2012 nisan anneleri haydi buraya...

yok bir link vermişlerdi daha önce oradan yaptım bende oraya girip şeklini seçip tahmini doğum yapacağın tarihi giriyorsunn çıkıyor ben eklim sen bir kafanı yor bakalım..

ben 13 hafta 2 günlüğüm şu an. o linki bulursan tekrar paylaşır mısın?

evet yaaa sorma birde en büyük olanlar galiba bizim sıpalar ama keyiflerini beklicez galiba:)

Evet zaten o dönemlerde iyi gözlemci doktorlar bebeğin duruş ve pozisyonundan anlarmış. organ net seçilmese de. evet doktorun iyimiş hakikatten. yoksa bazıları bilse de emin olmadan söylemiyorlar. kendi namlarına zarar gelmesin diye. ama bilgisine güvenenleri söyleyiveriyor. tekrar hayırlı olsun. eğer her şey yolundaysa şimdiki dok. memnunsan boşver taklma. ama riskli durumların olsa düşünülebilir. en azında aklına takılan bir şey olsa gidebileceğin alternatif bu senin için. mesela 20 haftada sanırım ileri usg çekimi ile her uzvunun kontrolu yapılıyor. o zaman da ona gidersin. diğer kontrollarini kendi dokt. yapar.

valla benimki hiç bakmamıştı bile uğraşmadı yani nede olsa gene gidicem yaa çok erken dedi..bu gittiğimde de bebiş kapanmıştı baya pozisyonu çok kötü dedi sanki bağdaş kurmuştu o da inadına:)) hani beni meraktan öldürecek ya...

alem bunlar yahu hele ben varya ne doktor bir şey dedi cinsiyete dair ne de ben sormayı akıl ettim :44::44: tabi benim ufaklıkta ağlamayana meme yok anne diye ha bire döndü bize arkasını Varya onu orda debelenirken gördüm, şimdilik iyi olduğunu duydum ya her şeyi unuttum o anda. kabahat ben de yani.

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız

haydi bakalım martim en kısa zamanda eklemek ümidiyle diyelim ozaman hadi hemencecik çoğalsın sonra doğacakları günleri bekliyelim huzurla inşallah..

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız

haydi bakalım martim en kısa zamanda eklemek ümidiyle diyelim ozaman hadi hemencecik çoğalsın sonra doğacakları günleri bekliyelim huzurla inşallah..

amiiiiiiinnnnn, inşallah.Allah her zaman sağlık ve huzuru annelerden, anne adaylarından (minik bebeklerimizden) ve herkesten eksik etmesin.

Son düzenleme:
gözün aydın canım.insan kız olsada erkek olsada çok seviniyor ama yinede öğrenmek ayrı bir heyecan.

çok doğru söylemişsin Allah hayırlısını versin.illaki kız olanın erkek,erkek olanın kız aklından geçiyor hani çeşit açısından ama birinci öncelik her zaman hayırlı olması.

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız

öğrenenler paylaşalım bende listeye eklim listemiz pembe mavi doluversinnn
eline sağlık çok güzel olmuş.

daha önce ikili test yaptırmıştım ama bugün tekrar kan verdim daha önceki biraz riskli çıkmıştı şimdiki inşallahhhhhhhhhhhh iyi çıkar allahım sen yardım et yarabbim kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen

canım zaten özelde kontrolsüresi 1 ay yani sen 1 ay degilde 1 hafta sonra tekrar git ve cinsiyetine tekrar bakarmısınız de yani bakmak zorunda kontrol süreni geçirme bence ............

canım zaten özelde kontrolsüresi 1 ay yani sen 1 ay degilde 1 hafta sonra tekrar git ve cinsiyetine tekrar bakarmısınız de yani bakmak zorunda kontrol süreni geçirme bence ............

ya canım adam kontrolden de para alıyomuş dün öğrendim onu da bi hastaya öle yaptılar bi 200 bi 100 bi 200 bi 100 şeklinde alıyomuş ikinci gidişimde 100 isteyecek yani eşimde çok alıyo dedi bakalım bilmiyorum ne olacak

merhabe arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuan 12, haftanın içindeyiz nasip olursa perşembe dr kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklıdır beim 1 oğlum var ama bu bebegimin erkek yada kız olması fark etmez tabiki gönül bir kız evlat ister ama en başta sağlıklı olmasını diliyorum .............

canım dr öyle yapması tamamen kanunlara aykırı bir durum özelde muayene sonrası kontrol 1 ay anlaşmalarda ise 10 gün bunun dışına çıkabiliyorlarmı bilmiyorum sen tekrar sekreterini ara ve özel muayenede kontrolde para alınmaması gerekiyor diye söyle bişey kaybetmezsin ....

merhaba canim,

gecmis olsun, tekrar hastaneye gitmissin.. ancak bugün firsat buldum foruma girmeye.. Simdi nasilsin insallah daha iyiye gidiyorsundur.. Insallah su bulantilarin az da olsa gecer, normale döner, sende yiyip icebilirsin. Kendine dikkat et.. sevgiler

Merhaba yagmur,
Bende duymustum kizi olacaklarin yüzlerinin bozuldugunu, yani kiz güzelligi alir gider derler.. isnallah hayirlisi neyse o olsun.. Kendimize dikkat etmemiz gerekiyor, el öpmek falan filan - haklisin o konuda sana katiliyorum )

merhaba arzu,
hosgeldin sende aramiza.. senin nasil gidiyor hamilelik, mide bulantin falan halen oluyormu? Benim Allaha sükür cok hafifledi, nerdeyse yok denebilecek gibi. Bazen insan endise ediyor, bebise bisey mi oldu diye.. Allaha emanetiz, insallah hersey güzel gidiyordur... benim randevuya da daha cok var aff afff...
Bulantiya karsi bileklik ilk kez duyuyorum...burada var mi acaba - dengeyi saglamak icin olani görmüstüm ama... kim bilir..

kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...
büyük ihtimal kız dedi doktor.
ikili testde verdim yarın belli olacak.

merhaba tgull,
canim hayirli olsun hadiiii, ögrendin demek cinsiyetini.. ne güzel ya, darisi bizlerin basina. aslinda ben biliyor gibiyim benimkinin cinsiyetini ama, doktor kesin emin olamadi, su an icin erkek görünüyor. Kesin sonuc ekim sonu belli olacak, kontrolüm taaaa o zaman...

merhaba narcicegi,
sende hosgeldin aramiza canim... senin hissettigin duygulari paylasiyorum, insan hele bebisi ultrasonda gördümü dahada bir heyecanlaniyor inanamiyor.. Insallah hersey güzel olacak...

merhaba martim,
herkes ikili testi yaptiriyorda, benim doktor galiba sadece üclüyo yaptiracak, cünkü ikili test icin hafta gecti benim, ama kalbimi ferah tutuyorum... Allah büyük, insallah hersey yolundadir... Kisir aserme konusunda sana katilabilirim, dün sanki benimde canim kisir istedi söyleee eksili eksili ama yapmadim..en iyisi malzemeleri alip yapmak . Dün esimle pazara gitmistik, karnimda acikti mi - esime diyorum bak simdi surda ne varsa hepsinden canim istemeye baslayacak bir an önce cikalim pazardan sonra cennet elmasi falan aldik ciktik )

merhaba,
hosgeldin sende canim. Sislik sorma hepimizde var o dert, bir kac bisey yiyince, göbüs davul gibi oluyor, sanki 5-6 aylik hamile gibi görünüyor, ama sabaha pek bisey kalmiyor, normale dönüyor... ama sanirim artik haftamiz ilerledigi icin sismesi bebisin büyümesinden dolayi olacak... Kilo konusunda ben en son tartildigimda 59 kilo idim, su an kac oldum bilmiyorum...insallah normal kalir kilolarimizda asiriya gitmeyiz

selam canim,
hadi hayirli olsun, belki bende sana katilirim erkek konusunda..ama malesef benim daha cok var ögrenmeme... insallah tez gecer zamanda bebisi yeniden görürüz...

merhaba hulya,
sende hosgeldin..hayirli olsun hamileligin... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin... selamlar

inşallah canım içini ferah tut, hep biribirmizin duacısı olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…