak. Hayırlısı bakalım

afiyet şeker olsun valla insanın canı ne istiyor hiç anlaşılmıyor ben deli gibi çorba içiyorum ama hatta geçenlerde bilirmisinz ayran çorbası vardır ondan içtim nohutlu buğdaylı ama tabak sayısını hatırlamıyorum. yan yatamıyordum artık hepsi çıkıyordu geri ama bak yazınca gene canım istedi, birde bende (aman kimsenin canı çekmesin )akşam 10 da mısır kaynattırmıştım anneme ilkzamanlar acayip yiyordum mısır..
gerçii kilo almaya başalmışım artık geçen gittiğimde fark yoktu bu hafta tam 700 gram hemde 1 haftada Allah sonumuzu hayır etsin kocam şok olacak görüncee beniiiii

bende henüz aşerme mevzusu başlamadı sanırım. gerçi ara ara canım bir şeyler çekiyor ama yemezsem de farketmiyor. ikili test sonuçlarımız normal çıktı allaha şükür. 3 hafta sonra kontrol var, herhalde 3lü test yaparız, ben mutlaka yaptırmak istiyorum. bir de cinsiyetini öğreniriz artık sanırım:) ne güzel şimdiden öğrenenler var, ne şanslısınız kızlar ya

ben daha 12. haftamdayım ama göbeğim davul gibiçok mu yiyorum diye yokluyorum kendimi ama sanmıyorum yahu. çok rahatsız hissediyorum kendimi. başlangıçtan bu yana 2,5 kilo almışım bile. sizde durumlar nasıl, şişkinlik ve göbekler?

bende çorbalara tarhana özellikle mısır çorbasına ve mısırdan yapılan yemeklere turşuya taktımm şu ara, tatlıyı sevdiğim halde tatlıyla aram kalmadı ama rüyalarımdaki sofraları pastaları çörekleri yemekleri anlatamam şişene kadar yiyorum hepsinin de tadını ayrı ayrı alıyorum böyle, ne iştah
bebiişimizi bi elimize alalım spor yapmalı bol bol 6 ay sonra nasıl olucam bilemiyorumm... ama incir zamanı şimdi 4-5 incirin sindirimime iyi geldiğini farkettimm :)

banada son bir kaç gündür göbüşün çıkmaya başlamış diyorlar tabi henüz hamile olduğum bilenler farkediyor ama ilk kez kilo almak yüzümü güldürüyor benimde 2-2,5 kilo oldu ama 12. haftaya girdiğimde aldım hemen hemen 1 kilo ondan önce çok olmadı,şişkinlik yavaş yavaş kaybolacak bak bu hafta geçsin sonra göbeğini sevmeye başlıcaksın büyüdükçede mutlu oacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…