bende henüz aşerme mevzusu başlamadı sanırım. gerçi ara ara canım bir şeyler çekiyor ama yemezsem de farketmiyor. ikili test sonuçlarımız normal çıktı allaha şükür. 3 hafta sonra kontrol var, herhalde 3lü test yaparız, ben mutlaka yaptırmak istiyorum. bir de cinsiyetini öğreniriz artık sanırım:) ne güzel şimdiden öğrenenler var, ne şanslısınız kızlar ya
ben daha 12. haftamdayım ama göbeğim davul gibiçok mu yiyorum diye yokluyorum kendimi ama sanmıyorum yahu. çok rahatsız hissediyorum kendimi. başlangıçtan bu yana 2,5 kilo almışım bile. sizde durumlar nasıl, şişkinlik ve göbekler?
bende çorbalara tarhana özellikle mısır çorbasına ve mısırdan yapılan yemeklere turşuya taktımm şu ara, tatlıyı sevdiğim halde tatlıyla aram kalmadı ama rüyalarımdaki sofraları pastaları çörekleri yemekleri anlatamam şişene kadar yiyorum hepsinin de tadını ayrı ayrı alıyorum böyle, ne iştah
bebiişimizi bi elimize alalım spor yapmalı bol bol 6 ay sonra nasıl olucam bilemiyorumm... ama incir zamanı şimdi 4-5 incirin sindirimime iyi geldiğini farkettimm :)
benim sadece akşamları şişkinlik olup akşama geçiyordu şimdi oda gitti zaten kilo verdiğim için hiç kimse hamileliğime ihtimal vermiyor.hatta cinsiyeti belli olduya bilenler şaşırıyor cinsiyetini gösterecek kadar büyük ama hala inceciksin diyorlar.aslında ya artık çıksa diyorum şöyele hamile olduğumu belli edecek kadar hala otobüste dolmuşta ayaktayım millete hamileyim bana yer verin diyemem ki ölüyorum hergün hergün...bende henüz aşerme mevzusu başlamadı sanırım. gerçi ara ara canım bir şeyler çekiyor ama yemezsem de farketmiyor. ikili test sonuçlarımız normal çıktı allaha şükür. 3 hafta sonra kontrol var, herhalde 3lü test yaparız, ben mutlaka yaptırmak istiyorum. bir de cinsiyetini öğreniriz artık sanırım:) ne güzel şimdiden öğrenenler var, ne şanslısınız kızlar ya
ben daha 12. haftamdayım ama göbeğim davul gibiçok mu yiyorum diye yokluyorum kendimi ama sanmıyorum yahu. çok rahatsız hissediyorum kendimi. başlangıçtan bu yana 2,5 kilo almışım bile. sizde durumlar nasıl, şişkinlik ve göbekler?
doğru 3aydan sonra başlıyormuş göbüş şişmeye ama benim doktor iç karının geniş 6aya kadar çok bir göbek çıkmaz demiş o da garip neyse sağlıklı olsunda.banada son bir kaç gündür göbüşün çıkmaya başlamış diyorlar tabi henüz hamile olduğum bilenler farkediyor ama ilk kez kilo almak yüzümü güldürüyor benimde 2-2,5 kilo oldu ama 12. haftaya girdiğimde aldım hemen hemen 1 kilo ondan önce çok olmadı,şişkinlik yavaş yavaş kaybolacak bak bu hafta geçsin sonra göbeğini sevmeye başlıcaksın büyüdükçede mutlu oacaksın
ben rüyamda yemek yemeğe başladım ama aşermekten olduğunu sanmıyorum çünkü tatlısız duramadığım halde hamişlikten beri tatlı yemek istemiyorum ama rüyalarımdaki pastaları anlatamam harbi yemiş kadar oluorumm mesela bi gece rüyamda koca düğün pastasına saldırmış yiyodum tek başımaama gündüz önüme koy yiyemem..
bende 12. haftamddayım göbeğim davul gibi olmak üzeregöğüslerde öle :S ilk 3 ay fazla kaçırdım ama napıım midem az boşalsın yağ şişesini görmeye bile tahamülüm kalmıodu ee işe gitmek zorunluluğu ya şişecektim ya fenalaşıp duracaktımm hiç çıkarmadan geçirdik artık bulantıda kalmadı ama bu sefer başım ağrımaya başladı galiba hafiften hafiften vuruo...hem bak sen en azından tartıya çıkabilmişin ben tartıya çıkmak istemiorum :18:
şuan yani daha halim iyiken haftanın 3 günü yürüyüş yapıyorum dr ada sordum 30 dakikayı geçirme dedi ama yap dedi. 1750 metrelik parkur var 2 kere dolaşıyorum 3,5 kilometre yapıyor ama orman içinde falan kafamda rahatlıyor valla şimdiden ben başlayın derim çünkü kalça bacak kaslarının güçlü olması o kadar lehimize, tabi abartmadan birde düşük riski falan yoksa iyi gelicektir. birde yürüyüş yaptığım günlerde gerçekten bağırsaklarım çok iyi çalışıyor gerçekten test ettim.
turşu güzlede şişiriyor diye uzak duruyorum valla bir ara çok tuzlu yiyordum canım istiyordu otururken ellerim ayakalrım şişiyordu ondan korkuyorum..yoksa seninle neredeyse aynı şeylere kayıyor gözümüz yagmurabt
Nisan ayı annelerimiz bebeklerinizin cinsiyetini öğrendinizmi? ben 11. haftada gittim doktora 2 li test sırasınd ultrasonda öğrendik :)
kızlarrr,
ben dün ailemle paylaştım bebeğimin cinsiyetini,annem çok tepki vermedi ilk çocukya hani içten geçen çok bişi olmuyo.erkek kardeşim çok sevindi ben biliyodum biliyodum diye sevindi.eşim zaten heep kız bebeklere hastadır eminim araları çok iyi olacak.kaynanam ben erkek diye düşünüyordum dedi kayınpederde sözüm ona espiri yaptı üzülmüş erkek istiyormuşmuş.bunun şakası mı olur ya hala kızgınım.sabahta eşim kafamı attırdı zaten sabahları iyi değilim niye erken kalkıp kahvaltısını hazırlamamışım,sen benimkini hazırladın mı ben çalışırken dedim ki hala çalışıyorum evde değilim(önce asker sonrada uzundur işsizdi ben çalışırken evdeydi kalkıp yapmadı kaç defa aç çıktım miğdem bulanıp)kadınlık vazifemmiş yapmam lazımmış.sinirlendim bende aslında ağzıma gelen laf "sen askerdeyken seni bakıp evi geçindirdiğim, yine senin işsiz geçirdiğin süre evi geçindirdiğim zaman erkeklik vazifesi kadınlık vazifesi yoktu şimdi işe girincemi oldu"ama aman dedim incinmesin kırılmasın "ben işte bunun için kız çocuklarını çok sevsemde erkek olsun istemiştim kızlar dünyada ne yaparsa yapsın yaranamaz dedim" yine küstü.benim hamileliğim bunun hormonlarını etkiledi galiba...neyse sakin olmam stres yapmamam lazım ama ne mümkün...
Günaydın arkadaşlar bende tam üç aylık oldum 52 kilo idim 57 oldum neredeyse göbüş çıktı biraz ama iştah süper bir an boş durmuyorum 6 ayda kikolar tavan yapar bu gidişle nasıl firenlerim kendimi bilmiyorum bide hep ekşili yemek istiyorum özelliklede acı çiğ köfte gibi yiyecekler arkadaş gibi tatlıları rüyamda yiyorum meyve görüyorum rüyamda hep süt hiçmi hiç içmesem de peynir çok yiyorum bu arada 2 li test yaptırdım sonuçları güzel bebiş erkek sanırım ,normalde hiç sivilcem olmazken suratım dan sivilce hiç eksik olmuyor neden acaba..
Günaydın herkese
Nasılsınız bugün bakalım. Ben sanki daha iyiyim. en azından 2 sabahtır kusmuyorumkahvaltmı yaptım. şimdi yumurtamı yiyeceğim. sırf bebiş için. Valla ben de tarhanayı çok içtim ilk 3 ay. ee artık 13 haftanın içindeyiz. sanırım 2. timestr dedikleri şeye başlamış oluyorum. Güya hamileliğin balayı dönemiymiş. görücez artık bu arada yine mısıra da aş ermiştim. bir ara gdo lu ürünlerin başında mısır geliyor diye okumuştum hamilelikten önce ,o yüzden bir kez yedim. alıp haşlayıp. nefsim için. çok çekerse mevsim geçmeden bir kez daha yerim artık. ama benden size tavsiye yine de hazırlardan yemeyin. koçanıyla alıp evde haşlayın derim.
ah canım yaaa erkekler işte şu dönemde daha hassas olduğumuzu bir anlasalar..cinsiyet konusunda hiç söylenenlre takılma nedense erkek tarafının bir erkek takıntısı oluyor ama emin ol hepsi sağlıklı olsun diye dua ediyorlardır işte erkekçi toplum napalım. bende kız diyorum hep eşimin ailesi özellikle kaynanam hemen kız deme diyip duruyor bende şakaya vuruyorum alıştırın kendinizi kız diyorum zaten ben kız istioyrum size ne bile dedim bu konuda gerçekten konuşmanın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü kız erkek sonuçta ilk çocuklarımız yada 2.3 olsunlar evlat yani ne önemi var.. tabiki bir kızım bir oğlum diye geçer insanın gönlünden ama takdir Allahtan fazla takılmamak gerek.benim ciniyetini öğrendiğimi ona söylemediğimi düşünüyor kaynanam ama geçen gün ben sana şaka yapıyorum bebeğimiz sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin dedi..
stress hiç yapma canım sen bebiğini kucağına alacağın günü düşün ne mutlu oalcağını..
günaydın kızlar dün doktora gittim ve doktor bana cinsiyetinin %90 erkek olduğunu söledi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun da kız erkek farketmez adını da hazırlamıştık zaten eymen koyacaz adını da darısı öğrenemeyenlerin başına
martim sende yapsana çizelgeden sanırım senimnle aynı gidiyoruz..
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
öğrenenler paylaşalım bende listeye eklim listemiz pembe mavi doluversinnn
ya ben çizelge işlerine kafa yoramıyorum. bazen görüyorum şurdan gir bunu tıkla diye. ama benim ruhum sıkılıveriyordu.bir de onlar profilde mi gözüküyor. seninkini görebilir miyim ben. örnek olarak. balayımda denerim tekrar
günaydın kızlar dün doktora gittim ve doktor bana cinsiyetinin %90 erkek olduğunu söledi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun da kız erkek farketmez adını da hazırlamıştık zaten eymen koyacaz adını da darısı öğrenemeyenlerin başına
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. ne kadarlıksınız? herhalde znrcnk ile ben en son öğrenicezzaten benimkinin göstermeye hiiiçç niyeti yok. hep arkasını dönüyo bize ammaannn sağlıklı ve hayırlı olsun da varsın göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?