az daha güzelim 12 hafta dolsun normale dönecek bak. bende olmadı ama böyle sorun olanlar böyle 3. ayı doldurunca düzeliyor turp gibi oluyorlar..doktorada görün mutlaka çok kusarsan sonra susuz halsiz kalaman başta sana sonra bebişe zarar...
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..
12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanımdr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm
herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..
arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum...neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..
selam kızlar,2 gündür nete girememiştim,tüm yazdıklarınızı okudum,cinsiyetlerini öğrenenler var,çok sevindim,biz de o günleri görürüz inşallah,ben de 10. haftayı bitirdim,11. haftadayım yanlış hesaplamadıysam,yarın kontrolüm var,ikili testin tarihini belirleyecek doktor sanırım,umarım güzel haberlerle dönerim kızlar.Bir de bende normalde bulantı çok olmuyor ama dişlerimi fırçalamak tam bir işkenceye dönüştü,azı dişlerimi fırçalamaya başladım mı kusma hissi oluşuyor,çok kötü oluyor.Ağız ve diş sularından aldım,artık fırçalarken çok kasmıyorum üstüne de gargara yapıyorum napiim.eğer kusarsam diş fırçalarken olucak yani :26: Dişini fırçalarken benim gibi midesi bulanan var mı?
selam kızlar,2 gündür nete girememiştim,tüm yazdıklarınızı okudum,cinsiyetlerini öğrenenler var,çok sevindim,biz de o günleri görürüz inşallah,ben de 10. haftayı bitirdim,11. haftadayım yanlış hesaplamadıysam,yarın kontrolüm var,ikili testin tarihini belirleyecek doktor sanırım,umarım güzel haberlerle dönerim kızlar.Bir de bende normalde bulantı çok olmuyor ama dişlerimi fırçalamak tam bir işkenceye dönüştü,azı dişlerimi fırçalamaya başladım mı kusma hissi oluşuyor,çok kötü oluyor.Ağız ve diş sularından aldım,artık fırçalarken çok kasmıyorum üstüne de gargara yapıyorum napiim.eğer kusarsam diş fırçalarken olucak yani :26: Dişini fırçalarken benim gibi midesi bulanan var mı?
Hayırlı olsun ve hoşgeldin aramıza. Eğer ense kalınlığı normal ve burun kemiği göründüyse risk aslında azalıyormuş, hatta bazı doktr.lar ki tanıdığım bi arkadaşta mesela söylediklerim normal olduğu için kan testi bile yapmamışlar. 3 lü yptıracakmış. üzülme canım. bizlerden de daha sonuçlarını almayanlar var-ben gibi- İnşallah bir şeycik yoktur yavrularımızda. çünkü bunlar ihtimal testleri. kesinlik değil.bu açıan bakmaya çalış. sevgiler
kızlar ya aserenınız yok mu iki gündür burnuma mandalina kokuyor benim
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..
12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanımdr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm
herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..
günaydın kızlar,
hiç stres moral bozukluğu yapmayın iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah..
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
günaydın kızlar,
hiç stres moral bozukluğu yapmayın iyi düşünün herşey güzel olsun inşallah..
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
beralku ilk öğrennelerden biri olmak heyecanlandırıyordur eminim. vusii bizdde daha öğrenemedik doktor bana bir ay soınra gel dedi neeeeee 1 aymı dedim kadına ayın 8.inde gitmeye ikna ettim inşallah ogün cinsiyetini öğrenicez. darısı en kısa zamanda başımıza diyelimm...
günaydın güzel anneler,
nasılsınız?
ben ve kızım iyiyiz. ikili test sonucumuzu aldık risk yok çıktı.
günaydın güzel anneler,
nasılsınız?
ben ve kızım iyiyiz. ikili test sonucumuzu aldık risk yok çıktı.
arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama halennnnn hamileliğimi hissedemedim.. birşey yiyemiyorum. sürekli kusuyorum ve midem bulanır halde dolanıyorum...neden midem bir gram birşey tutmuyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?