yok bir link vermişlerdi daha önce oradan yaptım bende oraya girip şeklini seçip tahmini doğum yapacağın tarihi giriyorsunn çıkıyor ben eklim sen bir kafanı yor bakalım..
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. ne kadarlıksınız? herhalde znrcnk ile ben en son öğrenicezzaten benimkinin göstermeye hiiiçç niyeti yok. hep arkasını dönüyo bize ammaannn sağlıklı ve hayırlı olsun da varsın göstermesin.
ben 13 hafta 2 günlüğüm şu an. o linki bulursan tekrar paylaşır mısın?
znrcnk sayfaya ulaşılamıyor artık. sanırım link geçesiz artık.
ya cnm dün 12+2 idik ilk kez özele gittim genelde devlete giderdim çok övdüler gittiğim doktoru adam baya bi baktı ama dedi ki bebeğin pozisyonundan ve duruş şeklinden %90 erkek pipi görünmedi yani adam baya iyi biliyo prof zaten ama muayenesi çok pahalı bi daha zor giderim gibi geliyo
Evet zaten o dönemlerde iyi gözlemci doktorlar bebeğin duruş ve pozisyonundan anlarmış. organ net seçilmese de. evet doktorun iyimiş hakikatten. yoksa bazıları bilse de emin olmadan söylemiyorlar. kendi namlarına zarar gelmesin diye. ama bilgisine güvenenleri söyleyiveriyor. tekrar hayırlı olsun. eğer her şey yolundaysa şimdiki dok. memnunsan boşver taklma. ama riskli durumların olsa düşünülebilir. en azında aklına takılan bir şey olsa gidebileceğin alternatif bu senin için. mesela 20 haftada sanırım ileri usg çekimi ile her uzvunun kontrolu yapılıyor. o zaman da ona gidersin. diğer kontrollarini kendi dokt. yapar.
valla benimki hiç bakmamıştı bile uğraşmadı yani nede olsa gene gidicem yaa çok erken dedi..bu gittiğimde de bebiş kapanmıştı baya pozisyonu çok kötü dedi sanki bağdaş kurmuştu o da inadına:)) hani beni meraktan öldürecek ya...
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
haydi bakalım martim en kısa zamanda eklemek ümidiyle diyelim ozaman hadi hemencecik çoğalsın sonra doğacakları günleri bekliyelim huzurla inşallah..
gözün aydın canım.insan kız olsada erkek olsada çok seviniyor ama yinede öğrenmek ayrı bir heyecan.günaydın kızlar dün doktora gittim ve doktor bana cinsiyetinin %90 erkek olduğunu söledi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun da kız erkek farketmez adını da hazırlamıştık zaten eymen koyacaz adını da darısı öğrenemeyenlerin başına
çok doğru söylemişsin Allah hayırlısını versin.illaki kız olanın erkek,erkek olanın kız aklından geçiyor hani çeşit açısından ama birinci öncelik her zaman hayırlı olması.Aynen sana katılıyorum tatlım. ama kayınvalidenle konuşman bana hürremi hatırlattı. sürekli şehzedem olacak, şehzade geliyor diyor ya sen de alıştırın kendinizi sultan geliyor demiş gibi olmuşsuninsanların hele de ilk hamileliğini yaşayan bir kadına Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin, kız erkek fark etmez demesi lazımken nelere takılıyorlar.
eline sağlık çok güzel olmuş.Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
öğrenenler paylaşalım bende listeye eklim listemiz pembe mavi doluversinnn
ya cnm dün 12+2 idik ilk kez özele gittim genelde devlete giderdim çok övdüler gittiğim doktoru adam baya bi baktı ama dedi ki bebeğin pozisyonundan ve duruş şeklinden %90 erkek pipi görünmedi yani adam baya iyi biliyo prof zaten ama muayenesi çok pahalı bi daha zor giderim gibi geliyo
canım zaten özelde kontrolsüresi 1 ay yani sen 1 ay degilde 1 hafta sonra tekrar git ve cinsiyetine tekrar bakarmısınız de yani bakmak zorunda kontrol süreni geçirme bence ............
ya canım adam kontrolden de para alıyomuş dün öğrendim onu da bi hastaya öle yaptılar bi 200 bi 100 bi 200 bi 100 şeklinde alıyomuş ikinci gidişimde 100 isteyecek yani eşimde çok alıyo dedi bakalım bilmiyorum ne olacak
merhaba canim,kızlar bulantılarım gecmedı halsızlık de cabası dun gun boyu ne yedıysem cıktı dısarı
aksam hastahanede 2 sıse serum verdıler eve geldık o gazla evı topladım bıraz
ıyı gıbı oldum bugun yıne halsız ve uykusuzum mıdem de kotu . ne yapacagım ben boyle
akıl verın bırsey deyın
Merhaba yagmur,benim alnımda bekarlığımdaki gibi sivilceler çıkmaya başladı burnumum 5 te birini kaplayan kocaman bi sivilce çıktı..kız güzeliğini alıomuş annenin acep kızmıdır
kızlar bir de kimseyle öpüşmeyin artıkk kimde ne var bilemiosunuz, bu adetler nerden çıktıysa deli oluyorum normalde de, el sıkış yeter demi şapur şupur giriyo millet birbirine bir sürü cilt hastalığı var... bayram da da kimsenin elini öpmek istemiorum önce bebişimin sağlığı gelir
merhaba oncelikle gecmis olsun, bende yeni katildim araniza, 11. haftadayim bende, dogum 25 nisan gibi gorunuyor.benim oyle cok fazla mide bulantilarim olmadi cok sukur, cok az oldu onda da tuzlu leblebiyle cozum buldum :) kesinlikle tavsiye ederim cok ise yariyo, mideniz bulandigi an tuzlu leblebi yada cubuk kraker yiyin ise yariyo, ama cok oluyorsa mide bulanti bilekliklerini duymustum, bi arkadasiminda midesi cok kotuydu ne yese cikariyordu doktor bulanti bilekligi vermis cok ise yaradi demisti. sende ondan deneyebilirsin. umarim ise yarar sende de, gorusmek uzere tekrar
kızlaaarrrrr,
kızım olacakmışşşş...
büyük ihtimal kız dedi doktor.
ikili testde verdim yarın belli olacak.
Merhaba sevgili anne adayları bende nasipse nisan ( doğum 13 nisan görünüyor) annesi olacağım 11+3 günlük hamileyim.Yeni üye oldum güzel paylaşımlarınızı okumak ve benzer şeyleri yaşadığımızı görmek ,yaşadıklarımızın normal olduğunu bilmek bir nebze olsun rahatlatıyor.Bendede özellikle sabahları bulantı şikayetleri oldu iştahsızlık ve yediklerimden tad alamama gibii şikayetler.Bazende normelden fazla :)duygusal tepkiler ama çok şükür artık şikayetler azalıyor ve zorla yemek yemiyorum.Eskisi kadar yiyemesemde yediklerimin tadını alarak ve isteyerek yiyiyorum(Et hariç) ve ilerledikçe durumun daha iyiye gittiğini görmek mutlu ediyor.Umarım hepimizin şikayetleri geride kalır sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.İlk hamileliğim ve içimde minik bir kalbin daha attığını bilmek çok güzel :) Hamileliğiniz boyu olumsuz düşüncelerden uzak durmaya ve herşeyin çok güzel olacağını düşünerek geçirmeye gayret edin hanımlar ikili test zamanımız geldi hepimize güzel sonuçlar diliyorum
Okuyorum da herkes yavaş yavaş ikili testini yaptırmaya başlamış. Allahım inşallah hepimiz hayırlı ve güzel haberler alırız. Kızlar ben deli gibi bulgur yiyorum. siz nasılsınız? eğer bu aşermekse ben her gün bulgura-daha doğrusu- kısıra aş eriyorum. her gün yapsam her gün yerim. öyleki çiğ köfteymiş, kısırmış, mercimekli köfteymiş ne bulsam yiyebilirim. bir gece 10 da oturup kendime çiğ köfte(bulgurdan olan tabii) yapmışlığım bile varD canınızı çektirmemişimdir inşallah , neyseki yapımı ucuz ve kolay şeyler. az önce yedim koca bir tabak. Hayırlısı bakalım
bende henüz aşerme mevzusu başlamadı sanırım. gerçi ara ara canım bir şeyler çekiyor ama yemezsem de farketmiyor. ikili test sonuçlarımız normal çıktı allaha şükür. 3 hafta sonra kontrol var, herhalde 3lü test yaparız, ben mutlaka yaptırmak istiyorum. bir de cinsiyetini öğreniriz artık sanırım:) ne güzel şimdiden öğrenenler var, ne şanslısınız kızlar ya
ben daha 12. haftamdayım ama göbeğim davul gibiçok mu yiyorum diye yokluyorum kendimi ama sanmıyorum yahu. çok rahatsız hissediyorum kendimi. başlangıçtan bu yana 2,5 kilo almışım bile. sizde durumlar nasıl, şişkinlik ve göbekler?
günaydın kızlar dün doktora gittim ve doktor bana cinsiyetinin %90 erkek olduğunu söledi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun da kız erkek farketmez adını da hazırlamıştık zaten eymen koyacaz adını da darısı öğrenemeyenlerin başına
merhabe arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuan 12, haftanın içindeyiz nasip olursa perşembe dr kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklıdır beim 1 oğlum var ama bu bebegimin erkek yada kız olması fark etmez tabiki gönül bir kız evlat ister ama en başta sağlıklı olmasını diliyorum .............
daha önce ikili test yaptırmıştım ama bugün tekrar kan verdim daha önceki biraz riskli çıkmıştı şimdiki inşallahhhhhhhhhhhh iyi çıkar allahım sen yardım et yarabbim kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?