merhaba canim,
gecmis olsun, tekrar hastaneye gitmissin.. ancak bugün firsat buldum foruma girmeye.. Simdi nasilsin insallah daha iyiye gidiyorsundur.. Insallah su bulantilarin az da olsa gecer, normale döner, sende yiyip icebilirsin. Kendine dikkat et.. sevgiler
Merhaba yagmur,
Bende duymustum kizi olacaklarin yüzlerinin bozuldugunu, yani kiz güzelligi alir gider derler.. isnallah hayirlisi neyse o olsun.. Kendimize dikkat etmemiz gerekiyor, el öpmek falan filan - haklisin o konuda sana katiliyorum)
merhaba arzu,
hosgeldin sende aramiza.. senin nasil gidiyor hamilelik, mide bulantin falan halen oluyormu? Benim Allaha sükür cok hafifledi, nerdeyse yok denebilecek gibi. Bazen insan endise ediyor, bebise bisey mi oldu diye.. Allaha emanetiz, insallah hersey güzel gidiyordur... benim randevuya da daha cok var aff afff...
Bulantiya karsi bileklik ilk kez duyuyorum...burada var mi acaba - dengeyi saglamak icin olani görmüstüm ama... kim bilir..
merhaba tgull,
canim hayirli olsun hadiiii, ögrendin demek cinsiyetini.. ne güzel ya, darisi bizlerin basina. aslinda ben biliyor gibiyim benimkinin cinsiyetini ama, doktor kesin emin olamadi, su an icin erkek görünüyor. Kesin sonuc ekim sonu belli olacak, kontrolüm taaaa o zaman...
merhaba narcicegi,
sende hosgeldin aramiza canim... senin hissettigin duygulari paylasiyorum, insan hele bebisi ultrasonda gördümü dahada bir heyecanlaniyor inanamiyor.. Insallah hersey güzel olacak...
merhaba martim,
herkes ikili testi yaptiriyorda, benim doktor galiba sadece üclüyo yaptiracak, cünkü ikili test icin hafta gecti benim, ama kalbimi ferah tutuyorum... Allah büyük, insallah hersey yolundadir... Kisir aserme konusunda sana katilabilirim, dün sanki benimde canim kisir istedi söyleee eksili eksili ama yapmadim..en iyisi malzemeleri alip yapmak. Dün esimle pazara gitmistik, karnimda acikti mi - esime diyorum bak simdi surda ne varsa hepsinden canim istemeye baslayacak bir an önce cikalim pazardan sonra cennet elmasi falan aldik ciktik )
merhaba,
hosgeldin sende canim. Sislik sorma hepimizde var o dert, bir kac bisey yiyince, göbüs davul gibi oluyor, sanki 5-6 aylik hamile gibi görünüyor, ama sabaha pek bisey kalmiyor, normale dönüyor... ama sanirim artik haftamiz ilerledigi icin sismesi bebisin büyümesinden dolayi olacak... Kilo konusunda ben en son tartildigimda 59 kilo idim, su an kac oldum bilmiyorum...insallah normal kalir kilolarimizda asiriya gitmeyiz
selam canim,
hadi hayirli olsun, belki bende sana katilirim erkek konusunda..ama malesef benim daha cok var ögrenmeme... insallah tez gecer zamanda bebisi yeniden görürüz...
merhaba hulya,
sende hosgeldin..hayirli olsun hamileligin... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin... selamlar
merhabe arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuan 12, haftanın içindeyiz nasip olursa perşembe dr kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklıdır beim 1 oğlum var ama bu bebegimin erkek yada kız olması fark etmez tabiki gönül bir kız evlat ister ama en başta sağlıklı olmasını diliyorum .............
hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhatli versin. cinsiyetleri öğrenince paylaşalım burada liste yapıyoruz,bir an önce çoğalsınnnn
tgull ilk senin öğrendik valla ilk sen doğurucan demektirşaka şaka panik yok...
daha önce ikili test yaptırmıştım ama bugün tekrar kan verdim daha önceki biraz riskli çıkmıştı şimdiki inşallahhhhhhhhhhhh iyi çıkar allahım sen yardım et yarabbim kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen
dualarımız seninle içini ferah tut inşallah hiç bişi çıkmaz.
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
haydi bakalım martim en kısa zamanda eklemek ümidiyle diyelim ozaman hadi hemencecik çoğalsın sonra doğacakları günleri bekliyelim huzurla inşallah..
teşekkürler znrcnk.ay ellerine sağlık ne güzel yazmışsın öyle çok hoş olmuş.inş sizinkilerde belli olur en kısa zamanda..ama şunu farkettim herkes çorbalardan mısırdan çiğ köfteden ekşilerden bahsediyor.benim de bu hamileliğimde en çok yediğim şeyler bunlar.özellikle çorbalar..öncekiyle farklı.oğlumda aşırı tatlı yiyordum.bunda tatlıyı pek canım çekmiyor.bi kaç kişi tanıyorum cinsiyetini öğrenen genelde kız bu ara.hadi hayırlısı bakalım..
sağol canım böyle dolup taşıcağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.. valla aslında ben genelde daha önce çok düşkün olunana şeylere hamilelikte daha az ilgi oluyormuş diye okumuştum. gereçekten ben tatlısız yapamazdım az önce tatlı bisküviden bir diş aldım bıraktım galiba yedikelrime sayıyorum ama daha iyi oldu herehalde tatlıya düşkünlüğüm olsa tosuncuk olucaktım garanti..
inşallah 2 hafta sonra benim bebeğimde gösterirde bir an önce ekleniriz bizde, birde cinsiyetler kesinleştiğinde isim konusunda karar verenler varsa onları daekleyelim listeye merak ediyorum çokk..ilk kez isim bulucam ay çok heyecanlı...
evet ya isim dicektim bende ağzımdan almışın lafı kim ne düşünüosa yazsın ismin anlamlarıyla birlikte
olurda beğenirsek birbirimizden isim çalmanın sakıncası olmaz heralde demi kızlar
benim kuzene erkek olcak demiş bi prof. nikah şekeri gibi çoçuğun doğumuna gelenlere bebek şekeri hazırlatmışlar "Hoşgeldin .... bebek" diye..kameraya almasalar kimse inanmıcakmışş kız olduğunaböylesini hepimiz çok duymuşuzdur...süprizlere açık olmalı herşeye rağmen
merhabe arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım şuan 12, haftanın içindeyiz nasip olursa perşembe dr kontrole gidicem inşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklıdır beim 1 oğlum var ama bu bebegimin erkek yada kız olması fark etmez tabiki gönül bir kız evlat ister ama en başta sağlıklı olmasını diliyorum .............
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..
12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanımdr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm
herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..
iki ay doldu yani hadi hayırlısı benimde innşallah üç ay dolacak ve inan hiç geçmeyecek gibi gelen bulantılarım azaldı nasıl rahatladım anlatamam.hala bi dolu şikayetim var ama bulantı azaldı bazen hiç olmuyor ve inan özlemişim böyle hissetmeyi.merak ettim daha önce miğdende rahatsızlık varmıydı?benim annemin gençkızlığında miğdesi rahatsızmış ve hamilelikleri tam bir işgence gibiydi kusması için yemesine bile gerek yoktu herşey kusma sebebiydi camdan bakıyordu yolda pasaklı bir kadın kusuyordu dediğin gibi boğazı yara oldu kadının son aylarına kadar böyleydi.ama her insan bir olmaz bende çok kötüydüm ve annem gibi olacam hep öyle olacam sanıyordum şükür azalıyor ve kendimide buna şartladım açıkcası 3ayda biticek gittikçe azalacak inandırdım kendimi...sende öyle düşün en kötü zamanlar ama geçecek gittikçe azalacak hele 2hafta sonra ultrasyona girip hareket ettiğini kollarının bacaklarının çıktığını gör nasıl iyi hissedeceksin iyi olacaksın.ne zaman biteceek diye düşünme elbet bitecek diye düşün.birde su bile içemiyorsan hiiç ihmal etme doktora git vücut susuz kalmamalıymış sanada bebeğede çok zararlıymış serum takarlar çok rahatlarsın...
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..
12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanımdr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm
herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..
arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum...neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..
kızlar bulantılarım gecmedı halsızlık de cabası dun gun boyu ne yedıysem cıktı dısarı
aksam hastahanede 2 sıse serum verdıler eve geldık o gazla evı topladım bıraz
ıyı gıbı oldum bugun yıne halsız ve uykusuzum mıdem de kotu . ne yapacagım ben boyle
akıl verın bırsey deyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?