2012 nisan anneleri haydi buraya...

Teşekkür ederim biliomusun galiba çok hassas olduğumuz içinde başımıza gelebilio böyle şeyler,ben hamile kaldığımdan beri acayip takıntı yapmaya başladım daha önceki gebeliğimde 8 haftadayken kalbi durmuş ve kürtaj oldum tabi takıntılarımda bununda etkisi var.bu seferde bende gebelik hipertroidi çıktı o da baya bi kalp çarpıntısı yapıo sinirlerim bozuluo ilaç kullanıyorum şuan iyiyim ama içimde hep bi korku var nedense sırf bu yüzden doktora bile gitmekten korkuyorum ya kötü bişey derse diye...acilen kendimi sakinleştirmmem lazım:)inşallah rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder...buarada benim 10. haftadan itibaren bulantılarım çok çok azaldı belirtilerimde öyle çok nadir kasığımda batma oluo normalmidir artık belirtilerin yavaş yavaş kaybolması?

bende seninle hemen hemen aynı dönemlerde kanama geçirdim ve oldukça korktum, hassas olduğumuz doğru..
üzücü şeyler yaşamışsın gerçekten.. ama bu sefer korktuğun için gitmezsen ve bir de bunun için pişmanlık yaşarssan?
seni korkutmak için söylemiyorum, erken önlem almana yardımcı olmaya çalışıyorum..sakinleşmek için bence bebeğinin o şeker hareketlerini görmeye ihtiyacın var..
o an herşey resetleniyo çünkü.. bulantılar azalabilir normal,bünyeden bünyeye farkediyor çünkü.
batmalar zaman zaman değişebiliyo, en hızlı gelişme dönemi şuan bebeğin..

geçmiş olsun canım ... geçen hafta doktra gittiğimde kasığımda hafif ağrı var dedim. adet dönemim ollduğunu bundan kaynaklana bilir mi dedim. kesinlikle hayır dedi idrar tit istedi.. bişey çıkmadı böyle şeylerin önemli olduğunu kendi kendine teşhis koyma sakın dedi.. kanamaya gelincee kim ne derse desin bunu uzmanından mı duydun ? bence bu işler şakaya gelmez 1 damla kan da gelse git görün... herkes farklı şeyler yaşaya bilir illa onlarla aynı olcak diye bişey yok arkadaşım herkesin bünyesi farklıdır mutlaka doktra gitmelisin

geçmiş olsun canım ... geçen hafta doktra gittiğimde kasığımda hafif ağrı var dedim. adet dönemim ollduğunu bundan kaynaklana bilir mi dedim. kesinlikle hayır dedi idrar tit istedi.. bişey çıkmadı böyle şeylerin önemli olduğunu kendi kendine teşhis koyma sakın dedi.. kanamaya gelincee kim ne derse desin bunu uzmanından mı duydun ? bence bu işler şakaya gelmez 1 damla kan da gelse git görün... herkes farklı şeyler yaşaya bilir illa onlarla aynı olcak diye bişey yok arkadaşım herkesin bünyesi farklıdır mutlaka doktra gitmelisin

bende okumuştum bunu çok gülmüştük çünkü ben daha o reklamı yeni görünce eşime hayatım bi düşünsene babannenin supangleler hazıır dediğini amma uçmuşlar demiştim.hala babannemi supangle yapıp çağırır halde aklıma getirince gülesim geliyo.

canım kan kırmızı ve parlaksa hemen doktora gitmek lazımmış ama kahverenksa zaten olmuş bitmiş bir kanama dışarı yeni atılıyo demekmiş ama yinede doktora gitmek tavsiye ediliyor. benim kahverenk kanamam oldu 2.aya girerken falan hastaneye gittim yatırdılar aynen bendede ağrı yoktu. sonra özeldeki doktoruma gittim bebeğe keseye baktı ve kese sağlam hiç kanama olmuş gibi bir hasar yok dedi.ultrasyonda görünüyormuş kesemi yırtılmış falan.bence için rahatlasın git doktoruna ultrasyona gir kesede hasar olmuş mu baktır bi

kasiklarda batma bende yok su an ama bakalim 13cü haftada olacak mi?? Hastane konusunda sansliymissin gercekten..benim calistigim yer ise dag basi diyebiliriz, aslinda yakinimizda ambulanslarin bekledigi bir yer ver ama, cagirinca adresi zor buluyorlar )

merhaba Elak,

sende hosgeldin... hayirli olsun. Insallah simdi daha iyisindir...

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız

haydi bakalım hergün bir iki belli oluyorlar....Maşşallahhh hepsine

Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız

haydi bakalım hergün bir iki belli oluyorlar....Maşşallahhh hepsine

kızlar bayağı çoğaldı beralku senin oğlun tek kaldı hadi hadi kızlar beralku nun oğluna ilk erkek arkadaş kimden gelecek bakalım sağlıkla inşallah...

ttlım telaş yapma ama doktoruna da gorunmeyı ıhmal etme bende de 8, haftanın

sonunda oldu kanama dr gıttım telaslanma ıcerıde bır kanama yok dedı

sadece 12. haftaya kadar ilişki önermiyorlar o kadar bi de bol bol dinlenmeye

gayret et :) zira bebişler bizi farktmesek de cok yoruyorlar

kızlar ya ben bebek odası nasıl yapacam karar veremedim.
ilk başta park yatak ve dolap alim diyordum ama şimdi bebek karyolası dolabı falan takım olsun az büyüyene kadarda yanımda o sepet gibi olan beşikte yatar diye düşünüyorum. ama aşırı pahalı bebek karyolaları çilekte Allahtan indirimde 900küsür sadece karyola.yuh benim çift kişilik bazam daha uygun.sizin aklınızda ne var?

benim aklımda büyüyen beşikli takımlar var, 9yaşına kadar kullanılabiliyomuş..park yataktan ziyade max 6ay kullanılabilen sepek beşikler var
onlardan alıp kendi odama koyucam. sonra da kendi odasına yatırırım diye düşünüyorum..
çilek gerçekten çok pahalı.en azından 9yaşına kadar kullanabileceği sığabileceği biişeyler istiyorum

benim aklımda büyüyen beşikli takımlar var, 9yaşına kadar kullanılabiliyomuş..park yataktan ziyade max 6ay kullanılabilen sepek beşikler var
onlardan alıp kendi odama koyucam. sonra da kendi odasına yatırırım diye düşünüyorum..
çilek gerçekten çok pahalı.en azından 9yaşına kadar kullanabileceği sığabileceği biişeyler istiyorum

tgull Allah bu heyecanlarını kat kat artırsın canım. ben daha birşey bakmıyorum çok erken dünyanın binbir türlü hali var diyorum gene.. 6 ayımızı dolduralım öyle başlarım artık ama bebeğimizin odasında baza falan var kısmet olursa onları boşaltıp oraya uygun alırız yada evim çatı katı olduğundan köşeler alçalıyor uygun birşey hani su duvara montelerden de olabilir kısmet diyelim ama daha hiç bakmadım..fiyat konusunda da bilgim yok ama benim arkadaşım bebefiks sitesinden 2-3 ay önce 1000 liraya çokda güzel bir takım aldı herşeyide var. bence o siteyede bakın derim ben eğer şimdiden alalım diyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…