doğru diyorsuunnn..
kızlar ya ben bebek odası nasıl yapacam karar veremedim.
ilk başta park yatak ve dolap alim diyordum ama şimdi bebek karyolası dolabı falan takım olsun az büyüyene kadarda yanımda o sepet gibi olan beşikte yatar diye düşünüyorum. ama aşırı pahalı bebek karyolaları çilekte Allahtan indirimde 900küsür sadece karyola.yuh benim çift kişilik bazam daha uygun.sizin aklınızda ne var?
benden tavsiye bebek karyolası alma.park yatak al.benim oğlum şuan 2.5 yaşında bebek karyolası aldım bir sürü de para vermiştim oğlum 1 yıl ancak yatabildi.iri doğmuştu zaten sığamadı uykuda dönerken uyanıyordu.üstelik düşme tehlikesi geçirdi 1 yaşındayken çok hareketli olduğundan aşağıya sarkttı.uyanınca ağlamazdı bi kaç kez kendisi inmeye çalıştı yakaladım:)park yataktan kendisi bile inebilir.yandan fermuarlı olanlar güzel.1 yıl sonra baza da yatırdım ben.bebek odalarının ömrü bence 1-2 yıl. sonra küçük geliyor.allahtan oda takımı halinde almamıştım.büyüyünce o seçsin diye.ben anasınıfı öğretmeniyim öğrencilerimden biliyorum. çocuklar 5 yaşına gelince kendi zevklerine göre oda takımı istiyor o zaman daha büyüyünü onun zevkine bırakarak onun seçtiğini onun istediğini alırsın.böylece ona da sorumluluk vermiş olursun.
peki şimdi ben ne yapacam bi karyolamız var ve ikinci geliyor.karyola şuan boş ama park yatak alasım var.karyola varkende acaba park yatak almam israf olur mu?bilmiyorum bakalım biz ne yapacaz.
tgull Allah bu heyecanlarını kat kat artırsın canım. ben daha birşey bakmıyorum çok erken dünyanın binbir türlü hali var diyorum gene.. 6 ayımızı dolduralım öyle başlarım artık ama bebeğimizin odasında baza falan var kısmet olursa onları boşaltıp oraya uygun alırız yada evim çatı katı olduğundan köşeler alçalıyor uygun birşey hani su duvara montelerden de olabilir kısmet diyelim ama daha hiç bakmadım..fiyat konusunda da bilgim yok ama benim arkadaşım bebefiks sitesinden 2-3 ay önce 1000 liraya çokda güzel bir takım aldı herşeyide var. bence o siteyede bakın derim ben eğer şimdiden alalım diyorsanız.
kız zaten şimdi bakmaya başlasam ancak 6aya karar veririm...benim karar verip almam uzun sürer o yüzden en iyisi şimdiden bakmaya başlamam.hemen bebefiks e bakacağım
kız zaten şimdi bakmaya başlasam ancak 6aya karar veririm...benim karar verip almam uzun sürer o yüzden en iyisi şimdiden bakmaya başlamam.hemen bebefiks e bakacağım
nasılsa cinsiyetini öğrendim rahat rahat bakarım diyosun, bizi çatlatıyosun yanee
şaka bi yana keyifle bak seç gönlüne göree
Canım nerelerden bakmayı düşünüyorsun?
evet aslında doğru diyosun ama öle takım halinde de çok güzel oluyo.benim tek kişilik bazam var aslında sadece dolap alsam odasına park yatağıda odama koysam park yatağa yatamayınca ayrı odaya bazaya yatsa nasıl olur ki?benden tavsiye bebek karyolası alma.park yatak al.benim oğlum şuan 2.5 yaşında bebek karyolası aldım bir sürü de para vermiştim oğlum 1 yıl ancak yatabildi.iri doğmuştu zaten sığamadı uykuda dönerken uyanıyordu.üstelik düşme tehlikesi geçirdi 1 yaşındayken çok hareketli olduğundan aşağıya sarkttı.uyanınca ağlamazdı bi kaç kez kendisi inmeye çalıştı yakaladım:)park yataktan kendisi bile inebilir.yandan fermuarlı olanlar güzel.1 yıl sonra baza da yatırdım ben.bebek odalarının ömrü bence 1-2 yıl. sonra küçük geliyor.allahtan oda takımı halinde almamıştım.büyüyünce o seçsin diye.ben anasınıfı öğretmeniyim öğrencilerimden biliyorum. çocuklar 5 yaşına gelince kendi zevklerine göre oda takımı istiyor o zaman daha büyüyünü onun zevkine bırakarak onun seçtiğini onun istediğini alırsın.böylece ona da sorumluluk vermiş olursun.
peki şimdi ben ne yapacam bi karyolamız var ve ikinci geliyor.karyola şuan boş ama park yatak alasım var.karyola varkende acaba park yatak almam israf olur mu?bilmiyorum bakalım biz ne yapacaz.
ya bide park yatak diğerleri kadar pahalı değilya insan sonradan atsada içine çok dert olmaz herhalde.katılıyorum en azından öyle çok uzun yıllar kalacak tarz değilde böyle köşeye kaldırınca içimizin yanmayacağı şeyler bakalım alamaya karar verirince..
park yatakları kolay muhafaza edebilirsin sonra kaldırıp 3ye artık saklarsın
benimde kafam karıştı.nasıl olacak şimdi?park yataklar çok kullanışlı imiş ama aklınızda bulunsun araştırmalarıma göre bazıları 60 cm lik park yataklardan almış ancak bebek büyüdükçe dönemez olmuş sürekli yanlarındaki filelere çarpıyorlarmış ama 70 cmliklerde çok hantalmış odadan odaya taşınmıyor kapılardanda geçmiyormuş ama bebek için daha genişmiş hangisi şimdi kafam karıştı :)
Beralku......Erkek
Tgull.........Kız
Ceylan_z....Kız
Fsuzel........Kız
haydi bakalım hergün bir iki belli oluyorlar....Maşşallahhh hepsine
selam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah.10+6 günlük hamileyim.35 yaşındayım.öğretmenim.ilk bebişim olacak.öbür nisan anneleri aşırı kalabalık olduğundan fazla paylaşımda bulunamıyorum.buradan devam etmek istedim.cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.umarım hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
selam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah.10+6 günlük hamileyim.35 yaşındayım.öğretmenim.ilk bebişim olacak.öbür nisan anneleri aşırı kalabalık olduğundan fazla paylaşımda bulunamıyorum.buradan devam etmek istedim.cinsiyetler belli olmaya başlamış.ne güzel.umarım hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
hoşbulduk .evet bebişte bende iyiyiz.haftaya 2li testimiz var.evet drusella öbür forumda konuşmuştuk.hatırladım.nasılsın iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?