2012 nisan anneleri haydi buraya...

çok teşekkürler canım sağolasın..

Hayırlı olsun ve hoşgeldin aramıza. Eğer ense kalınlığı normal ve burun kemiği göründüyse risk aslında azalıyormuş, hatta bazı doktr.lar ki tanıdığım bi arkadaşta mesela söylediklerim normal olduğu için kan testi bile yapmamışlar. 3 lü yptıracakmış. üzülme canım. bizlerden de daha sonuçlarını almayanlar var-ben gibi- İnşallah bir şeycik yoktur yavrularımızda. çünkü bunlar ihtimal testleri. kesinlik değil.bu açıan bakmaya çalış. sevgiler

arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum... neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..

Selam, hayırlı olsun. kişiden kişiye değişiyor bulantı kusmalar. bence yine de doktorunu bilgilendir. hap falan verir. ya da vitamin kaybın olursa serum takarlar. ya da hiç bir şeye gerek yoktur. İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu süreci.

selam kızlar,2 gündür nete girememiştim,tüm yazdıklarınızı okudum,cinsiyetlerini öğrenenler var,çok sevindim,biz de o günleri görürüz inşallah,ben de 10. haftayı bitirdim,11. haftadayım yanlış hesaplamadıysam,yarın kontrolüm var,ikili testin tarihini belirleyecek doktor sanırım,umarım güzel haberlerle dönerim kızlar.Bir de bende normalde bulantı çok olmuyor ama dişlerimi fırçalamak tam bir işkenceye dönüştü,azı dişlerimi fırçalamaya başladım mı kusma hissi oluşuyor,çok kötü oluyor.Ağız ve diş sularından aldım,artık fırçalarken çok kasmıyorum üstüne de gargara yapıyorum napiim.eğer kusarsam diş fırçalarken olucak yani :26: Dişini fırçalarken benim gibi midesi bulanan var mı?

İnşallah iyi olur her şey hepimiz için, merak etme yalnız değilsin,ben de senin gibiyim D :26:

ben her diş fırçaladığımda birkaç defa öğürüyorum .zor da olsa fırçalamaya çalışıyorum işte

günaydınlar herkese,

teşekkür ederim martim desteğin için.. ense kalınlığı ve burun kemiği ile ilgli sıkıntı yok çok şükür. Ama kurt düştü bi kere içime o yeter
umarım hiçkimsenin sorunu olmaz da hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize...

kızlar ya aserenınız yok mu iki gündür burnuma mandalina kokuyor benim

valla canım benimde mandalinaya karşı aşırı bi düşkünlüğüm var ama ekşi olması tercihim gerçi şu sıra tatlısı çıkmadı

cnm benimde ikili testim riskli çıktı doktor bana da üçlü yapalım mutlaka dedi hatta ben bi de özelde ikili test yaptırdım sonuçları alacam bugün ama o kadar çok duydum ki ikili testin yanlış sonuçlar verebildiğini ve benimde bebeğimin burnu oluşmuş ve ense kalınlığı da 1,7 idi bence içini ferah tut hayırlısı allahtan allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

[/QUOTE]
cnm benimde ikili testim riskli çıktı doktor bana da üçlü yapalım mutlaka dedi hatta ben bi de özelde ikili test yaptırdım sonuçları alacam bugün ama o kadar çok duydum ki ikili testin yanlış sonuçlar verebildiğini ve benimde bebeğimin burnu oluşmuş ve ense kalınlığı da 1,7 idi bence içini ferah tut hayırlısı allahtan allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah[/QUOTE]

amiiin canım inşallaaahhhhh

günaydın kızlar,
hiç stres moral bozukluğu yapmayın iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah..

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız

günaydın kızlar,
hiç stres moral bozukluğu yapmayın iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah..

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız

maşallaaah..
ben de öğrenmek istiyorum ama 2li test canımı sıktığı için sormak aklıma bile gelmedi dr a
ve 1 ay var kontrolümeee.. Allah tamamına erdiirsin inşallahhh burdaki paylaşımlara yeri geliyo ağlıyor yeri geliyo sevnçle gülüyorum
enteresan bi etkileşim varr

beralku ilk öğrennelerden biri olmak heyecanlandırıyordur eminim. vusii bizdde daha öğrenemedik doktor bana bir ay soınra gel dedi neeeeee 1 aymı dedim kadına ayın 8.inde gitmeye ikna ettim inşallah ogün cinsiyetini öğrenicez. darısı en kısa zamanda başımıza diyelimm...

günaydın güzel anneler,
nasılsınız?
ben ve kızım iyiyiz. ikili test sonucumuzu aldık risk yok çıktı.

kimi doktor çekiniyo anladığım kadarıyla yanlış bişiler söylemekten..bi dr teşhis koymuş erkek olucak bebişiniz hazırlıklara başlayın diye..
ki başlanıyor herşey tamamlanıyor, 7.aydan sonra kız olduğu anlaşılıyor..herşey altüst..değişimlerle iilgili sorunlar vs derken zor bir durum,
psikolojik hazırlığı saymıyorum bile..son aana kadar süprizlerle dolu

arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum... neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..

en zor zamanlardasın canım.miğden hiç bişi tutmuyosa kesin doktora git normal ama vücut sıvısız kalmasın diye bişiler yapıyorlar o da rahatlatıyor.benim kusmam yoktu ama ne yesem öldürüyordu öyle kilo verdim ki halsizlik baş ağrısı baş dönmesi mahfolmuştum ama geçiyo hele 12haftaya bi gir bak ben ağzımı yüzümü büze büze kahvaltı ypardım şimdi nasıl bir iştahla poğaça yiyorum anlatamam.insan uzun zamandan sonra yediğinin tadını alınca dili hastaymışta iyi olmuş gibi seviniyor.sabır canım geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…