2012 nisan anneleri haydi buraya...

benden tavsiye bebek karyolası alma.park yatak al.benim oğlum şuan 2.5 yaşında bebek karyolası aldım bir sürü de para vermiştim oğlum 1 yıl ancak yatabildi.iri doğmuştu zaten sığamadı uykuda dönerken uyanıyordu.üstelik düşme tehlikesi geçirdi 1 yaşındayken çok hareketli olduğundan aşağıya sarkttı.uyanınca ağlamazdı bi kaç kez kendisi inmeye çalıştı yakaladım:)park yataktan kendisi bile inebilir.yandan fermuarlı olanlar güzel.1 yıl sonra baza da yatırdım ben.bebek odalarının ömrü bence 1-2 yıl. sonra küçük geliyor.allahtan oda takımı halinde almamıştım.büyüyünce o seçsin diye.ben anasınıfı öğretmeniyim öğrencilerimden biliyorum. çocuklar 5 yaşına gelince kendi zevklerine göre oda takımı istiyor o zaman daha büyüyünü onun zevkine bırakarak onun seçtiğini onun istediğini alırsın.böylece ona da sorumluluk vermiş olursun.

peki şimdi ben ne yapacam bi karyolamız var ve ikinci geliyor.karyola şuan boş ama park yatak alasım var.karyola varkende acaba park yatak almam israf olur mu?bilmiyorum bakalım biz ne yapacaz.

katılıyorum en azından öyle çok uzun yıllar kalacak tarz değilde böyle köşeye kaldırınca içimizin yanmayacağı şeyler bakalım alamaya karar verirince..
park yatakları kolay muhafaza edebilirsin sonra kaldırıp 3ye artık saklarsın

park yataklar çok kullanışlı imiş ama aklınızda bulunsun araştırmalarıma göre bazıları 60 cm lik park yataklardan almış ancak bebek büyüdükçe dönemez olmuş sürekli yanlarındaki filelere çarpıyorlarmış ama 70 cmliklerde çok hantalmış odadan odaya taşınmıyor kapılardanda geçmiyormuş ama bebek için daha genişmiş hangisi şimdi kafam karıştı :)

kız zaten şimdi bakmaya başlasam ancak 6aya karar veririm...benim karar verip almam uzun sürer o yüzden en iyisi şimdiden bakmaya başlamam.hemen bebefiks e bakacağım

kız zaten şimdi bakmaya başlasam ancak 6aya karar veririm...benim karar verip almam uzun sürer o yüzden en iyisi şimdiden bakmaya başlamam.hemen bebefiks e bakacağım

nasılsa cinsiyetini öğrendim rahat rahat bakarım diyosun, bizi çatlatıyosun yanee
şaka bi yana keyifle bak seç gönlüne göree

kızlar yaaaa dayanamadım aza önce internetten sipariş verdim, body,tırnak makası, gece tavana ıdesenli ışık veren şeylerden falan filan... güya almıcaktım bişey dayanamdım ama kampanyadaydı inşallah
bebeişime kısmet olur yok ben cinsiyetini öğrenirsem kimse beni durduramaz herhalde...

tgull hep senin yüzünden sen soktun aklıma şimdi giderken ip alıp patikte örmeye başlıcam:)))))))))))))

nasılsa cinsiyetini öğrendim rahat rahat bakarım diyosun, bizi çatlatıyosun yanee
şaka bi yana keyifle bak seç gönlüne göree

Allah iyiliğini versin...ama şöle bişi var kardeş benim için çook önemli ve bebişiminde kardeşi olsun çok istiyorum kardeşide erkek olursa kıza ayrıı erkeğe ayrı alacak kadar param yok ondan sebep beyaz bakıyorum unisex olacak yani öle düşünüyorum.kıyafetlerini bol bol pembiş alacam ama hele bi altı ay olsunda...mobilya beğenmek daha zor ona erken başladım o yüzden indirimleri nerde ne uyguna takibe almalıyım demi...
Canım nerelerden bakmayı düşünüyorsun?

hiç bir fikrim yok canım ya...ama çilek çok pahalı eminim. ona markası için vereceğim onca parayla daha çok ciciler alırım kızıma.

evet aslında doğru diyosun ama öle takım halinde de çok güzel oluyo.benim tek kişilik bazam var aslında sadece dolap alsam odasına park yatağıda odama koysam park yatağa yatamayınca ayrı odaya bazaya yatsa nasıl olur ki?

ya bide park yatak diğerleri kadar pahalı değilya insan sonradan atsada içine çok dert olmaz herhalde.

benimde kafam karıştı.nasıl olacak şimdi?

selam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah.10+6 günlük hamileyim.35 yaşındayım.öğretmenim.ilk bebişim olacak.öbür nisan anneleri aşırı kalabalık olduğundan fazla paylaşımda bulunamıyorum.buradan devam etmek istedim.cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.umarım hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Valla kıskandım sizi şimdi, muhabbeti döktürmüssünüz. Ben anca gelebildim eve. cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. maşallah listemiz de pek tatlı ya. ellerine sağlık znrcnk. benim içim gidiyor gördükçe. allahım nazarlardan saklasın hepsini. hep birlikte tamamlayalım bu süreci inşallah.

güzel dileklerin için amin diyeyim önceHoş geldin arkadaşım, hayırlı olsun. İnşallah her şey yolundadır. en azından rahat bir hamilelik geçiriyorsundur. sevgiler

hoşgeldin canım seni diğer forumdan da hatırladım. umarım sen ve bebeğin iyisinizdir.

hoşbulduk .evet bebişte bende iyiyiz.haftaya 2li testimiz var.evet drusella öbür forumda konuşmuştuk.hatırladım.nasılsın iyimisin?

hoşbulduk .evet bebişte bende iyiyiz.haftaya 2li testimiz var.evet drusella öbür forumda konuşmuştuk.hatırladım.nasılsın iyimisin?

teşekkürler biz de iyiyiz. haftaya pazartesi bizim de ikili testimiz var. inşallah iyi sonuçlar alırız .

Son düzenleme:

bebefix?internet sitesi mi?eğer internetteki bebefixi diyorsanz orda fiyatlar çok uygun hatta bebek mağazaları arasında en uygun araştırırsanz fark edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…