kimi doktor çekiniyo anladığım kadarıyla yanlış bişiler söylemekten..bi dr teşhis koymuş erkek olucak bebişiniz hazırlıklara başlayın diye..
ki başlanıyor herşey tamamlanıyor, 7.aydan sonra kız olduğu anlaşılıyor..herşey altüst..değişimlerle iilgili sorunlar vs derken zor bir durum,
psikolojik hazırlığı saymıyorum bile..son aana kadar süprizlerle dolu
aslında benim dr baktı ama pozisyonu çok kapalıydı yani dönderecek vs o yüzden madem çok öğrenmek istiyorsun 2 hafta sonra gel sen dedi.. eşim gelmeden öğrenmek stiyorum falan diyince baktı zaten kadın çok yoğun test sonucu göstermeye gidince almıyor hiç ultrasona ama normalide artık 1 aymış kontrollerin hani sallıyormu dedim ama herkes böyle düşürmüş perüyodu, artık büyütücez ama gittiğimde eminim şok olucam çünkü bu cumartesi gördüğümde inanaılmaz büyümüş gelmişti. ikili test yaptırdığımda bu kadar büyük gelmemişti bana
bu arada kızlar galiba göbüşüm çıkmaya başladı 16. haftaya kadar anlaşılmazmış bilmeyenler anlamıyor tam hamile göbeği gibi değil şuan,ama bilenler göbeğimi okşamaya başladılar... valla mükemmellll biir duygu.. allah hepimiz için tamamına erdirsinnn
birde 2gündür kasıkalrımda çok batma ve çekilmeler var benimle aynı haftada olanalr normalmi acaba bebeiğin büyümesi ile ilgili birşey mii....:26:
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..
12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanımdr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm
herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..
kızlar ya aserenınız yok mu iki gündür burnuma mandalina kokuyor benim
ilk bebek olduğundan mıdır çok sabırsız davranıyoruz, o kadar da olsun ama yaaaa
en hızlı büyüdüğü haftalardayız şuan çok normal bence, mantıken düşünüldüğünde
ki danıştım dr a batmalar var diye sorun yok dedi bana.. benim de çıktı göbüş, ben konuşmaya bile başladım onunla
özellikle ağladığımda,üzüldüğümde görmeniz lazım beni
arkadaşım kendini yıpratma üzme bebişinde üzülüyor.bak ben dahil bir sürü arkadaşın çevresinde ikili testinde risk çıkıp çocuğu gayet sağlıklı doğan insanlar var.hatta benim çevremde risk çıkmasına rağmen hasta doğan hiç yok. bu test kesin sonuç vermiyor bende aldım ikili test sonucumu sonuçta şu yazıyor bunlar istatiksel tahmindir kesin bilgi vermez. bazen normal çıkmasına rağmende özürlü çocuk doğabiliyor.ben bir süre zihin engelliler okulunda çalıştım 3çocuğu özürlü bir kadın vardı kadına sordum birinci özürlüydü ikinciyi niye naptın e madem o da öyle 3e nasıl cesaret ettin diye.meğer kadın ilki testsiz falan doğurmuş özürlü olunca tabi sağlıklı çocuk sahibi olmak istemiş ikincide bu testlerden yaptırmış hiç risk çıkmamış ama çocuk özürlü doğmuş. korka korka büyük baskısıyla 3.hamile kalmış testi risksiz çıkmış yinede 3lü dörtlü amniyosentez ne varsa yaptırmış ama sonuçlar normal olsada en ağır özürlüde sonuncuymuş.
Rabbim gösteriyo başa vermesin. Allah ın dediği olur bu sonuçlar hiç bir zaman %100doğru söylemez. bu arada yaşın kilon kaç?yaşın küçük yada büyüklüğü kilonun azlığı yada fazlalığıda etkilermiş sonucu...
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu..çok güzel paylaşımlar yaşanıyor gerçekten..
12+2 hamileyim, 2li tesstimi yaptırdım ne yazıkki 1:162 risk çıktı.. 2gündür perişanımdr um 3lü testten sonra istersem amniyosentez yaptırabileceğimi söyledi. ama ben 2ay nasıl dayanıcaaammm
herkese güzel ve sağlıklı bebişler diliyorum..
günaydın güzel anneler,
nasılsınız?
ben ve kızım iyiyiz. ikili test sonucumuzu aldık risk yok çıktı.
aslında benim dr baktı ama pozisyonu çok kapalıydı yani dönderecek vs o yüzden madem çok öğrenmek istiyorsun 2 hafta sonra gel sen dedi.. eşim gelmeden öğrenmek stiyorum falan diyince baktı zaten kadın çok yoğun test sonucu göstermeye gidince almıyor hiç ultrasona ama normalide artık 1 aymış kontrollerin hani sallıyormu dedim ama herkes böyle düşürmüş perüyodu, artık büyütücez ama gittiğimde eminim şok olucam çünkü bu cumartesi gördüğümde inanaılmaz büyümüş gelmişti. ikili test yaptırdığımda bu kadar büyük gelmemişti bana
bu arada kızlar galiba göbüşüm çıkmaya başladı 16. haftaya kadar anlaşılmazmış bilmeyenler anlamıyor tam hamile göbeği gibi değil şuan,ama bilenler göbeğimi okşamaya başladılar... valla mükemmellll biir duygu.. allah hepimiz için tamamına erdirsinnn
birde 2gündür kasıkalrımda çok batma ve çekilmeler var benimle aynı haftada olanalr normalmi acaba bebeiğin büyümesi ile ilgili birşey mii....:26:
vusii, hosgeldin canim sende aramiza... hayirli olsun öncelikle hamileligin.. lütfen canini SIKMA, testler istedigini söylesin sonucta Rabbim biliyor hayirlisini.. sanki testte risk yüksek cikti diye bebisi aldirabilecekmiyiz?? Allaha güvenmekten baska caremiz yok... benim doktorum ikili testi bile istemedi.. sanirim sadece 3lüyü yapacak.. ve herkes üclü testin sonucunun genelde riskli ciktigini söyledi ama ne yapalim...simdiden kafami bununla bulandirmiyorum... Allah büyük.. hepimize saglikli sihhatli bebisler nasip etsin insallahtşk ederim,sizlerinde hayırlı olsnn.. hhaklısın tabii,yapacak bişey yok beklemekten ve dua etmekten başka..
ewett bulantılarım azaldı :) oh be rahatca bısıler yemeye başladım ama akşam olunca bulanıyorum sanki tamamen geçse ya
merhaba znrcnk
benimde kasıklarda çekilme batma vardı doktora normal mi dedim büyüyoya rahim ondan mı dedim yok dedi rahimi kasıp ağrıtacak kadar değil şimdi dedi ilaç verdi.sordum ilacımı içmeek ağrıyı mı çekmek diye. sınırı iyi belirle ağrısınında aşırısı zarar dedi. bir gece sabaha kadar ağrımıştı yine öyle olursa içerim ilacı ama öyle 5-10dakkalık için geçmesini beklerim. sende bir danış doktoruna derim.
11+1 olduk bugün cnm inşallah tez zamanda geçer ne serumlar yedim
Kaçıncı haftandasın canım ? İnşallah tamamı geçerbenim halen devame diyor
11+1 olduk bugün cnm inşallah tez zamanda geçer ne serumlar yedimçok zorlu bi dönem geçirdim ama yavaş yavaş geçiyorr
çok geçmiş olsun, ufak tefek şeylerle atlatıcaz bu dnemleri.. sabırla beklicez napalımm
bende 10+3 günlük hamileyim 2 gün önce damla şeklinde çamaşırıma kan geldi daha sonra kahverengi leke geldi akıntı şeklinde ama çok değil bu akıntı az ama 2. günde sürdü ve 2 kerede çok küçük kahverengi pıhtı geldişuan hiç bişey yok ve bu aradada hiç ağrım falan olmadı şehir dışındaydım doktoruma gidemedim yeni döndüm ama bu durumu yaşayan bikaç arkadaş varmış öğrendim.bazen rahim içinde sızıntı olabiliomuş yat dinlen dediler.sizinde başınıza böyle bi durum geldimi acaba?çok korktum şuan hiç lekelenmem yok akıntım yok ama genede kafama takıldı bide ense kalınlığı ölçümüne kaçıncı haftada gitmeliyiz?kızlar yardımcı olursanız sevinirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?