kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...
büyük ihtimal kız dedi doktor.
ikili testde verdim yarın belli olacak.
canım ne çabuk öğrenmişsin ne güzel çok sevindim senin adına darısı başımıza bende bugün 5.30 da doktora gidecem bakalım nolacak umarım bende öğrenebilirim
evet bende beklemiyordum ama bizim edepsiz açtı bacağını gösterdi hemen bak bak bide kız olacak diyo babası...doğrusu yüzde 77dedi doktor 2hafta sonra kesin yüzde yüz derim dedi.birde benim bebek son adet tarihine göre 12hafta 1günlüktü normaldede ultrasyonda 1gün az çıkıyordu tam 12hafta diye dedim doktora ama sıpam öne geçmiş 12hafta 4günlük göründü bu sefer.ay canım nasıl tepindi durdu yaaa...
kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...
canım ne çabuk öğrenmişsin ne güzel çok sevindim senin adına darısı başımıza bende bugün 5.30 da doktora gidecem bakalım nolacak umarım bende öğrenebilirim
kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...
arkadaşlar bende geçtiğimiz perşembe gittim doktora ikili test için.benimkide açmış bacakları oturuyodu doktor bana da kız olacak gibi dedi.ama kız olunca erken tanı koymak doğru olmuyor önümüzdeki ay 3 lü taramada kesin belli olur dedi.bende çok heyecanlandım kızım olsun istiyorum bi oğlum var çünkü...
Allah herkesin gönlüne göre versin şimdi bir abi olunca bir kız kardeş ister insan ama sağlıklı sıhatli olsun diyelim... umarım bu seferki doktorun dediği gibi minik prenses olur. gerçi benim arkadaşa yüzde 60 erkek dediler kız oldu bebeği bu hafta doğumu var ilk haftalarda öğrenmek güzelde genede şöyle 15i haftalara bırakmakta fayda var gibi ama dediğim gibi mevlam ne veririse versin sağlıklı sıhatli versin..
bu arada ceylanz sendende 3lü test istedimi doktor ben ikili sonuçları normalse gerek duymadıklarını okumuştum çoğu kişide yaptırm agerek yok diyor..
yok istiyolar doktorlar benimki de istedi gününü verdi bekliyorum dedi.ama ben gerek duymuyorum 3 lüye.önceki hamileliğimdede yaptırmadım.o saatten sonra bana zeka özürlü deseler aldırmayacağımdan gerek duymadım mevlam neylerse güzel eyler.yanlış sonuçlarda çok çıkıyor etrafımda böyle morali bozulan insanlar oldu çocuklarıda sağlıklı doğdu.bilmiyorum ama eşim ne der yaptıralım diye tutturur mu?bi de ben özel hastaneye gidiyorum 95 lira ödedim ikili için. üçlü de de isterler gibime geliyor...sizden özel hastaneye gidenler varsa ne kadar ödediler merak ettim doğrusu
Okuyorum da herkes yavaş yavaş ikili testini yaptırmaya başlamış. Allahım inşallah hepimiz hayırlı ve güzel haberler alırız. Kızlar ben deli gibi bulgur yiyorum. siz nasılsınız? eğer bu aşermekse ben her gün bulgura-daha doğrusu- kısıra aş eriyorum. her gün yapsam her gün yerim. öyleki çiğ köfteymiş, kısırmış, mercimekli köfteymiş ne bulsam yiyebilirim. bir gece 10 da oturup kendime çiğ köfte(bulgurdan olan tabii) yapmışlığım bile varD canınızı çektirmemişimdir inşallah , neyseki yapımı ucuz ve kolay şeyler. az önce yedim koca bir tabak. Hayırlısı bakalım
afiyet şeker olsunvalla insanın canı ne istiyor hiç anlaşılmıyor ben deli gibi çorba içiyorum ama hatta geçenlerde bilirmisinz ayran çorbası vardır ondan içtim nohutlu buğdaylı ama tabak sayısını hatırlamıyorum. yan yatamıyordum artık hepsi çıkıyordu geri ama bak yazınca gene canım istedi, birde bende (aman kimsenin canı çekmesin )akşam 10 da mısır kaynattırmıştım anneme ilkzamanlar acayip yiyordum mısır..
gerçii kilo almaya başalmışım artık geçen gittiğimde fark yoktu bu hafta tam 700 gram hemde 1 haftada Allah sonumuzu hayır etsinkocam şok olacak görüncee beniiiii
afiyet şeker olsunvalla insanın canı ne istiyor hiç anlaşılmıyor ben deli gibi çorba içiyorum ama hatta geçenlerde bilirmisinz ayran çorbası vardır ondan içtim nohutlu buğdaylı ama tabak sayısını hatırlamıyorum. yan yatamıyordum artık hepsi çıkıyordu geri ama bak yazınca gene canım istedi, birde bende (aman kimsenin canı çekmesin )akşam 10 da mısır kaynattırmıştım anneme ilkzamanlar acayip yiyordum mısır..
gerçii kilo almaya başalmışım artık geçen gittiğimde fark yoktu bu hafta tam 700 gram hemde 1 haftada Allah sonumuzu hayır etsinkocam şok olacak görüncee beniiiii
bende henüz aşerme mevzusu başlamadı sanırım. gerçi ara ara canım bir şeyler çekiyor ama yemezsem de farketmiyor. ikili test sonuçlarımız normal çıktı allaha şükür. 3 hafta sonra kontrol var, herhalde 3lü test yaparız, ben mutlaka yaptırmak istiyorum. bir de cinsiyetini öğreniriz artık sanırım:) ne güzel şimdiden öğrenenler var, ne şanslısınız kızlar ya
ben daha 12. haftamdayım ama göbeğim davul gibiçok mu yiyorum diye yokluyorum kendimi ama sanmıyorum yahu. çok rahatsız hissediyorum kendimi. başlangıçtan bu yana 2,5 kilo almışım bile. sizde durumlar nasıl, şişkinlik ve göbekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?