Teşekkür ederimbiliomusun galiba çok hassas olduğumuz içinde başımıza gelebilio böyle şeyler,ben hamile kaldığımdan beri acayip takıntı yapmaya başladım daha önceki gebeliğimde 8 haftadayken kalbi durmuş ve kürtaj oldum tabi takıntılarımda bununda etkisi var.bu seferde bende gebelik hipertroidi çıktı o da baya bi kalp çarpıntısı yapıo sinirlerim bozuluo ilaç kullanıyorum şuan iyiyim ama içimde hep bi korku var nedense sırf bu yüzden doktora bile gitmekten korkuyorum ya kötü bişey derse diye...acilen kendimi sakinleştirmmem lazım:)inşallah rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder...buarada benim 10. haftadan itibaren bulantılarım çok çok azaldı belirtilerimde öyle çok nadir kasığımda batma oluo normalmidir artık belirtilerin yavaş yavaş kaybolması?
kızlar az önce bana gelen maili paylaşıyorum, azıcık tebessüm edelimm diyeee
beni mahvettii de
Sevgili Dr. Oetker;
Burası Turkiye burada babaanneler supangle yapmaz.
Yapsa yapsa sütlaç yapar, baklava yapar, kabak tatlısı yapar.
Babaanneme 'Supangle yaparmısın?' dedim.
Şimdi oturduk Sübhaneke okuyoruz.
bende 10+3 günlük hamileyim 2 gün önce damla şeklinde çamaşırıma kan geldi daha sonra kahverengi leke geldi akıntı şeklinde ama çok değil bu akıntı az ama 2. günde sürdü ve 2 kerede çok küçük kahverengi pıhtı geldişuan hiç bişey yok ve bu aradada hiç ağrım falan olmadı şehir dışındaydım doktoruma gidemedim yeni döndüm ama bu durumu yaşayan bikaç arkadaş varmış öğrendim.bazen rahim içinde sızıntı olabiliomuş yat dinlen dediler.sizinde başınıza böyle bi durum geldimi acaba?çok korktum şuan hiç lekelenmem yok akıntım yok ama genede kafama takıldı bide ense kalınlığı ölçümüne kaçıncı haftada gitmeliyiz?kızlar yardımcı olursanız sevinirim.....
ya canım benim iki gündür var giriyo gidiyor ara ara ve batma şeklinde. 13 hafta anne değişmelerini okudum bu hafta kasıklarda ve karında ağrı normal diyor rahim ipleri geriliyormuş şeftali kadar olmuşuz ondan bir de yukarı çıkıyor ya yavas yavas tabi devam esderse vekatlanılmaz olursa işyerinin yanında hastane var çok şanslıyım hemen giderim ama böyle sadece ilk 4-5 haftada olmuştu o zamandan beri olmuyordu ondan şüphelendim...
bende 10+3 günlük hamileyim 2 gün önce damla şeklinde çamaşırıma kan geldi daha sonra kahverengi leke geldi akıntı şeklinde ama çok değil bu akıntı az ama 2. günde sürdü ve 2 kerede çok küçük kahverengi pıhtı geldişuan hiç bişey yok ve bu aradada hiç ağrım falan olmadı şehir dışındaydım doktoruma gidemedim yeni döndüm ama bu durumu yaşayan bikaç arkadaş varmış öğrendim.bazen rahim içinde sızıntı olabiliomuş yat dinlen dediler.sizinde başınıza böyle bi durum geldimi acaba?çok korktum şuan hiç lekelenmem yok akıntım yok ama genede kafama takıldı bide ense kalınlığı ölçümüne kaçıncı haftada gitmeliyiz?kızlar yardımcı olursanız sevinirim.....
Sevgili tgull,
benimde senin gibi kızım olacakmış.
Sevgili tgull,
benimde senin gibi kızım olacakmış.
aaa gerçekten mi çok sevindim senin adına sağlıcakla inşallah.
bu gün ip alıp örgüye başlicam:)
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
haydi bakalım hergün bir iki belli oluyorlar....Maşşallahhh hepsine
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
kızlar ya ben bebek odası nasıl yapacam karar veremedim.
ilk başta park yatak ve dolap alim diyordum ama şimdi bebek karyolası dolabı falan takım olsun az büyüyene kadarda yanımda o sepet gibi olan beşikte yatar diye düşünüyorum. ama aşırı pahalı bebek karyolaları çilekte Allahtan indirimde 900küsür sadece karyola.yuh benim çift kişilik bazam daha uygun.sizin aklınızda ne var?
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
ilk başta park yatak ve dolap alim diyordum ama şimdi bebek karyolası dolabı falan takım olsun az büyüyene kadarda yanımda o sepet gibi olan beşikte yatar diye düşünüyorum. ama aşırı pahalı bebek karyolaları çilekte Allahtan indirimde 900küsür sadece karyola.yuh benim çift kişilik bazam daha uygun.sizin aklınızda ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?