2012 nisan anneleri haydi buraya...

cnm valla benim canımda genelde acı ve ekşi çekti tatlı kesinlikle istemedi öyle ki tatlı yesem midem bulandı aşermenin cinsiyetle alakası yok galiba yoksa benim kızım olması gerekirdi

merhaba hulya,
sende hosgeldin..hayirli olsun hamileligin... Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin... selamlar[/QUOTE]

hoşbulduk canım teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlılıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebegimizi ....

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhatli versin. cinsiyetleri öğrenince paylaşalım burada liste yapıyoruz,bir an önce çoğalsınnnn

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhatli versin. cinsiyetleri öğrenince paylaşalım burada liste yapıyoruz,bir an önce çoğalsınnnn

teşekkür ederim canım inşallah hepimizinde sağlıklı bebişleri olur cinsiyetini ögrenince sizlerle paylaşırım......

tgull ilk senin öğrendik valla ilk sen doğurucan demektir şaka şaka panik yok...

yok kız panik olmadım hatta önce cümlenin başını okuyunca ay inşallah dedim içimden.sağlıklıca doğsunda erken geç Allahtan gelene razıyız tabi...

dualarımız seninle içini ferah tut inşallah hiç bişi çıkmaz.benim için anneme özürlü olacak demişler kadıncağız ben yaşımı geçene kadar özürlüyüm sanmış bırak sadece tek teste göre riskli demeyi doğunca bile demişler.Annemde hep anlatır güler bi senden korktum ama en akıllıda sen çıktın, hiiç ders çalış, kitap aç demeden okullarını kazandın bitirdin diye. strese sokma sakın kendini..

Son düzenleme:
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız

haydi bakalım martim en kısa zamanda eklemek ümidiyle diyelim ozaman hadi hemencecik çoğalsın sonra doğacakları günleri bekliyelim huzurla inşallah..

teşekkürler znrcnk.ay ellerine sağlık ne güzel yazmışsın öyle çok hoş olmuş.inş sizinkilerde belli olur en kısa zamanda..ama şunu farkettim herkes çorbalardan mısırdan çiğ köfteden ekşilerden bahsediyor.benim de bu hamileliğimde en çok yediğim şeyler bunlar.özellikle çorbalar..öncekiyle farklı.oğlumda aşırı tatlı yiyordum.bunda tatlıyı pek canım çekmiyor.bi kaç kişi tanıyorum cinsiyetini öğrenen genelde kız bu ara.hadi hayırlısı bakalım..

sağol canım böyle dolup taşıcağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.. valla aslında ben genelde daha önce çok düşkün olunana şeylere hamilelikte daha az ilgi oluyormuş diye okumuştum. gereçekten ben tatlısız yapamazdım az önce tatlı bisküviden bir diş aldım bıraktım galiba yedikelrime sayıyorum ama daha iyi oldu herehalde tatlıya düşkünlüğüm olsa tosuncuk olucaktım garanti..
inşallah 2 hafta sonra benim bebeğimde gösterirde bir an önce ekleniriz bizde, birde cinsiyetler kesinleştiğinde isim konusunda karar verenler varsa onları daekleyelim listeye merak ediyorum çokk..ilk kez isim bulucam ay çok heyecanlı...

evet ya isim dicektim bende ağzımdan almışın lafı kim ne düşünüosa yazsın ismin anlamlarıyla birlikte
olurda beğenirsek birbirimizden isim çalmanın sakıncası olmaz heralde demi kızlar
benim kuzene erkek olcak demiş bi prof. nikah şekeri gibi çoçuğun doğumuna gelenlere bebek şekeri hazırlatmışlar "Hoşgeldin .... bebek" diye..kameraya almasalar kimse inanmıcakmışş kız olduğuna böylesini hepimiz çok duymuşuzdur...süprizlere açık olmalı herşeye rağmen

ya neden olsun zaten hep öyle olur ya bir dönem çocuklaının adı hep birbirine benzer ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez yazıcam

Selam, Hülya .Allah gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallah. oğluna hamileyken nasıldın? şimdikiyle kıyaslarsan fark var mı? genelde 2. hamileliğin daha zor olduğunu duymuşum. umarım sen de öyle değildir. sevgiler...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..

12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanım dr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm

herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..

arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum... neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..

hayırdır, nedne öyle çıktı ki? doktor ne dedi başka. yaşdan filan mı? neden böyle oldu ki? kötü birşey olacağını sanmıyorum

evet reflüm vardıı tabii muhtemelen oda etkiliyordur. ama normal yemek yemeyiii çok özleidm ben... insanın tadı tuzu kalmıyor.. kppuk kopuk yaşıyor sanki... :26:

şimdiden kendini strese sokma yüksek olması yüzde yüz olacağı anlmaına gelmiyor içini ferah tut lütfen bebeğini üzme sakın..amniyosentez yaptıran ama hiç bir risk olmadığı görülen yakınlarım var yani bu değerleri nedendir yüksek çıktı ama amniyosentezde risk görülmedi o yüzden hele bir 3lü test tamamlansın bakalım ne çıkacak Allahın izniyle üzülmene gerek kalmayacak.

arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum... neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..

az daha güzelim 12 hafta dolsun normale dönecek bak. bende olmadı ama böyle sorun olanlar böyle 3. ayı doldurunca düzeliyor turp gibi oluyorlar..doktorada görün mutlaka çok kusarsan sonra susuz halsiz kalaman başta sana sonra bebişe zarar...

canım aynıyım seninle, bende ne yapacağımı bilmiyorum bir an önce geçse hayırlısı ile.. benim ikinci bebeğim olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…